Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
FINITO

Τόπος : thessaloniki
Registration date : 03/04/2011

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 22:31

ουτε με 3000 ευρω μηχανη ψαχνω 2008 μοντελο ουτε φτηνη μηχανη θα παρω..θα δωσω 4500-5000 χιλιαρικα αλλαθα παρω μηχανη να εχει εξτρα τουλαχιστον 1000 ευρω,και υπαρχουν τετοιες μηχανες..και πολυ απο δω μεσα τις δινουν τοσο τις μηχανες αλλα θελουν παζαρι και δεν μαρεσει εμενα..εγω θελω ενα τυπο να εχει μια μηχανη προσεγμενη και λεει οτι αξιζει 4500 και να μη τη ριξει ουτε 50 ευρω γιατι τοσο αξιζει..το να μου τη βαλει 5000(μπας και βρει το θυμα που λεγαμε και τσιμπησει) για να μου κανει τη χαρη να μου τη ριξει 4500 οχι δεν το δεχομαι γιατι ξερω εξ αρχης οτι αξιζει 4500..αυτο με τρελαινει και τον κανουν ολοι οσοι πουλανε βαζουν λιγο παραπανω την τιμη και σου λεει να εχω περιθωριο να κανω ψαλιδι..το θεωρω ηλιθιο ομως γιαυτο αντιδρω ετσι,γιατι το παιζουν ολοι οτι δεν μπορουν να τη ριξουν κτλ κτλ και πρεπει να γινεις εσυ ο μακακας,να τον πρηξεις να του κουνησεις 4500 στη μουρη και μετα να στο δωσει και να νομιζεις οτι σου εκανε και χαρη!!οποιος καταλαβε καταλαβε αντε πολυ ασχοληθηκα,πεσατε να μας φατε σας θιξαμε τωρα!
και για να σας λυσω την απορια και γυναικα εχω και μια africa twin απιστευτα προσεγμενη και απτις καλυτερες μηχανες που εχουν βγει και θελω να τη δωσω στον αδερφο μου για να παρω ενα VSTROM γιατι ειναι εξισου καλη μηχανη και πιο καινουρια.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
apogt
moderator
moderator
apogt

Τόπος : Άνοιξη
Registration date : 19/03/2011

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 22:48

Αφού ρε μεγάλε ξέρεις τι θες, ξέρεις τι γίνεται στην αγορά είσαι τόσο ψαγμένος, τι θες και μας ζαλίζεις εδώ πέρα? βρες την μηχανή που θες, αγόρασε την και άσε μας στην ησυχία μας!!! Σε ευχαριστούμε που έκανες την τιμή να ασχοληθείς μαζί μας ανοίγοντάς μας πραγματικά τα μάτια What a Face !!! Επειδή όμως ξέρουμε και εμείς τι γίνεται στον κόσμο, ψάξε να δαγκώσεις πουθενά αλλού!!! Arrow
loverdos11
moderator
moderator
loverdos11

Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Registration date : 11/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 22:49

FINITO έγραψε:
ουτε με 3000 ευρω μηχανη ψαχνω 2008 μοντελο ουτε φτηνη μηχανη θα παρω..θα δωσω 4500-5000 χιλιαρικα αλλαθα παρω μηχανη να εχει εξτρα τουλαχιστον 1000 ευρω,και υπαρχουν τετοιες μηχανες..και πολυ απο δω μεσα τις δινουν τοσο τις μηχανες αλλα θελουν παζαρι και δεν μαρεσει εμενα..εγω θελω ενα τυπο να εχει μια μηχανη προσεγμενη και λεει οτι αξιζει 4500 και να μη τη ριξει ουτε 50 ευρω γιατι τοσο αξιζει..το να μου τη βαλει 5000(μπας και βρει το θυμα που λεγαμε και τσιμπησει) για να μου κανει τη χαρη να μου τη ριξει 4500 οχι δεν το δεχομαι γιατι ξερω εξ αρχης οτι αξιζει 4500..αυτο με τρελαινει και τον κανουν ολοι οσοι πουλανε βαζουν λιγο παραπανω την τιμη και σου λεει να εχω περιθωριο να κανω ψαλιδι..το θεωρω ηλιθιο ομως γιαυτο αντιδρω ετσι,γιατι το παιζουν ολοι οτι δεν μπορουν να τη ριξουν κτλ κτλ και πρεπει να γινεις εσυ ο μακακας,να τον πρηξεις να του κουνησεις 4500 στη μουρη και μετα να στο δωσει και να νομιζεις οτι σου εκανε και χαρη!!οποιος καταλαβε καταλαβε αντε πολυ ασχοληθηκα,πεσατε να μας φατε σας θιξαμε τωρα!
και για να σας λυσω την απορια και γυναικα εχω και μια africa twin απιστευτα προσεγμενη και απτις καλυτερες μηχανες που εχουν βγει και θελω να τη δωσω στον αδερφο μου για να παρω ενα VSTROM γιατι ειναι εξισου καλη μηχανη και πιο καινουρια
.

