| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Ιαν 29 2015, 21:36 | |
| Thanks |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Παρ Ιαν 30 2015, 23:56 | |
| - DHMOKRITOS69 έγραψε:
- https://youtu.be/g9j8O7QW_oU
Ενα βίντεο που τράβηξε ο Μπάμπης το καινούργιο αμόρε μου με ροκ διάθεση Και μείς αγαπήσαμε , ρε αδερφέ , αλλά δεν κάναμε έτσι ........ |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Ιαν 31 2015, 12:24 | |
| |
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Ιαν 31 2015, 17:37 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 07 2015, 14:35 | |
| Αυριο 12 μεσημερι μας καλούν στην πίτα τους το τρανσαλπ ΄΄΄΄ θα χει σουβλάκι και5 ευρω συμμετοχή φαγητο και κλήρωση δώρων ΄΄΄΄ το κάλεσμα το κανει ο ντοκτορ ΘΟΔΩΡΗΣ η συναντηση θα γινει στη λέσχη τους που ειναι μετα το λασκαλα στο φανάρι Κατσιμίδη δεξια κι αμεςως πισω απο ενα μαγαζι με καρπυλατερ ΄΄΄΄ΠΑΜΕ;;;;
Niksalonik _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 07 2015, 14:52 | |
| Νικ 13:30 παίζει ο μικρός μπάλα φίλε........Θα τελειώσει κατά τις 14:30 αν θες πάμε για μια μπύρα κατά τις 15:30.
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 07 2015, 15:36 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Νικ 13:30 παίζει ο μικρός μπάλα φίλε........Θα τελειώσει κατά τις 14:30 αν θες πάμε για μια μπύρα κατά τις 15:30.
Θα ειναι κι ο Jordan στο πηρε και βραδιάζει ... Του ασώτου αυριο ΄΄΄ οποιος γουστάρει παμε να οινοθουμε !!!! Ντανυ Ντανυ εισαι δω !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 07 2015, 17:26 | |
| - niksalonik έγραψε:
- LORDOS έγραψε:
- Νικ 13:30 παίζει ο μικρός μπάλα φίλε........Θα τελειώσει κατά τις 14:30 αν θες πάμε για μια μπύρα κατά τις 15:30.
Θα ειναι κι ο Jordan στο πηρε και βραδιάζει ... Του ασώτου αυριο ΄΄΄ οποιος γουστάρει παμε να οινοθουμε !!!!
Ντανυ Ντανυ εισαι δω !!! Εδω είμαι μαέστρο μου πριν απο λίγο ξύπνησα (γιατι δούλευα μέχρι τις 4:30 το πρωί ) Αύριο λοιπον μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ........... Ολοι οι παλιοι λεχριτες θα ήμαστε μαζεμένοι στο ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ να φάμε να ΠΙΟΥΜΕ να ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ και να συγχωρήσουμε τον ΑΣΩΤΟ για την μαλακία που έκανε !!!!! Πολλά μπουζουκια , πολλές κιθάρες , πολλοί γνήσιοι μερακλήδες καλό φαί , ΠΟΛΥ ΠΟΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ και φυσικά πολλά πειράγματα μεταξύ των παρευρισκόμενων ΛΕΧΡΙΤΩΝ με βρυσιες και χυδαιότητες (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΑΥΡΙΟ και ολα ειναι ''του καλαμπουριού'') Θα ειμαι λοιπον κι εγω εκει (κατα τις 1:30 μ.μ) ,οπως συνηθιζω τα τελευταια 10-11χρονια, και θα χαρω πολυ να δω οσους πρεισσοτερους φιλους της παρεας μας!!!!!!!!!!!! Το γλέντι καρατά μεχρι τις πρώτες βραδινές ''μικρές'' ώρες !!!!!!! ΟΙΝΟΠΟΣΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙΝΟΘΕΙΤΕ - Η οινοποσια φερει αργο θανατο !!!! - Ε.. και ποιος βιάζεται να πεθάνει ?? Υ.Γ ΠΈΡΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΕΝΤΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΛΕΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8:30ΜΜ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΝΟΠΟΤΗΡΟ (Βοήθειά μας )!!!!!!!!!! ΟΣΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!!!!!!!! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ !!! ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!! |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 07 2015, 21:17 | |
| Έχουμε έκτακτη μάζωξη στου πατερ Jordan Ippeas autos deep sea &moi Όσοι πιστοί |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 07 2015, 22:07 | |
| - boss έγραψε:
- Έχουμε έκτακτη μάζωξη στου πατερ
