|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kaligantzaros
Τόπος : Στη γύρα Registration date : 10/09/2013
| Θέμα: Μπουφαν 4 εποχ.ων Τετ Οκτ 09 2013, 10:43 | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ-ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣΣΣΣ...
ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ 4 ΕΠΟΧΩΝ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ Η ΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ.. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟ
http://www.motoraid.eu/rider/jackets/revit-outback-jacket-colors&filter=ATTRIBU=4+%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BDSPER=39=%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A3 |
|
| |
kojo Member
Τόπος : Αθήνα - Γέρακας . Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Τετ Οκτ 09 2013, 15:46 | |
| Εγώ θα σου έλεγα να δεις και αυτό . Εγώ θα το παραγγείλω στο τέλος του μήνα .
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Alpinestars-Adventure-Gore-Tex-Jacket/SubProducts/Alpinestars-Adventure-Gore-Tex-Jacket-0005 |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Τετ Οκτ 09 2013, 17:01 | |
| |
|
| |
n.l Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα Registration date : 18/04/2012
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 16:01 | |
| Ψάχνοντας και για τις δικές μου ανάγκες,επειδή είναι 3 εποχών, έχω καταλήξει σε αυτό http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sec03a7e97072/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Sirocco-Jacket/SubProducts/Revit-Sirocco-Jacket-0008 . Επειδή είναι παλιό δεν το βρίσκω πουθενά σε L-XL...Γνωρίζει κανείς κάτι?Η revit το αντικατέστησε με το LEVANTE αλλά η αντιανεμική με τη θερμική μεμβράνη είναι ένα, ενώ εγώ τις θέλω ξεχωριστά,συν ότι δεν έχει τα 2 πρόσθετα αφρώδη κομμάτια που μπαίνουν στο στήθος και λειτουργούν μονωτικά.... |
|
| |
intruder
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 18:32 | |
| πατε στα μοτο μαρκετ που εχει κ εκπτωση κ δειτε τα macna |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 18:41 | |
| - intruder έγραψε:
- πατε στα μοτο μαρκετ που εχει κ εκπτωση κ δειτε τα macna
+1 MACNA OASIS, το φοράω 3ο χρόνο, ξεχνας κρύο κ βροχή κ αφαιρεί κ αδειάβροχη μεμβράνη πέρα από την θερμική! http://www.motorshop.gr/p.MPOUFAN-OASIS-MACNA.279746.html 258 --> 193 αυτες τις μέρες με τις εκπτώσεις! |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 18:54 | |
| - kaligantzaros έγραψε:
- ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ-ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣΣΣΣ...
ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ 4 ΕΠΟΧΩΝ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ Η ΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ.. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟ
http://www.motoraid.eu/rider/jackets/revit-outback-jacket-colors&filter=ATTRIBU=4+%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BDSPER=39=%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A3 Φοράω το REVIT 4 εποχών και είναι εξαιρετικό μπουφάν! Απλά φοράω λίγο πιο κοντό κι όχι 3/4 όπως αυτό που βλέπεις. Χειμώνα καλοκαίρι κανένα πρόβλημα αλλά αν βρεις κοντότερο πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις και το ανάλογο παντελόνι.... Πληροφοριακά τελευταία αγόρασα κι ένα REVIT καλοκαιρινό. Η συγκεκριμένη μάρκα θεωρώ είναι αξιόπιστη! |
|
| |
koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 19:00 | |
| - tazakos έγραψε:
- intruder έγραψε:
+1
MACNA OASIS, το φοράω 3ο χρόνο, ξεχνας κρύο κ βροχή κ αφαιρεί κ αδειάβροχη μεμβράνη πέρα από την θερμική!
