29/3 ειναι το test ride ηρακλειο. Στις 28 ειναι η παρουσιαση που δεν μας αφορα. Απο τις 12 και μετα, αλλα δεν εχουν ακομα ορισει χωρο. Θα ρθουν αρκετα μηχανακια. Περιμενω ενημερωση και θα προωθησω. Ετσι και αλλιως δεν ειναι ο Σπανος οποτε μην αγχωνεσαι!!!! Οποιοι ενδιαφερονται ας μου πουνε οταν με παρει τηλ ο κτμας να του πω ατομα.
μέσα Μήτσο
paitos gold member
Δεν θέλουν πολιτικούς στην παρέλαση στην Κρήτη !!!
Λένε βροντερό «όχι» στον Άγιο Νικόλαο !!!
Μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία της χώρας να μην παραστεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου απευθύνουν οι κάτοικοι του Μεράμπελλου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, αναφέρει το cretalive.gr.
«Επειδή σεβόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας και το νόημα της εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου. Επειδή η παλιγγενεσία γιορτάζεται πανεθνικά και πανηγυρικά. Επειδή με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας συνηθιζόταν να αποδίδονται τιμές σε πολιτικά πρόσωπα. Επειδή η αγανάκτηση του λαού μπορεί να ξεπεράσει τις φραστικές διαμαρτυρίες. Επειδή κανένας Έλληνας δεν αποδέχεται την αμαύρωση των νοημάτων της 25ης Μαρτίου. Επειδή θέλουμε να διεξαχθεί η παρέλαση ανεμπόδιστα,
Ζητούμε, βάση των παραπάνω, να μην παραστεί στις εκδηλώσεις και παρελάσεις της εθνικής μας εορτής κανένα πολιτικό πρόσωπο, πλην της Δημοτικής μας αρχής και της Εκκλησίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμπέλλου.
πηγή : newsbeast.gr
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
είχαμε τις μικρό εντάσεις μας σήμερα (περισσότερα)
Το λοιπόν ... το γράφω πρώτα εδώ, γιατί μπορεί κάποιος από εσάς να θέλει κάτι και καλύτερα είναι να εξυπηρετήσουμε τοπικού χαρακτήρα καταστάσεις, από τις αρχές του μήνα θα βγουν στις αγγελίες του φόρουμ. Έχω διάφορα πραγματάκια για πούλημα, τιμές και φώτο θα τα έχω έτοιμα κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το ερχόμενο ΣουΚού, που θα τα έχω βγάλει.
α ... μη γράφεται δικαίωμα κ.α. τέτοια τώρα ... γιατί δεν είναι αγγελία αλλά μια ενημέρωση ότι μέχρι την κυριακή θα παίξουν αυτά, εξάλλου αν δε παίξουν φώτο να δεί κάποιος την κατάσταση τους, ήντα θα πάρει; γουρούνι στο σακί;.
01. κωλοφάναρο led με ενσωματωμένα φλάς. 02. βάση (σχάρα) βαλίτσας kappa-moto για Monokey βαλίτσες. 03. μεταλλικό κάλυμμα αλυσίδας με το λογότυπο v-strom. 04. πίσω κάγκελα για τις kappa/givi. 05. «μαμά» 2πλό στάντ. 06. «μαμά» δέρμα για το ντεπόζιτο σε χρώμα μαύρο, το οποίο καλύπτει το μισό. (κυρίως είναι για ανοιχτόχρωμα μηχανάκια) 07. μεταλλική ποδιά της Hepco & Becker . 08. πλαστική «μαμά» ποδιά. 09. εμπρός κάγκελα της sw-motech. 10. λευκό καντράν. 11. αλουμινάκι κατασκευής του jeffakhs με τον αναπτήρα πάνω. 12. ρυθμιζόμενες σε μήκος, σπαστές μανέτες. 13. πλάγιοι αποστάτες τιμονιού της sw-motech. 14. τιμόνι renthal. 15. βάση για gps κατασκευής μασίφ αλουμινίου κομμένο με cnc μηχάνημα από ένα φίλο στο moto.gr. 16. άνω βάσεις προβολέων κατασκευής terino. 17. γέφυρα πιρουνιών της superbrace. 18. intiminators. 19. πίσω αμορτισέρ με ελατήριο της wp. 20. κόρνα stiebel.
και ...
υπάρχει ολόκληρο το μηχανάκι για ότι ανταλλακτικά θέλετε, μιας και αύριο κατατίθεντο οι πινακίδες του.
πιθανόν να έχω και άλλα, αλλά θα πρέπει να ψάξω την αποθήκη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την painterakis στις Τρι Μαρ 26 2013, 06:55, 2 φορές συνολικά
geo vstromhellasforum Enthusiast
με στενοχωρεί ρε Μανώλη που πουλάς την πρασiνουλα έτσι αλλά μάλλον είναι το σοφότερο στην προκειμένη περίπτωση οτι χρειαστείς σφύρα
ευχαριστώ γιώργο, η μηχανή έφτασε σε ένα σημείο που ζητάει περισσότερα από ότι προσφέρει. το μόνο κακό (και αυτό με τσατίζει) ήταν ότι είχα κανονίσει να την "σπρώξω" ... αλλά τώρα π....ες μπλε (στη περίπτωσή μου ... πράσινες)
Perrakis έγραψε:
Πρασινομανωλη το έχεις αποκλείσει για V strom πιο καινούργιο??
κοίτα μήτσο, δε το κρύβω ότι εδώ και 2 μήνες ήμουν έτοιμος να κάνω κίνηση (τώρα που "έμεινε" η πράσινη ... επιβάλετε) και μετά από σκέψη είπα να αποκλείσω τη κατηγορία ΟΝ-ΟFF για πολλούς και διάφορους λόγους. αν και κάποιος θα πίστευε ότι θα "έγερνε" η μπάρα προς το OFF εντούτοις αυτό που έχω βρει (μεταχειρισμένο) είναι ΟΝ ψιλό-touring. ίδωμεν ...
