| ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Ιαν 27 2009, 22:03 | |
| |
|
| |
nicmor Member
Ηλικία : 42 Τόπος : perissos city Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Ιαν 27 2009, 22:38 | |
| - JEFFakhs έγραψε:
Σε δικαιολογώ μόνο απο το γεγονός ότι ήσουνα σε μονοψήφιο έτος ηλικίας όταν είδες πρωτάθλημα απο την ομαδούλα σου τελευταία φορά!!!
Λίγη ιστορία δε βλάπτει πριν πούμε ότι πόυμε όπως θα λεγε και ο Ντούσαν!! κι ομως ειμουν 12 το 94 που πιραμε το τελευταιο πρωταθλημα!! και ειλικρινα προτιμω να μην ξαναδω πρωταθλημα απο την "ομαδουλα" μου παρα να ειμαι διορισμενος πρωταθλητης και πολλα-πολλα αλλα που δεν χρειαζεται να τα πω γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος... |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Ιαν 27 2009, 22:40 | |
| πέστα ρε Νικόλα και το σουφλέ στην επόμενη κερασμένο από εμένα...εγώ τελικά το πρόλαβα την Κυριακή τηλεοπτικά βέβαια... |
|
| |
nicmor Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Ιαν 27 2009, 22:52 | |
| |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τρι Ιαν 27 2009, 23:27 | |
| - hargoul έγραψε:
- Επειδή εισαι φίλος-συμφορουμίτης, και δεν λέει να στεναχωρηθείς...ασε το να πάει στον διάολο, μην τρέχεις στα γήπεδα και παιρνεις και άλλους στον λαιμό σου. Όσο καλά και να έπαιξε το ΑΕΚάκι (μια φορά) ε δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό. Και δεν το λέω κακοπροέραιτα, ούτε για να σου πάω κόντρα, απλά αντικειμενικά η ποιότητα της ομάδας και των παιχτών των 2 ομάδων δεν συγκρίνεται ούτε για πλάκα, αυτό πιστεύω είναι ευρύτερα αποδεκτο...
καλά βάλε πρώτα πραγματική δική σου φωτογραφία και μετα τα λέμε παλι..... ψευτικος σαν τα πρωταθλήματά σου είσαι αντε....... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 01:42 | |
| - Ibanez έγραψε:
- Λοιπόν....Επειδή τα λόγια είναι λόγια......
Θέλω Αεκτζή για στοίχημα......
1 κιβώτιο μπύρες-30 καλαμάκια(σουβλάκια για τα καρντάσια) για την παραπάνω εβδομάδα Γιατι καλα τα λέμε στο φορουμ αλλα η καζούρα μετα μπύρας-σουβλακιού έχει άλλη χάρη(ακόμα και αν είσαι χαμένος) Πάλι τσάμπα θες να φας; ααααααααχαχαχαχαχχαα ( ) Θα έχει πλάκα την Κυριακή! |
|
| |
Ibanez Member
Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 08:44 | |
| - e-Andreas έγραψε:
- Ibanez έγραψε:
1 κιβώτιο μπύρες-30 καλαμάκια(σουβλάκια για τα καρντάσια) για την παραπάνω εβδομάδα Γιατι καλα τα λέμε στο φορουμ αλλα η καζούρα μετα μπύρας-σουβλακιού έχει άλλη χάρη(ακόμα και αν είσαι χαμένος) Πάλι τσάμπα θες να φας; ααααααααχαχαχαχαχχαα ( )
Θα έχει πλάκα την Κυριακή! Ακόμα περιμένω.....αλλά μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα. |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 10:26 | |
| - Ibanez έγραψε:
- e-Andreas έγραψε:
- Ibanez έγραψε:
1 κιβώτιο μπύρες-30 καλαμάκια(σουβλάκια για τα καρντάσια) για την παραπάνω εβδομάδα Γιατι καλα τα λέμε στο φορουμ αλλα η καζούρα μετα μπύρας-σουβλακιού έχει άλλη χάρη(ακόμα και αν είσαι χαμένος) Πάλι τσάμπα θες να φας; ααααααααχαχαχαχαχχαα ( )
Θα έχει πλάκα την Κυριακή! Ακόμα περιμένω.....αλλά μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα. είσαι προκλητικός και εχω μια πεινα διψα μεσα εγω. κανε οικονομιες |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 10:46 | |
| Παρακαλουνται οι ομοθρησκοι που θα βρεθουν σημερα στη Λεσχη να με βρουν για να κανονισουμε Φαγακι-Καφεδακι και γηπεδο για την Κυριακη. Να κανουμε και προβα για τα καλαμακια του Ibanezou .... |
|
| |
Ibanez Member
Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 11:21 | |
| Ετσι.Το στοίχημα μπήκε.Την παραπάνω τετάρτη θα έχει καζούρα.... Καθε φορα που θα σηκώνονται τα ποτήρια θα λέμε "στην υγειά του πρωταθλητή" |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 11:39 | |
| - Ibanez έγραψε:
- Ετσι.Το στοίχημα μπήκε.Την παραπάνω τετάρτη θα έχει καζούρα....