http://www.motorshop.gr/p.MPOUFAN-OASIS-MACNA.279746.html
258 --> 193 αυτες τις μέρες με τις εκπτώσεις! +650 |
|
| |
n.l Member
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 19:18 | |
| Έχω 4 εποχών. Αυτό που θέλω είναι ένα καλοκαιρινο με μεγαλα πανελ αερισμου που να παίρνει επενδυση (εις), , γιατί καλα τα 4 εποχών αλλά για ζέστη δεν..... |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 19:21 | |
| spidi netwin, φουλ καλοκαιρινή εκδοχή με χειμερινού επιπέδου biomechanic προστασίες και όλες τις επενδύσεις αφαιρούμενες!
|
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 19:45 | |
| - tazakos έγραψε:
- intruder έγραψε:
+1
MACNA OASIS, το φοράω 3ο χρόνο, ξεχνας κρύο κ βροχή κ αφαιρεί κ αδειάβροχη μεμβράνη πέρα από την θερμική!
http://www.motorshop.gr/p.MPOUFAN-OASIS-MACNA.279746.html
258 --> 193 αυτες τις μέρες με τις εκπτώσεις! Μια που το δοκίμασα προχτές, θα συμφωνήσω απόλυτα! Απλά ήθελα ένα XL ακόμα... αλλιώς θα το είχα τσιμπήσει επιτόπου, μια που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση! |
|
| |
n.l Member
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 19:57 | |
| - tazakos έγραψε:
- spidi netwin, φουλ καλοκαιρινή εκδοχή με χειμερινού επιπέδου biomechanic προστασίες και όλες τις επενδύσεις αφαιρούμενες!
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Οπως είπα θα θελα η αδιαβροχη κ η θερμικη έστω και light οπως σ αυτο να ναι ξεχωριστες,κ δεν θελω μαύρο γιατι τραβαει οσο να ναι τον ηλιο |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 23:03 | |
| Έχω αυτό και το πήρα απο το μαγαζί που σου αναφέρει το λινκ:
http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=Revit_AIRWAVE-mensJacket
Είναι τέλειο για κατακαλόκαιρο και παίρνει και προστασίες αλλά και επένδυση εσωτερική(έξτρα βέβαια). |
|
| |
n.l Member
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Παρ Ιαν 31 2014, 23:20 | |
| [quote="liakosvolπαίρνει και επένδυση εσωτερική(έξτρα βέβαια).[/quote] Σίγουρα; Δεν το ήξερα αυτό. Αλλάζει πολλά αυτή η πληροφορία. Αλλά ξεφεύγουμε στην τιμή.
|
|
| |
intruder
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Σαβ Φεβ 01 2014, 22:58 | |
| TO macna oasis εχει αφαιρουμενη επενδυση θερμικη-χωρια αφαιρουμενη αδιαβροχη μεμβρανη. εχει κ ανοιγματα με σιτα γιατο καλοκαιρι στα μανικια κ στο στηθος-δροσερο το καλοκαιρι. βγαινει κ σε ανοιχτοχρωμα χρωματα το εχω κ ειναι αριστο ειδικα για την τιμη του(τωρα με την εκπτωση κατω απο 200) |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Σαβ Φεβ 01 2014, 23:32 | |
| και το netix by spidi είναι όσο πιο διατρητο γίνεται κ παίρνει εσωτερικά με το σύστημα step in clothing και αδιάβροχη κ θερμική-αδιάβροχη επένδυση σαν έξτρα.
Ωστόσο έχετε υπόψην ότι ένα φουλ διάτρητο με επενδύσεις, όποιες κ αν είναι αυτές δεν θα είναι ποτέ ζεστό όσο ένα χειμερινό κ αντίθετα ένα χειμερινό που αφαιρούνται όλα δεν θα είναι ποτέ όσο καλοκαιρινό είναι ένα καλοκαιρινό διάτρητο.