Jordan Ippeas autos deep sea &moi Όσοι πιστοί ολοι εσέις οι παραπανω βρε "αμαρτωλοι " πως συνεννοηθήκατε ..με τηλεπάθεια ... αλλα τετοια σκατόπαιδα ειστε ...ενα τηλέφωνο δεν εεεεεε...jordan exeis αναπαντητη απ το μεσημερι ...ippeas πηγα πηρα το παντελονι σου ....deep σε χασαμε μπρε ...boss "συντονίσου" .... πατηρ bozos : συγχώρα τους αμαρτωλούς ...δωστους την ευχή μου ...κι απ το "καλό" _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 07 2015, 22:10 | |
| Εμεις ακόμα εδώ ....θα ειμαστε Δε θα βγεις για τσιγάρα;;😇😇 |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 07 2015, 22:12 | |
| - boss έγραψε:
- Εμεις ακόμα εδώ ....θα ειμαστε
Δε θα βγεις για τσιγάρα;;😇😇 πριν λιγο γύρισα σπιτι ρε απ τα 12 μεσημερια λείπω ....δε λεει ..καλα να περασετε υ.γ. ....μαρεσ "συντονίστηκες " _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Φεβ 08 2015, 18:29 | |
| Παμε στου πατερ για το ματσ
1 . ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ 69 2.Νικ θαλασσολυκος 3.Λουκουμης 4.Jordan africanos
Υ.Γ. Είμαστε ειδη φορτομενοι σας λεω μετα του ΑΣΩΤΟΥ |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 21 2015, 17:32 | |
| ΡΕΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!Αντε να οργανωθούμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπον το βραδάκι κατα τις 8:30μ.μ 'οπως πάντα ο καθιερωμένος εκκλησιασμός- εσπερινός- μεταλαβιά- εξομολόγηση-κλπ. κλπ. κλπ Οσοι πιστοί προσέλθετε !!!!!!!!!!!!!(Πίετε εξ αυτού πάντες ,τούτο εστί το αίμα μου.......) Καλο θα ήταν , κατα την διάρκεια του εσπερινού να συσκεφτούμε και να συναποφασίσουμε κάποια Κυριακάτικη συνεύρεση για κανα καφέ(βλ. ρούτερ ) για καμμιά βολτίτσα(αν και είπαν για βροχές) καμμιά κοντινή(π.χ Πετροκέρασα ή μιά καλλικράτεια από τον πίσω δρόμο Μηχανιώνας-Μεσημερίου-ΑΓ.Παύλο-Καλ/τεια ή οπουδήποτε αλλού τεσπά ....) ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕ ΛΕΜΕ !!!!!!!!!!!! |
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 21 2015, 17:56 | |
| Ένας πιστός που θα προσέλθει, παρών! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 21 2015, 21:32 | |
| Σαν πολλοί μαζευτηκαμε |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Φεβ 22 2015, 00:48 | |
| Αυτός ο κύριος ο πρώτος στην φωτό,γιατί είναι αγριεμένος και θυμωμένος;;; Μήπως για δεν είχε μπροστά του τουρσί και παστουρμά;;; |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Φεβ 22 2015, 10:42 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Φεβ 22 2015, 10:47 | |
| Σε καμία ωριτσα καφεδάκι παραλια router 11 30 εκει γυρω |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Φεβ 22 2015, 13:08 | |
| - boss έγραψε:
- Σε καμία ωριτσα καφεδάκι παραλια router 11 30 εκει γυρω
Με πήρε ο ύπνος κι έγειρα στου κρεβατιού την πλώρη και μόνο αυτό μπορώ να πώ μια ταπεινή συγνώμη .......... Σαράντα χιλιάδαι δίσκοι ....... και περιπλέον........ |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Φεβ 22 2015, 13:59 | |
| - JORDAN AFRICANOS έγραψε:
- boss έγραψε:
- Σε καμία ωριτσα καφεδάκι παραλια router 11 30 εκει γυρω
Με πήρε ο ύπνος κι έγειρα στου κρεβατιού την πλώρη και μόνο αυτό μπορώ να πώ μια ταπεινή συγνώμη ..........
Σαράντα χιλιάδαι δίσκοι ....... και περιπλέον........ Για δωσε τόνο μαέστρο ... Υγ΄΄΄ και kανα SMS δεν βλάπτει ρε καλοπαιδα ΄΄΄΄ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Κυρ Φεβ 22 2015, 19:07, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Φεβ 22 2015, 14:11 | |
| Μη σκιάζεσαι μαέστρο μου Και μην ζητάς συγνώμη Εχουμε ακόμα στα μπροστά Ημέρες μήνες χρόνοι ........ Τα sms κοστιζουνε Και δεν αλλάζω γνώμη Τσιφουτης |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Φεβ 22 2015, 15:02 | |
| Τι μαλακιες ειν αυτες Που θες για να γουσταρεις Δε πά να θελεις οτι θες Τα "@ρχιδι@" μου θα πάρεις !!! (Σε Λα ελάσσονα ) Σταροβας _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Φεβ 22 2015, 15:52 | |
| |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| |
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις | |
|