Παρακολουθώ τόσες μέρες τις απαντήσεις σου και εχω να σου πω δώσω 2-3 λύσεις.

1. Αφού έχεις 1 απο τις καλύτερες μηχανες που εχουν βγει ,μια africa twin, βρες για τον αδελφό σου 1 africa twin.

2. Αν δεν σου αρέσει το forum μας , μην ξαναμπεις.

3. Πρόσεχε τα λόγια σου... αν και πιστεύω πως το μπανάκι σου δεν αργεί.

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 33ncnm10Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 33e6ee10Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 63u2ip10Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Amzm8k10Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 2rpb8y10
Vezouvios
Administrator
Administrator
Vezouvios

Τόπος : Mακεδονια
Registration date : 09/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 22:52

FINITO έγραψε:
και για να σας λυσω την απορια και γυναικα εχω και μια africa twin απιστευτα προσεγμενη και απτις καλυτερες μηχανες που εχουν βγει και θελω να τη δωσω στον αδερφο μου για να παρω ενα VSTROM γιατι ειναι εξισου καλη μηχανη και πιο καινουρια.

Καλησπερα και καλως ορισες στο φορουμ....
Εαν θελεις να Παραμεινεις σε αυτον τον χωρο θα πρεπει να μιλας με σεβασμο προς τους συνομιλητες σου.

Μπηκες με φορα και προκαλεις με τον τονο και το υφος που χρησιμοποιεις,θα σε παρακαλουσα να προσεχεις περισσοτερο απο εδω και στο εξης.
Εγινα κατανοητος???

Οσο αφορα το τοπικ και την συνεχεια του..
Το νημα θα παραμεινει ανοιχτο ...

Συνεχιστε σας παρακαλω..Εχει μεγαλο ενδιαφερων ..

www.vstromhellasforum.com
Email:vezouvios@vstromhellasforum.com
Vstrom -650 K4  Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Anim_77de2acd-f78b-e4a4-21de-bcd392d7392b
narcissus
moderator
moderator
narcissus

Τόπος : Θες άλλο Νίκη
Registration date : 12/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 22:57

Αδελφέ αν ενδιαφέρεσαι , σε παρακαλώ αγόρασε την μηχανή μου, είναι κ9 ατρακαριστο και έχει πάνω από 1500 ? έξτρα.
Την πουλώ -1000?!
Ναι… καλά μετάλαβες, αν την πάρεις θα σου δώσω και 1000? για το πρώτο ταξίδι με την κοπέλα σου, μιας που εγώ δεν έχω…
Μην μου πεις ότι δεν είναι η ευκαιρία που ψάχνεις…?!!!

Υ.Γ. Λες να πάρω και εγώ αφρικα μπας και βρω γκόμενα…???

Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 49587_1005865360_1289758227_q

Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!

Ο έρωτας....Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 25iycf7.....με έρωτα περνάει...Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Xf7wjb..!    
neosos
Member
Member
neosos

Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 18/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 22:59

Όπως ξέρουν κάποιοι είμαι ένας από τους πιο νέους κατόχους vstrom-μέλη του forum
Όσο περνάει ο καιρος δένομαι περισσότερο με την μηχανή και την φορτώνω με διάφορα καλούδια και μετα παίρνω και το
ένα παίρνω και το άλλο και κ.ο.κ Δύσκολα(λέω τώρα) θα την πουλήσω γιατί δύσκολα την πήρα I love you και την "έψαχνα"
καιρό...θεωρώ ότι επειδή στο forum τα περισσότερα Vstrom ,αν όχι όλα, είναι προσεγμένα τουλάχιστον μηχανικά,είναι αυτό που τα
κάνει για τον κάθε ιδιοκτήτη και ιδιαίτερα.Πολύ περισσότερο για τα παιδία που την συντηρούνε και από μόνοι τους είτε επειδή το γουστάρουνε,είτε για λόγους οικονομικούς.Αυτή την αγάπη και φροντίδα είναι νομίζω που δεν μπορούμε να κοστολογίσουμε
όταν έρχεται η ώρα να πουλήσουμε κάτι προσεγμένο και νομίζω ότι κάπου εδώ κολλάει και ο finito (αλλά κάπως άτσαλα).
Απο εκεί και πέρα τα ξαναείπαμε είναι μια ΜΗΧΑΝΗ με ΟΛΑ τα θετικά για την χώρα μας,απροβλημάτιστη(όπως λενε οι παλαιότεροι)πουλάει καλά και γιάυτό και δεν πέφτει εύκολα η τιμή των μεταχειρισμένων.Όπως είπε και ο Eliaskat υπάρχουν και οι ευκαιρίες.......οπότε προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Φίλε finito αυτή την στιγμή προσεγγίζεις το θέμα από την πλευρά του αγοραστή,εύχομαι να βρείς το Vstrom που επιθυμείς και έπειτα να μπείς στην παρέα του forum και να το δείς πως το βλέπουν τα παιδιά και από την σκοπιά του ιδιοκτήτη(και πίστεψέ με όχι του υπερτιμολογημένου!!)Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί χαρίζουν ότι δεν χρειάζονται-χρησιμοποιούν (αλλά δυστηχώς όχι τις μηχανές τους... angry angry )
Πάντα γερός και όρθιος VSTROM

