| Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 16:51 | |
| Το παν ειναι να εχεις κανει κιμα τους καρπους σου, και να εχεις αλλαξει καμια 10αρια φορες τις ψειρες. Αν τα εχεις κανει αυτα τοτε τις αλλαζεις ανετα χωρις γονατισμα ή γενικα ακροβατικα... |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 16:56 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Το παν ειναι να εχεις κανει κιμα τους καρπους σου, και να εχεις αλλαξει καμια 10αρια φορες τις ψειρες. Αν τα εχεις κανει αυτα τοτε τις αλλαζεις ανετα χωρις γονατισμα ή γενικα ακροβατικα...
xaxaaxaxaxaxaxaxa +650 |
|
| |
V-Tom vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 19:33 | |
| |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Πεμ Απρ 05 2012, 00:31 | |
| |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Πεμ Απρ 05 2012, 02:33 | |
| |
|
| |
southstromer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Πεμ Απρ 05 2012, 09:25 | |
| |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Πεμ Απρ 05 2012, 10:38 | |
| |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Απρ 08 2012, 13:08 | |
| SOS μαλλον χαλασα την φυσα απο τις ψειρες.... δεν κουμπονει το led... ποσο εχει ολη η φυσα αν χαλασει?? αχρηστος ειμαι λεμε... ουτε ενα led δεν ειμαι αξιος να αλλαξω... οποιος εχει καμια ιδεα ας την ριξει... |
|
| |
STRO MAN Member
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Απρ 08 2012, 13:44 | |
| - georgaras έγραψε:
- SOS μαλλον χαλασα την φυσα απο τις ψειρες.... δεν κουμπονει το led... ποσο εχει ολη η φυσα αν χαλασει?? αχρηστος ειμαι λεμε... ουτε ενα led δεν ειμαι αξιος να αλλαξω... οποιος εχει καμια ιδεα ας την ριξει...
τι εννοεις την χαλασες? εγω τις εχω αλλαξει ουκ ολιγες φορες, και οπως ειναι αλλα πιο σωστα αφαιροντας το πλαισιο με το κοντερ, οι φυσες εσωτερικα εχουν δυο ακροδεκτες οι οποιοι αν τραβηξεις τα καλωδιακια πισω απο την πιπα μπαινουν προς τα μεσα , μπορεις να τους επαναφερεις στην σωστη θεση με ενα μυτοτσιμπιδο, επισης αν σε βοηθαει εμενα μου καιγοτανε συνεχια η μια ψειρα επειδη οι ακροδεκτες δεν κρατουσαν σωστα την ψειρα , αυτο που εκανα ηταν να χρησημοποιησω τα συρματακια μιας καμενης ψειρας ,τα τυλιξα γυρω απο τα συρματακια της καινουργιας και οταν τοποθετησα την ψειρα το αποτελεσμα ηταν να σφηξει καλα στην πιπα και να μην ξανακαει. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Απρ 08 2012, 14:16 | |
| - STRO MAN έγραψε:
τι εννοεις την χαλασες? εγω τις εχω αλλαξει ουκ ολιγες φορες, και οπως ειναι αλλα πιο σωστα αφαιροντας το πλαισιο με το κοντερ, οι φυσες εσωτερικα εχουν δυο ακροδεκτες οι οποιοι αν τραβηξεις τα καλωδιακια πισω απο την πιπα μπαινουν προς τα μεσα , μπορεις να τους επαναφερεις στην σωστη θεση με ενα μυτοτσιμπιδο, επισης αν σε βοηθαει εμενα μου καιγοτανε συνεχια η μια ψειρα επειδη οι ακροδεκτες δεν κρατουσαν σωστα την ψειρα , αυτο που εκανα ηταν να χρησημοποιησω τα συρματακια μιας καμενης ψειρας ,τα τυλιξα γυρω απο τα συρματακια της καινουργιας και οταν τοποθετησα την ψειρα το αποτελεσμα ηταν να σφηξει καλα στην πιπα και να μην ξανακαει. Μαλλον εκανα βλακεία και δεν έβαλα καλά εξαρχής την καινούργια, με αποτέλεσμα να έχουν μπει μέσα τα σιδεράκια και δεν πιάνουν την ψείρα. Πίκρα.... αν μπορεί κάποιος από Αθήνα να με βοηθήσει κάποια στιγμή , θα του ήμουν ευγνώμων... Εχω φάει πολλή ώρα προσπαθώντας αλλά τίποτα... Προσπάθησα να βγάλω και το πλαστικό του κοντερ, αλλα ενω εχω βγάλει κλιπς και βιδες, καπου μαγκώνει και δεν βγαινει... Δεν το ζορισα πολυ και το ξανα βιδωσα για να μην το σπασω. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Απρ 08 2012, 14:41 | |
| Μαζί με τον καθαρισμό φίλτρου βενζίνης θα το παλέψουμε κι αυτό Γιώργο. Don't worry man... |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Απρ 08 2012, 15:00 | |
| - georgaras έγραψε:
- STRO MAN έγραψε:
τι εννοεις την χαλασες? εγω τις εχω αλλαξει ουκ ολιγες φορες, και οπως ειναι αλλα πιο σωστα αφαιροντας το πλαισιο με το κοντερ, οι φυσες εσωτερικα εχουν δυο ακροδεκτες οι οποιοι αν τραβηξεις τα καλωδιακια πισω απο την πιπα μπαινουν προς τα μεσα , μπορεις να τους επαναφερεις στην σωστη θεση με ενα μυτοτσιμπιδο, επισης αν σε βοηθαει εμενα μου καιγοτανε συνεχια η μια ψειρα επειδη οι ακροδεκτες δεν κρατουσαν σωστα την ψειρα , αυτο που εκανα ηταν να χρησημοποιησω τα συρματακια μιας καμενης ψειρας ,τα τυλιξα γυρω απο τα συρματακια της καινουργιας και οταν τοποθετησα την ψειρα το αποτελεσμα ηταν να σφηξει καλα στην πιπα και να μην ξανακαει. Μαλλον εκανα βλακεία και δεν έβαλα καλά εξαρχής την καινούργια, με αποτέλεσμα να έχουν μπει μέσα τα σιδεράκια και δεν πιάνουν την ψείρα. Πίκρα.... αν μπορεί κάποιος από Αθήνα να με βοηθήσει κάποια στιγμή , θα του ήμουν ευγνώμων...
