|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
rookie
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης - Αγ.Παρασκευη Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Σεπ 24 2009, 23:40 | |
| θα ειμαι αδερφε Αθηνα μεχρι τις εκλογες.....@#@##Ρ$%$$@@......λυπαμαι πολυ κ ηθελα να ερθω αληθεια. ελπιζω ομως να σας γνωρισω ολους οταν κατεβω. που συχναζετε? |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Σεπ 24 2009, 23:45 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Σεπ 24 2009, 23:47 | |
| - rookie έγραψε:
-
θα ειμαι αδερφε Αθηνα μεχρι τις εκλογες.....@#@##Ρ$%$$@@......λυπαμαι πολυ κ ηθελα να ερθω αληθεια. ελπιζω ομως να σας γνωρισω ολους οταν κατεβω. που συχναζετε? καλως ηρθες. κοιτας εδω για καφεδακι καθε τεταρτη και στο τοπικ αυτο για να δεις τι εκδρομες κανουμε καθε κυριακη |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 00:50 | |
| - mikios έγραψε:
- λοιπόν κορίτσια, τι λέτε να βρεθούμε στου Γρηγόρη στο ΚΤΕΟ στις 9.00 το πρωί της Κυριακής; Κατεύθυνση προς Αγ. Νικόλαο κ προορισμός Ιετάπετρο!
Ο καιρος παντως δειχνει ok. Συννεφια στο Ηρακλειο αλλα λιακαδα στην Γεραπετρα... Θα παμε και για μπανακι??? Ειναι νωρις βεβαια για μετεωρολογικες προβλεψεις αλλα εγω κατα πασα πιθανοτητα μεσα ειμαι (εκτος αν ριχνει καρεκλοποδαρα). Υπενθυμιζω οτι Giatros aka Yannis81 (μου την εσπαγε το 81 και το Yannis το ειχε προλαβει αλλος). |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 00:57 | |
| Άντε Γιατρέ να κάνεις και κανά χιλιόμετρο....γιατί είδα κάτι αράχνες πάνω στο Strom όταν είχα κατέβει κάτω....
Υ.Γ: Μασούνε μωρέ τα κομάντα απο τη βροχή??? Εδώ έπεφτες απο C130 η μπόρα θα σε χαλάσει? |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 01:24 | |
| - aris_n έγραψε:
- Άντε Γιατρέ να κάνεις και κανά χιλιόμετρο....γιατί είδα κάτι αράχνες πάνω στο Strom όταν είχα κατέβει κάτω....
Υ.Γ: Μασούνε μωρέ τα κομάντα απο τη βροχή??? Εδώ έπεφτες απο C130 η μπόρα θα σε χαλάσει? Πρωτα απο ολα οι αραχνες ειναι συμπαθητικα και παρεξηγημενα κατοικιδια... Και κατα δευτερον, οταν μας πετουσαν απο το C130 δεν εβρεχε οποτε δεν εχω εξοικειωθει με τις καταιγιδες. Ps. Ο Mikios μου ειπε να μην σε κανω παρεα γιατι θα με χαλασεις... δεν ξερω τι εννοουσε αλλα σκεφτομουν μηπως εχει να κανει με το χρωμα που διαλεξες! |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 01:52 | |
| Αντε...μέσα κι εγώ παίδες στο βολταράτσι οπως κατεβαίνω με φούρια απο ΒΟΛΟ Κυριακή χαράματα.....βουρ για το ΓΙΕΡΑΠΕΤΡΟ!!! |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 02:51 | |
| ΜΑλλον και εγω θα την κανω για Σ/Κ, δεν ξερω ακομα - Giatros έγραψε:
- aris_n έγραψε:
- Άντε Γιατρέ να κάνεις και κανά χιλιόμετρο....γιατί είδα κάτι αράχνες πάνω στο Strom όταν είχα κατέβει κάτω....
Υ.Γ: Μασούνε μωρέ τα κομάντα απο τη βροχή??? Εδώ έπεφτες απο C130 η μπόρα θα σε χαλάσει?
Πρωτα απο ολα οι αραχνες ειναι συμπαθητικα και παρεξηγημενα κατοικιδια... Και κατα δευτερον, οταν μας πετουσαν απο το C130 δεν εβρεχε οποτε δεν εχω εξοικειωθει με τις καταιγιδες.
