|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Μαρ 16 2012, 00:27 | |
| Ο Ολυμπιακός "αυτοκτόνησε" και αποκλείστηκε, καθώς έχασε με σκορ 1-2 από την Μέταλιστ. Προηγήθηκε με τον Μαρκάνο (14'), αλλά στο τέλος δέχτηκε δύο τέρματα από τους Βιγιάγκρα (81') και (87') Ντέβιτς. By Red planet
Ενα μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό για την εώς τώρα ευρωπαική του πορεία. Προχωράμε μπροστά.
|
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Μαρ 16 2012, 00:39 | |
| α ημιχρονο 1....β ημιχρονο 2 .....καλη κονόμα ...
.μερσι "gauros".... i love you !!!
kopeli ....μη τους κλαίς ....που και που μας ειναι χρήσιμοι !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Μαρ 16 2012, 00:41 | |
| α ημιχρονο 1....β ημιχρονο 2 .....καλη κονόμα ... .μερσι "gauros".... i love you !!! - kopeli έγραψε:
-
Προχωράμε μπροστά.
kopeli ....μη τους κλαίς ....που και που μας ειναι χρήσιμοι !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Μαρ 16 2012, 14:51 | |
| αν και όπως έχω ξαναπει, δεν πολυπαρακολουθώ, νόμιζα ότι θα περνούσε ο Ολυμπιακός....
κρίμα. |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Μαρ 16 2012, 15:09 | |
| αυτός δεν ήταν αγώνας....ήταν αυτοκτονία... κρίμα δεν θα το έλεγα όπως στρώσεις κοιμάσαι, το σίγουρο είναι πως θα μπορούσαν να τους είχαν τελειώσει από το πρώτο ματς και φυσικά από το πρώτο ημίχρονο του επαναληπτικού...αλλά μετά το 55....είχαν Κλ@σει από την κούραση.... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
mpetatzis gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Μαρ 16 2012, 15:14 | |
| - niksalonik έγραψε:
- α ημιχρονο 1....β ημιχρονο 2 .....καλη κονόμα ...
.μερσι "gauros".... i love you !!!
kopeli ....μη τους κλαίς ....που και που μας ειναι χρήσιμοι !!!! εβγαλες μεροκαματο?? |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Μαρ 16 2012, 15:45 | |
| Ο Ολυμπιακός έφυγε με αξιοπρέπεια απο την διοργάνωση του Europa league.Για ακόμα μια φορά έγραψε την δικιά του ιστορία.
Μαζί με τον Ολυμπιακό ,αποκλείστηκαν Man.United,Man.City,PSV και αλλα δυνατά ποδοσφαιρικά club.
Η κλήρωση του Europa
Αλκμαάρ-Βαλένθια Σάλκε-Αθλέτικ Μπιλμπάο Ατλέτικο Μαδρίτης-Ανόβερο Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μέταλιστ
Πάμε γερά και δυνατά να πάρουμε οτι καλύτερο μπορούμε απο το ντέρμπι της Κυριακής.
|
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Μαρ 16 2012, 15:48 | |
| Συγνώμη Μιχάλη μου αλλά την αξιοπρέπεια που την είδες;;;;;;;;Δεν έπαιζαν με την Μάντσεστερ ούτε με με την Μπαρτσελόνα!
οι μεταλάδες είναι κατώτερη ομάδα..... ο Ολυμπιακός αυτοκτόνησε ή έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο στους μεταλάδες και στους προποτζίδες... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Μαρ 16 2012, 16:04 | |
| Θεωρώ οτι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουν λαικά δικαστήρια απο τους οπαδούς της ομάδας μας.Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες ευθύνες σε μεγάλα ακριβοπληρωμένα ονόματα , αλλα ολα αυτά θα τα πούμε την Κυριακή το βράδυ.Πρέπει να ερθει η ηρεμία στην ομάδα,μας και η ανύψωση του ηθικού ενόψει του ντέρμπι. Η μπάλα είναι στρόγγυλη και πάνω απ'ολα π_ _ _ _ν@. Δεν θεωρώ την Μεταλιστ κατώτερη του Ολυμπιακού και αυτο το έδειξε στο χθεσινό ματς.Πάλεψε μέχρι το τέλος και έχασε το πέναλτι σε μια κρίσιμη στιγμή του αγώνα.Θα μπορούσε να καταρεύσει ψυχολογικά αλλα δεν το εβαλε κάτω,πάλεψε και τα κατάφερε. Τέλος πάντων,πάμε παρακάτω.... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Μαρ 18 2012, 23:55 | |
| - kopeli έγραψε:
- kopeli έγραψε:
- Θεωρώ οτι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουν λαικά δικαστήρια απο τους οπαδούς της ομάδας μας.