Η δική μου θεωρία σε αυτό το θέμα είναι: ένα καλό καλοκαιρινό κ ένα καλό χειμερινό κ δεν ταλαιπωρείς το ίδιο ρούχο χειμώνα καλοκαίρι κ παράλληλα κάνεις την δουλειά σου καλύτερα κάθε εποχή. |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Κυρ Φεβ 02 2014, 10:27 | |
| - tazakos έγραψε:
Ωστόσο έχετε υπόψην ότι ένα φουλ διάτρητο με επενδύσεις, όποιες κ αν είναι αυτές δεν θα είναι ποτέ ζεστό όσο ένα χειμερινό κ αντίθετα ένα χειμερινό που αφαιρούνται όλα δεν θα είναι ποτέ όσο καλοκαιρινό είναι ένα καλοκαιρινό διάτρητο.
Η δική μου θεωρία σε αυτό το θέμα είναι: ένα καλό καλοκαιρινό κ ένα καλό χειμερινό κ δεν ταλαιπωρείς το ίδιο ρούχο χειμώνα καλοκαίρι κ παράλληλα κάνεις την δουλειά σου καλύτερα κάθε εποχή. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Κυρ Φεβ 02 2014, 13:27 | |
| - tazakos έγραψε:
- : ένα καλό καλοκαιρινό κ ένα καλό χειμερινό κ δεν ταλαιπωρείς το ίδιο ρούχο χειμώνα καλοκαίρι κ παράλληλα κάνεις την δουλειά σου καλύτερα κάθε εποχή.
καλοπληρωσα ενα πολύ "ωραιο" μπουφανακι 4 εποχών ...spidi step-in clothing εδω η παρουσίαση πολύ ωραια γραμμη εξαιρετική εφαρμογή και ποιότητα και άψογο χειμωνα φθινόπωρο ανοιξη αλλα το καλοκαίρι ΔΕΝ ... θα συμφωνήσω με τον Ταζμανο ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Πεμ Φεβ 06 2014, 23:51 | |
| το 4 εποχων είναι ένας μικρός μύθος. 3 θα έλεγα καλύτερα άντε και το καλοκαίρι τα βράδια. μεσα στη πολη καλοκαίρι και μέρα δε μπορείς να φορέσεις τίποτα άλλο παρά το καλοκαιρινό.
Σίγουρα η καλύτερη λύση είναι ένα χειμερινό και ένα καλοκαιρινό αλλά χρηματικά είναι δύσκολο πολλές φορες. Εγώ έχω το spidi venture με αποσπώμενη θερμική και αδιάβροχη.Ακριβό αλλά δε μετάνιωσα ούτε λεπτό που το πήρα |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Σαβ Μάης 24 2014, 09:44 | |
| Θα συμφωνησω με τον ανωτερω μιας που προσφατα ψαχτηκα με νεο αναβατη-φιλο για μπουφαν ολα σε ενα καταληγοντας και αυτος στο ιδιο συμπερασμα:η φτηνια τρωει τον παρα.Καλυτερα ενα δυνατο μπουφαν για τον χειμωνα που να δικαιολογει τα λεφτα του και το αναλογο ελαφρυτερο για πιο ζεστες μερες.Ενδιαμεσες συμβιβαστικες λυσεις καταληγουν ξεπερασμενες οσο πιο πολυ οδηγαμε,θεωρω. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπουφαν 4 εποχ.ων Τρι Μάης 27 2014, 00:09 | |
| - ck69 έγραψε:
- Θα συμφωνησω με τον ανωτερω μιας που προσφατα ψαχτηκα με νεο αναβατη-φιλο για μπουφαν ολα σε ενα καταληγοντας και αυτος στο ιδιο συμπερασμα:η φτηνια τρωει τον παρα.Καλυτερα ενα δυνατο μπουφαν για τον χειμωνα που να δικαιολογει τα λεφτα του και το αναλογο ελαφρυτερο για πιο ζεστες μερες.Ενδιαμεσες συμβιβαστικες λυσεις καταληγουν ξεπερασμενες οσο πιο πολυ οδηγαμε,θεωρω.
Έτσι ακριβώς.... |
|
| |
|