| ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BILL 7
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δευ Φεβ 02 2009, 00:50 | |
| |
|
| |
BILL 7
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δευ Φεβ 02 2009, 00:55 | |
| |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δευ Φεβ 02 2009, 07:41 | |
| κανονικα οχι μονο οι ολυμπιακοι αλλα και τα χορτα επρεπε να μας κοροιδευουν 2 κλασσικες ευκαιρείες και δε κατεφερνεις να τρυπησεις τον κηπουρο? τι να πεις. παντως ενω απο το γηπεδο φαινοταν καπως στις φασεις που είδα στην τιβι ο καλοπουλος δεν εκανε τραγικα λάθη. Βεβαια το γεγονος οτι παγωνε το παιχνιδι δε μου άρεσε αλλα τεσπα.
Ιμπο φίλε νειμ δε ταιμ αντ δε πλεις. |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δευ Φεβ 02 2009, 10:12 | |
| Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και ειδικα τα ντερμπι. Κρινονται στις λεπτομεριες και ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Γι αυτο ομως μας αρεσει... Χθες αν εξαιρεσουμε το 1ο 10λεπτο, η ΑΕΚ ηταν καλυτερη... Ομως ενα τραγικο λαθος του Σαχα εφερε το γκολ που εμελε να ειναι η λεπτομερια που εκρινε το παιχνιδι. Οταν σε ντερμπι, κανεις ΤΟΣΕΣ πολλες ευκαιριες και δεν βαζεις τουλαχιστον 1 γκολ, δεν ειναι θεμα ατυχιας, ειναι θεμα αστοχιας! Διαιτησια κλπ δεν με νοιαζουν. Απλα ηταν εκνευριστικος με το οτι εκοβε συνεχεια το ματς και τον ρυθμο που ειχαν οι ομαδες. Το μονο ισως που θα αναφερω ειναι οτι επρεπε να εχει δειξει και αλλες κιτρινες και σε εμας αλλα ειδικα στου Ολυμπιακου που πηραν 2 μονο? Η μπαλα ομως κοβοταν συνεχεια με φαουλ... Επισης το οτι επρεπε να εχει βγει ο Κυργιακος... Χθες πραγματικα δεν επαιζε μπαλα, επαιρνε ποδια... Δεν πειραζει, μακαρι να παιζω καθε χρονο ετσι σε ντερμπι. |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δευ Φεβ 02 2009, 14:07 | |
| σας ευχαριστώ που με θυμηθήκατε....περαστικά μας... |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δευ Φεβ 02 2009, 14:34 | |
| |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δευ Φεβ 02 2009, 17:22 | |
| Ισως το καλυτερο νεο απο την αρχη της χρονιας!!!! Ο Μπασινας στην Πορτσμουθ!!!! ΝΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!! Στο καλο Αγγελε και ΝΑ ΜΗΝ μας γραφεις.... Μπαϊ Μπαϊιιι.... |
|
| |
Ibanez Member
Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δευ Φεβ 02 2009, 19:14 | |
| |
|
| |
nicmor Member
Ηλικία : 42 Τόπος : perissos city Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δευ Φεβ 02 2009, 22:52 | |
| |
|
| |
diasyrmos
Ηλικία : 49 Τόπος : thessalonikh Registration date : 08/01/2009
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 02:42 | |
| ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ..ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ..ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ..ΝΤΡΟΠΗ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ.. |
|
| |
Κάπελας
Ηλικία : 53 Τόπος : Σάμος-Περιστέρι Registration date : 22/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 04:35 | |
| Αμήν παναγία μου.Αντε με το @@@@@ μας έβγαλε τα συκώτια.Είμαι σίγουρος ότι ο φρόγκυ θα την φτιάξει την ομάδα σιγά σιγά...αν τον αφήσουν.Και μη ξεχνάτε 1 πρωτάθλημα δικό μας είναι 5 δικά τους.Γυρνάει ο τροχός αδέρφια...γυρνάει. |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 08:25 | |
| re ιμπο ειπαμε ρε φιλε πες που και ποτε μη κρατας το χαμενο σε αγωνια.
