|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMSTAMOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Κυρ Φεβ 01 2015, 22:54 | |
| 1. ολυμπιακος 2. παο 3.παοκ παει στοιχημα??/ |
|
| |
LALAS Member
Ηλικία : 46 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 05/08/2011
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Φεβ 01 2015, 23:06 | |
| ποιος σου ζητησε απαντηση????Εκτος και αν δεν ξερω να γραφω.
|
|
| |
LALAS Member
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Φεβ 01 2015, 23:10 | |
| δεν πατε να βαρεσετε και το ανιψακι μου που συχναζει με κασκολ 2η κουνια δεξια και μετα να μιλησετε για σιχαματα?? μιλησαν οι αγιοι γαυροι.Δεν λεω οτι στην δικη μου ομαδα ειναι ολοι καλα παιδια αλλα να μιλανε και οι γαυροι ειναι αμαρτια |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Φεβ 01 2015, 23:15 | |
| Δηλαδη καποιοι αντικειμενικοι απο εσας θελετε να μου πειτε οτι το βρισιμο σε διαιτητη και οι απειρες κλωτσιες(οριμενες φονικες) δε πρεπει να τιμωρουνται με κοκκινη και μαλιστα απευθειας???Ρε πατε καλα??Φιλε lala δηλαδη θελεις να μου πεις οτι δεν υπηρχε καμια κοκκινη σε καμμια των περιπτωσεων και οτι ο διαιτητης ηταν καργα στημενος που εδωσε τις καρτες αυτες στις πραξεις που ακομα και οι εξωγηινοι απο τον πλανητη ανδρομεδα ειδαν και εβριζαν???Φιλε shadow το μπεεε μαλλον το αξιζουν αυτοι οι οποιοι περιμενουν τον ξυπολητο πρηγκιψ αλλα και αυτοι που περιμενουν παιχτες τυπου Ροναλντινιο(στα ονειρα τους φυσικα).Ειλικρινα τον Μαρινακη δεν τον γουσταρω για πολλους λογους αλλα επιτελους σταματηστε το γιο γιο με το "ολα ο Ολυμπιακος τα φταιει" και δειτε την καταντια σας.Φετος ο Παοκ κλαιει περισσοτερο και απο οσο εχει κλαψει ο Παο ολα τα χρονια που τον θυμαμαι.Ειλικρινα βαλτε στο μυαλο σας και χωνεψτε το οτι στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη καλως ή κακως μονο 2 Ελληνικες ομαδες ιστορικες υπαρχουν και αυτες ειναι ο Ολυμπιακος και ο Παο.Ο πρωταθλητισμος θελει φρυδια και καρδια νικητη και οχι δηλωσεις του τυπου "με την βοηθεια της Παναγιας" και ολο οι αλλοι φταινε!!!Ειλικρινα περιμενω πως και πως το παιχνιδι στη τουμπα ωστε να αποδειξετε στους εαυτους σας και φετος το επιπεδο σας(σιγουρα θα εχετε ξεχασει ηδη οτι τουλαχιστον φετος δεν εγινε το παραμικρο στο γηπεδο μας).Ποτε μα ποτε σε αυτο το νημα δεν εχω αναφερει το παραμικρο σε οτι μακακια και αν εχω διαβασει αλλα ελεος φτανει πια.Η καραμελα εγινε τυραμολα ελεος...Θα διαβασω τις απαντησεις σας αλλα ειλικρινα δεν θα απαντησω σε κανενα τυρακι που θα μου πεταξετε και αυτο διοτι εχω βαρεθει αυτο το οπαδιλικι.Αυτα... |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Φεβ 01 2015, 23:23 | |
| redpower να σαι καλα ασχοληθηκες πολυ και δεν αξιζε αλλα μιας και τα πες ολα αυτα σου βγαζω το καπελο. για ολα φταιει ο ολυμπιακος, αλλοτε ο συριζα, αλλοτε η μερκελ και οποτε γκρεμιζονται οι σεπτεμβριανες ελπιδες του πρωταθληματος και του +5 φταιει ο σαλπιγγιδης. Ρε shadow αληθεια μιας και μου το θυμισε ο red με τον ronaldhinio τι γινεται κολλησε η μεταγραφη στο που θα μεινει καλαμαρια ή τουμπα? οσο για τον lala πραγματικα δεν αξιζει απαντηση.
