|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μαρ 22 2010, 17:40 | |
| Εγω εχω παρει κατι απλα που τα εχει και το σαλιγκαρι και ο μανος και ο ταζακος νομιζω.Τεσπα απλα θελω να μαθω αν η συνδεση γινεται για το καθε προβολακι περνωντας ρευμα απο το αντιστοιχο φαναρι απο πανω τους. |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μαρ 22 2010, 17:42 | |
| - Nickolaos έγραψε:
- Εγω εχω παρει κατι απλα που τα εχει και το σαλιγκαρι και ο μανος και ο ταζακος νομιζω.Τεσπα απλα θελω να μαθω αν η συνδεση γινεται για το καθε προβολακι περνωντας ρευμα απο το αντιστοιχο φαναρι απο πανω τους.
Είσαι Άνω Γλυφάδα; Άν ναί, σε λίγο φεύγω για Πειραιά, περνάω απο το σπίτι και σου δείχνω τα δικά μου, τα ίδια έχω |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μαρ 22 2010, 17:46 | |
| Σου στελνω πμ την διευθυνση!!! |
|
| |
Fanis83 Member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μαρ 22 2010, 17:48 | |
| - Nickolaos έγραψε:
- Σου στελνω πμ την διευθυνση!!!
Σε κανα 15λεπτο θα είμαι απο κάτω |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μαρ 22 2010, 20:22 | |
| - Fanis83 έγραψε:
- Nickolaos έγραψε:
- Σου στελνω πμ την διευθυνση!!!
Σε κανα 15λεπτο θα είμαι απο κάτω Αυτό θα πει v-stromίτικη αλληλεγγύη! Τι έγινε Νικ τα έβαλες; |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μαρ 22 2010, 20:35 | |
| Μπαααα!!! Βγηκαν αλλα θεματα στην φορα του τυπου Θα αντεξει η μπαταρια?? Θα ηταν καλυτερα να βαλουμε και κανα ρελε? Θα ηταν καλυτερα να βαλω λαμπες led? Axxxx εμεινα με την γλυκα!!!!! Παντως ειμαστε και γαμω τις ομαδες, πραγματικα ενας για ολους και ολοι για εναν!!! |
|
| |
Fanis83 Member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μαρ 22 2010, 20:49 | |
| Αφού μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί να μην το κάνουμε; Αν και δεν μπόρεσα να βοηθήσω το Νίκο στη συγκεκριμένη περίπτωση, καλή διάθεση υπήρχε Περισσότερα την Τετάρτη για καφέ |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μαρ 22 2010, 20:51 | |
| Φανη η παρουσια σου ηταν εξισου σημαντικη!!! Τεταρτη Πλεριο!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Τρι Μαρ 23 2010, 15:48 | |
| Έχει πάρει κανείς Hella optilux 1100 να μου πει από που μπορώ να τα βρώ. Έχω φάει τον τόπο και το μόνο που βρήκα ήταν από αμερική αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα. |
|
| |
v stromakhs
Ηλικία : 37 Τόπος : athina-orestiada Registration date : 01/05/2010
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Κυρ Μάης 02 2010, 23:39 | |
| - pouikas έγραψε:
- Παίδες ενδιαφέρομαι να βάλω προβολάκια ομίχλης στη μηχανή μου. Έχετε κάτι υπόψιν σας? Βρήκα αυτά αλλά είναι λίγο ακριβά και νομίζω είναι τα ίδια με αυτά της motoraid.
http://shop.touratech.se/SE/Catalog/suzuki/dl_650_v-strom/elektronik_instrument/ paizoyn para polla aftermarket me 30-40 evroylia kai alla 20 diakopth rele k kalwdia k eisai etoimos.epeidh ta phnia ths strom vgazoyn sygkekrimeno reyma den prepei na ta xeis anoixta pano apo tetarto gt gam... thn mpataria.einai mono na kaneis thn leza sou gia ligo |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μάης 03 2010, 00:14 | |
| Πώς και δεν σε πήρε ακόμη χαμπάρι ο Βάγγος? |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Μάης 03 2010, 00:18 | |
| - v stromakhs έγραψε:
- pouikas έγραψε:
- Παίδες ενδιαφέρομαι να βάλω προβολάκια ομίχλης στη μηχανή μου. Έχετε κάτι υπόψιν σας? Βρήκα αυτά αλλά είναι λίγο ακριβά και νομίζω είναι τα ίδια με αυτά της motoraid.
