"Ίσως φτάνει μόνο αυτό μια ακόμα μαχαιριά από μια ατσάλινη γροθιά, ένα τελευταίο χτύπημα. Ίσως τότε να μπορείς πια να κλαις από χαρά. Ίσως έρθεις να μου πεις τώρα δε φοβάμαι τίποτα".
θέλω να αλλάξω λάστιχα στη μηχανή μου ... θα μου πείτε ... στο θέμα μας τώρα. έχω βρει να φέρω τα λάστιχα από Γερμανία και ο τύπος ή πάρεις ένα ή τρία λάστιχα έχει τα ίδια μεταφορικά, οπότε πάμε στην ...ερώτηση: ποιος θέλει ένα ελαστικό; π.χ. του έχει φαγωθεί πολύ το πίσω και το εμπρός είναι καλό ...
σαν μαθηματικός σωστά σκεύτηκες, σαν ρεαλιστής, βρες 2 άτομα να θέλουν λάστιχα να τα κάνετε 2 τριάδες...
σαρακατς, οποιοδήποτε που να κάνει για αλυσίδες με O-Ring, όχι οποιοδήποτε που να μην το γράφει συγκεκριμένα. Εναλλακτικά, λαδάκι με πινελάκι, λίγο πιο συχνά ειδικά στη βροχή.
Rory moderator
Αύριο τό πρωι γύρω στις 11 ξεκινάω απο Χανιά προς Ιεράπετρα , εμαθα πως οι αγρότες θα κλείσουν τον Βοακ στα χανιά ρεθυμνο και ηρακλειο , ετσι βρισκω εναλακτική 36ωρίτικη διαδρομή απο χανιά μαλάξα, μεσω παλιάς οδού προς ρέθυμνο , στριβω βρύσες , προς σφακιά καλικράτη , κατεβαινω φραγγοκάστελο , βγαινω νότια του ρεθύμνου Αγ. γαλήνη , τυμπακι , πύργο χαρακα , βιάννο και ιεράπετρα !!!!!! Ε ρεεεεεεεεεεεε χλμ που εχει ο τίγρης αυριο να κανει παλι αχχχχχχχχχχχχ βαχχχχχχχ
painter μακάρι κάποιος να θέλει να μοιραστείτε τα έξοδα κιόλας!!
ΣΠΑΜ ΟΝ από τους Ηρακλειώτες μπορεί κάποιος ν μου πει από που να πάω να πάρω σπρέι για την αλυσίδα και ποιο αν έχει δοκιμάσει κανένα;
ΣΠΑΜ ΟΦ
Σπρευ γρασσο η λαδι?? Το πιο σωστο περνα λαδι σπρευ (πουθενα δεν θα βρεις στο Ηρακλειο κατι σοβαρο σε λαδι ολοι εχουν σπρευ γρασσο) Και μετα σπρευ γρασσο (αυτο που ασπριζει) Πιο καλη λυση που εχω βρει και εχω ακουσει... λαδι singer για ραπτομηχανες(φοβερη διείσδυση στα o ring της αλυσιδα) και μετα σπρευ γρασσο για να το συγκρατει μεσα και να απορρίπτει νερα και γενικότερα βρομιες. Για να στεγνωσει το ψεκασμα στην αλυσιδα νορμαλ θελει 2 ωρες.. Οταν την εχεις πλυνει πρεπει να στεγνωσει καλα η αλυσιδα για να κανεις εφαρμογη του οποιουδηποτε υλικου.
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Φίλιππα για να φανώ ρεαλιστής και να βρώ 2 άτομα ακόμα και να κάνω 6άδα είναι πολύυυυυ δύσκολο, για αυτό έριξα την ιδέα για ένα λάστιχο ... μήπως και κανένας χωμάτινος εδώ (δε λέμε όνομα αλλά ξεκινάει από δ και τελειώνει σε β) θέλει να αλλάξει πίσω λάστιχο στο κάθετρίτημηχανικό
Σταύρο το 900άρι με τις εξατμίσεις που έχει πυροβολεί αλλά λόγω κάποιον καταστάσεων ο φιλαράκος μου του είχε παραμελήσει, αλλά τώρα και μια εβδομάδα το έχουμε βάλει κάτω και του έχουμε αλλάξει/βελτιώσει/βάψει πολλά πραγματάκια και τώρα είναι ...
