| ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Οκτ 26 2014, 13:15 | |
| - JORDAN AFRICANOS έγραψε:
.Αν κι εμένα μου προέκυψε ένα προβληματάκι με την εξάτμιση ( σκίστηκε λίγο πριν φτάσουμε Θεσ/νίκη) αλλά αυτά συμβαίνουν , τι να κάνουμε ??.... Ευτυχώς είμαστε ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρέα με ακόμη πιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ , λέω να αφεθώ μέσα της και είμαι σίγουρος πώς όλα θα πάνε καλά και η καλή μου θα είναι έτοιμη για την επόμενη εκδρομή της στις 31-1-2/10/2014 ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ , ΒΟΗΘΗΣΑΝ , ''ΕΤΡΕΞΑΝ '' κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατι όπως είπα έχουμε την καλύτερη παρέα και την μεγαλύτερη αγκαλιά!!!!!!!!!!! Sthaks ..... εισαι ''ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΔΕΡΦΕ . |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Φεβ 07 2015, 15:23 | |
| για αυριο παιζει κανενα ξεμουδιασμα? ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΜΕ.... για βολτα βρεεειιιι |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Σαβ Φεβ 07 2015, 17:31 | |
| - V-STRONG έγραψε:
- για αυριο παιζει κανενα ξεμουδιασμα?
ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΜΕ.... για βολτα βρεεειιιι Αύριο του ΑΣΩΤΟΥ βρε ΑΠΙΣΤΕ ΙΩΑΝΝΗ θα πας βόλτα ??????????? ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΝ ΑΥΤΟΝ , ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΕΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 08 2015, 22:48 | |
| ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΙΟΡΔΑΝΗ..... και ο καιρος δεν βοηθησε. |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Δευ Φεβ 09 2015, 21:20 | |
| - V-STRONG έγραψε:
- ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΙΟΡΔΑΝΗ.....
και ο καιρος δεν βοηθησε. Και αφου δε βοήθησε ο καιρός γιατί δεν ήρθες βρε Αντίχριστε , Άπιστε ...... να γιορτάσεις μαζί μας την Μεγάλη Εορτή της Ορθοδοξίας της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ???????????? Ωέο ???? Και χίκ μαζί....χίκ |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Φεβ 10 2015, 00:04 | |
| μεσω φορουμ οι συννενοησεις με ζοριζουν.... με ενα τηλ ολα γινονται... και ο εσπερινος!!!! |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Τρι Φεβ 10 2015, 00:51 | |
| |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 15 2015, 10:12 | |
| ....προτείνω να κάνουμε μια κυριακάτικη εξόρμηση στο μαγευτικό και εξωτικό ""ρουτερ " για καφέ.
Διαδρομή θα ακολουθησουμε από κεντρικούς δρόμους λόγο πάγου και με μεγάλη προσοχή...
Επιστροφή, πριν μυρίσει το μεσιμεριανο φαΐ από την κατσαρόλα...
Για να δούμε υπάρχει ενδιαφέρον? ??? _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 15 2015, 11:43 | |
| - narcissus έγραψε:
- ....προτείνω να κάνουμε μια κυριακάτικη εξόρμηση στο μαγευτικό και εξωτικό ""ρουτερ " για καφέ.
Διαδρομή θα ακολουθησουμε από κεντρικούς δρόμους λόγο πάγου και με μεγάλη προσοχή...
Επιστροφή, πριν μυρίσει το μεσιμεριανο φαΐ από την κατσαρόλα...
Για να δούμε υπάρχει ενδιαφέρον? ??? απο μενα εχεις ενα ΝΑΙ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 15 2015, 11:53 | |
| Και γω μεσα!ενημερωστε με που ειναι το κατάστημα και εαν θα πάμε Θα προσελθω με σκούτερ μικρού κυβισμού |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 15 2015, 11:54 | |
| Εεεε τότε ενταξει. Φύγαμε! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 15 2015, 12:06 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- Και γω μεσα!ενημερωστε με που ειναι το κατάστημα και εαν θα πάμε
Θα προσελθω με σκούτερ μικρού κυβισμού λεωφορος νικης 51 παραλιακη πριν τον λευκο πυργο και μετα την αγ σοφιας _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 15 2015, 14:45 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- Και γω μεσα!ενημερωστε με που ειναι το κατάστημα και εαν θα πάμε
Θα προσελθω με σκούτερ μικρού κυβισμού Καλώς όρισες και επίσημα στην παρέα μας Ραφαήλ. Χάρηκα πολύ για την γνωριμία με το καλό να τα πούμε και την Τετάρτη στον καφέ. Να είσαι καλά και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ !!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 15 2015, 15:01 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Καλώς όρισες και επίσημα στην παρέα μας Ραφαήλ.