ξεπεραστε το κομπλεξ σας με τον ολυμπιακο και ισως καποια στιγμη να κανετε κατι, περσυ κανατε την τουμπα ανω κατω για να προκριθειτε στον τελικο και τελικα κατεβηκατε και φαγατε με μιση ομαδα 4 απο τον παναθηναικο |
|
| |
LALAS Member
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Φεβ 01 2015, 23:26 | |
| ποτε δεν ειπα οτι η ομαδα μου οτι αξιζει το πρωταθλημα και για να σου απαντησω αν στη θεση του Μπαλεφα ηταν ο Μανιατης,που δεν βαζει γλωσσα μεσα,θα την εδινε την καρτα???Οσο για τον πρωτο γυρο μαλλον εγω πετουσα τα καπνογονα στον Γλυκο οπως επισης κυνηγουσα τον περειρα να τον δειρω |
|
| |
LALAS Member
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Φεβ 01 2015, 23:29 | |
| [quote="rafel7"]redpower να σαι καλα ασχοληθηκες πολυ και δεν αξιζε αλλα μιας και τα πες ολα αυτα σου βγαζω το καπελο. για ολα φταιει ο ολυμπιακος, αλλοτε ο συριζα, αλλοτε η μερκελ και οποτε γκρεμιζονται οι σεπτεμβριανες ελπιδες του πρωταθληματος και του +5 φταιει ο σαλπιγγιδης. Ρε shadow αληθεια μιας και μου το θυμισε ο red με τον ronaldhinio τι γινεται κολλησε η μεταγραφη στο που θα μεινει καλαμαρια ή τουμπα? οσο για τον lala πραγματικα δεν αξιζει απαντηση.
ξεπεραστε το κομπλεξ σας με τον ολυμπιακο και ισως καποια στιγμη να κανετε κατι, περσυ κανατε την τουμπα ανω κατω για να προκριθειτε στον τελικο και τελικα κατεβηκατε και φαγατε με μιση ομαδα 4 απο τον παναθηναικοδειχνεις το επιπεδο σου οποτε δεν ασχολουμε αλλο με εναν ΓΑΥΡΟ γιατι ολυμπιακος δεν εισαι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Κυρ Φεβ 01 2015, 23:36 | |
| γιατι επειδη ειπα την αληθεια? ποσες κοκκινες φαγατε περσυ και κατεβασατε μιση ομαδα στο οακα? η χρονια παντως ηταν πετυχημενη περσυ μας κερδισατε 2 φορες οποτε ολα καλα |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 02 2015, 08:01 | |
| kalhmera να ειμαστε καλα και να ασχολουμαστε μονο για χαβαλε με το αθλημα ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ τα λεει ολα η λεξη ... |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 02 2015, 08:14 | |
| ρε ειστε καλα μιλατε οι γαυροι για κοκκινες και πεναλτυ??
το μπεεεεε παει σε ολους αυτους που πανυγιριζαν το κυπελο με τον ατρομητο ενω αυτοι που τωρα αρχισαν να ξυπνανε ειχαν φυγει απο το γηπεδο.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 02 2015, 08:15 | |
| καλημερα αδερφε.για ολους εμας ειναι παιχνιδι για τους παραχαιδεμενους ομως δεν ειναι.... |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 02 2015, 10:46 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- καλημερα αδερφε.για ολους εμας ειναι παιχνιδι για τους παραχαιδεμενους ομως δεν ειναι....
