| Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Σαβ Σεπ 08 2012, 00:29 | |
| Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά??????? Να υπενθυμίσω τα λόγια του Βολταίρου: Διαφωνώ με ότι λές αλλά θα δώσω και την ζωή μου ακόμη για να διατηρήσεις το δικαίωμα να το λες! ΗΡΕΜΙΑ! |
|
| |
nickname Member
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Σαβ Σεπ 08 2012, 20:55 | |
| Κάντε μια καταγγελία στην επιτροπή ανταγωνισμού για το καρτέλ στα μεταχειρισμένα v-strom. Μηχανή παίρνεις ρε φίλε στην τελική, δεν παίρνεις ψωμί. Δεν έχουμε γιατρούς και φάρμακα κι εσύ είσαι αγανακτησμένος για το είδος πολυτελείας σου και το κάνεις ολόκληρο θέμα. Και εγώ θέλω τώρα ένα v-strom αλλά δεν φτάνει η τσέπη μου. Αποδέξου το και αγανάκτησε για κάτι άλλο. |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Κυρ Σεπ 09 2012, 21:45 | |
| πολυ συζητηση και αναλυση για το τιποτα. οκαθενας πουλαει οσο θελει και οι αλλοι αξιολογουν αν θελουν. αυτος που ενδιαφερεται θα κανει την διαπραγματευση η το παζαρι. για ποιο λογο οι αλλοι-ασχετοι με την αγγελια να σχολιαζουν?... |
|
| |
MAKIS66
Ηλικία : 58 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 08/07/2011
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Κυρ Σεπ 09 2012, 23:07 | |
| - V-STRONG έγραψε:
- πολυ συζητηση και αναλυση για το τιποτα. οκαθενας πουλαει οσο θελει και οι αλλοι αξιολογουν αν θελουν. αυτος που ενδιαφερεται
θα κανει την διαπραγματευση η το παζαρι. για ποιο λογο οι αλλοι-ασχετοι με την αγγελια να σχολιαζουν?... Για να 'χουμε να λέμε. Άντε ανοίξτε κανένα καινούργιο θεματάκι πιο ενδιαφέρον. |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Τρι Σεπ 11 2012, 15:40 | |
| - MAKIS66 έγραψε:
- V-STRONG έγραψε:
- πολυ συζητηση και αναλυση για το τιποτα. οκαθενας πουλαει οσο θελει και οι αλλοι αξιολογουν αν θελουν. αυτος που ενδιαφερεται
θα κανει την διαπραγματευση η το παζαρι. για ποιο λογο οι αλλοι-ασχετοι με την αγγελια να σχολιαζουν?...
Για να 'χουμε να λέμε. Άντε ανοίξτε κανένα καινούργιο θεματάκι πιο ενδιαφέρον. μηπως να ανοιξουμε ενα Ρ.Β. για τους τραγουδιστες που δηλωνουν μηδενικα εισοδηματα μπας και παρουν τα παιδια μωρε κανενα φραγκο????? παραδειγμα η καημενη η Παπαριζου δεν βγαζει τιποτα.... μηδενικα.... κανενα μπουφανακι να της δωσουμε μωρε ερχεται και χειμωνας τωρα.... |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Σαβ Σεπ 22 2012, 20:59 | |
| σωστο σε βρισκω αλλα πιστευω οι περισσοτεροι αν οχι ολοι θελουν την παπαριζου με τα λιγοτερα δυνατον ρουχα |
|
| |
martinez
Registration date : 24/08/2008
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Σαβ Σεπ 22 2012, 22:10 | |
| - K0k0$ tis Aravias έγραψε:
- Αν ειναι να χαλαρωσουν τα πραματα, τοτε... :
20 χρονια ρε φιλε! Πριν 20 χρονια ειχα μαλλια, εβλεπα Μπειγουοτς και επαιρνε πρωταθληματα σερι η ΑΕΚ! Πριν 20 χρονια η Παμελα Αντερσον δεν ειχε καν βυζι! Και ερχεσαι και μου πουλας μηχανακι 20ετιας με 2 χιλιαρικα? Γιατι?
Γιατι ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ, γιατι ειναι ΣΚΥΛΙ και γιατι αν δεν το παρω εγω θα το παρει ο διπλα!
ρε φιλε με πεθανες Φιλε μου finito οταν το κ8 μου θα θελει λαστιχα αλυσιδογραναζα τακακια και ρυθμιση βαλβιδων , και αφου θα αφησω αγρασαριστο το μπροστινο καμια 30 αρια χιλιαδες χιλιομετρα θα σου το δωσω 2000 χωρις τα εξτρα που εχω επανω και θα σου προτεινω εξουσιοδοτημενο, να πας να δεις πως φευγουν τα χιλιαρικα, για κατι φθηνο που αγορασες ολο χαρα . Αν θελω ομως να ειμαι σωστος απεναντι σου θα σου προτεινα να δωσεις 5000 για τετοιο μοντελο που υπαρχουν πολλα με η χωρις παζαρι, να βαλεις βενζινη και να πας βολτα η επιλογη δικη σου. Αν παλι το θελεις σημερα 4800 για να μην δεις το 5αρι μπροστα και χαλαστεις . Για αυτο φιλαρακο δες πρωτα τη θα αγορασεις και κρινε σωστα ποσο θα πρεπει να πληρωσεις . |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. Κυρ Σεπ 23 2012, 00:51 | |
| Μεταφορα και κλειδωμα. Σας ευχαριστουμε _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
| Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση επί της τιμής μεταχειρισμένου Vstrom. | |
|