Πρόταση 3. Περί Αγοράς Ένας άνδρας πληρώνει 2 για ένα αντικείμενο π ου χρειάζεται και κοστίζει 1. Μια γυναίκα πληρώνει 1 για ένα αντικείμενο που δε χρειάζεται και κοστίζει 2.
Πόρισμα : Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον μέχρι να βρει σύζυγο. Ένας άντρας ποτέ δεν ανησυχεί για το μέλλον, παρά μόνο όταν βρει σύζυγο.
Γενίκευση: Επιτυχημένος άνδρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα απ' όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του . Επιτυχημένη γυναίκα είναι κάποια που μπορεί να βρει έναν τέτοιο άντρα.
Πρόταση 4. Περί Ευτυχίας Για να είσαι ευτυχισμένη μ' έναν άντρα, πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.
Πρόταση 5. Περί Ανθεκτικότητας Οι παντρεμένοι άντρες ζουν περισσότερο από τους ανύπαντρους, αλλά είναι πιο πρόθυμοι να πεθάνουν νωρίτερα.
Πρόταση 6. Περί Αλλαγών Μια γυναίκα παντρεύεται κάποιον ελπίζοντας πως θα τον αλλάξει, αλλά αυτός δεν αλλάζει. Ένας άντρας παντρεύεται μια γυναίκα ελπίζοντας πως αυτή δε θ' αλλάξει, αλλά, διάολε, αλλάζει !
Πρόταση 7. Περί Διαλόγων Μια γυναίκα έχει την τελευταία λέξη στον καυγά. Ό,τι πει ένας άνδρας μετά την τελευταία λέξη είναι η απαρχή ενός νέου καυγά.
Άσκηση: Πώς μπορείτε να ταπώσετε αυτούς που θέλουν να σας παντρέψουν ; Υπόδειξη: Οι συγγενείς μου σε όποιο γάμο κι αν πήγαινα μου λέγανε: ' Έλα, τώρα η σειρά σου'. Σταμάτησαν να το κάνουν μόνο όταν εγώ άρχισα να τους λέω το ίδιο στις κηδείες...
elpida
Registration date : 16/02/2009
Θέμα: Ο αντίλογος! Πεμ Φεβ 19 2009, 18:52
Πριν το γάμο...
Αυτός: Ναι. Επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Αυτή: Θέλεις να φύγω; Αυτός: Όχι. Ούτε καν να το σκέφτεσαι! Αυτή : Με αγαπάς; Αυτός : Φυσικά! Όσο πάει και πιο πολύ! Αυτή: Με έχεις απατήσει ποτέ; Αυτός: Όχι βέβαια! Αυτή: Θα με φιλήσεις; Αυτός: Οπωσδήποτε! Αυτή : Θα με χτυπήσεις; Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος! Αυτή: Μπορώ να σε εμπιστευτώ; Αυτός: Ναι. Αυτή: Αγάπη μου!
Μετά το γάμο... Απλά ξαναδιάβασε από το τέλος προς την αρχή!!!
Αυτή: Αγάπη μου! Αυτός: Ναι. Αυτή: Μπορώ να σε εμπιστευτώ; Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος! Αυτή : Θα με χτυπήσεις; Αυτός: Οπωσδήποτε! Αυτή: Θα με φιλήσεις; Αυτός: Όχι βέβαια! Αυτή: Με έχεις απατήσει ποτέ; Αυτός : Φυσικά! Όσο πάει και πιο πολύ! Αυτή : Με αγαπάς; Αυτός: Όχι. Ούτε καν να το σκέφτεσαι! Αυτή: Θέλεις να φύγω; Αυτός: Ναι. Επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.
