Παιδιά το ιδανικό θα ήταν για τέτοιες εξορμήσεις να κάτσουμε Π/Σ/Κ για να γουστάρουμε και να τα κάνουμε όλα χαλαρά............
Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι για όλους μας ουτοπία λόγω οικονομικών και επαγγελματικών καταστάσεων πρέπει ΌΛΟΙ όσοι συμμετέχουν σε μια τέτοια εξόρμηση να κάνουν συμβιβασμούς ...........
Το σημαντικό είναι να υπάρχει διάθεση και καλή θέληση και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους ....
Μακάρι να μπορέσουν να γευτούν αυτή την εμπειρία όσο περισσότερα παιδιά μπορέσουν ....Είναι μια εξαιρετική εμπειρία που δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς.
Σκεφτείτε το σαν μια πενταήμερη ακόμα ..........απλά αυτή την φορά δεν πληρώνει ο μπαμπάς τα έξοδα
Γιαυτό λοιπόν βάλτε την καλύτερη διάθεσή σας και ΟΡΜΑΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!
σαν προρισμος δεν το συζητάμε οτι ειναι και γαμω, στην χρονική στιγμη που επιλέγεται ειναι επίσης καλη θεωρό. ο καιρος αποτι φαίνεται θα ειναι κάλος για το υψομετρο, τα χιλιόμετρα με βαση το πλανο ειναι εύκολα σχετικά με εναν καλο ρυθμό,
και νομιζω πως αυτος ειναι και στόχος ¨χιλιόμετρα¨
edit:βγαινει και μονοημερη για τους σιδηροκωλους δεν ειναι τοσες ωρες που λεει ο γκουγκλης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την costas v στις Δευ Σεπ 29 2014, 23:41, 1 φορά
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
και νομιζω πως αυτος ειναι και στόχος....χιλιόμετρα¨
και τι χιλιομετρα !!!
03/11/2013 ....
κι αν ειστε καλά παιδια ....3 ωριτσες ποδαροδρομος ....συρράκο - καλαρύτες - συρράκο ....
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΠΙΝΔΟΣ.Καθ οδον απο Συρρακο προς Καλαρρυτες στα τζουμερκα ΄΄΄΄ μονοπατι στο φαραγγι του χρουσιου ποταμου μιαμιση ωρα πεζοπορια στο εκπληκτικης ομορφιας τοπιο των αδελφων χωριων
(ενα απ τα πολλά "μπαλκόνια"
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Τρι Σεπ 30 2014, 00:22, 2 φορές συνολικά
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
Καλα ρε αγόρινα μη σκας προτάσεις κάνουμε κουβέντα τέλος πάντων Θεώρησε άκυρο ότι είπαμε αν είναι και προχωρα Αν δεν πούμε την γνώμη μας και στραβή ναναι θα δειχνει ότι δε ενδιαφέρει
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
Μιλάτε για τα χλμ. θαρρεις και θα παμε στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ......... Σιγά ρε αδέρφια .....απο την άλλη γράφετε οτι θέτε να γράψετε και χλμ.. Ε..ΤΙ ΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!
Οσο για τον καιρο θα ''παίξουμε'' κι ας χάσουμε, και τι έγινε δηλ. μήπως λιγες φορές πήγαμε εκδρομή με άσχημο καιρό ?? Εμείς δεν ήμαστε ωρε κοπέλια που πήγαμε στο περτούλι με χιόνια ?? Θα μας τρομάξουνε τώρα δυο συννεφάκια και κανα ''καρεκλοποδαράκι'' ??? (που ενδεχομένως.............ισως ..........και αν θα συναντήσουμε..)............... δε μπορω λοιπον να διαβάζω τέτοια σχόλια ....
