| Κομπλεξ πανω σε μια...σελα | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Δευ Ιαν 18 2016, 15:28 | |
| το σαββατο που μας περασε ειχα σταθμευσει στον πεζοδρομο της φιλαδελφειας για ενα γρηγορο καφε στο ποδι, ηταν η 1η και η τελευταια φορα που δεν παρκαρα απεξω απο το μαγαζι αλλα παρκαρα στα 20μετρα...σε ανυποπτη φαση χτυπησε το κραδασμικο του συναγερμου, παω και δεν βλεπω κατι επιλιψιμο λεω κανα μαλακισμενο θα περασε....προς μεγαλη μου λυπη σημερα παρατηρησα ενα βαθουλωμα στη σελα του συνοδηγου το οποιο δεν επανερχεται σα να προσπαθησε καποιος με δυναμη να την σκισει με καποιο σχεδον αιχμηρο αντικειμενο πχ κλειδι
μεγαλη προσοχη ο κομπλεξισμος ειναι ανικητος... |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Δευ Ιαν 18 2016, 16:19 | |
| Τι να πεις... να εισαι απο τη μια και να τον δωσεις κανενα σκαμπιλι!
Εγω μεσα στη βδομαδα βρηκα την μηχανη ξαπλα απο καποιον που οπως εμαθα περνουσε και εριχνε ολες τις μηχανες και τα μηχανακια κατω...
Αποτελεσμα; Στραβωμενη τερινοβαση προβολακιου... |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Δευ Ιαν 18 2016, 16:33 | |
| τι λες ρε Γιάννη ζήλια ρε ... βλαμμένος κόσμος. |
|
| |
GodLike
Ηλικία : 36 Τόπος : Αγία Παρασκευή Registration date : 18/02/2015
| Θέμα: Απ: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Δευ Ιαν 18 2016, 17:52 | |
| - rafel έγραψε:
- το σαββατο που μας περασε ειχα σταθμευσει στον πεζοδρομο της φιλαδελφειας για ενα γρηγορο καφε στο ποδι, ηταν η 1η και η τελευταια φορα που δεν παρκαρα απεξω απο το μαγαζι αλλα παρκαρα στα 20μετρα...σε ανυποπτη φαση χτυπησε το κραδασμικο του συναγερμου, παω και δεν βλεπω κατι επιλιψιμο λεω κανα μαλακισμενο θα περασε....προς μεγαλη μου λυπη σημερα παρατηρησα ενα βαθουλωμα στη σελα του συνοδηγου το οποιο δεν επανερχεται σα να προσπαθησε καποιος με δυναμη να την σκισει με καποιο σχεδον αιχμηρο αντικειμενο πχ κλειδι
μεγαλη προσοχη ο κομπλεξισμος ειναι ανικητος... Aκριβώς το ίδιο και σε μένα,μόνο που δεν πτοήθηκε και το έκανε άλλες 2 φορές..Στο πάρκιν του Μολ όλα αυτά.. |
|
| |
MicAn Member
| Θέμα: Απ: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Δευ Ιαν 18 2016, 18:58 | |
| - rafel έγραψε:
- σημερα παρατηρησα ενα βαθουλωμα στη σελα του συνοδηγου το οποιο δεν επανερχεται σα να προσπαθησε καποιος με δυναμη να την σκισει με καποιο σχεδον αιχμηρο αντικειμενο πχ κλειδι
μεγαλη προσοχη ο κομπλεξισμος ειναι ανικητος... Γιάννο, ίσως να μην είναι κόμπλεξ. Είχα διαβάσει / ακούσει ότι με ανάλογο τρόπο αποκτούν πρόσβαση στο συναγερμό ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Δευ Ιαν 18 2016, 20:10 | |
| μιχαλη ημουν σε κεντρικο σημειο της φιλαδελφειας η μοτο καλυπτοταν απο 5 καφετεριες ζωη να χουνε απλα εγω δεν παρκαρα 5 μετρα απο εμενα.... |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Δευ Ιαν 18 2016, 20:29 | |
| δυστυχως κυκλοφορουν πολλα τσογλανια!!!!! _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
JIMSTAMOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Δευ Ιαν 18 2016, 22:46 | |
| από τη μια καλυτερα που δεν εβλεπες τη μηχανή.... από την άλλη αυτος ο μ@κ@κ@ς δε φοβηθηκε μη τυχον τον βλέπεις??? |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Τρι Ιαν 19 2016, 09:51 | |
| γιαννη η πατρολ παντως οπλιζουν ετσι οποτε μην αποκλειεις το ενδεχομενο αναγνωριστικης για το αν εχεις συναγερμο... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Τρι Ιαν 19 2016, 11:34 | |
| καλα που δεν εχω πατρολ εν τελη το εφτιαξα σημερα το πρωι πηρα τον Κωστα στο ΜοτοΚ και του εξηγησα τι παιχτηκε μου ειπε τι να κανω και επανηλθε |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Κομπλεξ πανω σε μια...σελα Τρι Ιαν 19 2016, 23:29 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- Τι να πεις... να εισαι απο τη μια και να τον δωσεις κανενα σκαμπιλι!
. σκαμπίλι.... αχαχαχα τον άτυχο που σκάσει μουρη μπροστά μου ... ....Γιάννη και Σοφο ... τελευταίο να ναι .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Κομπλεξ πανω σε μια...σελα | |
|