Πηγαίνει ένας τύπος μια ξανθιά κουκλάρα στο σπίτι του. - "Να σου προσφερω ενα ποτο;" της λεει. - "Ναι, ενα ουϊσκι, αλλά όχι πολύ", του απαντά. - "Να σου βάλω δύο δάχτυλα;" της λέει. - "Ας πιούμε πρώτα και μετά."
massai gold member
Πρώτη νύχτα του γάμου για τον Γιωρίκα και τη Σουμέλα... - "Γιωρίκα μου, τα βλέπεις τα μαγουλάκια μου;" - "Ναι", λέει ο Γιωρίκας. - "Άνθρωπος δεν τα `χει φιλήσει! - "Καλά", λέει ο Γιωρίκας. Μετά από λίγο: - "Γιωρίκα μου!", του λέει ξεκουμπώνοντας το σουτιέν, "τα βλέπεις τα βυζάκια μου;" - "Ναι", λέει ο Γιωρίκας. - "Άνθρωπος δεν τα `χει δει και δεν τα `χει αγγίξει!" - "Καλά", λέει ο Γιωρίκας. Πιο μετα: - "Γιωρίκα μου!", λέει βγάζοντας και το κιλοτάκι. - "Ναι", λέει ο Γιωρίκας ξεφυσώντας. - "Το βλέπεις το ... μου;" - "Ναι", λέει ξανά ο Γιωρίκας. - "Παρθένο είναι. Ούτε ο ήλιος δεν το `χει δει." Τότε τα παίρνει ο Γιωρίκας που δεν έχει τίποτα να παινευτεί, πάει στο μπάνιο φοράει ένα προφυλακτικό, βγαίνει έξω και λέει: - "Σουμέλα μου, το βλέπεις και μένα το ... μου. Ουτε απο την ζελατίνα δεν το έβγαλα!!!
massai gold member
Ελληνάρας βρίσκεται σε κάποια πολιτεία της Αμερικής. Βράδι. Ψάχνεται για κανα μπαράκι να πιεί τα ποτά του. Εκεί που τριγυρνάει, βλέπει ένα, με ελληνικό μάλιστα όνομα! Ωραία σκέφτεται, θα πω και καμιά κουβέντα με κανένα πατριωτάκι.. Μπαίνει μέσα το λοιπόν, άδειο το μπαρ.. Βλέπει στο βάθος ένα παίδαρο ξανθό, κάθεται μοναχό του.. Την πλησιάζει λοιπόν και όλο μαγκιά συστήνεται: Νίκος Χιόνης. Η γκόμενα αμίλητη. Πες μου τουλάχιστον το ονοματάκι σου τις λέει ο παίχτης, έστω από ευγένεια! Με τα πολλά του λέει: Άνοιξη με λένε. Ο τύπος τρελένεται! Βρίσκει πάτημα λοιπόν και της λέει: Μωρό μου, εμάς τους δύο θα μας γράψουν οι εφημερίδες..... Πρωτοσέλιδο: 20 πόντοι χιόνι μέσα στην Άνοιξη......!!!
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει στην κόλαση. Εκεί που καθόταν του λέει ο Σατανάς: - "Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι..." Άπαντα ο τυπάκος: - "Ε όσο να'ναι... Κόλαση είναι εδώ. Δεν ξέρω τι με περιμένει... Αναθεωρώ τα λάθη που με έφεραν εδώ..." Ο Σατανάς του απαντά: - "Ίσως να μην είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις... Να σου πω καπνίζεις;" - "Ε, κανά πακετάκι τη μέρα το κάπνιζα...." - "Τις Δευτέρες έχουμε ημέρα καπνίσματος με τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσμο. Για καρκίνο μη φοβάσαι, ήδη νεκρός είσαι" Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα... - "Πίνεις;", τον ρωτά ο Σατανάς. - "Ε, όλο και κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω..." - "Τις Τρίτες είναι μέρα ποτού, με τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια μη φοβάσαι, νεκρός είσαι..." Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον: - "Τζογάρεις;", τον ρωτά ο Σατανάς. - "Για να'μαι ειλικρινής, μετανιώνω που άφησα την οικογένεια μου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους μου για το καζίνο, αλλά ναι τζόγαρα..." - "Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν μπαρμπουτάκι. Και να χρεοκοπήσεις δεν θα σ'ενδιαφέρει..." Τον ρωτά ξανά ο Σατανάς: - "Κανά τσιγαριλίκι έκανες; Πες αλήθεια!" - "Ναι έπινα... Που και που..." - "Πέμπτες είναι ημέρα ναρκωτικών. Τα καλύτερα πράγματα από την Κολομβία. Και να εθιστείς τι σε νοιάζει. Νεκρός είσαι." Ο τύπος πλέον είναι με χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας... - "Να σου πω, μεταξύ μας, τον έπαιρνες που και που από πίσω;", τον ρωτά ο Σατανάς. - "Α! Ολα κι όλα! Τις αμαρτίες μου τις έχω κάνει, αλλά αυτό ΠΟΤΕ!!!!" Κι ο Σατανάς: - "Χμμμ... Τότε οι Παρασκευές θα 'ναι ζόρικες..."