Γιάννη ωραίο αυτό με το λάδι για ραπτομηχανές και μετά το σπρέι γράσο δε μας είπες όμως πόσο σου πήγε η περιέλιξη στο πηνίο ...
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
τελικά τα TKC-80 (και όχι Κaroo τα οποία και φοράω τώρα) θα τα χρειαστείς;
αναλαμβάνω χρέη κούριερ να πηγαινοφέρνω τα λαγάμενα λαστιχάκια από τον ένα στον άλλο. Έχει ψωμί η δουλειά φάινεται... Άμεση εξυπηρέτηση, τιμαί λογικαί.
Πιο καλη λυση που εχω βρει και εχω ακουσει... λαδι singer για ραπτομηχανες(φοβερη διείσδυση στα o ring της αλυσιδα) και μετα σπρευ γρασσο για να το συγκρατει μεσα και να απορρίπτει νερα και γενικότερα βρομιες.
Αν το έλεγα εγώ θα με κοροιδεύατε.Λαδάκι πρέπει να έχω για την μηχανή μου (singer)
painter μακάρι κάποιος να θέλει να μοιραστείτε τα έξοδα κιόλας!!
ΣΠΑΜ ΟΝ από τους Ηρακλειώτες μπορεί κάποιος ν μου πει από που να πάω να πάρω σπρέι για την αλυσίδα και ποιο αν έχει δοκιμάσει κανένα;
ΣΠΑΜ ΟΦ
Σπρευ γρασσο η λαδι?? Το πιο σωστο περνα λαδι σπρευ (πουθενα δεν θα βρεις στο Ηρακλειο κατι σοβαρο σε λαδι ολοι εχουν σπρευ γρασσο) Και μετα σπρευ γρασσο (αυτο που ασπριζει) Πιο καλη λυση που εχω βρει και εχω ακουσει... λαδι singer για ραπτομηχανες(φοβερη διείσδυση στα o ring της αλυσιδα) και μετα σπρευ γρασσο για να το συγκρατει μεσα και να απορρίπτει νερα και γενικότερα βρομιες. Για να στεγνωσει το ψεκασμα στην αλυσιδα νορμαλ θελει 2 ωρες.. Οταν την εχεις πλυνει πρεπει να στεγνωσει καλα η αλυσιδα για να κανεις εφαρμογη του οποιουδηποτε υλικου.
Καλά όλα αλλά από πιο μαγαζί να πάω να τα πάρω εδώ στο Ηράκλειο γιατί όι περισσότεροι είναι .....
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
Φίλιππα για να φανώ ρεαλιστής και να βρώ 2 άτομα ακόμα και να κάνω 6άδα είναι πολύυυυυ δύσκολο, για αυτό έριξα την ιδέα για ένα λάστιχο ... μήπως και κανένας χωμάτινος εδώ (δε λέμε όνομα αλλά ξεκινάει από δ και τελειώνει σε β) θέλει να αλλάξει πίσω λάστιχο στο κάθετρίτημηχανικό
Σταύρο το 900άρι με τις εξατμίσεις που έχει πυροβολεί αλλά λόγω κάποιον καταστάσεων ο φιλαράκος μου του είχε παραμελήσει, αλλά τώρα και μια εβδομάδα το έχουμε βάλει κάτω και του έχουμε αλλάξει/βελτιώσει/βάψει πολλά πραγματάκια και τώρα είναι ...
Γιάννη ωραίο αυτό με το λάδι για ραπτομηχανές και μετά το σπρέι γράσο δε μας είπες όμως πόσο σου πήγε η περιέλιξη στο πηνίο ...
50 ευρω συν 10 ευρω η φλατζα.
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009