Χάρηκα πολύ για την γνωριμία με το καλό να τα πούμε και την Τετάρτη στον καφέ.
Να είσαι καλά και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ !!! Καλώς σας βρήκα Βαγγέλη πέρασα τέλεια και σας ευχαριστώ πολύ για ολα! Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία με όλους σας είστε εξαιρετικά παιδια και μπράβο σας που είσαστε τόσο ενωμένοι! Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη λοιπον για να περάσουμε ακομη καλυτερα (Ή και ακομη νωρίτερα εαν ξαναβρεθειτε εννοείται) Καλά χιλιόμετρα σε όλους μας αδελφέ! |
|
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 15 2015, 17:42 | |
| Μια πολύ ομορφη μέρα και πολύ ηλιο και όμορφη κινηση... όσοι ηρθαν το διαπίστωσαν... Ραφαήλ χάρηκα για τη γνωριμια, καλώς ήρθες και εύχομαι να περάσεις καλά το διάστημα που θα είσαι εδώ! σε περιμένουμε τη τετάρτη. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Κυρ Φεβ 15 2015, 17:54 | |
| - pashaloua έγραψε:
- Μια πολύ ομορφη μέρα και πολύ ηλιο και όμορφη κινηση... όσοι ηρθαν το διαπίστωσαν...
Ραφαήλ χάρηκα για τη γνωριμια, καλώς ήρθες και εύχομαι να περάσεις καλά το διάστημα που θα είσαι εδώ! σε περιμένουμε τη τετάρτη. Ευχαριστώ φιλαράκι να σαι καλά εννοείται ότι θα τα πούμε από κοντά την Τετάρτη πρώτα ο Θεός! |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Μαρ 12 2015, 11:07 | |
| Έλα λέμε και βγήκε και ήλιος αντε να δούμε θα μας πάει έτσι και την Κυριακή να ξεμπουκοσουμαι λιγο |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Μαρ 12 2015, 12:05 | |
| - DHMOKRITOS69 έγραψε:
- Έλα λέμε και βγήκε και ήλιος αντε να δούμε θα μας πάει έτσι και την Κυριακή να ξεμπουκοσουμαι λιγο
Τι εννοείς φίλτατε Δημόκριτε με την ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ μηχανή και το ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ άβαταρ ????? _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Μαρ 12 2015, 14:03 | |
| - AYTOS έγραψε:
- DHMOKRITOS69 έγραψε:
- Έλα λέμε και βγήκε και ήλιος αντε να δούμε θα μας πάει έτσι και την Κυριακή να ξεμπουκοσουμαι λιγο
Τι εννοείς φίλτατε Δημόκριτε με την ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ μηχανή και το ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ άβαταρ ????? Λαϊκή απαίτηση να πάμε εκδρομή λέμε θείο μου και θα αλλάξει το άσπρο μαύρο κάποια στιγμή θα μπει Πολύ ΜΠΛΕ Αντε για πες για τον καιρό θα μας κάνει το χατήρι να παμε βόλτα |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Μαρ 12 2015, 16:51 | |
| - AYTOS έγραψε:
- DHMOKRITOS69 έγραψε:
Τι εννοείς φίλτατε Δημόκριτε με την ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ μηχανή και το ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ άβαταρ ????? χάλασε και αυτός αλαξοπιστισε |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Μαρ 12 2015, 17:35 | |
| για χουλιαμα πρωτοι ειστε για καμια βολτα ομως δεν λετε και τη καιρο θα εχει |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Μαρ 12 2015, 18:57 | |
| Το Σαββατο δινει πιθανοτητα ασθενους βροχης, Κυριακη δεν ξερω... |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Μαρ 12 2015, 19:07 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- Το Σαββατο δινει πιθανοτητα ασθενους βροχης, Κυριακη δεν ξερω...
μαθε τι κανεις ακομα? |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Μαρ 12 2015, 20:11 | |
| μια χαρα φαίνεται meteo .gr προτάσεις 1. γρηγοράδα στη λίμνη μετ α παπακια ...κι επιστροφή μεσω ρεντίνας ... παλια γνωστή συνταγή. 2. ορεινη χαλκιδικη ...λιβαδι δουμπια πετροκέρασα κτλπ ...για πιο στριφτό ...με πιθανο φαγητο .... 3. ... η γνωστή επιλογή το λόρδου ... Σέρρες ...για γκάζια ... 4. άλλη /... 5. ...οι παραμενοντες ....ROUTER !!! 6..... παμε για σκι _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Σαβ Μαρ 14 2015, 01:40, 2 φορές συνολικά |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ Πεμ Μαρ 12 2015, 20:29 | |
| το 1 και 2 ειναι επικρατεστερα και το 2 το ελεγε και αλλος την τεταρτη στον καφε |
|
| |
| ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΩΝ | |
|