|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
rallistas Member
Ηλικία : 38 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 08:55 | |
| Περασε ο σαλιγκαρης χθες απο το μαγαζι που δουλευω και ομολογω οτι τα προβολια του ειναι απιστευτα!
Σαλιγκαρε και man_os!Πληρωνω εργατικα και κερναω καφε να μου κανετε την τοποθετηση γιατι ειμαι κουλαδι σ΄αυτα! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 09:12 | |
| παιδιά να υποθέσω ότι αυτά που συζητάτε τώρα είναι τύπου,ποδηλάτου...διακοσμητικά σωστά? Νόμιζα ότι ψάχναμε και κάτι που να ενισχύσει και τη δέσμη μας μπροστά χαμηλά και πλάγια...man_os μπορείς να βάλεις μήπως καμιά φωτό τι φως δίνουν τα δικά σου?ή εσύ σαλίγκαρε.. |
|
| |
rallistas Member
Ηλικία : 38 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 09:28 | |
| Κι εγω ετσι οπως τα εβλεπα στις φωτος εδω μου ηταν αδιαφορα.Μολις τα ειδα αναμενα,εμεινα καγκελο. |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 09:35 | |
| εργατικά και τζατζαλομάτζαλα να τα ξεχάσεις. Αγορασέ τα και τα βάζουμε με καφέ. Ταζάκε φίλε μου, ευχαρίστως το βραδάκι να τραβήξω φωτογραφίες. Αλλά και να μην σε ικανοποιήσουν, πολύ εύκολα αλλάζεις λαμπίτσες και (πως τα λένε δαύτα...)κάτοπτρα, με μηδαμινό κόστος. Το σίγουρο είναι ότι λαγό δεν πετυχαίνεις Σίγουρα όμως ενισχύεις το ήδη υπάρχον φως |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 11:00 | |
| @Σαλιγκαρι Αν δεν κανω λαθος εσυ εχεις βαλει και διακοπτη ετσι?? Συμφωνα με την περιγραφη του Μανου παραπανω, που παρεμβαλεται ο διακοπτης?? |
|
| |
ospsom
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 12:11 | |
| κι εγώ τα ίδια έχω βάλει αλλά τα πιο μικρά με τον man_OS αλλά δεν κάνουν και τιποτα ιδιαίτερο στο δρόμο. Για να τα δείτε τα έχω ανεβάσει στο ΑΠΟΡΙΕΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ μετά πηγαίνετε στο Θέμα ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ και tsoup είναι εκεί μέσα. Καλές Γιορτές σε όλους και προσοχή στους δρόμους. |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 17:00 | |
| - rallistas έγραψε:
- Περασε ο σαλιγκαρης χθες απο το μαγαζι που δουλευω και ομολογω οτι τα προβολια του ειναι απιστευτα!
Σαλιγκαρε και man_os!Πληρωνω εργατικα και κερναω καφε να μου κανετε την τοποθετηση γιατι ειμαι κουλαδι σ΄αυτα! οποτε θες φιλε rallista μεχρι να πιουμε τη φραπα θα δουλευουν κιολας |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 17:06 | |
| - tazakos έγραψε:
- παιδιά να υποθέσω ότι αυτά που συζητάτε τώρα είναι τύπου,ποδηλάτου...διακοσμητικά σωστά? Νόμιζα ότι ψάχναμε και κάτι που να ενισχύσει και τη δέσμη μας μπροστά χαμηλά και πλάγια...man_os μπορείς να βάλεις μήπως καμιά φωτό τι φως δίνουν τα δικά σου?ή εσύ σαλίγκαρε..
εγω θα διαφωνησω οτι δεν κανουν δουλεια αλλαξα και τις λαμπιτσες εβαλα 35w οsram και μου γεμιζει πλεον με φως ολο το κενο που αφηναν τα φωτα μας αλλα οπως ειπε και ο ραλλιστας πιο πανω αλλο να τα βλεπεις φωτο και αλλο live και εγω ειχα επιφυλαξεις πριν τα βαλω αλλα το αποτελεσμα μ αφησε αφωνο.....σε σχεση παντα και με το τι πληρωσα ετσι? γιατι μου κοστισαν οπως εχω αναφερει 25 ευρουδακια |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 18:18 | |
| - panoskon έγραψε:
- @Σαλιγκαρι Αν δεν κανω λαθος εσυ εχεις βαλει και διακοπτη ετσι?? Συμφωνα με την περιγραφη του Μανου παραπανω, που παρεμβαλεται ο διακοπτης??