http://shop.touratech.se/SE/Catalog/suzuki/dl_650_v-strom/elektronik_instrument/
paizoyn para polla aftermarket me 30-40 evroylia kai alla 20 diakopth rele k kalwdia k eisai etoimos.epeidh ta phnia ths strom vgazoyn sygkekrimeno reyma den prepei na ta xeis anoixta pano apo tetarto gt gam... thn mpataria.einai mono na kaneis thn leza sou gia ligo καλέ μου φίλε καλωσόρισες, το θέμα έχει ξανασυζητηθεί άπειρες φορές κ με μεγαλύτερη σαφήνεια. Προσπάθησε να γράφεις ελληνικά κ κάνε προπόνηση σε αυτά δημιουργόντας ένα νέο νήμα στα ΝΕΑ ΜΕΛΗ για να σε καλωσορίσουμε. |
|
| |
vaggelis
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 01:40 | |
| Καλησπέρα παίδες και συν vstomites σήμερα λογω γενεθλίων απέκτησα ένα ζευγαρι clever micro projector διαβάζωντας λοιπόν το θέμα έχω την εξής απορία μπορώ αυτα να τα συνδέσω πάνω στα φώτα μου λόγω του οτι βγάζουν 55 w 12v είναι εφικτό η θα τρέχω |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 03:45 | |
| καλύτερα να τα συνδέσεις απευθείας στην μπαταρία με παρεμβολή ενός ρελέ και μιας ασφάλειας για να μην επιβαρύνεις τα φώτα..χώρια που με την αλλαγή σκάλας, θα σου ανάβουν είτε στη μεγάλη, είτε στη μεσαία..ανάλογα που θα τα συνδέσεις.. |
|
| |
vaggelis
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 08:31 | |
| Καλημέρα το σέτ που εχω είναι το εξής
http://www.moto-accessories.gr/products/probolakia_uviversal/probolakia_alogonou_clever_projector_twinset
αρα χρείαζομαι ακόμα ασφάλεια για να συνδεθούν αν ναί απο που αγοράζω και πώς τοποθετώ
βοήθεια |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 13:49 | |
| έχω βάλει εδώ μια εικόνα από τη δική μου συνδεσμολογία.. |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 14:50 | |
| Ναι ρε παιδιά,αλλά αν βάλει τα φώτα αυτά με 55+55=110w λάμπες,δεν θα έχει θέμα με την φόρτιση της μπαταρίας του; Παρεπιπτόντως αν δε θες να παιδεύεσαι, υπάρχει και αυτό http://www.easternbeaver.com/Main/Products/Aux_Lights/aux_lights.html από τον κάστορα.Το έχω αγοράσει και η ποιότητά του είναι εξαιρετική.39ευρά με τα μεταφορικά από Japan,χωρίς τελωνείο,σε 5 ημέρες στην πόρτα σου. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 16:25 | |
| σε κάποιο site που έψαχνα τα χρώματα των καλωδίων, έλεγε ότι μπορείς να παίξεις συνολικά μέχρι 140w περίπου επιβάρυνση επιπλέον.. |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 16:37 | |
| Tα Κ8 συμφωνα με τη suzuki παραγουν +25w.
Κοιτα, αν μιλαμε για συνθηκες ταξιδιου, με τις στροφες πανω απο 4.000 τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα. Εξαλλου μονο εκει θα χρειαστεις τα 2Χ55w φωτα. Τωρα αν τα θες μονο για να σε βλεπουν μπορεις να βαλεις ακομη και λαμπες led μεσα που εχουν μονο κανα-δυο watt καταναλωση -ξαναλεω, το 2ο μονο για να φαινεσαι, οχι για να βλεπεις. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 16:43 | |
| http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,1461.0.html - Παράθεση :
- 11. Strom Wattage Available. This is at 5000 RPM, at idle and slow speeds, considerably less.
