Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μαρ 29 2010, 16:10
LARRY έγραψε:
Δηλαδή ρε morfea όταν βλέπεις τον Ολυμπιακό πιστεύεις ότι παίζει ποδόσφαιρο; Κλοτσοσκούφι στην αλάνα παίζουν... Και όχι μόνο φέτος, εδώ και τρία χρόνια.Επιτρέπεται ομάδα επαγγελματικού ποδοσφαίρου να μην έχει παίξει φέτος ούτε ένα μάτς με ολόκληρη την βασική 11άδα; Να μην μπορώ να θυμηθώ φέτος ένα παιχνίδι αξιόλογο;Ειδικά στην αρχή οι επιθέσεις ήταν τόσο απελπιστικά όμοιες που οι αντίπαλες άμυνες μπορούσαν να τοποθετηθούν πριν καν ξεκινήσει η επίθεση και να μη χρειαστεί να αλλάξουν θέση οι παίκτες της! Το μόνο που διορθώθηκε κάπως ήταν η άμυνα(ελέω Μαρέσκα).Το κέντρο άντε γεια! Επίθεση στο λεξιλόγιό τους ήταν η σέντρα απ'όπου κάτσει, και κεφαλιά.Όσες φορές βάλανε την μπάλα κάτω και κάνανε κάθετες πάσες, νικήσαμε. Έχω ζήσει τα πέτρινα χρόνια της ομάδας και τον θρίαμβό της και δεν μπορώ να βλέπω τα χάλια μας.Μην κοιτάς που τα ίδια χάλια έχετε και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι. Όχι δεν ήθελα το πρωτάθλημα ούτε φέτος, ούτε πέρισυ.Και ούτε του χρόνου. Έναν Ολυμπιακό με αξιοπρέπεια θέλω, που οι παίκτες του να σέβονται την ιστορία του και την βαρύτητα του ονόματός του. αν δεν είναι άξιοι για αυτή τη φανέλα, πούλο!
Καταρχήν το γεγονός ότι κέρδισες μέσα στο ΟΑΚΑ με 3 επιθέσεις εμένα μου λέει ότι ναί παίζεις μπάλα. τώρα σε γενικές γραμμές .
1. ολοκληρωμένη 11αδα;;;;;
όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν 18+ παίχτες που είναι ολοι επαγγελματίες και ωφείλουν να παίζουν ομαδικά
2. αξιόλογα παιχνίδια...
βλέπε με τον βάζελο, βλέπε ευρώπη ....δεν νομίζω πως δεν παίξατε μπάλα...
3. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φίλαθλος που να μην θέλει πρωταθλήματα.
4. ιστορία
Λάρυ απο τον Ολυμπιακό μέχρι και την Δόξα Χέρσου η ιστορία είναι ιστορία , κάθε ομάδα πιστεύω ότι σέβεται την όποια ιστορία της....ο επαγγελματίας παίχτης και μάλιστα ο Ξένος "βλέπει" τα λεφτά που λαμβάνει και είναι πολλά ρε φίλε γαμώ την οικονομική "κρίση" μου μέσα, και όχι την ιστορία....
Δηλαδή ο Μπέκαμ όταν πήγε στην Αμερική πήγε για την ιστορία του συλλόγου....Δεν νομιζω....
τέσπα στο Ελλάντα μέχρι και το ποδόσφαιρο είναι αρπακολιά....απλά προσπαθούμε μέσα απο την στρογγυλή θεά να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας... να ξεφύγουμε ρε παιδί μου....
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Πεμ Απρ 15 2010, 17:26
Αφερωμένο στους πρωταθλητάςςςς!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Πεμ Απρ 15 2010, 21:49
e-Andreas έγραψε:
Αφερωμένο στους πρωταθλητάςςςς!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ
NAI NAI φιλε ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ@@@@θουν..... αν το θυμασαι αυτο "περιεργε".....αλλα οι παπουτσελειαδες.....τελειωσαν
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Παρ Απρ 16 2010, 01:55
Άλλο φρούτο.....
Μην τρελαίνεστε...δεν είμαστε μέτοχοι στις ομάδες μας...άλλοι τα παίρνουν...πλακίτσα να γίνεται!
Υ.Γ.: Πραξικόπημα ΤΩΡΑ!!!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Μάης 02 2010, 20:24
Ο μεταγραφικος σχεδιασμός του "Θρύλου"
μια φωτογραφια 1000 λέξεις.
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
georgaras gold member
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Μάης 02 2010, 23:11
ΤΡΕΛΗ ΦΙΕΣΤΑ!!!
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κυρ Μάης 02 2010, 23:45
Έχετε πολλές ακόμα να κάνετε για να μας φτάσετε. Α,και είσαι και Εδώ είναι για τους νέους http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f24/topic-t7759.htm
georgaras gold member
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μάης 03 2010, 00:02
cantona έγραψε:
Έχετε πολλές ακόμα να κάνετε για να μας φτάσετε. Α,και είσαι και Εδώ είναι για τους νέους http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f24/topic-t7759.htm
Τουλαχιστον είμαστε ο σύλλογος με τους περισσότερους τίτλους! Απλά τα πράγματα!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μάης 03 2010, 00:23
μετα το νταμπλ ο Πατερας παει "τα παιδιά του" για γλέντι σε γνωστο club της Αθήνας στο τελος ζητάει τον λογαριασμό και του έρχεται να πληρώσει 60.000 ?. Αυτος τοτε με απορία παραπονούμενος λέει " μα γιατι τον Κόκαλη τον χρεώσατε 30.000? και μενα τα διπλάσια???"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Αααααα Κύριε Πατέρα ...ο Κος Κόκαλης ειναι "τακτικός μας πελάτης"
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
georgaras gold member
Θέμα: Απ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Δευ Μάης 03 2010, 19:29
Αν και δεν είχα καλή ψηφιακή μαζί, πάρτε μερικές ακόμα φώτο (μεγαλύτερες)