| Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Σαβ Ιαν 22 2011, 22:17 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Τελικα οι ψειρες πως βγαινουν??? Δοκιμασα και εγω νωριτερα αλλά δεν καταφερα τιποτα!!! Θελουν στριψιμο καπως? Γιατι επιανα το λαστιχακι απο πισω ευκολα και το τραβαγα με δυναμη αλλά δεν εβγαινε με τιποτα!!! Βοηθεια κανεις??
Το πιανεις και το στριβεις αριστερα μιση στροφη!μετα το αντιθετο για να το ξανακουμποσεις!ΠΡΟΣΟΧΗ μην σου πεσουν μεσα στο φαναρι.(στο λεω γιατι και εγω προσεχα αλλα οχι οσο επρεπε)!! |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τρι Ιαν 25 2011, 22:40 | |
| Πριν λιγο άλλαξα τις ψειρες...λόγω λεπτων και μακριών δακτύλων η αλλαγη ηταν παιχνιδακι μιας και εγινε σε 10λεπτα!!! Απλά οι ψειρες δεν με ικανοποιησαν μιας και ηθελα κατι πιο λευκο! Μαλλον πρεπει να ψαξω για led... |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τρι Ιαν 25 2011, 22:44 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Πριν λιγο άλλαξα τις ψειρες...λόγω λεπτων και μακριών δακτύλων η αλλαγη ηταν παιχνιδακι μιας και εγινε σε 10λεπτα!!! Απλά οι ψειρες δεν με ικανοποιησαν μιας και ηθελα κατι πιο λευκο! Μαλλον πρεπει να ψαξω για led...
θα βρεις 100% στην φραντζη στα περισσοτερα καταστηματα με ανταλακτικα η στο συνεργειο του αργυριου στους αγιους αναργυρους. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Ιαν 26 2011, 07:34 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- θα βρεις 100% στην φραντζη στα περισσοτερα καταστηματα με ανταλακτικα η στο συνεργειο του αργυριου στους αγιους αναργυρους.
Ευχαριστω!! Μπορεις να δωσεις διευθυνση? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Πεμ Ιαν 27 2011, 14:24 | |
| Oι παρακατω led ψειρες κανουν ή δεν φοραει αυτες η v-strom?
http://www.ledmegastore.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1040
|
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Πεμ Ιαν 27 2011, 14:37 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Oι παρακατω led ψειρες κανουν ή δεν φοραει αυτες η v-strom?
http://www.ledmegastore.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1040
κανουν. οσο για την φραντζη που ρωτας παραπανω πιαστην απο την καλλιροης και με το που περασεις τον λαμπριανιδη στο αριστερο σου χερι 2-3 μαγαζια μετα παντα στα αριστερα. |
|
| |
kimonas gold member
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Πεμ Ιαν 27 2011, 14:38 | |
| Κανουν μια χαρα..και αυτες χωνευτες ειναι. |
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τρι Απρ 03 2012, 21:56 | |
| σημερα αλλαξα και εγω τις ψειρες.τι εφαγα δεν λεγετε. η δεξια μια χαρα.η αριστερη με τιποτα.εβγαλα το πλαστικο που ειναι κατω απο τα οργανα και εκανα τελικα δουλεια.εσεις που μπορεσατε και αλλαξατε την αριστερη ψειρα χωρις να βγαλετε το πλαστικο απλα εκει που τα πηρα το κρανιο ειναι με την φισα που μπαινει στα οργανα.καλα τοσο ειναι και δεν μπορουσαν να βαλουν ακομα λιγα καλωδια να την κανουν να κουμπωνει πιο μακρυα?δεν σου δινει χερι με τιποτα. εμ παση περιπτωση ολα καλα.το αποτελεσμα αξιζε τον κοπο. |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τρι Απρ 03 2012, 22:25 | |
| - to nou sou έγραψε:
- σημερα αλλαξα και εγω τις ψειρες.τι εφαγα δεν λεγετε.
η δεξια μια χαρα.η αριστερη με τιποτα. ..........μ'επιασε και μένα η λαλακία το Σαββάτο και οπως ξεσκαρτευα το ικό σεντούκι, είδα στον πάτο 1 σακουλάκι με λεντόψειρες των οποίων την υπαρξη αγνοούσα απο την εποχη του.........''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ''........ ε αφου δεν την κατάπια απο τα νευρα μου την αριστερη...........ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! |
|
| |
theofilοs
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τρι Απρ 03 2012, 22:40 | |
| και εγω με την αριστερη ειχα θεμα... ουτε που θυμαμαι πως την εβγαλα... |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τρι Απρ 03 2012, 23:11 | |
| Τελικά ήμουν από τους τυχερούς που δεν με ταλαιπώρησε η ιστορία. Αν και δεν είχα δει το συγκεκριμένο thread ακολούθησα τις συμβουλές του stam: - Μην προσπαθήσεις να τις αλλάξεις χωρίς να βγάλεις το πλαστικό με τα όργανα. - Για να πάρεις το πλαστικό με τα όργανα στο χέρι θα πρέπει να βγάλεις και την φύσα. - Ιδιαίτερη προσοχή στο να μην πέσουν μέσα στα φανάρια. ...και όλα κομπλέ. Πάντως όποιος το κάνει θα πρέπει να μην έχει πίεση χρόνου και να το κάνει χαλαρά και με γαϊδουρινή υπομονή αν του κάτσει η στραβή. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τρι Απρ 03 2012, 23:23 | |
| - socrates έγραψε:
- Μην προσπαθήσεις να τις αλλάξεις χωρίς να βγάλεις το πλαστικό με τα όργανα. - Για να πάρεις το πλαστικό με τα όργανα στο χέρι θα πρέπει να βγάλεις και την φύσα. - Ιδιαίτερη προσοχή στο να μην πέσουν μέσα στα φανάρια.