δε θελω να ακουω μαλακιες και αφου θες να τακουσεις ακου... οτι αξιζει ο καθενας παιρνει..δεξου και μη εισαι πορωμενος ( η ομαδα σου μαλλον παοκ σε κοβω ημουν και εγω φιλοπαοκτζης καποτε... ) τα παραπονα σου να τα κανεις 1. στο προεδρο σου τον απατεωνα που εχει στησει με το χονδρο (ξερεις ποιον εννοω) ολα τα ματς του πρωταθληματος (δηθεν κερδισες στο καραισκακη και τα κοροιδα θα παρουν πρωταθλημα...ευχαριστηρια μετα στον ασχετο προπονητη αναστασιαδη ο χονδρος και παρε τις ηττες που δεν ηταν στο προγραμμα ολοι στο κουβα και μερικοι οικονομησαν..)2. στον ασχετο κοουτς που εχεις γιατι δε πηρε κανα μητροπολιτη για προπονητη?? δε μας χεζεις ρε φιλαρακι ..που θα πας με αυτα τα χαλια ??και στο τελος θα σε φαει ο παο και θα βγεις τριτος θυμησου το .. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 02 2015, 13:41 | |
| παοκ ειμαι αν ειμαστε και εμεις στο κολπο δεν ξερω ρε φιλε να σου πω... τα χαλια μας τα εχουμε σιγουρα ομως τα λεμε κιολας οχι σαν τους γαβρους....αν συνεχισουμε ετσι μας βλεπω παλι 3-4...καλα κανεις υγιεις παοκτσης δεν ειπε οτι φετος παμε για πρωταθλημα.με τι με 13-14 παιχτες και χωρις την κεδ???γελαει ο κοσμος.... τωρα για το χεσιμο δεν ξερω να σου στειλω κανα πακετο.. οσο για την φωτο με το κλαυς και την πενταρα που δειχνει...οχι ρε φιλε δεν παρεξηγηθηκαμε ΧΑΒΑΛΕ κανουμε και μονο αυτο...και στην τελικη γιαυτο εγινε και το καφενειο για την καζουρα οποιος δεν αντεχει....στο καλο..... οσο για το πεσιμο που ειπαν στα καναλια παλι σανο σας εδωσαν για να δυναμιτισουν το κλιμα....οσους και να ρωτησα δεν εγινε τιποτα....ακομα ειπανε οτι και το πουλμαν τις αποστολης δεχτηκε επιθεση...και ο αρχηγος αποστολης του γαυρου το διψευσε σημερα..... πιασε ενα σκετο γιατι και στο μπασκετ κλαρινακι καναμε ... στους υγιεις..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 02 2015, 14:37 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- παοκ ειμαι αν ειμαστε και εμεις στο κολπο δεν ξερω ρε φιλε να σου πω...
τα χαλια μας τα εχουμε σιγουρα ομως τα λεμε κιολας οχι σαν τους γαβρους....αν συνεχισουμε ετσι μας βλεπω παλι 3-4...καλα κανεις υγιεις παοκτσης δεν ειπε οτι φετος παμε για πρωταθλημα.με τι με 13-14 παιχτες και χωρις την κεδ???γελαει ο κοσμος....
τωρα για το χεσιμο δεν ξερω να σου στειλω κανα πακετο..
οσο για την φωτο με το κλαυς και την πενταρα που δειχνει...οχι ρε φιλε δεν παρεξηγηθηκαμε ΧΑΒΑΛΕ κανουμε και μονο αυτο...και στην τελικη γιαυτο εγινε και το καφενειο για την καζουρα οποιος δεν αντεχει....στο καλο..... οσο για το πεσιμο που ειπαν στα καναλια παλι σανο σας εδωσαν για να δυναμιτισουν το κλιμα....οσους και να ρωτησα δεν εγινε τιποτα....ακομα ειπανε οτι και το πουλμαν τις αποστολης δεχτηκε επιθεση...και ο αρχηγος αποστολης του γαυρου το διψευσε σημερα.....
πιασε ενα σκετο γιατι και στο μπασκετ κλαρινακι καναμε ...
