Για την Κυριακή,μιας και θα είναι η μέρα χαρά Θεού,πρέπει να εξορμηστούμε!
ΕΔΩ η ΝΕΑ !!! η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Ελατοχώρι.
Επειδή έχει γίνει κουβέντα απο πολλούς να συνδυαστεί η μοτοβόλτα με μίνι πίκ-νίκ,θα είναι ευκαιρία να το δοκιμάσουμε, παίρνοντας ο καθένας μας τα τρόφιμα-φαγώσιμα της αρεσκείας του,μια κουρελού και καλή διάθεση...εεεε και καμιά μπύρα για να μυρίσουμε την άνοιξη.
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3/2012 ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 9:30π.μ - ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 9:45π.μ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Carrefour-Mαρινόπουλος Μοναστηρίου Κορδελιού. Στάση για καφεδάκο στην Κατερίνη και βουρ για πικ-νικ στον τελικό προορισμό στην φύση,σε σημείο της αρεσκείας μας. Οι έχοντες Pmr να τα συμπεριλάβουν μαζί με τον υπόλοιπο απαραίτητο εξοπλισμό οπου θα φέρουν όλοι οι συμμετέχοντες.
Συμμετοχές.
1.boss 2.LORDOS X 2 3.Pegasusthes 99.99% με to pik-nik του. 4.kopeli x2 5.bozosd 6.G.M 7.vgorgio και kavlogazos θα μας περιμένουν στην είσοδο της Χαλκηδόνας 8.AYTOS 9.paulsin 10.GeNmE x2
Ενημερωτικά ο ΚΑΙΡΟΣ.
xtrgeo Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/08/2009
1.boss 2.LORDOS X 2 3.Pegasusthes 99.99% με to pik-nik του. 4.kopeli x2 5.bozosd 6.G.M 7.vgorgio και kavlogazos θα μας περιμένουν στην είσοδο της Χαλκηδόνας 8.AYTOS 9.paulsin 10.GeNmE x2 11.xtrgeo
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
Επειδή έχει γίνει κουβέντα απο πολλούς να συνδυαστεί η μοτοβόλτα με μίνι πίκ-νίκ,θα είναι ευκαιρία να το δοκιμάσουμε, παίρνοντας ο καθένας μας τα τρόφιμα-φαγώσιμα της αρεσκείας του,μια κουρελού και καλή διάθεση...εεεε και καμιά μπύρα για να μυρίσουμε την άνοιξη.
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3/2012 ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 9:30π.μ - ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 9:45π.μ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Carrefour-Mαρινόπουλος Μοναστηρίου Κορδελιού. Στάση για καφεδάκο στην Κατερίνη και βουρ για πικ-νικ στον τελικό προορισμό στην φύση,σε σημείο της αρεσκείας μας. Οι έχοντες Pmr να τα συμπεριλάβουν μαζί με τον υπόλοιπο απαραίτητο εξοπλισμό οπου θα φέρουν όλοι οι συμμετέχοντες.
Συμμετοχές.
1.boss 2.LORDOS X 2 3.Pegasusthes 99.99% με to pik-nik του. 4.kopeli x2 5.bozosd 6.G.M 7.vgorgio και kavlogazos θα μας περιμένουν στην είσοδο της Χαλκηδόνας 8.AYTOS 9.paulsin 10.GeNmE x2 11.xtrgeo 12.
Ενημερωτικά ο ΚΑΙΡΟΣ.
iannag vstromhellasforum Enthusiast
Έχω σκοπό να ανέβω αύριο Κατερίνη (απο Βόλο) για να δω την οικογένεια. Θα προσπαθήσω να ξεκινήσω νωρίς και να σας βρω εκεί για καφέ και να γνωριστούμε. Υπολογίζω οτι θα φτάσετε Κατερίνη κατά τις 10:30, σωστά; Ελπίζω να ξυπνήσω νωρίς και να τα πούμε απο κοντά. Καλό δρόμο σε όλους.
ΥΓ. Lorde έχε τον νου σου στο κινητό άμα καταφέρω και έρθω θα σε πάρω να μου πεις που είστε.
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Συμμετοχές.
1.boss 2.LORDOS X 2 3.Pegasusthes 99.99% με to pik-nik του. 4.kopeli x2 5.bozosd 6.G.M 7.vgorgio και kavlogazos θα μας περιμένουν στην είσοδο της Χαλκηδόνας 8.AYTOS 9.paulsin 10.GeNmE x2 11.xtrgeo 12.narcissus χ2 13.
Ενημερωτικά ο ΚΑΙΡΟΣ.
Y.Γ. Μήτσε ελπίζω η Ειρήνη να έχει καλό φαί…!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
Φάγαμε το κρύο της , το δαγκώσαμε λέμε, κάποια παιδιά πέσανε με την , άλλοι τις χτύπησαν και πάθανε ζημιές 200? και άνω, χωρίστηκαν οι παρέες σε δυο στρατόπεδα με αποκορύφωμα η μια παρέα να πάθει σκορβούτο από τις πολλές κονσέρβες…….
