| ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Drakos Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα - Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 17/03/2008
| Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Παρ Μαρ 20 2009, 00:34 | |
| Εδώ και λίγο καιρό, σκεφτόμουν ότι καιρός ειναι πλέον να πάρω ένα καινούριο μπουφαν. Το παλιό είναι 12 ετών και πλέον δεν την πάλευε άλλο. Ψάχνωντας λοιπόν στο site της colori βρήκα ένα σε προσφορά το οποίο μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους να το χτυπίσουν. http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=993 Jacket Dylan από 339 ευρά 249 ευρά Παντελονάκι πήρα αυτό http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=20 Εντυπώσεις εν καιρό |
|
| |
chdimis Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Παρ Μαρ 20 2009, 01:38 | |
| Με γεια το συνολάκι. Αστεράτο φαίνεται Καλοφόρετο. |
|
| |
kaiser
Ηλικία : 40 Τόπος : καλλιθεα αττικης Registration date : 20/06/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Παρ Μαρ 20 2009, 02:26 | |
| το παντελονι το εχω και εγω,ειναι καλο ανετο αλλα σε εμενα γλυστραω στην σελα... |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Παρ Μαρ 20 2009, 09:03 | |
| Δρακε καλοφορετα το παντελονι το εχω και εγω πολυ καλο σε ολες τις συνθηκες ,δεν περναει τιποτα το χειμωνα ,βροχη ,κρυο και το καλοκαιρι βασταει σταθερη θερμοκρασια ειναι καλη επιλογη ,θα τα κανεις τεστ τωρα που θαρθεις κατω στην κρητη ,τα λεμε _________________ |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Παρ Μαρ 20 2009, 11:49 | |
| Φίλε μου αν θές λόγω δουλειάς έχω έκπτωση 20% στη Colori Πές μου και πάμε παρεούλα |
|
| |
Drakos Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Παρ Μαρ 20 2009, 12:05 | |
| |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Παρ Μαρ 20 2009, 12:07 | |
| Καλοφορετα! Πολυ καλα Δρακο |
|
| |
Fanis83 Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Παρ Μαρ 20 2009, 12:18 | |
| |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Παρ Μαρ 20 2009, 12:21 | |
| Μεγειες και ατσαλακωτα!! |
|
| |
Karmatronick
Registration date : 03/02/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Σαβ Μαρ 21 2009, 00:08 | |
| Μα γιατι οχι εκπτωση σε λουκετα???Με ξενερωσες και ειχα μπανισει ενα ωραιοτατο Abus kryptonite για το δισκοφρενο με 120 ευρουλακια! |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Σαβ Μαρ 21 2009, 01:30 | |
| - Karmatronick έγραψε:
- Μα γιατι οχι εκπτωση σε λουκετα???Με ξενερωσες και ειχα μπανισει ενα ωραιοτατο Abus kryptonite για το δισκοφρενο με 120 ευρουλακια!
εμενα αυτο που λες στο μαγαζι στη βουλιαγμενης μου το αφησε 105Ε καλα ειναι δεν ξερω ου μενεις αλλα ολα τα colori ενα 10% το κανουν.ειναι καλα αλλα το μονο κακο που εχει ειναι το βαρος του. |
|
| |
Fanis83 Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Σαβ Μαρ 21 2009, 11:29 | |
| - Karmatronick έγραψε:
- Μα γιατι οχι εκπτωση σε λουκετα???Με ξενερωσες και ειχα μπανισει ενα ωραιοτατο Abus kryptonite για το δισκοφρενο με 120 ευρουλακια!
Θα σε γελάσω φίλε μου αλλά έτσι μου είπε ο πωλητής Γι'αυτό και εγώ ένα λουκέτο για δισκόπλακα ABUS και μια κουλούρα ABUS τα πήρα απο το Δίκυκλο που μου έκανε καλύτερη τιμή |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Κυρ Μαρ 22 2009, 22:57 | |
| ερώτηση: ενδιαφερομαι για το παντελόνι .σίγουρο οτι το καλοκαίρι δεν βγάζεις την μπεμπελη??? _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Vstrom PREVEZA
| Θέμα: ΜΠΟΥΦΑΝ COLORI Δευ Μαρ 23 2009, 23:13 | |
| TO ΕΧΩ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ 200 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΘΕΙ 5 ΦΟΡΕΣ |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Δευ Μαρ 23 2009, 23:24 | |
| - niksalonik έγραψε:
- ερώτηση: ενδιαφερομαι για το παντελόνι .σίγουρο οτι το καλοκαίρι δεν βγάζεις την μπεμπελη???
εαν ενοεις της colori ειναι πολυ καλο και για το καλοκαιρι , λογω της εσωτερικης φοδρας και το φερμουαρ κατω _________________ |
|
| |
panosk7dl
Ηλικία : 45 Τόπος : thessaloniki Registration date : 04/07/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Δευ Μαρ 23 2009, 23:43 | |
| το μπουφανακι πολυ καλο,το πηρα πριν δυο χρονια περιπου, πολυ ζεστο το χειμωνα και για καλοκαιρι εχει ικανοποιητικο εξαερισμο.προσωπικα κυκλοφορω μονιμως με tshirt,χειμωνα καλοκαιρι και με το colori μου |
|
| |
leonidas_dl650 gold member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Κυρ Απρ 05 2009, 21:56 | |
| το μπουφαν το εχω και εγω παιδες... απιστευτο... αν και το ειχα παρει απο την colori στα Γιαννενα με 280+την εκτωση |
|
| |
Drakos Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Τρι Απρ 07 2009, 13:41 | |
| Ανανέωση. Η colori έριξε κι άλλο την τιμή στο συγκεκριμένο μπουφάν και στο συγκεκριμένο χρώμα. 200 ευρώ κοστίζει τώρα για όποιον ενδιαφέρεται |
|
| |
noe Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Καβαλα-Δραμα Registration date : 29/05/2009
| Θέμα: προτασεις για μπουφαν παντως καιρου Δευ Ιουλ 06 2009, 21:45 | |
| παιδια θελω να ρωτησω εαν παιζουν εκπτωσεις και στην ενδυση μοτο/των και οχι μονο στον "απλο ρουχισμο". ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για ενα καλοκαιρινο μπουφανακι.
Υ.Γ εαν εχει κανεις υποψην του τποτα σχετικο εας προτηνει!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την noe στις Πεμ Ιουλ 09 2009, 15:55, 1 φορά |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Δευ Ιουλ 06 2009, 22:09 | |
| - noe έγραψε:
- παιδια θελω να ρωτησω εαν παιζουν εκπτωσεις και στην ενδυση μοτο/των και οχι μονο στον "απλο ρουχισμο".
ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για ενα καλοκαιρινο μπουφανακι.
Υ.Γ εαν εχει κανεις υποψην του τποτα σχετικο εας προτηνει!! Δυστυχως μολις εχασες την εκπτωση -20% που ειχε η Colori σε ολα τα ειδη της! Συνηθως ο εξοπλισμος μοτο δεν εχει επισημες εκπτωσεις. Οτι μπορεις να πετυχεις με κανενα παζαρι. |
|
| |
Loverboy Member
Ηλικία : 38 Τόπος : thessaloniki Registration date : 07/06/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Τρι Ιουλ 07 2009, 00:16 | |
| - hargoul έγραψε:
- noe έγραψε:
- παιδια θελω να ρωτησω εαν παιζουν εκπτωσεις και στην ενδυση μοτο/των και οχι μονο στον "απλο ρουχισμο".
ρωταω γιατι ενδιαφερομαι για ενα καλοκαιρινο μπουφανακι.
Υ.Γ εαν εχει κανεις υποψην του τποτα σχετικο εας προτηνει!! Δυστυχως μολις εχασες την εκπτωση -20% που ειχε η Colori σε ολα τα ειδη της! Συνηθως ο εξοπλισμος μοτο δεν εχει επισημες εκπτωσεις. Οτι μπορεις να πετυχεις με κανενα παζαρι. η εκπτωση νομιζω ισχυει και για ολο τον ιουλιο.. αλλα μπορει να κανω λαθος.. το συζητουσα με φιλους ψαξτο μηπως προλαβεις |
|
| |
noe Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Τρι Ιουλ 07 2009, 00:39 | |
| η εκπτωση νομιζω ισχυει και για ολο τον ιουλιο.. αλλα μπορει να κανω λαθος.. το συζητουσα με φιλους ψαξτο μηπως προλαβεις.
εννοεις για την colori? μπηκα στο site και δεν βλεπω τιποτα για εκπτωσεις!! μαλλον δεν τις προλαβα.
Εαν ξερει καποιος για εκπτωσεις κυριως για Θεσ/κη ας ενημερωσει!!
Περιμενω επισης προτασεις για καλοκαιρινο μπουφανακι |
|
| |
noe Member
| Θέμα: πρατασεις για μπουφαν παντως καιρου Πεμ Ιουλ 09 2009, 15:53 | |
| λεω να παρω τελικα ενα μπουφαν για ολο τον χρονο και απλα το καλοκαιρι να βγαζω την επενδυση. το καλοκαιρινο δεν ειναι αρκετο οταν πηγαινω το πρωι στην δουλεια και εχει γυρω στους 17-18 βαθμους. παρακαλω τις προτασεις σας και ελπιζω να μην ειναι τοσες οσες μεχρι τωρα.... |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Πεμ Ιουλ 09 2009, 16:20 | |
| δοκιμασε κατι να σου αρεσει σε ενα μαγαζι και κοιταξε το και στο ιντερνετ,
μπουφαν παντως καιρου ειναι παρα πολλά. (αρκει να μην εχεις απαιτησεις σε αστική περιοχη. εκει θα πεθανεις απο ζεστη και με φανελα να εισαι) |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) Πεμ Ιουλ 09 2009, 16:21 | |
| Καλοκαιρινό μπουφάν μόνο αν το θες για μέσα στην πόλη Αλλιώς προτίμησε ένα χειμωνιάτικο με αφαιρούμενη επένδυση!!!! Θα ζεσταίνεσαι μόνο αν είσαι σταματημένος το καλοκαίρι!!!!! Ήθελα να πάρω καλοκαιρινό -Bering (υβριδ) 180 εύρο -richa (wind mesh) 130 εύρο -colori (Αίολος) 130 εύρο Αλλά στις βραδινές η όπως λες πρωινές ώρες μετακίνησης θα αναζητήσεις λίγο ζεστασιά παραπάνω από αυτά που προσφέρουν τα Καλοκαιρινά διάτρητα!!!!! Έτσι κατέληξα να ζαχαρώνω αυτό!!! http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/74162.asp Υ.Σ.Παιζει στα 400ευρο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioarma στις Πεμ Ιουλ 09 2009, 16:36, 1 φορά |
|
| |
| ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ (Συγχώνευση θεμάτων) | |
|