|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Οκτ 31 2011, 11:29 | |
| - kopeli έγραψε:
Σαν Ηρακλειώτης που είμαι εχω να πώ ενα μεγάλο μπράβο στον ΟΦΗ που δεν τα παράτησε και κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία.Ας πρόσεχε ο Θρύλος.
"Μην φευγεις ρε Κοστανζο απο το τερμααα..τι μακ@κ@ας εισαι.."
"Μυωποια εχει και βγαινει τοσο εξω απο το τερμα.."
Πάμε Ντόρτμουντ να δούμε τι λαγούς θα πιάσουμε. ετσι οπως το παει ο ακινητος θα ξεπερασει και τον μυθο του καζιμιερσκι οι παλιοτεροι το θυμουνται το μουντιαλικο παλτο σιγουρα. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Νοε 20 2011, 09:54 | |
| Δεν ήθελε να μπεί η άτιμη.
Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο μάτς.
|
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Νοε 20 2011, 10:34 | |
| - kopeli έγραψε:
- Δεν ήθελε να μπεί η άτιμη.
Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο μάτς.
μου φάνηκε είδα δύο παρατσακ οφσαιντάκια ή ήταν ιδέα μου....? παρεμπιπτόντως ο μιραλας τι τετατετ έχασε 25 μέτρα μακρυά από το τέρμα ρε..... |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Νοε 20 2011, 14:33 | |
| [img] [/img] |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Νοε 20 2011, 15:54 | |
| |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Νοε 20 2011, 17:14 | |
| ρε δεν πατε να αναψετε μια λαμπαδα ισα με το μποι σας που δεν φυγατε με ενα ταλαρο απ το τηγανι??? |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Νοε 20 2011, 18:26 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- ρε δεν πατε να αναψετε μια λαμπαδα ισα με το μποι σας που δεν φυγατε με ενα ταλαρο απ το τηγανι???
_________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 12:47 | |
| Κρίμα για μιά τέτοια ομάδα...που στόλισε με τρία μπαλάκια τα δίχτυα της Ντόρτμουντ και της Άρσεναλ.. Απίστευτος ο φετινός Ολυμπιακός (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) στην Ευρώπη. Πολύ ταγάρια αυτοί οι Γερμανοί τελικά... τόσο πολύ που βρωμάει από χιλιόμετρα το στήσιμο για το στοίχημα.. άκου εκεί από 2-0 -> 2-3....! Αυτό που με χάλασε περισσότερο πάντως, ήταν που λόγω της μή πρόκρισης στους 16, δεν πανυγηρίστηκε όπως έπρεπε το 3-1 απέναντι στην ΑΡΣΕΝΑΛ... Τεσπά, και εις άλλα με υγεία. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την massai στις Τετ Δεκ 07 2011, 13:13, 1 φορά |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 12:57 | |
| Μπαλάρα χθές . Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας !!!!!!!!!!!! Το στρώσανε το |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 15:43 | |
| Έλα ρε δεν πειράζει θα πάρετε το ουεφα τώρα... Απορώ πάντως πως πιστεύετε εσείς οι Ολυμπιακοί ότι υπάρχουν στημένοι αγώνες??? έλεος... άκου εκεί στημένοι..... ήμαρτον... Πέρα από την πλάκα... αν άξιζε να είχε περάσει ο Ολυμπιακός , θα είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα και τέλος... και όλα αυτά τα περί απροετοίμαστης ομάδας και έλλειψης παιχνιδιών είναι δικαιολογίες... παρολα αυτα μπράβο για την μεγάλη νίκη σας χτες... αξίζατε να βάλετε και άλλα γκολ στην χτεσινή αρσεναλ η οποία με αυτούς τους τερματοφύλακες έπρεπε να φάει περισσότερα... τα παιδάκια ήταν άσχετα.... δώστε τους τον Κοσταντζο να σωθούνε.. |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 15:50 | |
| Ενω η Αρσεναλ που εκατσε και εφαγε 3 ηταν σωστη...
Αδιαφορη η Αρσεναλ, αδιαφορη και η Ντορτμουντ. Ισα-ισα, γαλλογερμανικος αγωνας ηταν, λετε να αφηναν την ελληνικη ομαδα??? |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 17:52 | |
| Ρε σεις, έχετε πολύ πλάκα Τα ίδια άστοχα άκουσα από αρκετά βαζελόνια σήμερα, η πράσινη τα γράφει και τα παπαγαλίζετε; Όταν (ξανα)γίνετε ομάδα, ξαναμιλάμε. Γιατί ομάδα υπήρξατε. Παλιάαααααααααα Μέχρι τότε.................................. Προλαβαίνετε να αλλάξετε ομάδα |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 18:15 | |
| Ενω το να λαδωσε η Μαρσειγ τη Μπορουσια με ενα ποσο αντιστοιχο του πριμ προκρισης στην επομενη φαση ή εστω στο Europa ειναι πιο ευστοχο... Και μαλιστα να εγινε η συμφωνια στα τελευταια 5 λεπτα. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 18:43 | |
| |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 19:31 | |
| |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 19:57 | |
| μπραβο με τα 2 παιξατε μπαλαρα...
+650 στον φιλο που σας λεει οτι εσεις μιλατε για στημενα παιχνιδια.....
τι να λεμε μακαρι να περασετε στην επομενη φαση του europa και εσεις αλλα και εμεις(στους 32 δεν παιζουν μαζι ομαδες απο την ιδια χωρα) και να παιξουμε με ευρωπαιους διατητες...