Ουφ τελείωσα....το γράψιμο εεε!!

Κοντίνιου την μούζικα σαλίγκαρε να μην σταματήσει και η φιέστα!!! lol! lol!

neosos
Member
Member
neosos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:03

narcissus έγραψε:

Και αυτή που έχεις δείξει στις φώτο?Μόνο για τις βόλτες σου παρέα? EROS EROS
Πιπέρι κ.Νάρκισε!!!(χουμορ!!)
tolismark
vstromhellasforum Enthusiast
tolismark

Τόπος : Χανιά
Registration date : 30/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:04

narcissus έγραψε:
Αδελφέ αν ενδιαφέρεσαι , σε παρακαλώ αγόρασε την μηχανή μου, είναι κ9 ατρακαριστο και έχει πάνω από 1500 ? έξτρα.
Την πουλώ -1000?!
Ναι… καλά μετάλαβες, αν την πάρεις θα σου δώσω και 1000? για το πρώτο ταξίδι με την κοπέλα σου, μιας που εγώ δεν έχω…
Μην μου πεις ότι δεν είναι η ευκαιρία που ψάχνεις…?!!!

Δικαίωμα...αν δεν κάτσει με τον FINITO!!!
mavras
mavras

Registration date : 16/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:23

ρε τι ζορια τραβαει ο κοσμος...! makakas
SOTHRHS
SOTHRHS

Registration date : 01/06/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:26

φιλε FINITO παρακολουθω τα γραφομενα σου τα οποια μου γεννουν την εξης απορια...
ρωταω λοιπον....
αν αυριο αγοραζες ενα L0 μπουμπουκι οπως το γουσταρεις βρε αδερφε,στα χλμ που το θες και στην κατασταση που το θες 4500,
ποσο θα το πουλουσες μετα απο 2 χρονια???

παρακαλω πολυ να μου απαντησεις

VSTROMAKIAS
VSTROMAKIAS

Τόπος : AΡΙΔΑΙΑ
Registration date : 31/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:28

FINITO έγραψε:
βρε οτι και να λετε γελαω πραγματικα..ολοι ειστε ιδιοκτητες vstrom , αν μιλησει κανενας υποψηφιος αγοραστης θα δειτε οτι εχει την ιδια αποψη..θυματα υπαρχουν πολλα θα βρειτε να τα πουλησετε ολοι τωρα τι μου λετε για σχεση αγαπης και ερωτα,μαλλον σας λειπει καμια καλη κοπελιτσα να σας αναπληρωσει τα κενα!με 700 ευρω ζουμε εξυπνακια μου εσυ αλλα θελεις να πεταξεις την εξυπναδα σου..λεφτα θα βγαλετε απο θυματα οχι απο αυτους που ξερουν.αλλα στην ελλαδα ετσι ειναι παντα πουλαμε ακριβα!

----------------------------

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ........................

edit by vezouvios
Αγορι χαλαρα .."..
http://TEOBURNOUT@IN.GR
terino
gold member
gold member
terino

Τόπος : Athens
Registration date : 15/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:29

VSTROMAKIAS έγραψε:

-----------------------------

Ούτε αυτό είναι σωστό... να αναδιατυπώσεις. Οι κανόνες ισχύουν για όλους, όχι μόνο τα νέα μέλη.
http://www.schoolofdance.gr
Vezouvios
Administrator
Administrator
Vezouvios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:31

terino έγραψε:
VSTROMAKIAS έγραψε:

-----------------------------

Ούτε αυτό είναι σωστό... να αναδιατυπώσεις. Οι κανόνες ισχύουν για όλους, όχι μόνο τα νέα μέλη.

