Υ.Γ. 2 ξαναλέω (για τελευταία φορά) ΜΑΚΑΡΙ να πέσουμε, μπας και ξεβρωμίσουμε.ειδικά τώρα που νέες υγιείς δυνάμεις αναβαθμίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο !
αχχχχχ θανομ θανομ ....αντε και ξεβρωμίσατε ...θα ξαναβρωμίσετε κι εσεις οπως κι ο ΑΡΗΣ κι ο ΠΑΟΚ Κι ο ΗΡΑ και τα ...άλλα "παιδια"
εστιν ελλάς .....τι άλλο !!!
υ.γ. ...αντε και μεγαλώνω παιδι με προσδοκίες ...το φελεκι μου γμτ !!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
skf
σας βλεπω να καθεστε στην κορυφη του ρολογιου!!!!!!!
Όπως και να έχει, όπου και να κάτσουμε εμείς θα είμαστε εκεί!!! κάτι αλαζόνες και τσάμπα μάγκες θα μας βλέπουν από τον καναπέ... Δεν έχουμε ομάδα για να το ξαναπάρουμε αλλά και πέρυσι δεν είχαμε και το σηκώσαμε, ελπίζουμε να κοιμηθεί και πάλι ο θεός!!!
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
[quote="apogtΌπως και να έχει, όπου και να κάτσουμε εμείς θα είμαστε εκεί!!! κάτι αλαζόνες και τσάμπα μάγκες θα μας βλέπουν από τον καναπέ... Δεν έχουμε ομάδα για να το ξαναπάρουμε αλλά και πέρυσι δεν είχαμε και το σηκώσαμε, ελπίζουμε να κοιμηθεί και πάλι ο θεός!!! [/quote]
αν και δεν ειμαι γαυρος μαγκια του ολυμπιακου που πηγε στο final 4.
μακαρι να το ξαναπαρετε και να ξαναξυπνησει η μπασκετικη ελλαδα.....
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
λοιπόν δεν κατάλαβα γιατί ποστάρεις συνέχεια το ίδιο πράγμα, κατάλαβες ; Υ.Γ.1. ΑΕΚΑΡΑ είμαι αφού δεν το έχεις καταλάβει, ΟΧΙ ORIGINAL. [/quote]
επειδη δεν καταλαβα εγω τωρα με την σειρα μου πες μου ..πιο ιδιο πραγμα ποσταρο συνεχεια..??
χαιρομαι που εισαι αεκ,αλλα δεν μου απαντας σε κατι.εκτος αν δεν ξερεις...
ετσι δεν ξεβρωμιζουν απλα βαζετε τα σκουπιδια κατω απο το χαλι....[/quote]
λοιπόν για να καταλάβεις τελικά, εννοώ το "κούλα". έτσι και αλλιώς ασχολήσου με την ¨ξεβρωμισμένη¨ ομάδα σου και χρησιμοποίησε τις νουθεσίες και τις συμβουλές γι΄ αυτήν. το αν χαίρεσαι που είμαι ΑΕΚ μου είναι αδιάφορο.
λοιπόν δεν κατάλαβα γιατί ποστάρεις συνέχεια το ίδιο πράγμα, κατάλαβες ; Υ.Γ.1. ΑΕΚΑΡΑ είμαι αφού δεν το έχεις καταλάβει, ΟΧΙ ORIGINAL.
επειδη δεν καταλαβα εγω τωρα με την σειρα μου πες μου ..πιο ιδιο πραγμα ποσταρο συνεχεια..??
χαιρομαι που εισαι αεκ,αλλα δεν μου απαντας σε κατι.εκτος αν δεν ξερεις...
ετσι δεν ξεβρωμιζουν απλα βαζετε τα σκουπιδια κατω απο το χαλι....[/quote]
λοιπόν για να καταλάβεις τελικά, εννοώ το "κούλα". έτσι και αλλιώς ασχολήσου με την ¨ξεβρωμισμένη¨ ομάδα σου και χρησιμοποίησε τις νουθεσίες και τις συμβουλές γι΄ αυτήν. το αν χαίρεσαι που είμαι ΑΕΚ μου είναι αδιάφορο.[/quote]
το κουλα το λενε για την ΑΕΚουλα...