02 DL1000 = (350 watts) ~95 watts to play with 03 & Up DL1000 = (400 watts) ~ 145 watts to play with 04-07 DL650 = (375 watts) ~ 120 watts to play with (ABS models somewhat less) 08 & Up DL650 = (400 watts) ~ 145 watts to play with (ABS models somewhat less) 02 DL1000 with 05 SV1000 engine & HID headlights & LED's ~ 190 to play with |
|
| |
vaggelis
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 16:52 | |
| τα θέλω πολύ σωστα για ταξίδι οπότε είναι όντως πάνω απο 4000 στροφές.....το θέμα μου είναι αν ξέρει κανείς να βάλει καμια χείρα βοηθείας για το πώς τα βάζω πάνω και αν χρειαστώ κάτι άλλο εκτός από τα στάνταρ της συσκευασίας (φίς, καλώδιο,διακόπτη καί κάτι άλλα για την σύνδεση των καλωδίων) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Παρ Σεπ 23 2011, 18:19 | |
| νομίζω στα κάλυψα όλα στο μήνυμα, αν έχεις αμφιβολίες μπορείς να κάνεις παράθεση, και αν νομίζει κάποιο άλλο μέλος ότι χρειάζεται κάτι ακόμα, να το προσθέσει.. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Τοποθέτηση Προβολέων Ομίχλης Touratech Δευ Οκτ 10 2011, 01:40 | |
| Χτες παρέλαβα ένα ζευγάρι προβολείς ομίχλης της touratech. Η τοποθέτηση, αποδείχθηκε αρκετά πιο σύνθετη απ' ότι φανταζόμουν και μου πήρε κάμποσες ώρες αφού πρέπει να βγουν αρκετά πλαστικά, το ρεζερβουάρ, το φίλτρο αέρα (μαζί με τη βάση του) προκειμένου να γίνει η τοποθέτηση, αλλά και να γίνει σύνδεση στην προτεινόμενη καλωδίωση (των φώτων πορείας).
Αναρωτιέμαι αν τα έχει τοποθετήσει κάποιος άλλος - πόση ώρα του πήρε η διαδικασία ή αν κάποιος πήγε έξω για την τοποθέτηση, πόσα χρήματα του ζήτησαν.
|
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Οκτ 10 2011, 02:22 | |
| - ekonstantop έγραψε:
- Χτες παρέλαβα ένα ζευγάρι προβολείς ομίχλης της touratech.
Η τοποθέτηση, αποδείχθηκε αρκετά πιο σύνθετη απ' ότι φανταζόμουν και μου πήρε κάμποσες ώρες αφού πρέπει να βγουν αρκετά πλαστικά, το ρεζερβουάρ, το φίλτρο αέρα (μαζί με τη βάση του) προκειμένου να γίνει η τοποθέτηση, αλλά και να γίνει σύνδεση στην προτεινόμενη καλωδίωση (των φώτων πορείας).
Αναρωτιέμαι αν τα έχει τοποθετήσει κάποιος άλλος - πόση ώρα του πήρε η διαδικασία ή αν κάποιος πήγε έξω για την τοποθέτηση, πόσα χρήματα του ζήτησαν.
Εγώ νόμιζα ότι δεν βγάζεις τίποτα, απλά τα βιδώνεις και τραβάς καλωδιακια μέχρι την μπαταρία. Γιατι να τα βαλεις στην καλωδίωση των φώτων πορείας? |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προβολάκια ομίχλης Δευ Οκτ 10 2011, 11:31 | |
| Αυτό επέλεξα γιατί αυτό προτείνουν οι οδηγίες εγκατάστασης - στο παραθέτω πολύ συνοπτικά...
ένα καλώδιο παίρνει ρεύμα από τη μπαταρία και πάει μέχρι το ρελέ με μια ασφάλεια να παρεμβάλλεται, στη συνέχεια το ρελέ διακλαδώνεται και το ένα άκρο πάει μέχρι τη φίσα που βρίσκεται το καλώδιο (πορτοκαλί με πράσινη ρίγα) απ' όπου παίρνουν ρεύμα τα φώτα πορείας και το δεύτερο μέχρι τον διακόπτη που ανοιγοκλείνει ο προβολέας. Από τον διακόπτη φεύγει άλλο ένα καλώδιο και πάει μέχρι τον προβολέα.
Έτσι οι προβολείς μπορούν να ανάψουν μόνο όταν το κλειδί είναι στο διακόπτη - γυρισμένο στη θέση on, και εφόσον φυσικά ο διακόπτης (on-off) ενεργοποίησης του προβολέα είναι κι αυτός στη θέση on.
|
|
| |
|