|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
terino gold member
| Θέμα: terino's jokes! Τρι Σεπ 27 2011, 09:11 | |
| Ο Ταλιμπάν και ο Εβραίος
Ένας Ταλιμπάν τρέχει στην έρημο για να σωθεί από τούς Αμερικανούς και ψάχνει απεγνωσμένα να βρει νερό. Ξαφνικά βλέπει στο βάθος κάτι σαν ανθρώπινη φιγούρα και με αναπτερωμένο το ηθικό τρέχει προς τα εκεί. Φτάνοντας βρίσκει έναν γέρο Εβραίο που πουλάει γραβάτες.
Τον ρωτάει ο Ταλιμπάν: - Μήπως έχεις νερό; - Όχι, τού λέει ο Εβραίος και συνεχίζει, μήπως θες να αγοράσεις μία γραβάτα; Λόγω εκπτώσεων κοστίζει μόνο 25 $. - Καλά μ****** είσαι; τού απαντάει ο Ταλιμπάν. Εγώ ψάχνω για νερό για αν επιζήσω και εσύ θες να μού πουλήσεις μια γραβάτα και μάλιστα σε τέτοια εξωφρενική τιμή; Κανονικά έπρεπε να σε «καθαρίσω» ηλίθιε, αλλά έχε χάρη που βιάζομαι. - Σαν καλός Εβραίος θα σου δείξω την ανωτερότητα μου παρ' όλο που με μισείς και θες και να με σκοτώσεις, του απαντά ο Εβραίος. Σε δύο χιλιόμετρα από εδώ υπάρχει μία ταβέρνα που έχει όσο κρύο νερό θες και μάλιστα τσάμπα. Αυτό, για να ξέρεις τί άνθρωποι είμαστε εμείς οι Εβραίοι.
Βρίζοντας ο Ταλιμπάν, τρέχει προς την κατεύθυνση που τού είπε ο Εβραίος. Μία ώρα αργότερα,...
επιστρέφει σχεδόν πεθαμένος και λέει στον Εβραίο: «Ο καριόλης ο αδερφός σου δεν με αφήνει να μπω στο μαγαζί του χωρίς γραβάτα!». |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Τρι Σεπ 27 2011, 09:13 | |
| Τζόνι Γουόκερ
Ένας μεθυσμένος μπαίνει το πρωί σε ένα ταξί και ξαφνικά αρχίζει να ξερνάει στο πίσω κάθισμα. Γυρνάει ο ταξιτζής: - Ρε φίλε, μου λέρωσες το ταξί!!! Και τότε του απαντάει ο μεθυσμένος: - Η μέρα έρχεται, το Τζόνι Γουόκερ φεύγει!!!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Παρ Σεπ 30 2011, 21:48 | |
| Μια χοντρή βρίσκει τον μαγικό καθρέπτη και αμέσως τον ρωτάει: Καθρέφτη-καθρεφτάκι μου –ποια είναι η πιο όμορφη στη πόλη; Και ο καθρέφτης : -Αν θέλεις να σου πω κάνε λίγο παραπέρα , γιατί δεν βλέπω τίποτα! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Παρ Σεπ 30 2011, 21:51 | |
| Σφηνάκια!!
Είναι μια γυναίκα που με πέρνει συνέχεια τηλέφωνο...Λέτε να με γουστάρει?Ή παίζει ρόλο που είναι απο τη Eurobank?
Όταν βαριέμαι στην ουρά του σουπερμάρκετ, ρίχνω προφυλακτικά στο καροτσάκι της μπροστινής γιαγιάς. Μετά περιμένω την αντίδραση του ταμία.
Θα διαγράψω το facebook....... και θα φτιάξω dirollo που δεν κολαει...
Αναπάντητες κλήσεις στο κινητό σου αν μια μέρα κλείσει απο μπαταρία: Μπαμπάς (1) Αδερφός (1) Αδερφή (1) Μαμά (148)...