στους υγιεις..... το μπεεεε φιλε στο πουλαει ο σαββιδης 3 χρονια τωρα με αερατα πρωταθληματα μεταγραφες που κολλησανε στο παρα πεντε, με φιλιες αλαφουζου και μελλισανιδη, αγγαλιες στον τελικο κυπελλου και δε συμμαζευεται. ο χοντρος τουλαχιστον το δινει δωρεαν το σανο γιατι το βλεπει καθαρα σαν επιχειρηση το ποδοσφαιρο (και ετσι ειναι) γ' αυτο και δεν παταει κοσμος στο καραισκακη παρα μονο αν ειναι CL. δεν ξερω αν εισαι συνδεσμιτης, απο τα λεγομενα σου δεν εισαι οποτε μη μου το γυρνας οτι κανενας υγιεις παοκτσης δεν γλυκοκοιταζε πρωταθλημα, τα γραφομενα σου σε προηγουμενες σελιδες μαρτυρανε αλλα και ναι η φωτο που βαλα ηταν καθαρα χαβαλετζιδικη εκτος αν πιστευεις οτι καθησα να μπω στον κοπο να ψαξω και να ανεβασω τη μουρη του αθανασιαδη απλα για να ρθω σε κοντρα με παοκτσηδες |
|
| |
LALAS Member
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 02 2015, 14:46 | |
| αν απο τα γραφομενα μου καταλαβες οτι για ολα φταιει ο ολυμπιακος τοτε λαθος το διατυπωσα.Το ξαναλεω οτι η ομαδα μου δεν αξιζει το πρωταθλημα για πολλους λογους(οργανοση,ροστερ κα)αλλα για την απαξιωση του πρωταθληματος φταιει,γιατι με καθε τροπο πρεπει να παρει τα 20 εκ απο το gl.Οσο για τα σιχαματα που ειπα δεν εννοουσα κανεναν φιλο απο εδω μεσα, αλλα τους διοικουντες τις ομαδας,οποτε ζηταω συγνωμη αν παρεξηγηθηκαν ταγραφομενα μου |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Δευ Φεβ 02 2015, 17:51 | |
| αθλητικος καφενες .. ετσι λεει το νημα μαγκες.....για παμε να ειμαστε καλα να συζηταμε... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Τρι Φεβ 03 2015, 00:20 | |
| Rafel7 οχι δεν ειμαι συνδεσμιτης αν και πριν 20 χρονια βοηθησα να στηθει ενας.....τεσπα.....
αλλο γλυκοκοιταω αλλο ξερω τι μου γινεται.....τα λεει και ο λαλας ποιο πανω.
και ο οπαδος τις βεροιας λες δεν γλυκοκοιταει το πρωταθλημα δλδ?.
οσο για τον σαββιδη δεν καταλαβε ακομα που ηρθε.δεν ειμαστε π.α.ο.κ για τα πρωταθληματα..... |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Τρι Φεβ 03 2015, 10:26 | |
| ο σαββιδης ζηταει την τιμωρια του ολυμπιακου στο κυπελλο ελλαδος και του προπονητη του επειδη δε κανουν δηλωσεις στο nova..(παιχνιδια με φωστηρα και τυρναβο) 1.καποιος να πει στο Σαββιδη οτι ο παοκ εχει αποκλειστει απο το κυπελο και 2.(το διαβασα στο sport 24 ) Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβει σε διευκρινιστικές δηλώσεις για το θέμα για να μην νομίζει η φίλαθλη κοινή γνώμη ότι η τιμωρία ζητείται για να μην βρίσκεται ο κ. Περέιρα στον παγκο του Ολυμπαικού. Οι λόγοι είναι καθαρά πρακτικοί αφού στα πλαίσια του προγράμματος "Εξυηγίανση 2015-16" το βράδυ της Κυριακής στον πάγκο του Ολυμπιακού θα γίνονται διάφορες βελτιωτικές εργασίες αναστήλωσης του πάγκου με διάφορα υλικά που θα συλεχθουν από τους γύρω χώρους ενώ θα υπάρχυν και διάφορα happening όπως ρήψη φωτοβολίδων και κροτίδων για την δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας ενώ στους τυχερούς της αποστολής του Ολυμπιακού θα διανεμηθούν δια της ρίψης νέρα, χυμοί, καφέδες διάφορων ειδών ενώ θα δοθεί και ελαφρύ γεύμα απότελούμενο από γαύρο σε διάφορες εκδοχές όπως ωμό(σούσι), τηγανητό και για τους gourmet πλακί στον φούρνο. Τέλος για φρούτο θα αποσταλούν επίσης δια της ρίψης διάφορα εσπεριδοειδή. Παρά της φιλότιμες προσπάθειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι εργασίες δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν νωρίτερα από το βράδυ της Κυριακής εάν και εφόσον ολοκληρωθεί ο αγώνας. Στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος υπάρχει σκέψη για ανάλογες εκδηλώσεις και για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο ανάλογα και με το αποτέλεσμα του κυριακάτικου αγώνα και της διαφοράς του Ολυμπιακού από τον δεύτερο. kalo?? |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Τετ Φεβ 04 2015, 22:12 | |
| καποιο ΣΤΟΙΧΗΜΑ ειπαμε rafel 7 ισχυει????χαχαχαχ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 05 2015, 10:59 | |
| εδω οι γαυροι καινε τον παγκο με φοτοβολιδα περσυ στο κυπελλο.....μην τρωτε οτι σας ταιζουν αλλα τα χαιβανια τα δικα μας δεν εκαναν τιποτα..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 05 2015, 11:01 | |
| οσο για τον παοκ ειμαστε αξιοι τις μοιρας μας δεν παιζεις=χανεις απλα πραγμτα.... στον γυρισμο τους εκανε και εναν πλευρικο ανεμο στην απογειωση και τα χρειαστικαν....λετε να ηταν σκουντημα απο την παναγια για να ξυπνησουν???να δουμε.... |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 05 2015, 11:38 | |
| Στα παιχνίδια της Ζωής μας η κερδίζεις η μαθαίνεις ...