Αν και εχω εξοδα. Παω να αναψω λαμπαδα στην Τηνο ισαμε με το μποι μου και το παχος μου |
|
| |
Ibanez Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 08:32 | |
| - deusxt έγραψε:
- re ιμπο ειπαμε ρε φιλε πες που και ποτε μη κρατας το χαμενο σε αγωνια.
Αν και εχω εξοδα. Παω να αναψω λαμπαδα στην Τηνο ισαμε με το μποι μου και το παχος μου Είπαμε την άλλη τετάρτη καλά να είμαστε...... Είσαι και τυχερός γιατι με πετυχένεις και σε δίαιτα........ |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 13:16 | |
| - Ibanez έγραψε:
- deusxt έγραψε:
- re ιμπο ειπαμε ρε φιλε πες που και ποτε μη κρατας το χαμενο σε αγωνια.
Αν και εχω εξοδα. Παω να αναψω λαμπαδα στην Τηνο ισαμε με το μποι μου και το παχος μου Είπαμε την άλλη τετάρτη καλά να είμαστε......
Είσαι και τυχερός γιατι με πετυχένεις και σε δίαιτα........ ναι και γω σε διαιτα ειμαι. (γκουχψεματαγκουχ) |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 13:57 | |
| Καμιά σούβλα θα παίξει την Τετάρτη με τον ΜΠάοκ; χαχαχαχαχα...Ibanez 100 κιλά θα γίνεις! |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 16:11 | |
| - e-Andreas έγραψε:
- Καμιά σούβλα θα παίξει την Τετάρτη με τον ΜΠάοκ; χαχαχαχαχα...Ibanez 100 κιλά θα γίνεις!
τι εννοεις ΘΑ γινει? ρε ιμπο εισαι κατω απο 100 και κανεις και διαιτα? αμαρτια ρε φιλε! αχαχαχχα |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 17:11 | |
| |
|
| |
Ibanez Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 17:18 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 17:51 | |
| Ibanez λυπάμαι πραγματικά που είχες τέτοιο πρόβλημα υγείας...δεν το ήξερα, αλλιώς δεν θα αστειευόμουν..αλλά δεν πειράζει..η τύχη που τους κατατρέχει είναι αυτή ..τι να λέμε;δεν πειράζει..θα πληρώσουν που θα πάει;..και θα πληρώσουν χοντρά!χεχεχεχε.. |
|
| |
Ibanez Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 17:53 | |
| - e-Andreas έγραψε:
- Ibanez λυπάμαι πραγματικά που είχες τέτοιο πρόβλημα υγείας...δεν το ήξερα, αλλιώς δεν θα αστειευόμουν..αλλά δεν πειράζει..η τύχη που τους κατατρέχει είναι αυτή ..τι να λέμε;δεν πειράζει..θα πληρώσουν που θα πάει;..και θα πληρώσουν χοντρά!χεχεχεχε..
Μην λυπάσαι φίλε.ολά στη ζωή είναι.Γι αυτό τα έχω πάρει και εγώ όλα στην πλάκα και περνάω ζάχαρη οτι και να γίνει. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 18:18 | |
| - Ibanez έγραψε:
- e-Andreas έγραψε:
- Ibanez λυπάμαι πραγματικά που είχες τέτοιο πρόβλημα υγείας...δεν το ήξερα, αλλιώς δεν θα αστειευόμουν..αλλά δεν πειράζει..η τύχη που τους κατατρέχει είναι αυτή ..τι να λέμε;δεν πειράζει..θα πληρώσουν που θα πάει;..και θα πληρώσουν χοντρά!χεχεχεχε..
Μην λυπάσαι φίλε.ολά στη ζωή είναι.Γι αυτό τα έχω πάρει και εγώ όλα στην πλάκα και περνάω ζάχαρη οτι και να γίνει. Εμείς οι πρωταθλητές έχουμε μια αδυναμία..πάνω απ' όλα είμαστε καλά παιδιά..αλλά δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θα spam_άρω. |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Φεβ 03 2009, 20:53 | |
| ρε τα λαμογια να μη τα εχω περυσι να τα λιωσω . χαχααχχα ιμπο ειμαι στα 100+ και μια χαρα. Δηλωνω υποψηλος και βαρυκοκαλος |
|
| |
| ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ | |
|