Γνωρίζω οικογένεια με 2 εργαζόμενους. Που κάνω καταγγελία??? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Παρ Σεπ 30 2011, 21:52 | |
| Α: Μωρό μου ζηλεύεις; Κ: Όχι. Α: Μωρό μου ζηλεύεις; Κ: Όχι. Α: Μωρό μου ζηλεύεις; Κ: Σου είπα όχι ! Α: Θα μου δώσεις ένα φιλί;; Κ: Να πας να σου δώσει φιλί αυτή η άσχημη που έκανε like στο status σου ! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Δευ Οκτ 03 2011, 01:24 | |
| Ο έχων 2 χιτώνες δίνει τον 1… ο έχων 1 χιτώνα δίνει το 1/2… ο έχων 1/2 του χιτώνα δίνει το 1/4… ο έχων 1/4 του χιτώνα δίνει το 1/8… ο έχων 1/8 του χιτώνα δίνει το 1/16… έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το string!! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Δευ Οκτ 03 2011, 10:35 | |
| - terino έγραψε:
- Ο έχων 2 χιτώνες δίνει τον 1…
ο έχων 1 χιτώνα δίνει το 1/2… ο έχων 1/2 του χιτώνα δίνει το 1/4… ο έχων 1/4 του χιτώνα δίνει το 1/8… ο έχων 1/8 του χιτώνα δίνει το 1/16… έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το string!! και ο έχων 58 ακίνητα... ας πουλήσει το 1 (βλ. Πάγκαλος) :drunken: |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Δευ Οκτ 03 2011, 11:24 | |
| _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Δευ Οκτ 03 2011, 11:28 | |
| Ρε ουστ!!! |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Δευ Οκτ 03 2011, 13:23 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Δευ Οκτ 03 2011, 16:22 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Δευ Οκτ 03 2011, 17:33 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Τρι Οκτ 04 2011, 00:05 | |
| Πώς λέγεται το να σε κάνει κάποιος φίλο, να σου κάνει like στο επόμενο status και στη συνέχεια να σε διαγράφει; One like stand!!! |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Τρι Οκτ 04 2011, 01:01 | |
| - terino έγραψε:
- Πώς λέγεται το να σε κάνει κάποιος φίλο, να σου κάνει like στο επόμενο status και στη συνέχεια να σε διαγράφει; One like stand!!!
χαχαχαχα..... γαματο....!!!!!! |
|
| |
ifantonio Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Καισαριανή Registration date : 18/04/2011
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Τρι Οκτ 04 2011, 01:03 | |
| - terino έγραψε:
- Πώς λέγεται το να σε κάνει κάποιος φίλο, να σου κάνει like στο επόμενο status και στη συνέχεια να σε διαγράφει; One like stand!!!
Δεν υπάρχεις.....Τσίμπα ένα like από μένα! Α! Μη φοβάσαι....Δεν θα σε διαγράψω |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Εκεί Γιάννη μου πόνεσα... Κυρ Οκτ 16 2011, 19:35 | |
| Γυρίζει ο Κώτσος στο χωριό του μετά απο επίσκεψη στην Αθήνα. Η εμφάνιση του είναι κάπως περίεργη για το μικρό χωριο. Ο φίλος του ο Γιάννης απο περιέργεια πάει στο σπίτι του Κώτσου. Πώς ήταν Κώτσο η Αθήνα; - Μια χαρά ήταν. - Καλά και εσύ πως έγινες έτσι; - Που να στα λέω Γιάννη μου. Πήγα προχτές στο Κολονάκι που τόσα ακούγονται για αυτό και μιας και είχα λίγο χρόνο λέω δεν πάω να κουρευτώ. Ρώτησα που μπορώ να κουρευτώ και με έστειλαν σε ένα μεγάλο κομμωτηριο. Πήγα μέσα κάθησα και ήρθε ένας κουνιστός άντρας. "Περμανάντ;" με ρωτά, ναι απαντώ εγώ. - Τί είναι ρε Κώτσο μου το περμανάντ; Μήπως πόνεσε; - Οχι δεν πόνεσε, κάτι έκανε στο κεφάλι μου. Μετά ήρθε ένας άλλος κουνιστός και με ρωτάει "Μανικιούρ;". "Ναι" απαντώ. - Τί είναι Κώτσο μου πάλι το μανικιούρ; Μήπως πόνεσε; - Οχι δεν πόνεσε, κάτι έκανε στα νύχια μου και εγώ δεν κατάλαβα καλά τι ήταν. Μετά ήρθε ακόμα ένας κουνιστός και με ρωτάει "Πεντικιούρ;". "Ναι" απαντώ. - Τί είναι Κώτσο μου το πεντικιούρ; Μήπως σε πόνεσε; - Οχι δεν πόνεσε, κάτι έκανε στα πόδια μου. Μετά έφυγα. Το βράδυ όπως τριγυρνούσα με ρωτάει ένας περαστικός. "Τραβεστί;". "Ναι" απαντώ εγώ. Εκεί Γιάννη μου πόνεσα..................... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Κυρ Οκτ 16 2011, 19:54 | |
| |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Κυρ Οκτ 16 2011, 20:06 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Κυρ Οκτ 16 2011, 21:06 | |
| |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Κυρ Οκτ 16 2011, 23:48 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Σαβ Οκτ 22 2011, 15:45 | |
| Δέκα εκφράσεις που λένε οι γυναίκες και άλλο εννοούν.....!
