Πάρτε μια λίστα από τα κοκοψίνια πριζάκι touratech παίξε άφοβα θερμαινόμενα Oxford δεν είμαι σίγουρος. φώτα xenon μάρκα τρέχα γύρευε δεν είμαι σίγουρος. συναγερμός meta δεν είμαι σίγουρος. φώτα μπαγαζιέρας givi (νομίζω δεν συνδέονται πάνω στην μπαταρία παίξε άφοβα αλλά συνδέονται στα φρένα προβολάκια touratech (ένα xenon κι ένα αλογόνου) δεν είμαι σίγουρος. κόρνα stebel παίξε άφοβα
νομίζω αυτά
ΒΑΛΕ ΑΣΦΑΛΕΙΟΘΗΚΗ!!!!!
pantelos Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 31/08/2009
Πάρτε μια λίστα από τα κοκοψίνια πριζάκι touratech θερμαινόμενα Oxford φώτα xenon μάρκα τρέχα γύρευε συναγερμός meta φώτα μπαγαζιέρας givi (νομίζω δεν συνδέονται πάνω στην μπαταρία προβολάκια touratech (ένα xenon κι ένα αλογόνου) κόρνα stebel
νομίζω αυτά
Κομπλέ εισαι. Απλά πράγματα.
Τι να πουν και αυτοί εδώ...
pantelos Member
Δεν το γλιτώνω το 50άρικο τελικά. Σύνδεσα μόνο τα καλώδια της μηχανής κι άναψαν τα όργανα. Αλλά δεν μπόρεσε να πάρει μπροστά. Η μπαταρία δεν άντεξε. (Είχε μετρηθεί για καλή και μπήκε 2 φορές στον φορτιστή στο διάστημα της ακινησίας). Οπότε θα αγοράσω μια μπαταρία και θα βάλω τον μάστορα να τα ξανασυνδέσει όλα. Ελπίζω να πάω και καμιά βόλτα γιατί ώρες ώρες δεν παλεύεται... Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την προθυμία και τη βοήθεια!!
Προς τους Θεσσαλονικείς: Συνήθως πάω σ' έναν Γιώργο στην Γραβιάς (Κάθετα στην Δελφών). Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Υπάρχει κάποιος άλλος προτεινόμενος; Που να ήθελε ν' ασχοληθεί με την εγκατάσταση της ασφαλειοθήκης;
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
Αγόρασα μια μπαταρία και σύνδεσα τα καλώδια. Κάποια στην τύχη να είμαι ειλικρινής. Η μηχανή παίρνει κανονικά και κινείται. Δεν έχω όμως φώτα και κόρνα. Δηλαδή δεν είναι για να βγει στον δρόμο με ασφάλεια. Το πρωί την πήγα στο ΚΤΕΟ (με πολλή προσοχή και αναμμένα τα προβολάκια). Σκοπός μου να είμαι εμπρόθεσμος και να πάρω έναν μήνα παράταση να διορθώσω τα φώτα. Τα αθάνατα μαστόρια ενός επώνυμου ΚΤΕΟ το πέρασαν το μηχανάκι και με ρωτούσαν λεπτομέρειες για τα αξεσουάρ.... Που να το είχα πάει και πλυμένο!
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
Αγόρασα μια μπαταρία και σύνδεσα τα καλώδια. Κάποια στην τύχη να είμαι ειλικρινής. Η μηχανή παίρνει κανονικά και κινείται. Δεν έχω όμως φώτα και κόρνα. Δηλαδή δεν είναι για να βγει στον δρόμο με ασφάλεια. Το πρωί την πήγα στο ΚΤΕΟ (με πολλή προσοχή και αναμμένα τα προβολάκια). Σκοπός μου να είμαι εμπρόθεσμος και να πάρω έναν μήνα παράταση να διορθώσω τα φώτα. Τα αθάνατα μαστόρια ενός επώνυμου ΚΤΕΟ το πέρασαν το μηχανάκι και με ρωτούσαν λεπτομέρειες για τα αξεσουάρ.... Που να το είχα πάει και πλυμένο!
OFF TOPIC
Γιατί χρειάζεσαι απαραίτητα φώτα/κόρνα για να κυκλοφορήσεις; Και τι έγινε που δεν βλέπεις και τι έγινε που δεν σε βλέπουν. Πραγματικά ρε παιδιά αναζητείται άτομο που τον έκοψαν σε ΚΤΕΟ για moto... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν στέλνουμε απλά φωτογραφίες
OFF TOPIC
pantelos Member
Λίγο μπροστά μου έκοψαν ένα παπάκι για καυσαέρια κι ένα TDM για τις εξατμίσεις. Όμως πολλά περνούσαν που είχαν τους καθρέπτες στο χέρι, τα λάστιχα ήταν άθλια, στάζαν λάδια από παντού και πολλά άλλα κωμικοτραγικά. Στην πατρίδα μας μόνο για διακοπές λέει ο κολλητός μου...