Τι να πω…., μια και μισή!!!
Οι ήρωες της ιστορίας είναι φανταστικοί και έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα! Όποιος παρεξηγηθεί ας τσιμπήσει τα @@ μου!!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
Γειά σας απ'τον Μ@λ@κ@! Παίρνω πάνω μου όλη την ευθύνη της κακής διοργάνωσης και της λάθος επιλογής, διαδρομής-ημέρας-ώρας-εποχής-τοποθεσίας-τροφίμων-καυσίμων......κ.τ.λ
Κύριε Ντένη.....τα γλυκόλογα τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια στα είπα και στα 'δωσα απο κοντά.
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Ουυυυυυυ ρε! Την άλλη φορά να πας αλλού! Δεν σε θέλουμε!!!
Ωραίος τρόπος κύριε μοντερατορα! Και επειδή έχω μάθει να μιλώ με στοιχεία τα προβάλω παρακάτω….
Την ώρα που ο (από μόνος του ονομάζετε) διοργανωτής αυτής της εκδρομής φροντίζει για την καμπούρα του…
Ένα ταπεινό μέλος αυτής της παρέας με περίσσια ταπεινότητα παρακινεί και τα υπόλοιπα μελή να γευτούν τα χειροποίητα και σπιτικά μεζεδάκια που έφερε με κάποια μέλη….
Και άλλη μια απόδειξη!
Τέλος να επισημάνω την στιγμή που χάσαμε τον (διοργανωτή) αρκετά πίσω γιατί παρουσίασε μια αισθητική βλάβη, καθώς περάσαμε από λασπόνερα και λερώθηκε το ψαλίδι του και σταμάτησε βγάζοντας μυξομάντιλα για να το καθαρίσει, βάζοντας σε κίνδυνο ολάκερη την μοτοσικλετιστήκη πομπή…
Τα συμπεράσματα δικά σας…
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
Τι έγινε αγορίνες στο κάτω τραπέζι και μαυρήσατε ωρέ? Μάλλον η μπύρα που πίνατε εύτεγε (αλφα?) - διότι η ποιότητα είναι στο πνεύμα και όχι στη βρώση (haineken - amstel - import), άσε που ευλογήθηκε από τον αφρικάνο δεόντος μιας και ο πάτερ πατέντιος ήταν στα χαμηλά.
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
δανείζομαι ένα βιντεο απο μια εκδρομη άλλων για να σας ματαφερω μια περιοχη κοντα στον Αλμυρό Βόλου που εμενα τουλαχιστον τα μερη μου αρεσαν και νομιζω ότι αξιζει να τα δουμε και απο κοντα καποια στιγμη...
Vtolis gold member
Ηλικία : 62 Τόπος : Αριδαια Ν. Πελλης Registration date : 11/01/2012
Αδελφια μου χτες το πρωι κατα τις 11+30 ξεκινησα μια μικρη βολτα μαζι με την συζυγο μου παντα και εκανα την εξης διαδρομη και αποδεικτηκε φανταστικη.Αριδαια -Αρχαγγελος -Μεγαλα Λιβαδια -Καστανερη -Γριβα - Γουμενισσα ,σταση για καφεδακι στη πλατεια κατω απο τα πλατανια και στη συνεχεια Γιαννιτσα -Αριδαια.Αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι μπορουμε να κανουμε ενα φανταστικο Πικ -Νικ οπως το προηγουμενο του Ελατοχωριου εχει 2-3 πολυ ωραια μερη ανεβαινοντας απο την Καστανερη προς Μεγαλα -Λιβαδια με τραπεζακια καρεκλες απο το Δασαρχειο φτιαγμενα με θεα φανταστικηηηηη.Ας το βαλουμε στα υπ"οψιν πιθανα μερη για μια Κυριακη στο μελλον. Ειναι μια οχι μακρινη διαδρομη με αρκετα στροφιλικια απο Θεσσαλονικη υπολογιζω στη μια ωρα και κατι (ουτε μακρια ουτε κοντα),μεσω Γιαννιτσων Γουμενισσα -Γριβα -Καστανερη.Ευχαριστω για την Υπομονη σας .
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
Πράγματι ωραία η διαδρομή..Εχει γινει στο παρελθόν νομίζω 2 φορές απο τους βόρειους..Στα παλια καλα χρόνια..τοτε που βγαιναμε για εξόρμηση σχεδόν καθε Κυριακή.. Δεν ειναι κακη ιδεα να το ξανα επιχειρήσουμε ομως..
Πράγματι ωραία η διαδρομή..Εχει γινει στο παρελθόν νομίζω 2 φορές απο τους βόρειους..Στα παλια καλα χρόνια..τοτε που βγαιναμε για εξόρμηση σχεδόν καθε Κυριακή.. Δεν ειναι κακη ιδεα να το ξανα επιχειρήσουμε ομως..
Μπαίνει λοιπόν στο calendari μας για την άνοιξη!!
LORDOS gold member