τα 2 θετικα απο το σημειο που κλεβουμε ρευμα και τα 2 θετικα απο τα προβολακια πανε πανω στον διακοπτη αντι να συνδεονται κατευθειαν και ετσι εχουμε on off |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 18:27 | |
| καλησπέρα! Έβγαλα φωτογραφίες με και χωρίς προβολάκια. Προσπάθησα να είναι από την ίδια θέση και ο τοίχος να είναι σε απόσταση που "βλέπουμε" όταν οδηγούμε. Δυστυχώς δεν αποτυπώνεται καθόλου καλά η γενική εικόνα, καθώς ΜΕ προβολάκια "ανοίγει" περισσότερο το φάσμα. Ελπίζω να πάρετε μια πρώτη ιδέα ΧΩΡΙΣ ΜΕ Οι λάμπες είναι 25άρες και πραγματικά χάνουν στη φωτογραφία. Αν θέλετε κάποια άλλη λήψη πεστε μου |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 21:33 | |
| πιστευω οι φωτο που βαζω να σας κατατοπισουν πληρως περι τινος προκειται η παρακατω ειναι με τα προβολακια σβηστα[img=https://2img.net/r/ihimizer/img88/5992/199hf9.jpg] και εδω με τα προβολακια ανοιχτα [img=https://2img.net/r/ihimizer/img88/702/200xh8.jpg] η πρωτη φωτο κουνηθηκε λιγο ...........αλλα κανει κρυο και θα αν ξαναβγω με τις πυζαμουλες μου εξω |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 21:40 | |
| για καποιο λογο δε μπορω να δω τις φωτο, σαλιγκαρι. τεσπα... με τα προβολακια που εβαλες μπορεις να οδηγησεις τη νυχτα με σβηστα τα κεντρικα φωτα της μηχανης μεσα στη πολη; δηλαδη μπορεις να βλεπεις αν εισαι ετσι... |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Δεκ 23 2008, 21:55 | |
| δουλευουν μαζι με την μεσαια σκαλα οχι μονα τους απλα με το διακοπτακι τα αναβωσβυνω εδω ειναι σβυσμενα και εδω ανοιχτα |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τετ Δεκ 24 2008, 08:39 | |
| α ρε τα 10 παραπάνω watt τί κάνουνε! |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τετ Δεκ 24 2008, 10:58 | |
| - σαλιγκαρι έγραψε:
- panoskon έγραψε:
- @Σαλιγκαρι Αν δεν κανω λαθος εσυ εχεις βαλει και διακοπτη ετσι?? Συμφωνα με την περιγραφη του Μανου παραπανω, που παρεμβαλεται ο διακοπτης??
τα 2 θετικα απο το σημειο που κλεβουμε ρευμα και τα 2 θετικα απο τα προβολακια πανε πανω στον διακοπτη αντι να συνδεονται κατευθειαν και ετσι εχουμε on off Thanx man!!! Τι λαμπες παιρνουν αυτα?? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τετ Δεκ 24 2008, 16:07 | |
| - panoskon έγραψε:
- σαλιγκαρι έγραψε:
- panoskon έγραψε:
τα 2 θετικα απο το σημειο που κλεβουμε ρευμα και τα 2 θετικα απο τα προβολακια πανε πανω στον διακοπτη αντι να συνδεονται κατευθειαν και ετσι εχουμε on off Thanx man!!! Τι λαμπες παιρνουν αυτα?? απλα σποτακια 12v σαν αυτα που εχουμε στα σπιτια μας! |
|
| |
pouikas
Ηλικία : 40 Τόπος : athens, zwgrafou Registration date : 16/10/2008
| Θέμα: Προβολάκια ομίχλης Δευ Ιαν 05 2009, 17:51 | |
| Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά... Τελικά τι θα γίνει με την παραγγελία? |
|
| |
ytsouk
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Ιαν 05 2009, 20:34 | |
| Αντε παιδια κανενα νεο ανυπομονω να τα βαλω |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Ιαν 05 2009, 21:00 | |
| περιμενουμε να δουμε και τα καινουργια απο τον γιωργο Σαββιδη για να αποφασισουμε |
|
| |
pouikas
| Θέμα: Προβολάκια ομίχλης Παρ Ιαν 09 2009, 21:24 | |
| Το λοιπόν παίδες, μίλησα σήμερα με τον κ.Σαββίδη και μου είπε ότι μας βλέπει λίγο αναποφάσιστους. Επειδή ναι μεν θέλουμε να έχουμε καλή προσφορά αλλά και ο άνθρωπος πρέπει να κάνει τη δουλεία του, ας αποφασίσουμε όλοι τι θέλουμε τελικά. Ετοιμάζει τις βάσεις για την τοποθέτηση κάτω από τα φλάς, αν θυμάμαι καλά! Αυτά περιμένετε? Εγώ πάντως θα ξαναεπικοινωνήσα μαζί του σε καμιά 10αριά μέρες γιατί περιμένει να παραλάβει κάποιες παραγγελείες που έκανε, τα smart tech που θέλω εγώ μάλλον θα έρθουν τότε... Άντε να βοηθήσουμε την κατάσταση. |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Ιαν 09 2009, 22:06 | |
| δεν ειμαστε αναποφασιστοι αλλα ειπε οτι θα φερει ενα καινουργιο το ιανουαριο και θελουμε να το δουμε πριν αποφασισουμε αν τα παιδια εχουν αλλη αποψη το συζηταμε και αποφασιζουμε |
|
| |
ytsouk
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Ιαν 09 2009, 23:34 | |
| Αντε βρε παιδια να δουμε τι θα κανουμε .θα χρειαστει να ανοιξουμε νεο topic για την ομαδικη παραγγελια?
εγω παντως ενδιαφερομαι για τις βασεις μονο , για τα προβολακια HELLA
ας οργανωθουμε |
|
| |
pouikas
| Θέμα: Προβολάκια ομίχλης Σαβ Ιαν 10 2009, 20:22 | |
| Δεν θα χρειαστεί νέο τόπικ, εδώ θα γίνει η όλη διαδικασία. Υπομονή κανένα 10ήμερο να έχει όλες τις λεπτομέριες έτοιμες ο κ.Σαββίδης και βλέπουμε. Τότε θα γίνει και η λίστα με τα ονόματα... |
|
| |
ytsouk
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Ιαν 16 2009, 15:16 | |
| |
|
| |
pouikas
| Θέμα: Προβολάκια ομίχλης Κυρ Ιαν 18 2009, 17:09 | |
| Θα πάω αύριο από το μαγαζί του κ.Σαββίδη και βλέπουμε... |
|