1. ΚΑΛΑ. Η λέξη που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να κλείσουν μια συζήτηση όταν έχουν δίκιο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να γλιτώσεις από τη γκρίνια που ετοιμάζεται να ξεκινήσει, είναι να σωπάσεις.
2. 5 ΛΕΠΤΑ. Αν είναι σε φάση που ετοιμάζεται για έξοδο, στη πραγματικότητα θα χρειαστεί να περιμένεις μισή ώρα. Σημαίνει όμως 5 αληθινά λεπτά, και μονάχα 5, αν σου τα έδωσε προτού βγείτε ή κάνετε οτιδήποτε άλλο μαζί, για να δεις το ματς ή να παίξεις στον υπολογιστή.
3. ΤΙΠΟΤΑ. Η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Θέλει να πει κάτι και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Οι συζητήσεις που ξεκινούν με το τίποτα συχνά τελειώνουν με ΚΑΛΑ (βλέπε 1).
4. ΩΡΑΙΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΝʼ ΤΟ. Πρόκειται για πρόκληση και όχι για παρότρυνση. Μην το κάνεις.
5. Ααααααχ…(ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ). Είναι σαν λέξη που συνήθως οι άνδρες κατανοούν λάθος. Ένας μεγάλος αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται γιατί χάνει χρόνο και συζητάει μαζί σου για… ΤΙΠΟΤΑ (βλέπε 3).
6. OK. Μια απʼ τις πιο επικίνδυνες λέξεις που μπορεί να πει μια γυναίκα σʼ έναν άνδρα. Σημαίνει πως θέλει να σκεφτεί πώς και πότε θα το πληρώσεις. Άλλες πάλι φορές το ΟΚ της σημαίνει ότι έχει ήδη φτάσει στο αμήν και απορεί γιατί κάθεται και ασχολείται ακόμα μαζί σου. Αν δεν σώσεις γρήγορα τη κατάσταση μετά το ΟΚ, να ξέρεις ότι είναι η τελευταία φορά που τη βλέπεις.
7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην αναρωτιέσαι τι μπορεί να κρύβει αυτό και μην λιποθυμήσεις. Όχι μην πανικοβάλλεσαι, θέλει απλώς να σε ευχαριστήσει (εκτός κι αν σου πει «ευχαριστώ πολύ» που τις περισσότερες φορές είναι καθαρά ειρωνικό).
8. ΟΠΩΣ ΘΕΣ. Είναι ένας τρόπος για μια γυναίκα να σου πει ʽʼάντε στη μαμά σου αγόρι μουʼʼ.. (Συνδέεται άμεσα με το ΟΚ, βλέπε 6.)
9. ΑΣΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. Άλλη μια επικίνδυνη φράση. Σημαίνει πως μια γυναίκα ζήτησε κατʼ επανάληψιν από έναν άνδρα να κάνει κάτι ,που τελικά τώρα το κάνει εκείνη. Ο άντρας θα ρωτήσει « συμβαίνει κάτι ; », και η απάντηση που θα λάβει είναι.. βλέπε 3.
10. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Προσοχή, δεν είναι μια απλή ερώτηση… Να θυμάσαι πάντα πως κάθε φορά που μια γυναίκα σε ρώτα ʽποιά είναι αυτήʼ, θα ήθελε στην πραγματικότητα να σε ρωτήσει : ʽʼΠοιό είναι αυτό το ξέκωλο, και από που την ξέρεις;ʼʼ |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Σαβ Οκτ 22 2011, 21:43 | |
| Wikipedia: Εγώ ξέρω τα πάντα ! Google: Εγώ έχω τα πάντα ! Internet: Χωρίς εμένα δεν έχετε αξία ! Ρεύμα: Σοβαρά?? Άνθρωπος: Τι λέτε ρε? Θεός: Εσύ τι μιλάς? Chuck Norris: Έγινε κάτι?! Αυτό το google σαν απατημενη γκομενα κάνει, μην προλάβεις να τελειώσεις μια πρόταση αμέσως ν' αρχίσει τις υποθέσεις... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Κυρ Οκτ 23 2011, 02:28 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Κυρ Οκτ 23 2011, 21:16 | |
| Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν η γυναικά σου μείνει έγκυος όλοι οι φίλοι σας τρίβουν τη κοιλιά της και της λένε "συγχαρητήρια",αλλά κανένας δεν χαϊδεύει το πουλί σου και να σου πει ..."Μπράβο ρε μάγκα, πολύ καλή δουλειά"! |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: terino's jokes! Κυρ Οκτ 23 2011, 21:22 | |
| |
|
| |
|