Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
Θέμα: AYTOS ο ανθρωπος, AYTOS! Τρι Νοε 26 2013, 18:43
Ενα βιντεακι αφιερωμα στον αγαπητο φιλο Αλεξανδρο κυκλοφορει στο γιουτι τουμπι και ειπα να το βαλω να το δειτε. Δεν ειναι παρα μονο μερικες φωτογραφιες με πρωταγωνιστες τον Αλεξανδρο και το αγριο Gagiva του!
Αλεξανδρε ευχομα να εισαι γερος, να καβαλας και να κανεις οσο περισσοτερα χιλιομετρα μπορεις, ειτε μαζι μας, ειτε χωρια μας και παντα με χαμογελο!
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
...γιατί είμαι στην παρέα σας και δεν υπάρχει καλύτερη παρέα από το Vstom Hellas Forum
και όπως έλεγε ένα φιλαράκι μας
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ...ΑΓΚΑΛΙΑ!
Πάντα όρθιοι να είμαστε και να χαιρόμαστε τις βόλτες μας!!!!!
ΥΓ Μπάμπη τόχω λίγο με τον μεσαίο αλλά .... έλα πες την αλήθεια δεν μοιάζεις και εσύ με αυτόν με την μαύρη τραγιάσκα ??? Ο άλλος από πίσω μάλλον GMφέρνει.....
υγ,μην πειραζεις τα προσωπα ,μπηκα στον πειρασμο αλλα ειναι τοσο συμπαθητικες φατσουλες εσυ θασουν ο μεσσαιος, Αλεκο μου ,
κι εσύ ο δεξιός ...ρε μλκ ΜΑ ΙΔΙΟΣ ....
Ε Λ Ι Ω Σ Α λεμε !!!
ααααα ....ωραιο το βιντεάκι κατσιβιάρη μας ...να σαι γερος να κανεις και 2ωρη παραγωγή ...τι λέω ...υπερπαραγωγή ....με ενα κατσιβα κι εσενα 2 ωρες γ@Μισετα ...υπερπροσπαθεια λεμε !!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
τι εγινε ρε φιλε γιατι τοση προβολη στον τυπο?.... ειναι κατι να αγορασουμε?.... ΜΗΧΑΝΗ Η ΦΑΤΣΑ!!!!!!!!!!!! αει σιχτιρ. επειδη μπηκε στην ηλικια των συχνων ελεγχων προστατη νομιζεις τον χανουμε? επιτηδες πυκνωσε τους ελεγχους.........
αλεκο εχω το φαρμακο
Υ.Γ. σοφοκλη ασε τον ΑΥΤΟ και πιασε τον ΕΚΕΙΝΟ για αφιερωμα που ειναι και προιστορικος... ειναι λιγο θεμα το υλικο.
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Να είμαστε καλά να τον θυμόμαστε ρε παιδιά. Ποτε έγινε???
Ρε πάτε καλά?
Τι μνημόσυνα είναι αυτά?!!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
ρε συ, ούτε μια σκονίτσα ούτε λίγη λάσπη πουθενά τι στο καλό με την ξεσκονίστρα στο χέρι είναι? Δεν κολλάει το γκατζίβια λέρα πουθενά?αφού στις ίδιες εκδρομές είμαστε όλοι. Αλέκο πες το μυστικό ρε. Μολόγατα ούλα.....
_________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια
transalp 600 Vstrom 650 MT-09 Tracer Triumph Tiger Sport 1050
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011