Καλησπέρα συμφουρίτες, Θέλω μια εξυπηρέτηση απο κάποιον απο Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρεται ένας φίλος για μια vstrom και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να πάει να την δει (εάν δεν είναι μακρινή απόσταση εννοείτε). Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm να του δώσω πληροφορίες για την μηχανή Ευχαριστώ προκαταβολικά
Υ.Γ το έγραψα εδώ για να μην ανοίξω post, δεν υπάρχει λόγος
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Καλησπέρα συμφουρίτες, Θέλω μια εξυπηρέτηση απο κάποιον απο Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρεται ένας φίλος για μια vstrom και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να πάει να την δει (εάν δεν είναι μακρινή απόσταση εννοείτε). Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm να του δώσω πληροφορίες για την μηχανή Ευχαριστώ προκαταβολικά
με μεγαλη μας χαρα να βοηθησουμε φιλε ...δωσε ομως περιοχή για να κρίνει καποιο μελος της παρεας μας αν μπορει να βοηθήσει ...και τι ακριβώς θες να δουμε ...π.χ. αν ειναι σωστά τα χαρτια της ...αν εχει αρπάξει σασι η αν καιει λάδια...η αν εχει φαει μπίστο πρεπει να παει σε συνεργειο ...αν θες να δουμε λάστιχα αλυσίδα,τακακια δισκοπλακες και εναν απλό οπτικό έλεγχο ...φαντάζομαι οτι καλο ειναι να την δει μαστορης ...its up to you ...
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
stakhs Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 02/07/2012
Στειλε μου το κινητο σου σε p.m.
neosos Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/01/2012
Ούτε το ''Κανε μια ευχή'' δεν πραγματοποιεί τόσο γρήγορα τις επιθυμίες σου xristos!!!
Δώσε τηλέφωνα, τι θες ,τι δεν θες (όπως λέει και ο salonik) και θα γίνει!!!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
ΥΓ. Επείδή αυτή ειναι χωρίς abs, και όπως λέει η αγγελία μοντέλο 2009, μπορούσες να παραγγείλεις vstrom απο το 2008 και μετά χωρίς abs?
Ευχαριστώ και πάλι
η εισαγωγή στην ελλάδα ηταν ΜΟΝΟ με Abs ...αρα αυτο ήρθε απ έξω ...αρα παραεισαγωγής ...κλαιν μαιν ...αυτο εχει να κανει μονο με την εγγύηση που ουτως η αλλως σημερα δεν υφίσταται ...αν ειμασταν δηλάδή στο 2010 εεε τοτε ναι ...υπήρχε θεμα ...αν θες να επιβεβαιωσεις το ετος κατασκευής κοιτας το παρακάτω
Πρίν μπείτε στόν κόπο νά ψάχνετε γιά μιά γρήγορη πρώτη έντύπωση άλλά όχι βέβαια 100% σίγουρη διότι μπορεί νά έχουν άλλαχτεί. Τά σωληνάκια τών φρένων γράφουν έπάνω καθώς καί αύτά πού πηγαίνουν άπό τίς μανέττες σέ συμπλέκτη οί ντίζες ή τά ύδραυλικά μήνα καί έτος παραγωγής....!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ....!!! Άπό τό μοντέλλο τής μοτό πού σάς λένε σέ περίπτωση άλλαγής χρονιάς. Π.χ. σωληνάκια 4ος/2008 τό μοντέλλο είναι τού 2008 νά βαράει τόν κώλο του κάτω ό άλλος. Άν δείτε στά σωληνάκια ,9ος,10ος κ.λ.π./2008 έκεί λογικά πρέπει νά είναι τού 2009. Στό Χάγια μου γράφουν 2ος/2009. Έ τί νά λέω έγώ..?? 2011..??? Είναι μιά πρώτη καί γρήγορη ματιά γιά νά μήν χάνετε άδικα τό χρόνο σας μέ αύτούς πού σάς πουλάνε παραμύθια. Έπίσης άν σηκώσετε τή σέλλα θά βρείτε άπό κάτω συνήθως έναν κωδικό όπου άναγράφεται καί τό έτος....!!
απο γειτονικό φορουμ ...
εχει αρκετο ψαξιμο δηλαδή ...
φαντάζομαι να βοήθησα
...το ανεβαζω και δημοσια να δουμε τι λενε κι αλλα παιδιά
αυτη ειναι η αποψη μου ...αν καπου κανω λάθος η κάτι εχετε να συμπληρώσετε πειτε το
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
η εισαγωγή στην ελλάδα ηταν ΜΟΝΟ με Abs ...αρα αυτο ήρθε απ έξω ...αρα παραεισαγωγής ...κλαιν μαιν ...αυτο εχει να κανει μονο με την εγγύηση που ουτως η αλλως σημερα δεν υφίσταται ...αν ειμασταν δηλάδή στο 2010 εεε τοτε ναι ...υπήρχε θεμα ...αν θες να επιβεβαιωσεις το ετος κατασκευής κοιτας το παρακάτω
Πρίν μπείτε στόν κόπο νά ψάχνετε γιά μιά γρήγορη πρώτη έντύπωση άλλά όχι βέβαια 100% σίγουρη διότι μπορεί νά έχουν άλλαχτεί. Τά σωληνάκια τών φρένων γράφουν έπάνω καθώς καί αύτά πού πηγαίνουν άπό τίς μανέττες σέ συμπλέκτη οί ντίζες ή τά ύδραυλικά μήνα καί έτος παραγωγής....!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ....!!! Άπό τό μοντέλλο τής μοτό πού σάς λένε σέ περίπτωση άλλαγής χρονιάς. Π.χ. σωληνάκια 4ος/2008 τό μοντέλλο είναι τού 2008 νά βαράει τόν κώλο του κάτω ό άλλος. Άν δείτε στά σωληνάκια ,9ος,10ος κ.λ.π./2008 έκεί λογικά πρέπει νά είναι τού 2009. Στό Χάγια μου γράφουν 2ος/2009. Έ τί νά λέω έγώ..?? 2011..??? Είναι μιά πρώτη καί γρήγορη ματιά γιά νά μήν χάνετε άδικα τό χρόνο σας μέ αύτούς πού σάς πουλάνε παραμύθια. Έπίσης άν σηκώσετε τή σέλλα θά βρείτε άπό κάτω συνήθως έναν κωδικό όπου άναγράφεται καί τό έτος....!!
απο γειτονικό φορουμ ...
εχει αρκετο ψαξιμο δηλαδή ...
φαντάζομαι να βοήθησα
...το ανεβαζω και δημοσια να δουμε τι λενε κι αλλα παιδιά
αυτη ειναι η αποψη μου ...αν καπου κανω λάθος η κάτι εχετε να συμπληρώσετε πειτε το
Πολύ καλή η παρατήρηση niksalonik. Ευχαριστώ
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast