|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tribit
Registration date : 28/03/2013
| Θέμα: Μπουφάν AGV Δευ Απρ 29 2013, 13:34 | |
| Καλησπέρες,
έχει κανείς εμπειρία από τα μπουφάν της agv? Κοίταζα τα δερμάτινα που έχει στα 200κάτι ευρώ και με ψήνει να πω την αλήθεια. Αν όχι αυτά ίσως κάποια goretex που έχει στα 160κάτι. Έχει δοκιμάσει κανείς να πει την άποψη του σε θέματα άνεσης/προστασίας/βροχορποστασίας ?
http://www.agvpro.gr/index.php/en/katigories/-- |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Δευ Απρ 29 2013, 23:01 | |
| να ρωτήσω και εγώ κάτι? αυτά τα τζακετ είναι της εταιρείας agv που βγάζει και τα κράνη ή όχι? (μάλλον όχι ε?) γιατί πραγματικά έχει ωραία τζακετ σε πολύ καλές τιμές... κάτι καλοκαιρινά είδασ μιας και είμαι για αντικατάσταση! |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Τρι Απρ 30 2013, 00:51 | |
| Ντάρλινγκζ, η agvpro είναι "πατέντα" του καταστήματος too fast... Το κατάστημα είναι αυτό: http://www.toofast.gr/index.php Απ' ότι είδα έχει διάφορες αντιγραφές των dainese και εκεί βασίζεται σχεδιαστικά η agvpro. Η γνώμη μου είναι ότι αν πρόκειται για εξοπλισμό προστασίας (κράνη, μπουφάν, μπότες κοκ) να κάνει λίγο πιο προσεκτική αναζήτηση. Εγώ που τα γράφω αυτά, είχα αγοράσει 2 agvpro παντελόνια, τα οποία σκίστηκαν μπαμ μπαμ σε σημεία που δεν δικαιολογείται (προς τιμήν του ο ιδιοκτήτης μου έδωσε πιστωτικό το οποίο εκμεταλλεύτηκα πρόσφατα). Επίσης, εγώ που τα γράφω αυτά δις, έχω σιχτιρίσει κάθε ευρώ που έχω δώσει σε "φθηνά" μπουφάν, μπότες κλπ, γιατί μετά ξαναματαξηλώθηκα για να πάρω καλύτερα (όχι αναγκαστικά "μάρκες"). Το νου μας λοιπόν, παθών ο ίδιος, να ρίχνουμε μια δεύτερη σκέψη πέρα από το ότι είναι "οικονομικά". Μια επίσκεψη περί ποιότητας θα σας πείσει |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Τρι Απρ 30 2013, 01:27 | |
| τα ειπες Μανο μου καλυτερα απο οτι ηθελα να τα πω εγω!!! εχω πεταξει και εγω εννοειται φραγκα σε φτηνοπραματα και γιαυτο το λεω... τα σκας σε κατι ποιοτικο και εισαι κομπλε!!!! τσαμπα και καλο δεν υπαρχει και πειτε μου οτι θελετε...(εξαιρουνται οι προσφορες εννοειται!) |
|
| |
kerneld Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Γλυκά Νερά - ΑΘΗΝΑ Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Τρι Απρ 30 2013, 11:03 | |
| Να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα (man_os), ότι δυστυχώς τις περισσότερες φορές το φθηνό είναι "ακριβό".
Σε μπουφάν της ιδίας μάρκας (agvpro), πριν λίγες μέρες και διανύοντας το 2ο χειμώνα της ζωής του, άνοιξαν και οι δύο κύριες μπροστινές τσέπες (πέταξαν ραφές). Διορθώνεται μάλλον με κανά τάληρο σε κάποιο ράφτη, αλλά αφενός σου χαλάει την ψυχολογία, αφετέρου σε βάζει και σε σκέψεις περί γενικότερης αξιοπιστίας. Βέβαια κατά τα άλλα δεν έχω θέμα, ειδικά σε σημεία που παραδοσιακά φοβάμαι π.χ.τα φερμουάρ. Το προηγούμενο μου μάρκας colori, άντεξε 8,5 χρόνια με μόνο το πιαστράκι του φερμουάρ να σπάει στα τελευταία του (problem solved με ένα μικρό κρικάκι από μπρελόκ σε 2 λεπτά).
|
|
| |
iosif Member
Τόπος : Μαρούσι Αττικής Registration date : 14/07/2011
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Τρι Απρ 30 2013, 13:48 | |
| - man_OS έγραψε:
Απ' ότι είδα έχει διάφορες αντιγραφές των dainese και εκεί βασίζεται σχεδιαστικά η agvpro.
ακόμα και τα μοντέλα (οι τύποι τελοσπάντων που ποζάρουν) που έχει χρησιμοποιήσει η dainese για να διαφημίσει τα μπουφάν της είναι τα ίδια. έχει παίξει ένα photoshop και αντί να λέει dainese λέει agvpro.. τελευταίιοιι...δεν μπήκαν καν στον κόπο να ανεβάσουν στο site τα πραγματικά προιόντα.. κάνεις που κάνεις κακή απομίμηση.. κάντην καλά ρε γαμώτο!!! όσον αφορά τα φθηνά πράγματα θα συμφωνήσω με τα παιδιά, ΣΥΝΗΘΩΣ δεν κρατάνε πολύ.. δυστυχώς ό,τι πληρώνεις παίρνεις! (με εξαιρέσεις βεβαια) |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Τρι Απρ 30 2013, 14:51 | |
| και εγώ πάντως 5μιση χρόνια που έχω εξοπλισμό μοτοσυκλέτας προτιμώ να πάρω κάτι πιο ακριβό-ποιοτικό, που να διαρκέσει, πάρα κάτι πιο φτηνό-προσωρινό. |
|
| |
tribit
Registration date : 28/03/2013
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Τρι Απρ 30 2013, 15:13 | |
| Επειδή ακριβώς μου φάνηκαν περίεργες οι τόσο χαμηλές τιμές, ρώτησα. Οπότε μάλλον θα πάω πάσο... Από colori έχουμε καμιά εμπειρία ? |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Τρι Απρ 30 2013, 15:20 | |
| έχω αυτό και δεν έχω παράπονο εδώ και 6 χρονια http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=582&id=1&sub=89 |
|
| |
iosif Member
Τόπος : Μαρούσι Αττικής Registration date : 14/07/2011
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Τρι Απρ 30 2013, 15:30 | |
| - white angel έγραψε:
- έχω αυτό και δεν έχω παράπονο εδώ και 6 χρονια
http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=582&id=1&sub=89 το πήρα χθές και μου φάινεται πολύ καλό!!! και το έχει και προσφορά από 160 στα 100!! |
|
| |
Spoil Member
| Θέμα: Απ: Μπουφάν AGV Τρι Απρ 30 2013, 20:54 | |
| |
|
| |
JIMSTAMOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Μπουφάν AGV Σαβ Νοε 09 2013, 22:07 | |
| AGV μπουφαν εχω 6 μηνες στο χρονο θα σας ενημερωσω.. |
|
| |