massai gold member
Μια γυναικα περνωντας εξω απο το δωματιο της κορης της ακουει απο μεσα ενα ηλεκτρονικο βουητο. Ανοιγει τη πορτα μπαινει μεσα... Η κορη της παιζει με εναν δονητη... "Τι κανεις εκει κοριτσι μου;"ρωταει σοκαρισμενη. "Μαμα σε παρακαλω" απαντα εκεινη, "ειμαι 35 χρονων ανυπαντρη γυναικα και αυτο εδω το πραγματακι ειναι ο συζυγος που δεν ειχα ποτε. Σε παρακαλω βγες εξω"!
Την επομενη μερα καθως μπαινει στο σπιτι ο πατερας ακουει τον ιδιο θορυβο απο το δωματιο της κορης του. Χωρις να ξερει, μπαινει κι αυτος μεσα στο δωματιο και τσακωνει τη κορη του να βγαζει γουστα με τον δονητη... Σοκαρισμενος κι αυτος ρωταει τι κανει εκει περα.. "Μπαμπα σε παρακαλω" απαντα εκεινη, "ειμαι 35 χρονων ανυπαντρη γυναικα και αυτο εδω το πραγματακι ειναι ο συζυγος που δεν ειχα ποτε.Σε παρακαλω βγες εξω"!
Μερικες μερες αργοτερα η γυναικα επιστρεφει απο τα ψωνια. Καθως μπαινει μεσα στο σπιτι ακουει το ιδιο ηλεκτρικο βουητο, πιο δυνατο απο ποτε, να ερχεται απο το καθιστικο. Τρεχει στο καθιστικο και βλεπει τον αντρα της να καθεται μπροστα στη τηλεοραση με τη μπυρα στο χερι και διπλα στον καναπε ο δονητης να παλλεται περα-δωθε σα τρελλος...
"Τι κανεις εκει ρε καραγκιοζη";;;ρωταει
"Τι θες μωρε;"απαντα ο συζυγος. "Βλεπω Τσαμπιονς Λιγκ με το γαμπρο μου"!
massai gold member
Πηγαίνει στην Κρήτη ένας τύπος με πολλά λεφτά και μαγεύεται από τις ομορφιές της. Κάποια στιγμή συναντάει έναν ντόπιο ο οποίος κρατά ένα κρητικό μαχαίρι.
- Φίλε, του λέει, πολύ ωραίο το μαχαίρι σου. Πόσα θέλεις για να μου το δώσεις; - Δεν είναι για πούλημα, απαντά ο Κρητικός. - Θα σου δώσω όσα θες, λέει ο πλούσιος. - Όχι, ξαναλέει ο Κρητικός. - Να, θα σου δώσω το... χρυσό μου ρόλεξ, λέει με λαχτάρα ο πλούσιος. - Σου πα, δεν σου τη δίνω τη μαχαίρα. - Μα γιατί; ρωτά ο πλούσιος. - Γροίκα, λέει ο Κρητικός. Αν μου δώκεις το ρόλεξ τσε σου δώκω την μαχαίρα, τσε πάωε στο χωριό, τσε κάτσω στον καφενέ, τσε πιω δύο ρακιές, τσε με πιάκει ο πεντοζάλης, τσε έρθει κάποος τσε μου πει: "Τσι μάνας σου το..." Εγώ ήντα θα του πω; "Εννιά παρά τέταρτο;"
Rory moderator
Οταν γεννιουνται οι γυναικες, κ ειναι νεογεννητα μωρα ακομα, τους βαζουν στο μυαλο ενα τσιπακι, που τις κανει να κανουν αποκλειστικο σκοπο της ζωης τους το γαμο.
Καποιες, καταφερνουν κ το βρισκουν και στη συνεχεια το βγαζουν, με αποτελεσμα χωρις τσιπακι να κανουν αποκλειστικο σκοπο της ζωης τους την απολαυση του σεξ και του ανδρικου μοριου......