...και όλα κομπλέ. ε αμα είναι να γδύσεις το μισο μηχανάκι ρε αδερφέ.........του φόυστη και οι ψείρες, οι κόνιδες, οι ψύλλοι και τα τσιμπουρια μαζί ναούμ!!! ........μαμώ την εργονομία μου μέσα μαμώωωωωω!!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τρι Απρ 03 2012, 23:47 | |
| Αν δε θέλετε ταλαιπώριες να πάτε να πάρετε enduro ρε |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 00:05 | |
| - to nou sou έγραψε:
- εσεις που μπορεσατε και αλλαξατε την αριστερη ψειρα χωρις να βγαλετε το πλαστικο απλα
Ευχαριστώ, ευχαριστώ...θέλει χέρι πορτοφολά, αλλά μια χαρά χωρίς να βγάζω πλαστικά!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 00:33 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 00:35 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 00:56 | |
| |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 10:22 | |
| - to nou sou έγραψε:
- εσεις που μπορεσατε και αλλαξατε την αριστερη ψειρα χωρις να βγαλετε το πλαστικο απλα
ευχαριστω κι εγω.... μας παιδεψε λιγο την πρωτη φορα αλλα τωρα της εχουμε παρει τον αερα..... |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 10:36 | |
| εχω αλλαξει 3, 4 φορες οποτε τωρα εχω παρει το αερα με κλειστα ματια που λενε για την αριστερη: γονατισμα παραλληλα απο το αριστερο φερνιγκ κοιταζοντας ευθεια οπως η μηχανη περασμα το δεξι χερι απο κατω στις μπουκαλες και με τυφλο συστημα αλλαγη! (οταν λεω αλλαγη, εννοειτε οτι απλα το ξεκουμπωνω ετσι και μετα για να αλλαξω ψειρα το κανω απο πανω βλεποντας.....ειπαμε δεν ειμαι ο χουντινι ) |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 10:51 | |
| - 4kings έγραψε:
- για την αριστερη: γονατισμα παραλληλα απο το αριστερο φερνιγκ κοιταζοντας ευθεια οπως η μηχανη περασμα το δεξι χερι απο κατω στις μπουκαλες και με τυφλο συστημα αλλαγη! (οταν λεω αλλαγη, εννοειτε οτι απλα το ξεκουμπωνω ετσι και μετα για να αλλαξω ψειρα το κανω απο πανω βλεποντας.....ειπαμε δεν ειμαι ο χουντινι )
Όπως καθεσαι στη μηχανη ή οπως την κοιτας? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 11:00 | |
| - 4kings έγραψε:
- εχω αλλαξει 3, 4 φορες οποτε τωρα εχω παρει το αερα με κλειστα ματια που λενε
για την αριστερη: γονατισμα παραλληλα απο το αριστερο φερνιγκ κοιταζοντας ευθεια οπως η μηχανη περασμα το δεξι χερι απο κατω στις μπουκαλες και με τυφλο συστημα αλλαγη! ή γονάτισμα ή ξεβράκωμα (το μισό μηχανάκι) αν είναι κανείς να αλλάξει μόνο τις ψείρες, τελικά ο πιο συντομος κι ευκολος τρόπος είναι αυτός που περιγράφεται παραπάνω.......εκτός κι έχει μαζέψει και άλλες δουλίτσες ''εκεί μπροστά'' οπότε το ''ξεβράκωμα'' έχει νόημα! |
|
| |
k0panos Member
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 11:58 | |
| Σωστά... Αν έχεις να κάνεις κι άλλες δουλειές περίμενε να μαζευτούν... γιατί και στο γονάτισμα είναι δύσκολη η πρόσβαση |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 12:34 | |
| |
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 15:49 | |
| - Hypersonic έγραψε:
- 4kings έγραψε:
- για την αριστερη: γονατισμα παραλληλα απο το αριστερο φερνιγκ κοιταζοντας ευθεια οπως η μηχανη περασμα το δεξι χερι απο κατω στις μπουκαλες και με τυφλο συστημα αλλαγη! (οταν λεω αλλαγη, εννοειτε οτι απλα το ξεκουμπωνω ετσι και μετα για να αλλαξω ψειρα το κανω απο πανω βλεποντας.....ειπαμε δεν ειμαι ο χουντινι )
Όπως καθεσαι στη μηχανη ή οπως την κοιτας? παντοτε μιλαμε για το οπως καθομαστε πανω στην μηχανη.εγω αυτο ξερω. δλδ για να καταλαβω μπορειτε και ξεκουμπωνεται/κουμπωνεται την ψειρα χωρις να λυσετε τιποτα? τα καλωδια, η σιδερια που εχει εκει δεν σαν ενοχλησε καθολου? |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; Τετ Απρ 04 2012, 16:31 | |
| Ενοχλουνε, αλλα γινεται... και το ουσιαστικο προβλημα ειναι να βαλεις τη λαστιχενια βαση στο φαναρι και να την περιστρεψεις για να ασφαλισει.... |
|
| |
| Αλλαγη στις ψειρες.... πως;;; | |
|