.... αλλα ολα αυτά θα τα πούμε την Κυριακή το βράδυ..... Απογοήτευση και θλίψη για οσα συνέβησαν στο κλασικό ντέρμπι (της ντροπής) που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Ολυμπιακός....πήγε.... στο Ολυμπιακο στάδιο για να πάρει το καλυτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας, όντας ανώτερη κατάφερε να προηγηθει στο 51 με τον Αμπντούν Τα λαικά δικαστήρια εγιναν σε άλλο στρατόπεδο τελικά. "Κατάφερα" να πάω σε ενα καφέ να δώ το ματς.Είδα το πρωτο ημηχρονο και περιμέναμε την εναρξη του δευτερου, αλλα ματαια.Ευτυχώς είχα μαζί μου το κινητο και ακουγα Ερασπόρ και ηξερα για τα επισόδεια που γινόταν στο Ολυμπιακό στάδιο,κατι που το απαράδεκτο κωλοκάναλο της NOVA δεν εδειχνε.Διαφημίσεις και κοντρα διαφημίσεις. "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ" ενημέρωση του πιάτου,σερβίρουν οτι θέλουν οι μ,,,,,,ες.Μετα απο περίπου 50 λεπτά αρχισε το ματς που δεν τελείωσε ποτέ. Δεν νομίζω να αρεσαν σε κανένα φιλαθλο ολα αυτά που εγιναν και δεν τιμά καμία ομάδα,ειτε λεγεται Ολυμπιακός είτε ΠΑΟ και ούτω καθεξής . Κρίμα και πάλι κρίμα |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 00:10 | |
| Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο, χαλι μαυρο ο Παναθηναικος, γκολαρα και αξια νικη γιατι ηταν καλυτερος.
Αλλα μια χαρη. Μην μπερδευουμε τα οσα εγιναν με τους φιλαθλους του Παναθηναικου... Γιατι εχω φτασει να πιστευω οτι ουτε καν "οργανωμενοι φιλαθολοι" δεν ηταν αυτοι που τα εκαναν αυτα... |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 10:05 | |
| Κώστα και εγώ μαζί σου , ήμασταν απαράδεκτοι γιαυτό και χάσαμε αλλά που ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί όταν έβλεπαν το μπάχαλο; ο Παναθηναϊκός πλέον έπιασε πάτο.... , αν δεν γίνουν κινήσεις από την διοίκηση δεν θα υπάρξει προκοπή και θα φταίνε πάντα ....οι διαιτητές. _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 12:24 | |
| τα όσα έγιναν χθες, νομίζω ήταν το σκηνικό ενός προδιαγεγραμμένου εγκλήματος που ξεκίνησε από τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη πέρυσι (αν και πολλοί μάλλον θα διαφωνήσετε), και συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς με έναν "ακήρυχτο" πόλεμο μεταξύ αστυνομίας και οπαδών του Παναθηναϊκού..με αποκορύφωμα το ντου στον Ενιαίο Φορέα μέσα στη βδομάδα, έπειτα από ανώνυμη!? καταγγελία..
θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες ήταν κακές, ωστόσο η δική μου αίσθηση ήταν ότι αγωνιστικά η απόδοσή τους δεν παρουσίαζε μεγάλη διαφορά.. δεν συμμερίζομαι ούτε άρθρα που διάβασα πως ο Παναθηναϊκός ήταν κλάσεις ανώτερος, ούτε πως ήταν ανύπαρκτος (με το δεδομένο ρόστερ)..
