Παιδια στα ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΑΛΟΓΟΝΟΥ HELLA MICRO DE μπορεις να βαλεις H3 Xenon??Γιατι σκεφτομουνα να παρω τα hella και να τοποθετησω H3 xenon.Λετε να υπαρχει προβλημα λογω του κυματιστου γυαλιου?Αμα ειναι να παρω αυτα που ειναι τυπου projector....
MK1 UNIVERSAL FIT PROJECTOR FOG LIGHTS HID KIT READY (47.29 ευρο)
Μαζι με αυτο το κιτ xenon...(48.64 ευρο)
Ολα μαζι ερχονται 96 ευρο.
MILT vstromhellasforum Fanatic
Πολύ καλή δουλειά φίλε Y-GROUP7. Αυτή είναι η ενδεικνυόμενη θέση για προβολείς...αλλά ΄...
ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑMΟΡΤΙΣΕΡ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ!
Επειδή δεν μπόρεσα να δώ από το video, σα ποιά θέση είναι, γύρισε τις βίδες το συντομώτερο τέρμα δεξιά. Οι προβολείς σου, λόγω μεγέθους και την επιπλέον βάση στηριξης που έβαλες, θα "βρούν" πάνω στο φτερό σου, στην πρώτη λακούβα που θα σου τύχει!
Ελπίζω να σε πρόλαβα...και δεν έκανες κάποια ζημιά άθελά σου!! Αν είσαι την Τετάρτη στη λέσχη θα σου πώ περισσότερα.
firebike Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΧΑΡΝΑΙ-ΠΡΩΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ... Registration date : 04/07/2008
Aυτά φίλε f-biker, είναι απλώς φώς..δεν είναι προβολείς ούτε κάν σπότ.. γιατί, δεν έχουν κάτοπτρο για δέσμη απόστασης, ούτε διάθλαση για μικρή απόσταση. Την ίδια δουλειά κάνει με μια λάμπα TL σπιτιού... Τα βάζεις για μούρη, αν σου αρέσουν και για να σε βλέπουν από απόσταση οι άλλοι οδηγοί.
firebike Member
Φίλε f-bιker, Δεν φαίνεται η φωτό του link που δίνεις. Έλαβα και το ΠΜ σου αλλά δεν "φεύγει" η απάντηση που στέλνω...(ζητάει συνεχώς παραλήπτη, ενω υπάρχει) Για τους Ηihg Power Quartz: Eιναι οι ισχυρότεροι και καλύτεροι προβολείς με μόνο πρόβλημα την κατανάλωση. Κάνουν ΚΑΙ για φώτα πορείας (δέσμης) και για φώτα ομίχλης-βροχής (διάχυσης) Την λάμπα την άλλάζεις όποτε θέλεις εσύ, ( με SMD H3 led, HID xenon etc.) με χαμηλότερη κατανάλωση. Δεν σου το προτείνω όμως γιατί, τους προβολείς τους ανάβεις κατά-βούληση με διακόπτη. (δεν είναι άλλωστε για μόνιμη λειτουργία (απαγορεύεται μάλιστα από τον ΚΟΚ) Στην θέση που προβλέπεται κάτω απο το φανάρι, δεν εχεις πρόβλημα και είναι η ενδεικνυόμενη στα V-Strom. Τό πλήρες σετ περιλαμβάνει: προβολείς, καλωδίωση, ρελέ, διακόπτη αεροπορικό, Quartz λαμπτήρες, φυσάκια κλπ.Eχω ενα πλήρες σετ προβολέων High-Poerw Quartz. Πάρε τηλέφωνο 6938 009988 να κανονίσουμε να σου τους δώσω.