ΟΡΜΑ SALONIK και γω μαζι σας οτι καιρο και να έχει ,όσα χλμ. και να 'ναι , οτι υψομετρο και να 'χει και καρεκλοποδαρα να ρίχνει είμαι μέσα (να θυμηθούμε κΑΙ τη βροχη που φαγαμε στην Εύβοια) αρκει να γινει στις 18-19/10-2014
matthaios Member
Πες τα ρε Τζορταν. Αντε γιατί νόμιζα ότι έχω μείνει μόνος μου.
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
νικο, ξανακοιμηθηκες ρε γαμωτο? σηκω πανω το κερατο μου. το πρωι θα δουλευεις για την οικογενεια και το βραδυ συντονιζεις!!!! αυριο να δω το βραδυ που θα μπω, τελικη ημερομηνια. ΣΗΚΩ ΛΕΚΕΔΑΚΟΟΟΟΟΟ...........
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Στις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα και τιμές!
Να είμαστε πολλοί να γουστάρουμε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την narcissus στις Πεμ Οκτ 02 2014, 11:26, 1 φορά
nikSalonik Administrator
Από την Κυριακάτικη εξόρμηση προς την ορεινη Δράμα Μια βολτα στα 400χλμ περίπου από Θεσσαλονικη,Βροντου(καφεδάκι!!),Νευροκόπι,Μικρομηλιά, Ποταμούς(φαγητό!!)και απο Βωλακα,Αμφιπολη,Ασπροβάλτα επιστροφή!!
ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ!!
nikSalonik Administrator
κυριακάτικη εξόρμηση "αλ- Αφρικανος" ...(χωρις το μπουζούκι του ομως )
μια διαδρομή που την ξερει καλά ...και μας την προτείνει ....περιοχή Νιγρίτας ...με σταση για μνημονιακό τσίπουρο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ...2 η ωρα το μεσημερι το πολύ 3 θα ειμαστε σπίτια μας ....
συναντηση στο CarFour Ευκαρπίας...ΑΝΑΧΩΡΙΣΗ 10 ΑΥΣΤΗΡΑ ...
FULL ΠΑΝΣΙΟΝ ...ΝΤΕΠΌΖΙΤΑ ΕΞΑΡΤΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. JORDAN (VSTROM 650 ) 2. Saks (VARADERO ) 3. thanasis ( TRANSALP ) 4.NIKSALONIK (CBF1000) 5. miltos (bmw800GS) 6. Narcissus(R1200GS) 7. Fanfaras (vstroommmm) 8. Vosnios (vstrom ειχαμε και απο δαυτους) 9 CrisPoi + Jo ( Vstrom)
Κώδικας:
edit nikS@lonik
τι μας εμεινε ....
BUSA BMW1200GS BMW800GS CAGIVA TDM
Επιστροφή. Αντε στα καλύτερα. ...!!!!!
ChrisPoi Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θερμη Θεσ/νικη - Σάμος Registration date : 05/08/2010
Πολύ ωραία Κυριακάτικη βόλτα !!!!!! Ομορφη παρέα , ωραία διαδρομή , μοχαμπέτι , καλαμπούρι , καφεδάκι , τσιπουράκι και όλα αυτά με σύμμαχό μας την ηλιόλουστη μέρα (αν και μέχρι την συνάντηση μας στο carfooure μας ''κορο'ιδευε'' παίζοντας μαζί μας το παιχνίδι : να σας βρέξω .....να μη σας βρέξω ... ?? Πήγαμε λοιπόν και γυρίσαμε και όλα εντάξει .Αν κι εμένα μου προέκυψε ένα προβληματάκι με την εξάτμιση ( σκίστηκε λίγο πριν φτάσουμε Θεσ/νίκη) αλλά αυτά συμβαίνουν , τι να κάνουμε ??.... Ευτυχώς είμαστε ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρέα με ακόμη πιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ , λέω να αφεθώ μέσα της και είμαι σίγουρος πώς όλα θα πάνε καλά και η καλή μου θα είναι έτοιμη για την επόμενη εκδρομή της στις 31-1-2/10/2014 ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!