| Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
FINITO
Ηλικία : 38 Τόπος : thessaloniki Registration date : 03/04/2011
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 22:31 | |
| ουτε με 3000 ευρω μηχανη ψαχνω 2008 μοντελο ουτε φτηνη μηχανη θα παρω..θα δωσω 4500-5000 χιλιαρικα αλλαθα παρω μηχανη να εχει εξτρα τουλαχιστον 1000 ευρω,και υπαρχουν τετοιες μηχανες..και πολυ απο δω μεσα τις δινουν τοσο τις μηχανες αλλα θελουν παζαρι και δεν μαρεσει εμενα..εγω θελω ενα τυπο να εχει μια μηχανη προσεγμενη και λεει οτι αξιζει 4500 και να μη τη ριξει ουτε 50 ευρω γιατι τοσο αξιζει..το να μου τη βαλει 5000(μπας και βρει το θυμα που λεγαμε και τσιμπησει) για να μου κανει τη χαρη να μου τη ριξει 4500 οχι δεν το δεχομαι γιατι ξερω εξ αρχης οτι αξιζει 4500..αυτο με τρελαινει και τον κανουν ολοι οσοι πουλανε βαζουν λιγο παραπανω την τιμη και σου λεει να εχω περιθωριο να κανω ψαλιδι..το θεωρω ηλιθιο ομως γιαυτο αντιδρω ετσι,γιατι το παιζουν ολοι οτι δεν μπορουν να τη ριξουν κτλ κτλ και πρεπει να γινεις εσυ ο μακακας,να τον πρηξεις να του κουνησεις 4500 στη μουρη και μετα να στο δωσει και να νομιζεις οτι σου εκανε και χαρη!!οποιος καταλαβε καταλαβε αντε πολυ ασχοληθηκα,πεσατε να μας φατε σας θιξαμε τωρα! και για να σας λυσω την απορια και γυναικα εχω και μια africa twin απιστευτα προσεγμενη και απτις καλυτερες μηχανες που εχουν βγει και θελω να τη δωσω στον αδερφο μου για να παρω ενα VSTROM γιατι ειναι εξισου καλη μηχανη και πιο καινουρια. |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 22:48 | |
| Αφού ρε μεγάλε ξέρεις τι θες, ξέρεις τι γίνεται στην αγορά είσαι τόσο ψαγμένος, τι θες και μας ζαλίζεις εδώ πέρα? βρες την μηχανή που θες, αγόρασε την και άσε μας στην ησυχία μας!!! Σε ευχαριστούμε που έκανες την τιμή να ασχοληθείς μαζί μας ανοίγοντάς μας πραγματικά τα μάτια !!! Επειδή όμως ξέρουμε και εμείς τι γίνεται στον κόσμο, ψάξε να δαγκώσεις πουθενά αλλού!!! |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 22:49 | |
| - FINITO έγραψε:
- ουτε με 3000 ευρω μηχανη ψαχνω 2008 μοντελο ουτε φτηνη μηχανη θα παρω..θα δωσω 4500-5000 χιλιαρικα αλλαθα παρω μηχανη να εχει εξτρα τουλαχιστον 1000 ευρω,και υπαρχουν τετοιες μηχανες..και πολυ απο δω μεσα τις δινουν τοσο τις μηχανες αλλα θελουν παζαρι και δεν μαρεσει εμενα..εγω θελω ενα τυπο να εχει μια μηχανη προσεγμενη και λεει οτι αξιζει 4500 και να μη τη ριξει ουτε 50 ευρω γιατι τοσο αξιζει..το να μου τη βαλει 5000(μπας και βρει το θυμα που λεγαμε και τσιμπησει) για να μου κανει τη χαρη να μου τη ριξει 4500 οχι δεν το δεχομαι γιατι ξερω εξ αρχης οτι αξιζει 4500..αυτο με τρελαινει και τον κανουν ολοι οσοι πουλανε βαζουν λιγο παραπανω την τιμη και σου λεει να εχω περιθωριο να κανω ψαλιδι..το θεωρω ηλιθιο ομως γιαυτο αντιδρω ετσι,γιατι το παιζουν ολοι οτι δεν μπορουν να τη ριξουν κτλ κτλ και πρεπει να γινεις εσυ ο μακακας,να τον πρηξεις να του κουνησεις 4500 στη μουρη και μετα να στο δωσει και να νομιζεις οτι σου εκανε και χαρη!!οποιος καταλαβε καταλαβε αντε πολυ ασχοληθηκα,πεσατε να μας φατε σας θιξαμε τωρα!