Με προλαβες ρε μπαγασα

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Anim_77de2acd-f78b-e4a4-21de-bcd392d7392b
neosos
Member
Member
neosos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:39

SOTHRHS έγραψε:
φιλε FINITO παρακολουθω τα γραφομενα σου τα οποια μου γεννουν την εξης απορια...
ρωταω λοιπον....
αν αυριο αγοραζες ενα L0 μπουμπουκι οπως το γουσταρεις βρε αδερφε,στα χλμ που το θες και στην κατασταση που το θες 4500,

Σωστό το ερώτημα του Σωτήρη OK

Πάντως τόσα ποσταρίσματα σε τόσο χρονικό διάστημα δεν θυμάμαι για το λίγο που είμαι εδώ να έχω δει rock rock

Finito συσπειρώνεις το forum!!!!!

Πάντα φιλικά και γελαδερά!!!!
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:40

Ήρθε η ώρα!!

popcorn2 popcorn2 popcorn2
foteinos
foteinos

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ
Registration date : 15/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:40

SOTHRHS έγραψε:
ρωταω λοιπον....

Εγώ θα στο χάριζα Laughing Laughing Laughing
SOTHRHS
SOTHRHS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:43

foteinos έγραψε:
SOTHRHS έγραψε:
ρωταω λοιπον....

να σου δωσω και το δικο μου να μου δωσεις κατι αλλο της προκοπης?? Razz Razz Razz
SOTHRHS
SOTHRHS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:43

terino έγραψε:
Ήρθε η ώρα!!

popcorn2 popcorn2 popcorn2

ποια ωρα? What a Face
V - NIGHTHAWK
vstromhellasforum Fanatic
V - NIGHTHAWK

Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος
Registration date : 06/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:48

Επειδη προσωπικα θυγεις και εμενα........
Και ολα τα παιδια εδω μεσα.....και επειδη αδερφε καποιοι εδω μεσα
Πρεπει να κρατανε τα προσχυματα........
Εγω ομως δεν μπορω.....νιωθω σαν το κτηνος που καβαλαω....
Εξοργιζομαι οταν λεει καποιος κατι ασχημο για τα φιλαρακια μου -οικογενεια μου
Δεν θα σε παρακαλουσα......απαιτω να μιλας καλυτερα και οχι ειρωνικα
Και στην τελικη ρε αδερφε κρατα την γνωμη για παρτη σου........
Δεν θα ενδιαφερει......εμεν προσωπικα δεν.......

Πως να το κανουμε ... εισαι κουκουρουκου........
Vezouvios
Administrator
Administrator
Vezouvios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:54

Μαντεψτε που θα μεταφερθει το τοπικ.......

Ναι σωστα μαντεψατε....Μερικοι οχι ολοι...

V - NIGHTHAWK
V - NIGHTHAWK

Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος
Registration date : 06/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 06 2012, 23:57

Vezouvios έγραψε:
Μαντεψτε που θα μεταφερθει το τοπικ.......

Ναι σωστα μαντεψατε....Μερικοι οχι ολοι...

Μα γιατι? mouuuuuu What a Face mouuuuuu mouuuuuu What a Face What a Face
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 07 2012, 00:03

Τα ποπ κορν φταίξανε Ηλία μου? cow

Laughing Laughing Laughing
Vezouvios
Administrator
Administrator
Vezouvios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 07 2012, 00:06

ας μας πει ελευθερα την αποψη του ο φιλος μας..
Τον πηραμε μονοτερμα

SOTHRHS
SOTHRHS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 07 2012, 00:06

terino έγραψε:
Τα ποπ κορν φταίξανε Ηλία μου? cow

Laughing Laughing Laughing

να βαλετε emoticon με γαριδακια αμα ειναι geek geek
foteinos
foteinos

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ
Registration date : 15/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.   Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 07 2012, 00:27

SOTHRHS έγραψε:
foteinos έγραψε:
SOTHRHS έγραψε:
ρωταω λοιπον....

να σου δωσω και το δικο μου να μου δωσεις κατι αλλο της προκοπης?? Razz Razz Razz

Έχω ένα bt 1100 ενδιαφέρεσαι; moto Βέβαια είναι της γυναίκας μου αλλά για σένα θα την ψήσω να δεχτεί την ανταλαγή Laughing

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 3 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Απόψεις....-
Μετάβαση σε: