Ρε φιλε, μαλλον εχω ευαισθητους καρπους και χωρις να πεσω καθε τοσο και λιγο θελω 20 φυσικοθεραπειες για να στρωσω. Ετσι και αλλιως για τα επομενα δυο χρονια θα μαι στα θρανια και δε θα χω χρονο ουτε για κλασιμο. Οποτε τσαμπα καθεται!!!
Edward
Ηλικία : 57 Τόπος : Χανιά - Κρήτη Registration date : 10/03/2010
Μήτσε καλύτερα να το χαρεί κάποιος άλλος μια και δεν θα είσαι σε θέση, λόγω υποχρεώσεων. Ετσι κι αλλιώς όποιος ασχολείται με χώμα και δεν το έχει νοιώσει από κοντά - πολύ κοντά- δεν ξέρει τί χάνει, σωστά? Επιτρέψτε μου την παρέμβαση αλλά με το χώμα έχω σχέση αγάπης-μίσους.
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
μια καλη εφαρμογη για τους v stromαδες ....εχει μεσα περασμενες καποιες ενειξεις που βγαζει ο υπολογιστης της μηχανης ,τι προβλεπεται απο το καθε χιλιομετρικο service και τι καταναλωση εχεις ( το οποιο το αποθηκευει κι ολας για να βλεπεις διαφορες)
η εφαρμογη ειναι στα ελληνικα ...και την υπογραφει ο νικος παπανικολαου
μια καλη εφαρμογη για τους v stromαδες ....εχει μεσα περασμενες καποιες ενειξεις που βγαζει ο υπολογιστης της μηχανης ,τι προβλεπεται απο το καθε χιλιομετρικο service και τι καταναλωση εχεις ( το οποιο το αποθηκευει κι ολας για να βλεπεις διαφορες)
η εφαρμογη ειναι στα ελληνικα ...και την υπογραφει ο νικος παπανικολαου
προς τα ανατολικά ρεμάλια... το σ/κ θα είμαι στο Las Ithi και συγκεκριμένα στον Άγιο γιατί θα πάρω μέρος σ'ένα τουρνουά που έχει στο κολυμβητήριο (να θυμιθούμε και λίγο τα παλιά...). κανονίστε να πιούμε κανένα καφεδάκι...!!!!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
προς τα ανατολικά ρεμάλια... το σ/κ θα είμαι στο Las Ithi και συγκεκριμένα στον Άγιο γιατί θα πάρω μέρος σ'ένα τουρνουά που έχει στο κολυμβητήριο (να θυμιθούμε και λίγο τα παλιά...). κανονίστε να πιούμε κανένα καφεδάκι...!!!!
ωραιότατα, με το καλό να έρθεις αλλά να πάρεις πρώτα το διαβατήριο για να μην έχεις πρόβλημα στα σύνορα
άρα το βράδυ του σαββάτου να είσαι free,ε;
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
Τα πιο όμορφα πράγματα είναι αυτά που ποτέ δε γνωρίσαμε Μα τα ακόμα πιο όμορφα είναι αυτά που τολμήσαμε Τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο είναι αυτά που ποτέ δε γνωρίσαμε Μα τα ακόμα πιο όμορφα είναι αυτά που αγαπήσαμε
Aργά το απόγευμα γυρίζοντας απο τυμπάκι - ρέθυμνο - Χανιά μιάς και δεν είχα το παιτόπουλο να με απασχολεί στίς φουρκέτες με 36ωρο ρυθμό και το mp3 να παίζει 2 απο τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες τον Sivert Høyem πρωην madrugada και τον Θάνο Ανεστόπουλο πρωην διάφανα κρίνα Πάμε με τον Sivert Høyem - Give It A Whirl ........... ασυναισθητα στο ακουσμα απο την πρώτη κιόλας νότα ο καρπός του χεριού βάρυνε...........
Αμέσως μπήκε ο θάνος με το....... ως το τέλος !!!!!!!! Περνάει ο καιρός και `γω ο φτωχός πιο μοναχός μα πιο σοφός Στην χώρα μου πια δε γελούν μόνο πουλούν όσα πονούν
Ντύσου καλά, ήρθε ο βοριάς κι είναι φονιάς
Περνάει ο καιρός και `γω ο γέρος φτωχός πιο μοναχός μα πιο σοφός
Ντύσου καλά, ήρθε ο βοριάς κι είναι φονιάς
Εγώ θα σʼ αγαπώ... ως τον σταυρό ως να χαθώ ως το τέλος του κόσμου...
Είχα μείνει να κοιτω τον ηλιο να χάνεται πίσω απο τα βουνά , μικρά σύνεφα με παντελόνια εκαναν παρέα με ενα μοναχικο και φτωχο γέρο Rory.......... μα πιό σοφός !!!!!!!!!!
29/3 ειναι το test ride ηρακλειο. Στις 28 ειναι η παρουσιαση που δεν μας αφορα. Απο τις 12 και μετα, αλλα δεν εχουν ακομα ορισει χωρο. Θα ρθουν αρκετα μηχανακια. Περιμενω ενημερωση και θα προωθησω. Ετσι και αλλιως δεν ειναι ο Σπανος οποτε μην αγχωνεσαι!!!! Οποιοι ενδιαφερονται ας μου πουνε οταν με παρει τηλ ο κτμας να του πω ατομα.
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
και test ride να κάνουμε πάλι με το πουλί στο χέρι θα μείνουμε οπότε ... αϊσταδιάλα, εδά που δεν έχουμε ? έχουν ξεσκιστεί όλες να βγάζουν μηχανάρες. τις προάλλες κοιτούσα το caponord 1200 αλλά μόλις είδα την τιμή με έφαγε η απογοήτευση στη πυρά όλες τους ...
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
άσχετο, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι η κουφαλίτσα ο mikios θα μεταπηδήσει στα ελικόπτερα και μάλιστα τις μέρες που έλειπε και καλά με το αεροπλανάκι του ήταν στο Essex στο United Kingdom για μετεκπαίδευση...