δυστυχώς morfea δεν είμαι αισιόδοξος ότι πιάσαμε πάτο..φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλο παρακάτω..σήμερα διάβασα και πιθανή αποχώρηση του Φερέιρα, και ειλικρινά αυτό δεν θα το θελα με τίποτα.. |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 12:48 | |
| Νίκο....πρέπει επιτέλους να καταλάβουν πως δεν είναι θέμα προπονητή...αλλά νοοτροπίας παραγόντων , παιχτών και γενικότερης κατάστασης στην ομάδα. Νίκο και να φύγει....το ίδιο και το αυτό είναι...δεν θα αλλάξει κάτι. _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 12:59 | |
| εγώ θα έλεγα να κλείσουν τα γήπεδα για κανα 2 χρόνια μπας και σοβαρευτούν μερικοί... επίσης θα έλεγα να ανοίξουν ακαδημίες για να βγούν νέα ταλέντα, επίσης να αποσυρθεί η αστυνομία από τα γήπεδα και η φύλαξη να ανατεθεί στις διοργανώτριες "εταιρίες" (ομάδες), επίσης να επιβάλλονται μηνύσεις προσωπικά στον οποιονδήποτε προκαλεί φθορές, (δόξα τω Big Brother) κάμερες υπάρχουν, και πολλά άλλα θα χρειάζονταν για μία μεταρρύθμιση στον επαγγελματικό αθλητισμό....
να μη μιλήσω φρολογικά για τον έλεγχο πλαστών τιμολογίων, πάρε δώσε "απούλητων ειδιτηρίων", ρήτρες συμβολαίων με φορολογικές παραμέτρους και άλλα που δυστυχώς γνωρίζω... Παράγκα η πολιτεία, παράγκα και το πρωτάθλημα... τα είχε πει και κάποιος προπονητής αυτά (μην πω ποιος) και πέσαν να τον φάνε... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 13:06 | |
| Kαλυτερα τα τελευταία ποσταρίσματα μας να μεταφερθούν εδώ: https://www.vstromhellasforum.com/t18922-topic η σε καποιο αλλο σχετικό νήμα.Αυτό το προτείνω γιατι οι απόψεις που παραθέτουμε για τα επεισόδια δεν έχουν χρώμα κοκκινο, πράσινο ,κιτρινο κτλ. |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 15:46 | |
| - kopeli έγραψε:
- Kαλυτερα τα τελευταία ποσταρίσματα μας να μεταφερθούν εδώ: https://www.vstromhellasforum.com/t18922-topic η σε καποιο αλλο σχετικό νήμα.Αυτό το προτείνω γιατι οι απόψεις που παραθέτουμε για τα επεισόδια δεν έχουν χρώμα κοκκινο, πράσινο ,κιτρινο κτλ.
+1... ειδικά το τελευταίο ποστ μου είναι τελείως |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 16:05 | |
| - morfeas έγραψε:
- Νίκο....πρέπει επιτέλους να καταλάβουν πως δεν είναι θέμα προπονητή...αλλά νοοτροπίας παραγόντων , παιχτών και γενικότερης κατάστασης στην ομάδα. Νίκο και να φύγει....το ίδιο και το αυτό είναι...δεν θα αλλάξει κάτι.
σαφώς, εγώ το έγραψα αυτό σαν "την επόμενη μέρα" ότι αντί να ψάχνουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, και να την πληρώνουν άνθρωποι-εύκολοι στόχοι, ας δουν τι πραγματικά χρειάζεται για να μην πάει παρακάτω η ομάδα, όπως φοβάμαι.. τις προάλλες άκουγα τους "σοβαρούς" Λυριτζή Οικονόμου, να σχολιάζουν δήλωση του Φερέιρα μετά το ντέρμπυ με την ΑΕΚ, "πως φέρει ευθύνη", γιατί δεν παραιτείται!?? |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 16:08 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 16:13 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 16:15 | |
| Ελα καλα, μη βαρας! Αστειακι ηταν! Ειπα και πιο πανω συγχαρητηρια, τη νικη την αξιζατε! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 16:16 | |
| Πλάκα κάνουμε ρε! Δεν είδα καν τον αγώνα |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 19 2012, 16:17 | |
| |
|
| |