Οποιος πρωινος θελει να τσικνησει ας ερθει απο Καλαποθακη! Ποτακι στο ενα χερι, σουβλακι στο αλλο!
κοντεψες να με πατήσεις στην ολγας σημερα (οξω απ το billiard center) το μεσημερι ...ησουν δικάβαλος και καμουφλαρισμενος σαν αστακός ....απ το north cape ερχοσουνα ....σφιριζα χοροπήδαγα ...σταματησαν οι ασχετοι και με λεγανε χρονια πολλά ...και σύ ..."αει καλά "
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
Οποιος πρωινος θελει να τσικνησει ας ερθει απο Καλαποθακη! Ποτακι στο ενα χερι, σουβλακι στο αλλο!
κοντεψες να με πατήσεις στην ολγας σημερα (οξω απ το billiard center) το μεσημερι ...ησουν δικάβαλος και καμουφλαρισμενος σαν αστακός ....απ το north cape ερχοσουνα ....σφιριζα χοροπήδαγα ...σταματησαν οι ασχετοι και με λεγανε χρονια πολλά ...και σύ ..."αει καλά "
Καλα με ειπε η ξαδερφη μου οτι μαλλον καποιος μας χαιρετουσε! Ειχα το νου μου στο δρομο γιατι ενας χαμος γινοταν...
ΥΓ. Αφου δεν σε πατησα καλα να λες!
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
Λόγια ο Μπάμπης;;; Ποτέ!!! Απλά οταν φεύγει βρε παιδάκι μου,μπερδεύει λίγο τα λόγια του. Λες να φταίει η ζύμωση και ανάμειξη των διαφόρων οινοσκευασμάτων;;;
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
Λόγια ο Μπάμπης;;; Ποτέ!!! Απλά οταν φεύγει βρε παιδάκι μου,μπερδεύει λίγο τα λόγια του. Λες να φταίει η ζύμωση και ανάμειξη των διαφόρων οινοσκευασμάτων;;;
Πάτερ ευλόγησον... Η μπουρδουκλολογία...του εν Χριστώ αδερφού Μπάμπη...οφείλεται στην έλειψη μεζέ... Υπεύθυνος είναι...AYTOS...υπάρχουν ντοκουμέντα...
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
Πάτερ ευλόγησον... Η μπουρδουκλολογία...του εν Χριστώ αδερφού Μπάμπη...οφείλεται στην έλειψη μεζέ... Υπεύθυνος είναι...AYTOS...υπάρχουν ντοκουμέντα...