και για να σας λυσω την απορια και γυναικα εχω και μια africa twin απιστευτα προσεγμενη και απτις καλυτερες μηχανες που εχουν βγει και θελω να τη δωσω στον αδερφο μου για να παρω ενα VSTROM γιατι ειναι εξισου καλη μηχανη και πιο καινουρια. Παρακολουθώ τόσες μέρες τις απαντήσεις σου και εχω να σου πω δώσω 2-3 λύσεις. 1. Αφού έχεις 1 απο τις καλύτερες μηχανες που εχουν βγει ,μια africa twin, βρες για τον αδελφό σου 1 africa twin. 2. Αν δεν σου αρέσει το forum μας , μην ξαναμπεις. 3. Πρόσεχε τα λόγια σου... αν και πιστεύω πως το μπανάκι σου δεν αργεί. |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 22:52 | |
| - FINITO έγραψε:
- ουτε με 3000 ευρω μηχανη ψαχνω 2008 μοντελο ουτε φτηνη μηχανη θα παρω..θα δωσω 4500-5000 χιλιαρικα αλλαθα παρω μηχανη να εχει εξτρα τουλαχιστον 1000 ευρω,και υπαρχουν τετοιες μηχανες..και πολυ απο δω μεσα τις δινουν τοσο τις μηχανες αλλα θελουν παζαρι και δεν μαρεσει εμενα..εγω θελω ενα τυπο να εχει μια μηχανη προσεγμενη και λεει οτι αξιζει 4500 και να μη τη ριξει ουτε 50 ευρω γιατι τοσο αξιζει..το να μου τη βαλει 5000(μπας και βρει το θυμα που λεγαμε και τσιμπησει) για να μου κανει τη χαρη να μου τη ριξει 4500 οχι δεν το δεχομαι γιατι ξερω εξ αρχης οτι αξιζει 4500..αυτο με τρελαινει και τον κανουν ολοι οσοι πουλανε βαζουν λιγο παραπανω την τιμη και σου λεει να εχω περιθωριο να κανω ψαλιδι..το θεωρω ηλιθιο ομως γιαυτο αντιδρω ετσι,γιατι το παιζουν ολοι οτι δεν μπορουν να τη ριξουν κτλ κτλ και πρεπει να γινεις εσυ ο μακακας,να τον πρηξεις να του κουνησεις 4500 στη μουρη και μετα να στο δωσει και να νομιζεις οτι σου εκανε και χαρη!!οποιος καταλαβε καταλαβε αντε πολυ ασχοληθηκα,πεσατε να μας φατε σας θιξαμε τωρα!
και για να σας λυσω την απορια και γυναικα εχω και μια africa twin απιστευτα προσεγμενη και απτις καλυτερες μηχανες που εχουν βγει και θελω να τη δωσω στον αδερφο μου για να παρω ενα VSTROM γιατι ειναι εξισου καλη μηχανη και πιο καινουρια. Καλησπερα και καλως ορισες στο φορουμ.... Εαν θελεις να Παραμεινεις σε αυτον τον χωρο θα πρεπει να μιλας με σεβασμο προς τους συνομιλητες σου. Μπηκες με φορα και προκαλεις με τον τονο και το υφος που χρησιμοποιεις,θα σε παρακαλουσα να προσεχεις περισσοτερο απο εδω και στο εξης. Εγινα κατανοητος??? Οσο αφορα το τοπικ και την συνεχεια του.. Το νημα θα παραμεινει ανοιχτο ... Συνεχιστε σας παρακαλω..Εχει μεγαλο ενδιαφερων .. _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 22:57 | |
| Αδελφέ αν ενδιαφέρεσαι , σε παρακαλώ αγόρασε την μηχανή μου, είναι κ9 ατρακαριστο και έχει πάνω από 1500 ? έξτρα. Την πουλώ -1000?! Ναι… καλά μετάλαβες, αν την πάρεις θα σου δώσω και 1000? για το πρώτο ταξίδι με την κοπέλα σου, μιας που εγώ δεν έχω… Μην μου πεις ότι δεν είναι η ευκαιρία που ψάχνεις…?!!!