Συμπτωματικά είδα μια (και μοναδική φορά) ενα Varadero στον δρόμο με τους led SMD προβολείς να εξάχουν μάλιστα απο τα κάγκελα και δεν μου άρεσαν οπτικά. Πιστεύω οτι είναι καλοί για φώς "δωματίου" (ούτε για spot-lights κάνουν, λόγω έλλειψης κατόπτρου και δυνατότητα εστίασης-δέσμης)
firebike Member
Λάθος. άλλα είναι και με διαφορετικά κωδικά χαρακτηριστικών. Η πιό σημαντικές διαφορές: High Impact lence, sturby nylon housing, HIGH POWER QUARTZ H3 bulb etc.
turbogianos
Ηλικία : 59 Τόπος : Ν.Ηράκλειο Αθήνα__black matt_650cc_K6 Registration date : 16/09/2009
Παρακολουθώ με προσοχή το θέμα με τα προβολάκια και έχω προβληματιστεί έντονα.
Εκτός απο το θέμα της κατανάλωσης ρεύματος που εν μέρη λύνεται με την τοποθέτηση διακόπτη με απασχολεί η θέση που θα τοποθετηθούν.
Αν και υπάρχουν κάποιες προτάσεις που υλοποιήθηκαν απο κάποια μέλη ομολογώ ότι δεν με ενθουσιάζουν αισθητικά.
Με το δεδομένο ότι στη μηχανή μας φαίνεται να μην έχει προβλεφθεί θέση για τοποθέτηση προβολέων και τα κάγκελα δεν βολεύουν άσε που μερικοί δεν έχουν κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η ιδανική θέση είναι κάπου κοντά στα εμπρός φλάς.
Οι μηχανές της αστυνομίας έχουν κάτι προβολάκια στα κάγκελα αλλά είναι περισσότερο για αναγνώριση του περιπολικού όπως η σειρήνα.
Η touratech έχει μια πολύ καλή υλοποίηση με hella micro de και καλαίσθητα καλύματα αλλά η τιμή είναι απαγορευτική για τους περισότερους απο εμάς 140€ το τεμάχιο.
Βέβαια υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοι σχετικά με την αντοχή τους σε ενδεχόμενη πτώση. Παράλληλα είδα και το σχέδιο που έφτιαξαν τα παιδιά του Varadero club που είναι μια υλοποίηση βασισμένη στην βάση της Touratech.
Δυστηχώς απο ότι είδα δεν είναι εύκολο να προσαρμόσουμε αυτό το σχέδιο στην δικιά μας μηχανή γιατί σε εκείνο το κομάτι η επιφάνεια των πλαστικών είναι καμπύλη και φαντάζομαι είναι δύσκολο να κατασκευάσουμε ερασιτεχνικά μια βάση που να εφαρμόζει στην καμπύλη των πλαστικών.
Αντι αυτού σκέφτομαι μήπως θα μπορούσαμε να βρούμε μια άλλη λύση.
Κατέληξα σε μια περίεργη πρόταση που δεν ξερω αν μπορεί να υλοποιηθεί και θα ήθελα την άποψη σας.
Πως σας φαίνεται η ιδέα να καταργήσουμε τα φλάς και στην θέση τους να τοποθετήσουμε μια βάση που να βασίζεται σε αυτή της touratech και θα βιδώνει στην οπή των φλάς ?
Βέβαια στην συνέχεια θα πρέπει να αλλάξουμε τους καθρέπτες με άλλους που θα ενσωματώνουν φλάς και απο ότι θυμάμαι υπάρχουν και έχουν τοποθετηθεί απο κάποια μέλη.
Φυσικά δεν είναι μια φθηνή λύση αλλά νομίζω ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα και αισθητικά είναι τέλεια. Τα καλώδια των προβολέων θα μπορούν να περάσουν μέσα απο την βίδα σαν τα φλάς και να μην φαίνονται καθόλου.Επίσης η συγκεκριμένη θέση είναι ιδανική για την φωτινή δέσμη.
turbogianos έγραψε:
Και ξερετε γιατι .....καιγομαι για μικροσκοπικα LED φλας : Για να πανε εκει οι βασεις προβολεων Touratec και να μετακομισουν ελαχιστα τα μικροσκοπικα πια π.χ. BMW φλας.
1)Εκει εχει εσοχη-σκαλοπατι και ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ και το πλατος της μοτο -ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ -με την ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΩΝ προβολεων ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η TOURATECH , (κρεμαστα @ πιο κατω-απεξω απο το σκαλοπατι του φερινγκ) , κερδος που μας ειναι χρησιμο για κινηση αναμεσα στους καθρεφτες αυτ/των.
