Man With No Name Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Minara City Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: STPs και TPS απορία.. Παρ Οκτ 24 2014, 16:06 | |
| - Χείρων έγραψε:
- Man With No Name έγραψε:
- Λοιπόν κύριοι, (ειδικότερα των Πατρών) με 79? στο MonsterBike από KLV και τέλος. Ούτε προκαταβολές και άλλες τέτοιες τρίχες. Χρόνος παράδοσης 10 ημέρες. (από Ολλανδία)
79 ευρώ βγάλε το φπα μένουν 60. Ο Ολλανδός του τα πουλάει 40 και τα αγοράζει 20 από κάποιον κεντρικό Ιάπωνα εξαγωγέα ο οποίος τα αγοράζει 10 από την Suzuki ή την Kawasaki. Οι οποίες τα αγοράζουν 1 ευρώ από την Denso η οποία τα αγοράζει 0,25 ευρώ από τον Κινέζο που τα φτιάχνει φασόν για πάρτη της. Πόσο στοιχίζουν στον Κινέζο;... Χμ, εσείς πόσο λέτε όταν ένα κινητό τηλέφωνο έχει κόστος παραγωγής από 3 -15 ευρώ....
Τα 79 ευρώ λοιπόν είναι ευκαιρία! Ούτε του παπά να μην το πείτε!....
χαχαχα γέλασα με τη ψυχή μου!! Ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Suzukis το παίζει καλύτερος νταβατζής. |
|
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: STPs και TPS απορία.. Παρ Οκτ 24 2014, 20:16 | |
| - Man With No Name έγραψε:
χαχαχα γέλασα με τη ψυχή μου!!
Ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Suzukis το παίζει καλύτερος νταβατζής. Όχι καθόλου! Δεν ξέρω όμως τελικά εμείς τι είμαστε. Πελάτες του νταβατζή ή οι πουτάνες του!.... |
|
Man With No Name Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Minara City Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: STPs και TPS απορία.. Σαβ Νοε 08 2014, 21:20 | |
| Έτοιμος! Σε 1η φάση σταμάτησε ή έντονη μυρωδιά βενζίνης, στο ξεκίνημα το ρελαντί είναι σταθερό σε όλες τις περιπτώσεις και απ'ότι φαίνεται η μοτοσικλέτα έστρωσε. Μου συνέβη το εξής αμέσως μετά την αντικατάσταση. Μου έβγαζε κωδικό FI c28 ότι δε δουλεύουν οι δευτερεύουσες. Ξανά μανά λύσε δέσε βγάλσιμο η φύσα και από το stps και ψέκασμα με σπρέι, κούμπωμα και μετά όλα κομπλέ. Μάλλον ήθελε χάιδεμα.. [img] [/img] |
|
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: STPs και TPS απορία.. Δευ Νοε 10 2014, 01:14 | |
| - Man With No Name έγραψε:
- Έτοιμος!
Σε 1η φάση σταμάτησε ή έντονη μυρωδιά βενζίνης, στο ξεκίνημα το ρελαντί είναι σταθερό σε όλες τις περιπτώσεις και απ'ότι φαίνεται η μοτοσικλέτα έστρωσε. Μου συνέβη το εξής αμέσως μετά την αντικατάσταση. Μου έβγαζε κωδικό FI c28 ότι δε δουλεύουν οι δευτερεύουσες. Ξανά μανά λύσε δέσε βγάλσιμο η φύσα και από το stps και ψέκασμα με σπρέι, κούμπωμα και μετά όλα κομπλέ. Μάλλον ήθελε χάιδεμα..
Καλές ηλεκτρικές επαφές. Το Νο1 σε όλα τα ηλεκτρικά! |
|