Επιδη είμαστε παλιότεροι απο εσένα ξέρουμε γιατί φύγαν τοσο άδικα τα παιδιά και αυτο το θέμα δεν το ξαναπιάνω. Τώρα για τα πρωταθλήματα και κύπελα κανα δυο ηταν σονικα τα άλλα άστα να πάνε ..Κατι κωσκοταδες κατι σαλιαρεληδες να μην το κάνουμε θεμα Τελος πάντων σύλλογοι των αθηνων ΑΕΚ ΠΑΟ ΘΡΥΛΟΣ εχουν διώξει των κόσμο απο τα γήπεδα αντε και τωρα η τροικα και γνώμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να χαίρεσαι για το ποδόσφαιρο που βλέπεις στην Ελλάδα
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
Επιδη είμαστε παλιότεροι απο εσένα ξέρουμε γιατί φύγαν τοσο άδικα τα παιδιά και αυτο το θέμα δεν το ξαναπιάνω. Τώρα για τα πρωταθλήματα και κύπελα κανα δυο ηταν σονικα τα άλλα άστα να πάνε ..Κατι κωσκοταδες κατι σαλιαρεληδες να μην το κάνουμε θεμα Τελος πάντων σύλλογοι των αθηνων ΑΕΚ ΠΑΟ ΘΡΥΛΟΣ εχουν διώξει των κόσμο απο τα γήπεδα αντε και τωρα η τροικα και γνώμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να χαίρεσαι για το ποδόσφαιρο που βλέπεις στην Ελλάδα
δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα αλλα δεν χαιρομαι πραγματικα.οχι μονο για το ποδοσφαιρο αλλα και για το μπασκετ....οντως οι αεκ-παο-θρυνος κανουν οτι ειναι δυνατον να το καταντησουν σαν το μπασκετ....αδεια γηπεδα.
αν και δεν μπορεσα να δω το χθεσινο πλατανιας-παοκ ειδα την κοκκινη στον σαλπι και βαρουσα το κεφαλι μου....
του χρονου παντως η τουμπα θα εχει αρκετα πολυ κοσμο,μπορει οχι τα 21.500 διαρκειας (το μαχιμουμ για την τωρα τουμπα μια και πρεπει να μεινουν και για φιλοξενουμενους????) επι ζαγορακη αλλα θα αρχισουν παλι να μαζευονται....
ας βαλει κανα PABLO GARCIA προεδρο και θα δεις οτι θα ειναι ολα διειαρκειας.....μεχρι και ο Σ.Φ. ΤΑΡΑΤΣΑ τιγκα θα ειναι.....
Πλέον πρεπει να αλλάξουμε και το σύνθημα " και το Μάη θα ειναι ωραία..." πρεπει να το κάνουμε " και τον Μάρτη θα είναι ωραία..." 40 δεν ειναι και λίγα ...
Σίγουρα δεν τα αξίζαμε όλα .
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
teofilos
Ηλικία : 57 Τόπος : θεσσαλονικη / Δρυμος Registration date : 30/06/2012
Είναι σίγουρο οτι δεν σε ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα μιας και αυτο όπως παραδέχεστε το ελέγχετε πλήρως σε ολα τα επιπεδα οποτε τι Μαι κι Απρίλη λες τωρα απο τον Ιουλιο το εχεις Αυτο που θες ειναι να νην έχεις άλλη ελληνική ομάδα στους ομίλους για να μη μοιράζεσαι τα λεφτά. Αγωνιστικά τωρα, όλοι στην ευρωπη θέλουν να σε εχουν αντίπαλο γιατι εκει δείχνεις την πραγματική άξια σου
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
φιλε μου ειναι καρακοκκινη. και δεν θελουμε τετοια διατησια λεμε.δεν θελουμε να γινουμε ο θρυνος του βορρα.....
Άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλα και την ομάδα τους αυτη την αντιμετώπιση πρέπει να έχουν σε τέτοιου είδους φαινόμενα ,και οχι να επιδεικνύουν έπαρση και αλαζονεία του στυλ (παοκ εισε ρε) στη συγκεκριμένη περίπτωση
Εδώ ο Νάβας ( παίκτης τότε της ΑΕΚ ) με 2 κ@λ@δαχτυλα , είχε πει πως έδειχνε σε όλους πως τίποτα δεν εχει τελειώσει για την ομάδα του, καθώς το σκορ ειναι 1 - 1
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
Όταν ήρθε η ώρα για την "καληνύχτα", ο δημοσιογράφος ανέφερε: "Κύριε Σάββα, αν είναι να μην απαντάτε στις ερωτήσεις που σας κάνουμε, καλύτερα να μας τις στέλνετε από πριν, όπως τα non paper. Μαζί". Το σχόλιο επίσης δεν άρεσε στον κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος έκλεισε το τηλέφωνο...
Στημενα ειναι ολα ρεεε!
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
φιλε μου ειναι καρακοκκινη. και δεν θελουμε τετοια διατησια λεμε.δεν θελουμε να γινουμε ο θρυνος του βορρα.....
Άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλα και την ομάδα τους αυτη την αντιμετώπιση πρέπει να έχουν σε τέτοιου είδους φαινόμενα ,και οχι να επιδεικνύουν έπαρση και αλαζονεία του στυλ (παοκ εισε ρε) στη συγκεκριμένη περίπτωση
ετσι....
οσο για τον σαλπι.....δεν βγαινεις ρε σαλπι στα καναλια και λες εκανα δεν εκανα μουτζα....αφου εισαι στον Π.Α.Ο.Κ θα τα εχεις αυτα...
συνεχιζεις ομως απο την κερκιδα....το νουσου σαλπι γιατι εμεις δεν εχουμε ντουντουκα......
καλα ρε κουπατη με το ημερολογιο τα βαλατε τωρα??τι σας πειραζε η ημερομηνια του τελικου??
οσο για το παλικαρακι εκει στην ρομα...ξυπνα ρεεεεεε μου ηθελες και ευρωπη τρομαρα σουυυυυυυ......