...με την αγάπη μου κι η παναγιά μαζί σας !!!!
υ.γ....."φιλότιμο" και "φανέλα" ειναι πολύ χαμηλά στον κατάλογο αξιών ...ρωτήστε τον Σαββίδη και θα σας πεί !!!
τα πέρασα και τα ξερω ...γιαυτο ασχολουμαι μονο με τις ακαδημίες ...και γουσταρω μπαλίτσα ...!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 05 2015, 11:49 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
εδω οι γαυροι καινε τον παγκο με φοτοβολιδα περσυ στο κυπελλο.....μην τρωτε οτι σας ταιζουν αλλα τα χαιβανια τα δικα μας δεν εκαναν τιποτα..... αναλυσαμε με επιχειρηματα και μαλιστα αρκετα το ποιος τρωει το χορτο για τον περσυνο ημιτελικο το μονο που αναφερθηκε ηταν απο εμενα το οτι το παθος των παικτων σας ηταν τετοιο που τους μισους τους αναγκασε να δουν τον τελικο απο τον καναπε. αλλα δεν πειραζει το ηθικο κυπελλο ηταν οτι αποκλειστηκε ο ολυμπιακος, χαλαλι η τεσσαρα απο την κατασκηνωση JIM στειλε αριθμο να σου κανω καταθεση δε χρειαζεται να περιμενουμε μεχρι το τελος του πρωταθληματος φιλε |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 05 2015, 13:38 | |
| - niksalonik έγραψε:
- Στα παιχνίδια της Ζωής μας η κερδίζεις η μαθαίνεις ...
...με την αγάπη μου κι η παναγιά μαζί σας !!!!
υ.γ....."φιλότιμο" και "φανέλα" ειναι πολύ χαμηλά στον κατάλογο αξιών ...ρωτήστε τον Σαββίδη και θα σας πεί !!!
τα πέρασα και τα ξερω ...γιαυτο ασχολουμαι μονο με τις ακαδημίες ...και γουσταρω μπαλίτσα ...!!!
ναι ρε νικ ακριβως.αφου αρχισαμε να γαυροποιουμαστε και εμεις το παρατησα το γηπεδο και εγω.πλεον είναι μονο νουμερα συμβολαιων.δεν ηταν ετσι ο Π.Α.Ο.Κ.δεν τον θελουμε ετσι....δεν θελουμε να γινουμε δυναστης στην θεση του δυναστη. rafel7 γραφω από κιν και δεν την παλευω να γραφω πολλα.μην ακουτε ειδήσεις και ραδια.....στην μηχανιωνα που ρωτησα αρκετους που ξερω μου ειπαν ότι με τα πιτσιρικια δεν εγινε τιποτα.....καποιοι δυναμιτιζουν το κλιμα απλα για να μην ληξει ποτε το ματς.απλο είναι..... |
|
| |
| Θέμα: Αθλητικός Καφενές Πεμ Φεβ 05 2015, 13:49 | |
| "shadow.συγνωμη αλλα μαλλον εισαι χειροτερος απο τους καφρους τους γαυβρο τουρκο βαζελο τουρκο πορωμενους... σε παρακαλω να μιλαμε στο καφενε αθλητικα μη ασχολεισαι με χουλιγκανισμους αυτα ειναι γελειοτητες ειπαμε ποδοσφαιρικο πολιτισμο να εχουμε να βλεπουμε παιχνιδι ειναι παιχνιδι το ποδοσφαιρο ..μακρια απο εμας αυτα και πρεπει να τα κατακρινουμε οπου και σε οποια μερια και να γινονται ..για να δω πολιτισμο απο εδω και εμπρος... |
|
| |
|