ελπίζω μέχρι τις 14 που λέτε να γίνει (παγκρήτια) να έχω 2τροχο. τώρα τι θα έχει, κουκούλα ή φτερά, δε ξέρω ... θα δείξει ... το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είναι πράσινο
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
Τί να είναι αραγε το ..... ΟΝ ψιλό-touring. Γιά βοηθησέ μας λίγο μανόλη , η χώρα που παράγεται ειναι στο ευρώ ??? η οχι ...κάπου πάει το μυαλό μου βέβαια
κοίτα Νικόλα ... τη χώρα παραγωγής δεν την αλλάζω πιθανόν να αλλάξω εργοστάσιο. Έτσι για να γίνετε κουβέντα ... είναι μεταξύ 600-650 cc και 4-κύλινδρο.
Ανεξάρτητα με αυτά που είπα παραπάνω θα ήθελα να μου έλεγες που πήγε το μυαλό σου και γιατί κάνει τον σταυρό σου.
Rory moderator
Χααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ειπα και εγώ θα πηγαινες λεω προς το φουστονήσι μεριά , ενιγουέι με το καλό το καινουργιο μοτορι
σε νησί θα πάω αλλά όχι στο φουστονήσι που λές, αν πάντως θα πήγαινα σε αυτό που λές θα πήγαινα για κάτι σαν το δικό σου αλλά ανεβαίνει ψηλά ο πήχης και δε θέλω να φύγω από τα 600άρια.
painterakis έγραψε:
τώρα τι θα έχει, κουκούλα ή φτερά, δε ξέρω ... θα δείξει ... το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είναι πράσινο
όπως τη κόβω λίαν συντόμως θα αποκτήσουμε ... φτερά
Rory moderator
Ετσι για να σας βάλω στην πρίζα μερικούς μερικούς , περνώντας σήμερα τυχαία εδω στα Χανιά στην αντιπροσωπείατης KTM ειδα κόσμο μαζεμένο , κάνω αναστροφη και ναμαι κοντά σε μιά ανερχόμενη ισως καινούργια ( θα δείξει λέω τωρα εεεεεεε) αγάπη Στίς 1 επιανα δουλειά ηταν η ωρα 12 παρα λέω παρε τηλ. να πείς οτι θα αργήσεις και πολύ καλά εκανα γιατι εζησα μια καταπληκτική εμπειρία 1 ωρα περίπου σε test ride με το νεο KTM 1190 AXXXXXXXXXXXX ΕΡΩΤΑΣ Η πρώτη ματιά ......
Δέν χρειάστηκε 2η....η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά , με μια απαλή κίνηση ενιωσα ανατριχίλα
Εδωσα τα απαιτούμενα χαρτιά και μαζί με αλλους τρελαμένους ξεκινήσαμε μαζί με το πατεράκη μια καταληκτική και γνωστη διαδρομή προς μαλάξα , αρχισα και το γνωριζα σιγά σιγά , πολυ καλή αναρτηση , ααααααααα ηταν στην street επιλεγμένο με τους 150 hp , γκαζιααααααααα ...χαλαρά στην αρχή μετά πιο σβέλτα καταλάβαινα απλα οτι η μηχανή εστριβε με την σκέψη ...μπροστα ο πατεράκης αρχισε και εδινε γρήγορο ρυθμό , ακολουθουσα κατα κώλο φάναρο κάποια μικρολαθάκια μου τα συνχώρησε με το traction control ...πολύ καλά φρένα , χαιδεύοντας απαλά το φρένο απλά αγκυρες σε συνδυασμό πατώντας μπροστινό επιανε και το πισω , δεν θυμάμα ποσοστα μας τα ειπε στην αρχη αλλα συνχωρέστε μου τον ενθουσιασμό που ακομα νομίζω πως το οδηγώ
Δύναμη πολύ το εργαλείο μιλάμε , τεσπα σταματησαμε καπου στην κορυφή πριν τα απτερα και περιμέναμε τους αλλους να ερθουν , ολοι μαζι κατεβήκαμε πρός στύλο και βγηκαμε καλύβες , πήραμε την εθνική , οπως καταλαβαίνετε θα ηταν ιεροσυλία να τον ανοίξω λίγο εεεεεεεεεε ??? Ναί λοιπον οι 2 μας του λεώ τώρα για να δούμε τι πιάνεις ψίτ μη το πείτε σε κανέναν εεεεεεεε δεν λεω τα υπολοιπα απο το τηλ.
Μπήκαμε σούδα οχι μεσα ...απ εξω εεεεεεεεεεε και μετα απο 1 ωρα περίπου διαδρομής δεν ηθελα να κατέβω , μεχρι που ζητησα εξτρα βολτα με το R δεν μου χάλασαν το χατήρι αλλα επρεπε να παω στην δουλειά, εαν προλάβω θα παω μεχρι αργά το πόγευμα , ( ακους paitooooooooooooooooo
Eλεγα οτι παντρεύτηκα τον Τίγρη μααααααααααααααα ερωτεύτηκα ρεμάλια μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sarakats85 στις Τετ Μαρ 27 2013, 10:53, 1 φορά
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
Καί μετά θές χορηγία στο 36ωρο εεεεεεεεεεεεεε σέβας δεν υπάρχει στους πρεσβύτερους ..... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ κ@βλα να πάθεις το ευχαριστήθηκα 1 ωρα αχαλίνωτο με το μωρό !!!!!! Υ.Γ Αμοιβαία τα αισθ'ηματα νέε μου