|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
todor Member
| Θέμα: επιλογή αποστατών Τετ Ιουλ 16 2014, 17:57 | |
| είμαι σε αναζήτηση αγοράς αποστατών και έχω καταλήξει σε αυτούς τους 2: επιλογή 1 επιλογή 2 υπάρχει μια διαφορά των 30 ? βέβαια...θα ήθελα εντυπώσεις και σχόλια απο άτομα που τους έχουν, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η 1η επιλογή είναι πιο ολοκληρωμένη, αφού μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε θέση... |
|
| |
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: επιλογή αποστατών Τετ Ιουλ 16 2014, 18:13 | |
| Ρίξε μια ματιά στις κατασκευές του Βασίλη (Vcosmo)...είναι και δικό μας παιδί http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl-1000-v-strom/handle-bar-riser-leptomeries.html |
|
| |
power Member
Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Registration date : 15/02/2014
| Θέμα: γνωμη μου Τετ Ιουλ 16 2014, 18:13 | |
| κ γιατι δεν πας σε αυτους???κατι ενδοιαμεσο στα τιμες των δυο που ανεφερες κ ειναι κατι παρομοιο με τους πρωτους...εγω παντως μελλοντικα γιατι εχω αλλα στο μυαλο μου θα κινηθω σε αυτη την επιλογη....
http://www.motoraid.eu/accessories/barisers-endweights/rox-risers-22mm-silver |
|
| |
todor Member
| Θέμα: Απ: επιλογή αποστατών Τετ Ιουλ 16 2014, 18:39 | |
| @Achilleas, πραγματικά δεν το είχα στο νού μου...απλή και όμορφη δουλειά, απλά θέλω πιο ψηλούς και να μπορώ να φέρω το τιμόνι και λίγο προς το μέρος μου... @ioannis, αυτούς έχω βάλει στο μάτι, απλά ρωτάω για την χρηστικότητα τέτοιοιυ είδους, που να παίζουν και σε ύψος τιμονιού και σε απόσταση από εμένα |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: επιλογή αποστατών Τετ Ιουλ 16 2014, 18:45 | |
| Ισως εισαι τυχερός και τους εχει ακομη
http://www.car.gr/parts/view/5152643/
|
|
| |
todor Member
| |
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: επιλογή αποστατών Κυρ Ιουλ 20 2014, 15:54 | |
| Καλησπερα ,τους ROX τους φοραω τους τελευταιους 3 μηνες και εχω να σου πω τα καλυτερα!Το τιμονι το εχω φερει και προς τα πισω με αποτελεσμα πολυ ευκολοτερη οδηγηση.Πιστευω απο ολα τα λεφτα που εχω ριξει πανω ειναι η καλυτερη επιλογη (απο τα υπολοιπα εξτρα). |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: επιλογή αποστατών Κυρ Ιουλ 20 2014, 21:51 | |
| - STATHIS έγραψε:
- Καλησπερα ,τους ROX τους φοραω τους τελευταιους 3 μηνες και εχω να σου πω τα καλυτερα!Το τιμονι το εχω φερει και προς τα πισω με αποτελεσμα πολυ ευκολοτερη οδηγηση.Πιστευω απο ολα τα λεφτα που εχω ριξει πανω ειναι η καλυτερη επιλογη (απο τα υπολοιπα εξτρα).
Άλλαξες και το σωληνάκι της τρόμπας ? |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: επιλογή αποστατών Δευ Ιουλ 21 2014, 23:00 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- STATHIS έγραψε:
- Καλησπερα ,τους ROX τους φοραω τους τελευταιους 3 μηνες και εχω να σου πω τα καλυτερα!Το τιμονι το εχω φερει και προς τα πισω με αποτελεσμα πολυ ευκολοτερη οδηγηση.Πιστευω απο ολα τα λεφτα που εχω ριξει πανω ειναι η καλυτερη επιλογη (απο τα υπολοιπα εξτρα).
Άλλαξες και το σωληνάκι της τρόμπας ? Ναι αναγκαστικα!Οι αποστατες ειναι 5 εκατοστα οποτε σε μοντελο με ΑΒS αλλαζεις σωληνακι.Εκανα ενα ηψυλης και τελος! |
|
| |
|