2)Επισης το καλωδιο δεν θα ναι ετσι τσιρκουλο εξωτερικα (οπως φωτο με γνησια Touratech πιο κατω)...θα εξαφανιστει-υπαρχει κανεις που θελει το strom-aki του με ...κρεμαστα καλωδια @ tie-rap στη μοστρα ;
αυτός που έφτιαχνε τις βάσεις για τα βαρκαδέρο ήταν άλλος όχι ο μπίνζης, ο μπίνζης σε ερώτησή μου μου είπε να του στείλω φωτό από αυτό που ζητάμε για να μου πει. Ακόμη καλύτερα θα ήταν αν είχε στα χέρια του μια...
Αν ειχε ζωντανη μια βαση, θα βγαζε τις διαστασεις,τις μοιρες τα γωνιασματα.Μετα βγαζει autocad>>>>>ψηφιακος τορνος ....@ τοχει για πλακα. Αλλα καλυτερα να βρισκαμε τα μετρα "autocad" (βιομηχανικο σχεδιο) απο το να παιδευεται BINZIS με ζωντανο Τοuratech ! Εργατωρες +++++ Εφαγα ενα βραδυ να τα ψαχνω @ στο διπλανο site... καπου το ειχα δει παλιοτερα το autocad αλλα..... Αν καποιος ειναι καλυτερος .....ανιχνευτης καθαρισαμε.
Απο φωτο εχω...........μετρα δεν εχω!!!!!!!!!!!
Ανοιξα ενα ασχετο με αυτο το post θεμα που ομως το ....αρρωστο μυαλο μου συσχετιζει με αυτο!!!
>>>>>>>>>>>> LED turn signals φλας απο LOUIS.DE OR BMW <<<<<<<<<<<<<<<< Οσοι πιστοι - περιεργοι προσελθετε ή βοηθειστε οποιος μπορει http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t6110.htm
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:στα original βαση=4mm και καλυμμα προβολακι=2mm. Αντε παλλικαρια να οργανωθουμε - θα θελησει ο καλλιτεχνο-binzis να κανει τα μαγικα του ? .....................Του στειλα πμ @..... αναμενουμε.........................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την turbogianos στις Τετ Ιαν 06 2010, 17:22, 3 φορές συνολικά
turbogianos
Ηλικία : 59 Τόπος : Ν.Ηράκλειο Αθήνα__black matt_650cc_K6 Registration date : 16/09/2009
Επαναφέρω το θέμα της βάσης για τα προβολάκια αυτα της Hella.Υπάρχει κανένα νεότερεο ενδιαφέρον από κανέναν ή μόνο εγώ ψήνομαι? Απλά θέλω να δώ αν τώρα μετά από τοσο καιρό υπάρχει κανένας που να θέλει να μπούμε στην διαδικασία να τα φτιαχτούν.
Ψήνομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι της hella Προβολάκια αλλά θα προτιμούσα να μπούνε στις βάσεις αυτες στο πλάϊ της μηχανής παρά κάτω από τα φανάρια μου. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα πολύ εκεί σαν σημείο
spyrosk8abs
πιαστα με δυο λαμακια σε ορθη γωνια,και βιδωσε τα κατευθειαν στα πλαινα fering χαμηλα στο υψος του ψυγειου.ρε γαμωτο δεν εχω βαλει φωτο ο αχρηστος γιατι δεν ξερω,αλλα εαν καταλαβες τι λεω,ειναι φοβερα και κραδασμοι μηδεν...
Nickolaos Member
Μαγκες εχω παρει κατι προβολακια απο το γνωστο πια μαγαζακι στο μοναστηρακι.Ποιος ειναι τωρα ευκαιρος να του κανω δυο ερωτησουλες για να τα συνδεσω?????
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
Μαγκες εχω παρει κατι προβολακια απο το γνωστο πια μαγαζακι στο μοναστηρακι.Ποιος ειναι τωρα ευκαιρος να του κανω δυο ερωτησουλες για να τα συνδεσω?????
Γείτονα θές βοήθεια;
Nickolaos Member