Εχω φάει πολλή ώρα προσπαθώντας αλλά τίποτα... Προσπάθησα να βγάλω και το πλαστικό του κοντερ, αλλα ενω εχω βγάλει κλιπς και βιδες, καπου μαγκώνει και δεν βγαινει... Δεν το ζορισα πολυ και το ξανα βιδωσα για να μην το σπασω. Γιωργαρε , δεν ειναι τιποτα αδερφε, απλα πρεπει να σου το δειξει καποιος μια φορα. το φις της ψειρας διορθωνεται, αν τραβηξεις απο μεσα τα λαμακια. δεν ειναι κατι ανησυχητικο. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Απρ 08 2012, 15:09 | |
| Τελος καλο ολα καλα... έβγαλα το πλαστικό απο τα όργανα και κάναμε δουλειά!!! Τα τράβηξα με το μυτοτσιμπιδο και ήρθαν στα ίσα τους!!!! STRO MAN Σε ευχαριστώ πολύ!!! Να είστε καλά ολοι παίδες ευχαριστώ!!! ... τελικά πανεύκολο ήταν.. τσάμπα παιδευόμουν τόση ώρα. dimnik83 όποτε κάνεις αντλία, πάρε με τηλ να έρθω να την φτιάξουμε μαζί. Και παλι ευχαριστώ !!!!! |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Δευ Απρ 09 2012, 12:20 | |
| - georgaras έγραψε:
dimnik83 όποτε κάνεις αντλία, πάρε με τηλ να έρθω να την φτιάξουμε μαζί.
Παρε και εμενα τηλ.... (δεν το εχεις, αλλα παρε! !) Θελω να παρω ματι... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Δευ Απρ 09 2012, 12:37 | |
| Δε χρειάζεται μυτοτσίμπιδο για να τραβήξεις τους μεταλλικούς ακροδέκτες έξω. Αρκεί να κρατήσεις σταθερά το φις και να σπρώξεις τα καλώδια από το πίσω μέρος και τσουπ! Θα πεταχτούν οι ακροδέκτες |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Δευ Απρ 09 2012, 12:51 | |
| |
|
| |
ThanosL
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Registration date : 27/08/2014
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Ιουν 24 2018, 13:33 | |
| Καλημέρα. Αυτή η φύσα από τα όργανα πως βγαίνει ρε παιδιά. Έχω φάει τα χέρια μου να την τραβάω αλλά τίποτα. Φοβάμαι μην κάνω καμία ζημιά στο τέλος, γ@@ ω τις ψειρες μου !! |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Ιουν 24 2018, 15:53 | |
| - ThanosL έγραψε:
- Καλημέρα. Αυτή η φύσα από τα όργανα πως βγαίνει ρε παιδιά. Έχω φάει τα χέρια μου να την τραβάω αλλά τίποτα. Φοβάμαι μην κάνω καμία ζημιά στο τέλος, γ@@ ω τις ψειρες μου !!
Έχει ένα "αυτάκι " κάπου στην μέση το πατάς προς τα μέσα και ελευθερώνει . Είναι ουσιαστικά η ασφάλεια της για να μην ξεκουμπώνει |
|
| |
ThanosL
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Ιουν 24 2018, 16:36 | |
| Τελικά φωτίζοντας καλύτερα είδα αυτή την " ασφαλεια " και κατάφερα να βγάλω τη φισα και να κάνω τη δουλειά. Ευχαριστώ πάντως loverdos |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Ιουν 24 2018, 16:37 | |
| τέλος καλό όλα καλά λοιπόν . |
|
| |
ThanosL
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Ιουν 24 2018, 16:44 | |
| Μια και σε βρήκα πρόχειρο, που μπορούμε να βρούμε αυτά τα πλαστικά κλιπς με τα οποία κουμπωνουν διάφορα πλαστικά κομμάτια πάνω στη μηχανή; Μου έχουν σπάσει κάνα δυο , εκεί που κουμπωνει το πλαστικό που βρίσκεται κάτω από τα φανάρια, στο πάνω μέρος από τις μπουκάλες |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Ιουν 24 2018, 17:05 | |
| στην suzuki , στο ebay και μπορεί να έχει και κανένα και ο μάστορας που πας την μηχανή σου . Βέβαια στην suzuki είναι λίγο φαρμακείο |
|
| |
ThanosL
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Κυρ Ιουν 24 2018, 19:18 | |
| Ευχαριστώ για τις πληροφορίες loverdos |
|
| |
| Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; | |
|