Υ.Γ. Λες να πάρω και εγώ αφρικα μπας και βρω γκόμενα…???
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
neosos Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/01/2012
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 22:59 | |
| Όπως ξέρουν κάποιοι είμαι ένας από τους πιο νέους κατόχους vstrom-μέλη του forum Όσο περνάει ο καιρος δένομαι περισσότερο με την μηχανή και την φορτώνω με διάφορα καλούδια και μετα παίρνω και το ένα παίρνω και το άλλο και κ.ο.κ Δύσκολα(λέω τώρα) θα την πουλήσω γιατί δύσκολα την πήρα και την "έψαχνα" καιρό...θεωρώ ότι επειδή στο forum τα περισσότερα Vstrom ,αν όχι όλα, είναι προσεγμένα τουλάχιστον μηχανικά,είναι αυτό που τα κάνει για τον κάθε ιδιοκτήτη και ιδιαίτερα.Πολύ περισσότερο για τα παιδία που την συντηρούνε και από μόνοι τους είτε επειδή το γουστάρουνε,είτε για λόγους οικονομικούς.Αυτή την αγάπη και φροντίδα είναι νομίζω που δεν μπορούμε να κοστολογίσουμε όταν έρχεται η ώρα να πουλήσουμε κάτι προσεγμένο και νομίζω ότι κάπου εδώ κολλάει και ο finito (αλλά κάπως άτσαλα). Απο εκεί και πέρα τα ξαναείπαμε είναι μια ΜΗΧΑΝΗ με ΟΛΑ τα θετικά για την χώρα μας,απροβλημάτιστη(όπως λενε οι παλαιότεροι)πουλάει καλά και γιάυτό και δεν πέφτει εύκολα η τιμή των μεταχειρισμένων.Όπως είπε και ο Eliaskat υπάρχουν και οι ευκαιρίες.......οπότε προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός Φίλε finito αυτή την στιγμή προσεγγίζεις το θέμα από την πλευρά του αγοραστή,εύχομαι να βρείς το Vstrom που επιθυμείς και έπειτα να μπείς στην παρέα του forum και να το δείς πως το βλέπουν τα παιδιά και από την σκοπιά του ιδιοκτήτη(και πίστεψέ με όχι του υπερτιμολογημένου!!)Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί χαρίζουν ότι δεν χρειάζονται-χρησιμοποιούν (αλλά δυστηχώς όχι τις μηχανές τους... ) Πάντα γερός και όρθιος Ουφ τελείωσα....το γράψιμο εεε!! Κοντίνιου την μούζικα σαλίγκαρε να μην σταματήσει και η φιέστα!!! |
|
| |
neosos Member
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:03 | |
| - narcissus έγραψε:
- Υ.Γ. Λες να πάρω και εγώ αφρικα μπας και βρω γκόμενα…???
Και αυτή που έχεις δείξει στις φώτο?Μόνο για τις βόλτες σου παρέα? Πιπέρι κ.Νάρκισε!!!(χουμορ!!) |
|
| |
tolismark vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:04 | |
| - narcissus έγραψε:
- Αδελφέ αν ενδιαφέρεσαι , σε παρακαλώ αγόρασε την μηχανή μου, είναι κ9 ατρακαριστο και έχει πάνω από 1500 ? έξτρα.
Την πουλώ -1000?! Ναι… καλά μετάλαβες, αν την πάρεις θα σου δώσω και 1000? για το πρώτο ταξίδι με την κοπέλα σου, μιας που εγώ δεν έχω… Μην μου πεις ότι δεν είναι η ευκαιρία που ψάχνεις…?!!!
Υ.Γ. Λες να πάρω και εγώ αφρικα μπας και βρω γκόμενα…???
Δικαίωμα...αν δεν κάτσει με τον FINITO!!! |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:23 | |
| ρε τι ζορια τραβαει ο κοσμος...! |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:26 | |
| φιλε FINITO παρακολουθω τα γραφομενα σου τα οποια μου γεννουν την εξης απορια... ρωταω λοιπον.... αν αυριο αγοραζες ενα L0 μπουμπουκι οπως το γουσταρεις βρε αδερφε,στα χλμ που το θες και στην κατασταση που το θες 4500, ποσο θα το πουλουσες μετα απο 2 χρονια???