η ομαδα μου δεν ξεβρωμιστικε και δεν ξερω αν τα καταφερει να ξεβρομιστει στο τελος...
συμβουλες δεν δινω σε κανεναν και για καμια ομαδα γιατι απλα δεν ξερω και δεν ειμαι ειδικος....
αν χαλιεσαι που ασχολουμαστε με την αεκ=ομαδα σου μην διαβαζεις τον αθλητικο καφενε εδω παιζουν ολες οι αποψεις και απο ολους....
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
εγω παντως καταλαβα οτι ο νικολας θα μετακομισει προς πειραια μερια...αντε σε περιμενουμε βρε ελα εδω και δεν θα σε ξανακοροιδεψει κανενας!!!!!θα τυχεις την καλυτερη προστασια
αντε εγω τωρα που εγινα παοκ πως θα παω στο σχολειο ,που θα με κοροιδευουν τ αλλα παιδια ε ρε τι μου κανατε!!!
Άμα ξαναπάς Θεσσαλονίκη και γυρίσεις να μου γράψεις.... Θα φας τόσο ξύλο που δεν θα περιγράφεται!!! Δίκαια πάντως πέρασε ο Αστέρας, αν και ένας τελικός με ΠΑΟΚ θα ήταν ότι καλύτερο από όλες τις απόψεις!!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
απορω πως θελανε καποιοι να παρουμε και κυπελο..... ..
ελααααα μη μου πείς οτι υπήρχε Παοκτζής που πίστευε οτι δε θα παρει το κύπελο ΑΥΤΗ η σουπερ ντουπερ ΟΜΑΔΑΡΑ του Ιβαν ..μ αυτο το καταπληκτικό ροστερ και την εγγύηση του Ελληνα μουρίνιο ....
το τι ακουσανε τ αυτακια μου τη φετεινη περίοδο ...δε λέγεται
ρε ΑΑΑΑΑΑΑ στα Διάλα !!!!
υ.γ. ....κι η Ζωή Συνεχίζεται
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
απορω πως θελανε καποιοι να παρουμε και κυπελο..... ..
ελααααα μη μου πείς οτι υπήρχε Παοκτζής που πίστευε οτι δε θα παρει το κύπελο ΑΥΤΗ η σουπερ ντουπερ ΟΜΑΔΑΡΑ του Ιβαν ..μ αυτο το καταπληκτικό ροστερ και την εγγύηση του Ελληνα μουρίνιο ....
το τι ακουσανε τ αυτακια μου τη φετεινη περίοδο ...δε λέγεται
ρε ΑΑΑΑΑΑΑ στα Διάλα !!!!
υ.γ. ....κι η Ζωή Συνεχίζεται
ρε νικ εδω λεγανε οι του ρουλοι οτι φετος ριξανε τον εναν αετο και θα ριξουν του χρονου τον αλλον ..δεν θα ελεγαν για τον παοκ και το κυπελο???τα αθλητικα νεα (εφημεριδα αρη)δεν ειδες τι εγραφαν σημερα??? ελλαδα εισαι..... ..
μπορει να πικραθικαμε και παλι που χασαμε μια ευκαιρια για τον τελικο αλλα ο αστερας ειχε περασει απο την τουμπα ακομα...
οσο για τον ελληνα μουρινιο αφου προσπαθησε να νικησει τα αποδητηρια διωχνοντας την σημαια και αρχηγο του παοκ καλα να παθει θα τον αδειασει τωρα ο κοντος και αντε στο ταμειο ανεργειας.....
ηθελε να ειναι και ο πρωτος ελληνας προπονητης στο τσουλου.....ας μαθει πρωτα οτι οταν ειμαστε με την πλατη στον τοιχο δεν κανουμε γιομες για κεφαλια σε εναν απο τους πιο κοντους επιθετικους του πρωταθληματος (τον σαλπι)...
τεσπα δεν γιναμε παοκ για τα κυπελα και τα πρωταθληματα....μου τελειωνει και το κοληριο γ@μ@το...