Πατερ, αμαρτησα, ποτε μπορειτε να ερθω για εξομολογηση;
δε πιάνει ρε ....γιαλαντζί ειναι ...οποτε πήγα ...σουρομενος έφυγα ...μεταλαβια με τζακ ....και τριδιιπλο
στα σοβαρα τωρα !!!!
αυριο φευγω στο Αγιο ορος μαγκες ....παω να παρω "δυναμη" ....οτι θετε στειλτε πμ η παρτε με στο κινητο ...θα "μιλήσω" με αδελφο γεροντα ερημιτη που του χω θαρρος ...στα καρουλια ...οσοι γνωρίζετε....
οσοι δεν γνωρίζετε τι εστι "καρούλια" δειτε εδώ ....
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
Ρε τι άλλο θα κάνουν οι Αρειανοί... Πέρα από την πλάκα, Νίκο να πάρεις δύναμη και για μας και με την ευκαιρία δείτε, όσοι θέλετε, το παρακάτω βίντεο φίλου μου
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Θα παω αδερδε Αμμουλιανιωτιε, πρεπει να εξομολογηθω. Αμαρτησα αδελφε μου .
Θα ερχομουν να σε κανω παρεα να εξομολογηθω και εγω (ολο και καποια αμαρτια θα εχω κανει που δεν θυμαμαι τωρα) αλλα μολις γυρισα απο την δουλεια οποτε δεν εχω τις σωματικες δυναμεις να ακολουθησω...
Παρακαλω οπως μεταλαβεις και για εμενα αδερφε Stakh.
stakhs Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 02/07/2012
Αγαπημενε μου αδερφε Αμμουλιανιωτιε, εννοουσα οτι θα παω εντος ημερων. Κι εγω μολις γυρισα απο τη δουλεια. ΜΑζευω μερικες αμαρτιες ακομη για να πιασει ωρα η εξομολογηση...
Πατερ, θα κανουμε μετα την εξομολογηση και λιγη βυζαντινη μουσικη;
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
παίδες καλημέρα! θα βρίσκομαι στην όμορφη Θεσσαλονίκη το Σ/Κ/Δ, αν θέλετε να κανονίσουμε κανα καφεδάκι θα είναι χαρά μου...! (δυστυχώς είμαι με το τουτου)...
LORDOS gold member
παίδες καλημέρα! θα βρίσκομαι στην όμορφη Θεσσαλονίκη το Σ/Κ/Δ, αν θέλετε να κανονίσουμε κανα καφεδάκι θα είναι χαρά μου...! (δυστυχώς είμαι με το τουτου)...
Θα κανονίσουμε καμιά εξομολόγηση .......έμαθα ότι έχεις πολλές αμαρτίες Εχω baby sitting αλλά θα προσπαθήσω να τα καταφέρω.