ε ρε γελια... |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Τετ Δεκ 07 2011, 21:04 | |
| ''Αλλόθρησκοι'' μή spamάρετε το thread λέμεεεε Σκέτη χολή βγάζετε ρε σείς...ηρεμία Μα να χαιρόμαστε με τη στενοχώρια του άλλου?Ελλαδάρα αθάνατη...Μέσα στην αγάπη είμαστε όλοι Θα αρχίσω να γράφω στα thread των υπόλοιπων...κανονίστε Πολλά μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια Μας τη φέρανε πούστικα αλλά δε πειράζει,έχει ο καιρός γυρίσματα |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Πεμ Δεκ 08 2011, 02:36 | |
| ΠΡΟΣ ΓΑΥΡΟΥΣΡε παιδιά (γαύροι) μην άγχεστε, αφού το ξέρουμε... χρόνια τώρα. Δεν υπάρχουν Παναθηναϊκοί, Αεκτζήδες, Παοκτζήδες Αρειανοί κτλ... Μόνο ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Δε βλέπεις εκεί τι γίνεται;;;; Αντί να χαρούνε που Ελληνική ομάδα κερδίζει σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι... εκεί αυτοί... στο φαρμάκι Μετά φταίμε εμείς που τους πατάμε αλύπητα Αλλά δε βαριέ, τα χουμε πει και αυτά. Κρατάμε επίπεδο ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣΤο λοιπόν, όποιος έχει να πει καλή κουβέντα για το γαύρο (κι ας μην είναι γαύρος) ας την πει.Αλλέως, το κουβαδάκι του και στο τόπικ της ομάδας του.Για να είμαστε αγαπημένοι... (τουλάχιστον εδώ που είναι μοτοσυκλετιστικό φλόρουμ... ας κρατήσουμε "επίπεδο". Εκεί έξω, υπάρχει άλλος... νόμος.)Φιλούμπες σε όλους τους δικυκλιστές αδερφούς και...Όνειρα γλυκά |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Δεκ 09 2011, 18:19 | |
| Ρε Τζορτζ (όπου Τζορτζ, βάζει ο καθένας το δικό του όνομα), μην τα τσουβαλιάζουμε όλα, έλεος πιά με αυτή τη νοοτροπία.. Βγήκα ΕΓΩ με λάβαρα στο Πασαλιμάνι όταν έχασες; Με είδες εσύ; Με είδε κανείς άλλος; Εδώ γράφει ο καθένας προσωπικά για τον εαυτό του, χωρίς απαραίτητα να εκφράζει το σύνολο των οπαδών της ομάδας του!!!! Η δική μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ τοποθέτηση, είναι οτι είμαι ΦΙΛΑΘΛΟΣ πάνω απ' όλα, και παρεπιμπτόντως, υποστηρίζω την ομάδα μου, που τυγχάνει να είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εγώ λοιπόν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ όταν μιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα ΚΕΝΤΑΕΙ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τα ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ και τα ΜΠΡΑΒΟ που γράφω σε αντίστοιχα τόπικ άλλων ομάδων, δεν τα γράφω για το θεαθήναι, αλλά επειδή τα ΠΙΣΤΕΥΩ! Μην τσουβαλιάζεις-ζετε ξαναλέω, δεν είμαστε όλοι ίδιοι... ευτυχώς...!
Ειρήνη ημίν!
Παρεπιμπτόντως, το όνομά μου είναι Γιώργος, όπως το δικό σου... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Δεκ 09 2011, 18:19 | |
| Στο μεταξύ, κάποιος το κούρεψε το ποστ σου, αλλά η ουσία είναι όλη στο δικό μου |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Δεκ 09 2011, 18:25 | |
| - massai έγραψε:
- Ρε Τζορτζ (όπου Τζορτζ, βάζει ο καθένας το δικό του όνομα), μην τα τσουβαλιάζουμε όλα, έλεος πιά με αυτή τη νοοτροπία..
Βγήκα ΕΓΩ με λάβαρα στο Πασαλιμάνι όταν έχασες; Με είδες εσύ; Με είδε κανείς άλλος; Εδώ γράφει ο καθένας προσωπικά για τον εαυτό του, χωρίς απαραίτητα να εκφράζει το σύνολο των οπαδών της ομάδας του!!!! Η δική μου ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ τοποθέτηση, είναι οτι είμαι ΦΙΛΑΘΛΟΣ πάνω απ' όλα, και παρεπιμπτόντως, υποστηρίζω την ομάδα μου, που τυγχάνει να είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εγώ λοιπόν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ όταν μιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα ΚΕΝΤΑΕΙ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τα ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ και τα ΜΠΡΑΒΟ που γράφω σε αντίστοιχα τόπικ άλλων ομάδων, δεν τα γράφω για το θεαθήναι, αλλά επειδή τα ΠΙΣΤΕΥΩ! Μην τσουβαλιάζεις-ζετε ξαναλέω, δεν είμαστε όλοι ίδιοι... ευτυχώς...!
Ειρήνη ημίν!
... +1 |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Δεκ 09 2011, 19:34 | |
| Μένω στο ειρήνη ημην .... πάμε παρακάτω αδέρφια και τέλος με αυτή την κουβέντα... έχω πολλά να πω , δεν θα καταλήξουμε πουθενά και δεν υπάρχει λόγος....
Το υπόλοιπο έγινε edit απο εμένα... ας μείνουμε εδώ.... καλό βράδυ σε όλους
|
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Δεκ 09 2011, 20:16 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Δεκ 09 2011, 21:34 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Δεκ 09 2011, 23:18 | |
| |