Οπως λεει και ο τιτλος μετα απο 20 χρονια και με την αναγκη για λιγη αεροβια γυμναστικη αποφασισα να αγορασω και εγω ενα ποδηλατο. Η επιλογη μου ηταν τελικα ενα mountain 29αρι το cube analog.Το ποδηλατο ειναι μοντελο του 2013 και το ειχε βγαλει προσφορα η εταιρεια που τα φερνει στα 645 ευρω.ευτυχως ημουν τυχερος γιατι ψαχνοντας βρηκα στο νουμερο μου σε ασπρο-μαυρο και οχι στο μπλε κοκκινο που μου εδειχναν ολοι.
το ποδηλατο ειναι αυτο
Σημερα που ειχε και μια τοσο ωραια μερα πηγα και την πρωτη μου βολτα για να δω και κατα ποσο μπορω να ανταπεξελθω. για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια, 20 χιλιομετρα αιγαλεω-θησειο-αιγαλεω πιστευω οτι ηταν καλα. δεν κουραστικα παρρααα πολυ αν και ο κωλος μου θελει ακομα καιρο για να συνηθησει κατι τοσο σκληρο... Οπως επισης και να κανω τις σωστες ρυθμισεις για να μπορω να το απολαυσω περισσοτερο.. Εχω ηδη αγορασει ενα σετ ασφαλτινα λαστιχα για να αλλαξω τα τακουνατα αλλα ειναι ακομα πολλα αυτα που θα χρειαστω...μαζευονται πολλα γμτ...
tolismark vstromhellasforum Enthusiast
βρε να το χαρεις ..και με το παραπάνω αλλά 29αρι και mountain τα μπερδεύει λιγακι ...αφου το θελες ασφαλτινο τι ξοδεύτηκες σ αναρτηση με rebound και σε δισκόφρενα ...αρκουν τα vbrakes για την πολη ...και τεσπα ενα εν γενει trekking μπρε αδερφέ (στα χα πει και πριν το καλοκαιρι οταν με ρωτηξες για )
sorry κι ολας εεεε απο καθαρο ενδιαφέρον στα λεω ...
εκτος αν θες αργότερα να το γυρίσεις σε βουνο ...αλλα θα θέλεις 27αρες ζαντε εεεεε και 110 ελαστικό ...
αυτά και παλι καλοταξιδο ....
υ.γ. ...και 20 χιλιομετρα μες την πολη με 29αρα ζαντα δεν ειναι τιποτα ...μη το λές θα σε παρουνε στο ψιλό για τον κ@λο ...μη μασας ...εστι ειναι στην αρχή ...μαθαίνει μετα ...εκτος αν πήρες σκληρή σελα....Η σκληρή σέλα μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στα νεύρα του περινέου αν το χρησιμοποιείς πολύ το ποδήλατο. Υπάρχουν και μαλακές μεγάλες σέλες με τρύπα στη μέση. Μια τέτοια θα σου πρότεινα
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
nick,το διαλεξα γιατι εχω σκοπο να το βγαλω συντομα και off road.το ξερω οτι καποια πραγματα ειναι υπερβολικα για τις παρουσες δυνατοτητες και αναγκες μου αλλα επειδη ηταν καλη η προσφορα και τα ειχε πανω το ποδηλατο ειπα δεν γαμιεται...την σελα αυτη την ειχε πανω το ποδηλατο αλλα ηδη το σκεφτομαι να παρω μια αλλη περισσοτερο μαλακη...
οσο για τα χιλιομετρα....μετα απο 20 χρονια ειναι και παραειναι πολλα για πρωτη βολτα...
ειχε πλακα παντως.οσο οδηγουσα εψαχνα ασυναισθητα να βρω τους καθρεπτες για να βλεπω πισω μου και ειδικα οταν ξεκιναγα απο το φαναρι το χερι μου γυρναγε λες και κραταγα το γκαζι της μηχανης και περιμενα να ξεκινησω ετσι....χεχεχεχε
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
το σκεφτομαι και εγω το ποδηλατο τελευταια, αλλα πραγματικα με ανησυχει το θεμα της οδικης ασφαλειας μεσα στην πολη
Η αλήθεια είναι πως αργά ή γρήγορα το ατύχημα το έχεις στο τσεπακι....... Ειδικά όταν μιλάμε για την Αθήνα. Κρανος,γάντια και ότι είναι να γίνει ας γίνει.
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
το σκεφτομαι και εγω το ποδηλατο τελευταια, αλλα πραγματικα με ανησυχει το θεμα της οδικης ασφαλειας μεσα στην πολη
Η αλήθεια είναι πως αργά ή γρήγορα το ατύχημα το έχεις στο τσεπακι....... Ειδικά όταν μιλάμε για την Αθήνα. Κρανος,γάντια και ότι είναι να γίνει ας γίνει.
terino gold member
Έχω 3 εβδομάδες που πηγαινοέρχομαι στο περίπτερο (& οπουδήποτε αλλού μπορώ) με το ποδήλατο & καραγουστάρω. Θέλω να το κάνω "τρόπο ζωής" γιατί έχω δει ήδη αρκετή βελτίωση στην φυσική μου κατάσταση!!!
JIMSTAMOS vstromhellasforum Enthusiast
καλοριζικο το εργαλειο,αντε να σε δουμε και σε κανα FREEDAY καθε παρασκευη βραδυ.οσο για την σελα εχει καλυμμα απο gel στα jumbo με 5 euro και εισαι κομπλε και αργοτερα αν δεν σε βολευει πας για αλλη σελα,
το freeday ειναι πολυ μακρια για τις αντοχες μου προς το παρον...αλλα το εχω στοχο καποια στιγμη...
Στέλιο καλημέρα,
πίστεψέ με δεν είναι τίποτε διότι οι ταχύτητες είναι μικρές και το πεταλάρισμα δεν είναι συνεχές λόγω κόσμου. Οπότε είναι εύκολο! Αν θες αύριο πάμε μαζί.
aetos Member
Ηλικία : 64 Τόπος : Χολαργος-Λαγονησι-Πεντελη Registration date : 12/12/2012