Καθε φορα που θα σηκώνονται τα ποτήρια θα λέμε "στην υγειά του πρωταθλητή" βλεπω παντως οτι τα γαυρακια τσIbanez σήμερα για τον πρωταθλητη μπορει να πινουμε. αλλα κυριως θα πινουμε για τη νικητρια του ντερμπι. και αυτο ειναι που με λειπει περισσοτερο. εχουμε καταντησει σα τους γαυρους πριν 15 χρονια. |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 12:56 | |
| Λυπούμαι πολύ για το θέμα αλλά να ξέρετε παΐδια θα νικήσουμε όχι για εμάς αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μας |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 13:53 | |
| - alex-vstrom έγραψε:
- Λυπούμαι πολύ για το θέμα αλλά να ξέρετε παΐδια θα νικήσουμε όχι για εμάς αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μας
ποιον είπες παΐδια? |
|
| |
diasyrmos
Ηλικία : 49 Τόπος : thessalonikh Registration date : 08/01/2009
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 15:03 | |
| παιδια οσο εχουμε αυτο το αχανες πραγμα για γηπεδο δεν θα παρουμε πρωταθλημα..γηπεδο που με 40000 κοσμο φαινεται αδειο δεν ειναι εδρα..ειδατε στο αρης-παοκ?ο αλλος τρελαθηκε που τοθ πετουσαν αντικειμενα και εκανα την μαλακια και πηρε κοκκινη..κατευθειαν αβανταζ για τον αρη..στο οακα σου βγαινει το λαρυγγι και ο αλλος στα τετοια του..εκτος οτι οι διαιτητες δεν σε υπολογιζουν..περσυ με τον π....αιωνιο δεν μας εδωσε 2 πεναλτυ καθαρα και απο κει χασαμε το πρωταθλημα(που δεν το χασαμε στην ουσια)..καποτε ο γαυρος με τον βαζελο λογο εδρας (ριζουπολη)πηρε πρωταθλημα..θελουμε γηπεδο..στο οακα δεν γινεται χαιρη..οσο για το δερβυ θα με θυμηθειτε..αν ο μπαγεβιτς εχει τους ορχεις και βγαλει αυτο το αθλιο υποκειμενο τον μπαζινα η αεκ θα νικησει και μαλιστα ανετα..με μιζερομπασινα μεσα δεν κερδιζουμε... |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τετ Ιαν 28 2009, 18:12 | |
| ποιον είπες παΐδια? [/quote] Παΐδια cool εγώ όπως και πολλοί όλοι δεν έχουμε να κερδίσουμε προσωπικά κάτι από της ομάδες και από αυτό το όποιο παίζουν κλωτσώντας ένα φουσκωτό πανί γιατί αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο έτσι………… Τέλος πάντων υπήρξαν χρόνια που παίζονταν καλή μπάλα στα γήπεδα και γιατί πιστεύομαι σε μια ομάδα για την μανά μας |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σαβ Ιαν 31 2009, 18:16 | |
| - alex-vstrom έγραψε:
- Λυπούμαι πολύ για το θέμα αλλά να ξέρετε παΐδια θα νικήσουμε όχι για εμάς αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μας
Έτσι........έεετσσσιιιιιι............ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κυρ Φεβ 01 2009, 21:03 | |
| Και του χρόνου! Ibanez καλή όρεξη! |
|
| |
nicmor Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κυρ Φεβ 01 2009, 22:11 | |
| - e-Andreas έγραψε:
- Και του χρόνου!
Ibanez καλή όρεξη! φωναξτε και τον καλοπουλο στη μασα!! δικαιουται και αυτος μεριδιο δεν εχω δει τις φασεις αλλα απο το γηπεδο μου φανηκε οτι επνιξε ενα off-side και ενα πεναλτυ συν τα απιστεφτα φαουλ που εδεινε στον gayρο!! απο την αλλη καλοι μαλακες ειμαστε και εμεις τοσες ευκαιριες και ουτε ενα γκολ!! ξεκωλιαστικε και ο κηπουρος!! δε γαμιεται του χρονου!! |
|
| |
BILL 7
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κυρ Φεβ 01 2009, 22:25 | |
| Επειδη δεν θελω να φανω κακος θελω να πω μονο ενα πραγμα. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....... |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κυρ Φεβ 01 2009, 22:33 | |
| |
|
| |
BILL 7
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κυρ Φεβ 01 2009, 22:36 | |
| Για όλους τους καλούς φίλους Στέλιο, Σπύρο, Γιάννη, Νίκο και άλλους ,ένα μεγάλο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bill 7 στις Δευ Φεβ 02 2009, 00:56, 1 φορά |
|
| |
nicmor Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κυρ Φεβ 01 2009, 23:18 | |
| - Bill 7 έγραψε:
- Για όλους τους καλούς φίλους Στέλιο, Σπύρο, Γιάννη, Νίκο και άλλους ένα μεγάλο
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ απο εσενα ρε billακο το δεχωμαι!! τωρα για κατι αλλους γραφικους... οπως ειπε και ο ibo σε αλλο ποστ λειπει η φιγουρα με το χερακι πανω κατω!!! τα λεμε την τεταρτη ρε!!! |
|
| |
pulsar Member
Ηλικία : 58 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κυρ Φεβ 01 2009, 23:49 | |
| |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κυρ Φεβ 01 2009, 23:55 | |
| - Bill 7 έγραψε:
- Για όλους τους καλούς φίλους Στέλιο, Σπύρο, Γιάννη, Νίκο και άλλους ένα μεγάλο
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ εγώ φταίω που δεν σε πατησα σήμερα ρε.... |
|
| |
nicmor Member
| Θέμα: Απ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κυρ Φεβ 01 2009, 23:57 | |
| - spyrakos35 έγραψε:
- Bill 7 έγραψε:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ εγώ φταίω που δεν σε πατησα σήμερα ρε.... +15000000000000000000000000000,2 |
|
| |
| ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ | |
|