παρακαλω πολυ να μου απαντησεις
|
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:28 | |
| - FINITO έγραψε:
- βρε οτι και να λετε γελαω πραγματικα..ολοι ειστε ιδιοκτητες vstrom , αν μιλησει κανενας υποψηφιος αγοραστης θα δειτε οτι εχει την ιδια αποψη..θυματα υπαρχουν πολλα θα βρειτε να τα πουλησετε ολοι τωρα τι μου λετε για σχεση αγαπης και ερωτα,μαλλον σας λειπει καμια καλη κοπελιτσα να σας αναπληρωσει τα κενα!με 700 ευρω ζουμε εξυπνακια μου εσυ αλλα θελεις να πεταξεις την εξυπναδα σου..λεφτα θα βγαλετε απο θυματα οχι απο αυτους που ξερουν.αλλα στην ελλαδα ετσι ειναι παντα πουλαμε ακριβα!
---------------------------- ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ........................ edit by vezouvios Αγορι χαλαρα ..".. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:29 | |
| - VSTROMAKIAS έγραψε:
-----------------------------
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ........................
Ούτε αυτό είναι σωστό... να αναδιατυπώσεις. Οι κανόνες ισχύουν για όλους, όχι μόνο τα νέα μέλη. |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:31 | |
| - terino έγραψε:
- VSTROMAKIAS έγραψε:
-----------------------------
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ........................
Ούτε αυτό είναι σωστό... να αναδιατυπώσεις. Οι κανόνες ισχύουν για όλους, όχι μόνο τα νέα μέλη. Με προλαβες ρε μπαγασα _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
neosos Member
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:39 | |
| - SOTHRHS έγραψε:
- φιλε FINITO παρακολουθω τα γραφομενα σου τα οποια μου γεννουν την εξης απορια...
ρωταω λοιπον.... αν αυριο αγοραζες ενα L0 μπουμπουκι οπως το γουσταρεις βρε αδερφε,στα χλμ που το θες και στην κατασταση που το θες 4500, ποσο θα το πουλουσες μετα απο 2 χρονια???
παρακαλω πολυ να μου απαντησεις
Σωστό το ερώτημα του Σωτήρη Πάντως τόσα ποσταρίσματα σε τόσο χρονικό διάστημα δεν θυμάμαι για το λίγο που είμαι εδώ να έχω δει Finito συσπειρώνεις το forum!!!!! Πάντα φιλικά και γελαδερά!!!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:40 | |
| |
|
| |
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:40 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:43 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:43 | |
| |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:48 | |
| Επειδη προσωπικα θυγεις και εμενα........ Και ολα τα παιδια εδω μεσα.....και επειδη αδερφε καποιοι εδω μεσα Πρεπει να κρατανε τα προσχυματα........ Εγω ομως δεν μπορω.....νιωθω σαν το κτηνος που καβαλαω.... Εξοργιζομαι οταν λεει καποιος κατι ασχημο για τα φιλαρακια μου -οικογενεια μου Δεν θα σε παρακαλουσα......απαιτω να μιλας καλυτερα και οχι ειρωνικα Και στην τελικη ρε αδερφε κρατα την γνωμη για παρτη σου........ Δεν θα ενδιαφερει......εμεν προσωπικα δεν.......
Πως να το κανουμε ... εισαι κουκουρουκου........ |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:54 | |
| Μαντεψτε που θα μεταφερθει το τοπικ.......
Ναι σωστα μαντεψατε....Μερικοι οχι ολοι...
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Πεμ Σεπ 06 2012, 23:57 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Παρ Σεπ 07 2012, 00:03 | |
| |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Παρ Σεπ 07 2012, 00:06 | |
| ας μας πει ελευθερα την αποψη του ο φιλος μας.. Τον πηραμε μονοτερμα _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Παρ Σεπ 07 2012, 00:06 | |
| |
|
| |
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Παρ Σεπ 07 2012, 00:27 | |
| |
|
| |
| Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. | |
|