Eχουν ερθει στο καστελι κισαμου στο καμπινκ του δραπανια οι Jeffakhs,painterakis, goef αυριο το πρωι θα τους επισκεφθω , οποιος θελει να ερθει να παμε μαζι να πιουμε καφεδακι πρωινο !!!!!!!!
Ρε σύ Φίλιππε, απο την Ρογδιά είναι η πεθερά μου! Για κοίτα μια σύμπτωση! Παντουβεράκη δες είναι και έχουν τα αμπέλια τους στον προφήτη Ηλία... Λες να βγούμε και "συμπεθεριό"... Θα έρθω οπωσδήποτε, αρκεί να βρώ τον χρόνο..Ενημέρωσε εσύ πότε κάνετε "συναξη" Στρομάδων στα μέρη σου...και ελπίζω να τα πούμε από κοντά... Θάνος Thunder Storm-1
Θάνο θα χαρώ πολύ να τα πούμε όταν με το καλό κατέβεις, το ίδιο κ όλοι μας εδώ. Με τη Ρογδιά δεν έχω άμεση σχέση, οι γονείς μου αγόρασαν ένα οικόπεδο έξω από το χωριό πριν 20 κατι χρόνια και τώρα χτίσανε (πριν λίγους μήνες μπήκανε), απλά βολεύει για ψησταριο-κατάσταση... κ έχουμε κάνει κανα-δυο-τρεις μαζώξεις Δες αμα έχεις συγγένεια (μεσω πεθεράς) με τον Drakos που είναι από το χωριό.
α, κ κάτι άλλο... βγάλε καλύτερα το τηλ σου από "τον αέρα", δεν είναι κ ότι καλύτερο
Rory moderator
Τελειωσα εγω για φετος, απο αγροτικα μεχρι τον τρυγο ειμαι ελευθερος. Το κακο ειναι οτι αρχισανε τα γαμησια και τα βαφτισια και τα Σ/Κ μου ειναι λιγα τα free Aλλα θα τα πουμε σιγουρα καποια στιγμη απο κοντα
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
μανολη πειρα προβολια!!!!60ε αλλα.....χαμελεον......τι αλλο να παρω για τις καλοδιωσεις και τα λοιπα??
γιωργο τα προβολακια εχουν καλωδιωση; για βγαλε φωτο να τα δουμε. το θεμα ειναι που θες να τα βαλεις:εχεις βρει μερος; θελεις να αναβουν ξεχωριστα απο τα μεσαια ή μαζι?
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
μανολη πειρα προβολια!!!!60ε αλλα.....χαμελεον......τι αλλο να παρω για τις καλοδιωσεις και τα λοιπα??
γιωργο τα προβολακια εχουν καλωδιωση; για βγαλε φωτο να τα δουμε. το θεμα ειναι που θες να τα βαλεις:εχεις βρει μερος; θελεις να αναβουν ξεχωριστα απο τα μεσαια ή μαζι?