Ps. Ο Mikios μου ειπε να μην σε κανω παρεα γιατι θα με χαλασεις... δεν ξερω τι εννοουσε αλλα σκεφτομουν μηπως εχει να κανει με το χρωμα που διαλεξες! Κι αλλος πουλαδερος? για πε για πε ΕΣΣΟ μοιρα κλπ |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 08:56 | |
| - paitos έγραψε:
- Κι αλλος πουλαδερος? για πε για πε ΕΣΣΟ μοιρα κλπ
oχι για ΠΕ, αλλά "πε και πε" πρέπει να του λες |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 10:40 | |
| |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 11:26 | |
| - paitos έγραψε:
Κι αλλος πουλαδερος? για πε για πε ΕΣΣΟ μοιρα κλπ Δεν το ηξερες οτι οι πουλαδεροι καβαλανε Vstrom??? Σειρα 297 αλλα οπως σε κοβω εσυ μαλλον μου ριχνεις. Παρουσιαστηκα Χανια αλλα απολυθηκα απο 2η ΜΑΛ, Ασπροπυργο. - sakismip έγραψε:
Αφήστε τα "πε και πε" και πάμε καμία βολτούλα με τα μωρά……… Σακηηηηηηηη... το Meteo αλλαξε την λιακαδα και την εκανε συννεφια. Μεχρι την Κυριακη μπορει να το εχει κανει και χιονι... να παρω αλυσιδες??? Εγω μεσα ειμαι παντως! |
|
| |
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 13:32 | |
| Α ρε ποσο σας ζηλεύω |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 13:46 | |
| - Giatros έγραψε:
Σειρα 297 αλλα οπως σε κοβω εσυ μαλλον μου ριχνεις.
240 Επιλοχιας 1ου ΛΑΛ στα Χανια, για λιγο δεν με προλαβες, ουτε 100 μηνες διαφορα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 16:10 | |
| Λοιπόν παίδες ο καιρός θα είναι καλός την κυριακή
δείτε και εδώ....
https://www.youtube.com/watch?v=D7GoQga0JQQ&feature=related |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 17:28 | |
| - Giatros έγραψε:
Πρωτα απο ολα οι αραχνες ειναι συμπαθητικα και παρεξηγημενα κατοικιδια... Και κατα δευτερον, οταν μας πετουσαν απο το C130 δεν εβρεχε οποτε δεν εχω εξοικειωθει με τις καταιγιδες.
Ps. Ο Mikios μου ειπε να μην σε κανω παρεα γιατι θα με χαλασεις... δεν ξερω τι εννοουσε αλλα σκεφτομουν μηπως εχει να κανει με το χρωμα που διαλεξες! Ο mikios κατά βάθος θα ήθελε να έχει και αυτός ασημί, όπως και όοοοοολοι εσείς οι παραστρατημένοι με τα μαύρα μάτ.... Υ.Γ: Είμαι καλό παιδί γι' αυτό με κάνεις παρέα... |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 20:18 | |
| οχι παιδια...........πορτοκαλι θελετε ολοι....δινει +2 αλογα... |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 22:03 | |
| 2 γαϊδούρια δίνη αλλά τέλος πάντων . Κυριακή μάλλον θα δουλεύω οπότε καλά να περάσετε . |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Σεπ 25 2009, 23:27 | |
| - paitos έγραψε:
- Επιλοχιας 1ου ΛΑΛ στα Χανια, για λιγο δεν με προλαβες, ουτε 100 μηνες διαφορα
Πρεπει να καλοπαιρνουσατε τοτε, ε? Εχω ακουσει ιστοριες για τοτε... δεν ξερω ποσες απο αυτες ειναι αληθεια αλλα χαιρομαι που δεν σου εκανα παρεα επιλοχια! - sakismip έγραψε:
- Λοιπόν παίδες ο καιρός θα είναι καλός την κυριακή
δείτε και εδώ....
https://www.youtube.com/watch?v=D7GoQga0JQQ&feature=related Καποιος κοιτουσε τα... μπαλκονια τις Πετρουλας και δεν ειδε την ημερομηνια πανω δεξια... (επεσες μερικους μηνες εκτος Σακηηηηηηηη!!!!) - Big_Tzo έγραψε:
- οχι παιδια...........πορτοκαλι θελετε ολοι....δινει +2 αλογα...
Αληθεια, αυτα σας λενε οταν τα αγοραζετε??? Και σκεφτομουν οτι για να αγορασει καποιος τετοιο χρωμα, πρεπει να τον εχουν κοροιδεψει πολυ ασχημα! - aris_n έγραψε:
- Ο mikios κατά βάθος θα ήθελε να έχει και αυτός ασημί, όπως και όοοοοολοι εσείς οι παραστρατημένοι με τα μαύρα μάτ....
Υ.Γ: Είμαι καλό παιδί γι' αυτό με κάνεις παρέα... Χαχαχα... γιατι δεν παραδεχεσαι οτι το εχεις χιλιομετανιωσει??? Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι προσπαθησες να την βαψεις αλλα δεν επιασε??? Πες στα παιδια ποσες φορες ακυρωσες το ταξιδι για Κρητη γιατι ντρεποσουν να κυκλοφορησεις διπλα στα μαυρα κρητικα VStrom... Υ.Γ: Καλο παιδι παντως εισαι, φαντασου ομως να ειχες και μαυρη μηχανη... |
|
| |
Robs
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Σεπ 26 2009, 02:28 | |
| Λοιπον λιγο ασχετο αλλα τη δευτερα τελικα θα μου στηλει ο THUNDER STORM-1 κρυσταλα για τα φλας ασπρα 8 ευρω η τετραδα και ελεγα αν θελει και κανεις αλλος να μου στειλει ενα ΡΜ να του πω να μου στηλει παραπανω!Εχει επισης και ολοκληρα φλας στα 14€ το ενα και προβολεις THUNDER STORM 75 € (υπαρχει σχετικο τοπικ στο φορουμ) και μανιταρακια για το πισω ψαλιδι στα 10€ (βλεπε φωτο)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Robs στις Σαβ Σεπ 26 2009, 16:08, 1 φορά |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Σεπ 26 2009, 08:10 | |
| [quote="Robs...........................) και μανιταρακια για το πισω ψαλιδι στα χ€ (βλεπε φωτο).......[/quote]
Ωραια μηχανη να τη χαιρεασαι οπως εσυ γουσταρεις!!!!!!!
Υ.Σ.χ€(τι μυστικοπαθεια ειναι αυτη?) |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Σεπ 26 2009, 08:21 | |
| οποιος νομιζει οτι το πορτοκαλι δεν παει μια.....να παμε για δυναμομετριση να το καταλαβει..... ΤΑ πορτοκαλι ειναι σαφως +2...λογο χρωματος και σχεδιου κ9.....εκτος απο ενα καβασακι πρασινο που μου εκοψε το δρομο και δεν με αφισε να περασω για να πει οτι ειναι ποιο γρηγορο.....τωρα....τι να πω...ξερουν οτι διαφερει το πορτοκαλι και προσπαθουν να κουκουλωσουν καταστασεις.. και στην τελικη και το ¨πρασινο¨ τις παρεας....πριν αποφασισει για πρασινο ηθελε πορτοκαλι.......τελος |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Σεπ 26 2009, 09:55 | |
| |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Σεπ 26 2009, 10:14 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Σεπ 26 2009, 10:18 | |
| |
|
| |
Robs
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Σεπ 26 2009, 12:30 | |
| - ioarma έγραψε:
- [quote="Robs...........................) και μανιταρακια για το πισω ψαλιδι στα χ€ (βλεπε φωτο).......
Ωραια μηχανη να τη χαιρεασαι οπως εσυ γουσταρεις!!!!!!!
Υ.Σ.χ€(τι μυστικοπαθεια ειναι αυτη?) Ευχαριστω αν και αυτη ειναι του thunder! Το χ ειναι εκει γιατι ξεχασε ο thunder να μου πει την τιμη για τα μανιταρακια! Μολις μου πει θα κανω edit! Υ.Σ. Εγω απλα ενα σετακι κρυσταλα θελω απλα μου ειπε ο thunder αν ειναι και καποιος αλλος απο Κρητη να θελει κατι, να τα στειλει μαζεμενα! |
|
| |
|