Αγνοείτε ο μικρός Salonik ΜΕ το varadero. Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε το κράνος NOLAN μαύρο,το μπλουζάκι του φόρουμ και είχε δείρει τον Τσακ Νόρρις. Όποιος γνωρίζει κάτι να το γράψει γιατί ανησυχούν τα μέλη της Βόρειας κοινότητας.
Τρανσμισιον εντ !!!
Θενξ φορ γουοτσινγκ !!!
kopeli gold member
Αγνοείτε ο μικρός Salonik ΜΕ το varadero. Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε το κράνος NOLAN μαύρο,το μπλουζάκι του φόρουμ και είχε δείρει τον Τσακ Νόρρις. Όποιος γνωρίζει κάτι να το γράψει γιατί ανησυχούν τα μέλη της Βόρειας κοινότητας.
Τρανσμισιον εντ !!!
Θενξ φορ γουοτσινγκ !!!
Εδώ είναι:
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
kopeli gold member
Kαποιος σαμποτάρει τα Varadero,εκτός την δικαιολογημένη απουσία του Σάκη που δεν μπορεί λόγο εργασίας,χθές δεν εμφανίστηκε ο G.M και ο niksalonik.Πάλι καλά που ήρθε ο προεδρός τους (zeus), με το "απόλυτο".
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Ένας Έλληνας τρώει ήσυχα-ήσυχα το πρωινό του σε ένα εστιατόριο, όταν ένας Γερμανός τουρίστας, μασώντας προκλητικά τσίχλα, έρχεται και κάθεται απροσκάλεστος δίπλα του. Ο Έλληνας τον αγνοεί, και ο Γερμανός δυσαρεστημένος, ξεκινάει την παρακάτω κουβέντα. Γερμανός: Τρώτε ολόκληρο το ψωμί, εσείς οι Έλληνες; Έλληνας (βαριεστημένα): Φυσικά. Γερμανός: Εμείς όχι. Τρώμε μόνο το εσωτερικό, το εξωτερικό το βάζουμε σε ένα κοντέινερ, το ανακυκλώνουμε, το κάνουμε κρουασάν και τα πουλάμε στους Έλληνες. Ο Έλληνας ακούει ατάραχος. Γερμανός: Τρώτε μαρμελάδα εσείς οι Έλληνες; Έλληνας: Φυσικά. Γερμανός: Εμείς πάλι όχι. Τρώμε φρέσκα φρούτα. Τα υπολείμματα, κουκούτσια, φλούδες, κλπ, τα βάζουμε σε ένα κοντέινερ, τα ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε μαρμελάδα και τα πουλάμε στους Έλληνες. Ατάραχος ο Έλληνας τον ακούει δίχως να μειδιάσει. Και ρωτά με τη σειρά του. Έλληνας: Τα προφυλακτικά τι τα κάνετε αφού πηδήξετε; Γερμανός: Τα πετάμε φυσικά. Έλληνας: Εμείς, πάλι, όχι. Τα βάζουμε σε ένα κοντέινερ, τα ανακυκλώνουμε, τα κάνουμε τσίχλες και τα πουλάμε στους Γερμανούς. Αυτά με γεύση φρούτων γίνονται ανάρπαστα...
LORDOS gold member
Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό - Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη η οποία είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί... Ο γιατρός - Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός... ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλεπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή. - Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!! - Αααααα γεια σου !!!
Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό - Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη η οποία είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί... Ο γιατρός - Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός... ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλεπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή. - Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!! - Αααααα γεια σου !!!
Γεια σου κύριε Γιώτη με τα ωραία σου!!!
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
Με τρομερό χιούμορ αντιμετωπίζουν οι οπαδοί του Mαγδεμβούργου, ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας στη Γερμανία, το γεγονός ότι οι παίκτες τους δεν μπορούν να σκοράρουν εδώ και πέντε ματς.
Μάλιστα, το αρνητικό ρεκόρ στην επίθεση της ομάδας, έχει φέρει το Mαγδεμβούργο στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Γι' αυτό το λόγο, οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας έφτιαξαν βελάκια, πήραν θέση πίσω από το τέρμα και έδειξαν στους παίκτες που πρέπει να στείλουν την μπάλα!
Και να σκεφτεί κανείς πως αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει το Κυπελλούχων το 1974 νικώντας 2-0 την Μίλαν!
Σιγα να μην γινοταν κατι αναλογο στην Ελλαδα!
kopeli gold member
Με τρομερό χιούμορ αντιμετωπίζουν οι οπαδοί του Mαγδεμβούργου, ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας στη Γερμανία, το γεγονός ότι οι παίκτες τους δεν μπορούν να σκοράρουν εδώ και πέντε ματς.
Μάλιστα, το αρνητικό ρεκόρ στην επίθεση της ομάδας, έχει φέρει το Mαγδεμβούργο στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Γι' αυτό το λόγο, οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας έφτιαξαν βελάκια, πήραν θέση πίσω από το τέρμα και έδειξαν στους παίκτες που πρέπει να στείλουν την μπάλα!
Και να σκεφτεί κανείς πως αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει το Κυπελλούχων το 1974 νικώντας 2-0 την Μίλαν!
Σιγα να μην γινοταν κατι αναλογο στην Ελλαδα!
loylas gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΕΝΑΛΛΑΞ) Registration date : 05/12/2011
Λοιπόν παίδαροι, γράφω εδώ. Αν γράφω σε λάθος μέρος, μετακινήστε το, σβήστε το ή κάντε το ότι γουστάρετε. Μιά σύντομη κατάθεση ψυχής θέλω να κάνω... Για πρώτη φορά στη ζωή μου, στα 38 μου ( ), επισκέφτηκα την πόλη ''σας''... Έφτασα οδικώς Μ.Τρίτη βράδι και έφυγα αεροπορικώς Μ.Πέμπτη βράδι. Πριν με βρίσετε (που δε σας το είπα νωρίτερα για να πιούμε ένα καφέ κτλ) θα σας πω πως ανέβηκα για δουλειά, εξοντωτική δουλειά για να είμαι ακριβής, με στενά χρονικά περιθώρια παράδοσης έργου. Ήξερα πως θα ξεκινήσω τη δουλειά και τις δυό μέρες στις 7 το πρωί, αλλά δεν ήξερα πότε θα τελειώσω... Τέλος πάντων, στο δια ταύτα:
Παιδιά έπαθα ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ... Ειλικρινά, εξεπλάγην ΠΟΛΥ ευχάριστα με αυτά τα λίγα που είδα, αλλά και αυτά που αποκόμισα από τη σύντομη επαφή με τους ντόπιους. Δούλεψα κάπου στο κέντρο (στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη για την ακρίβεια) και η βραδινή μου μικρή βόλτα ήταν ποδαράτη σε μιά ακτίνα περίπου 2 χλμ εκεί τριγύρω. Θα μπορούσα να γράφω 2 ώρες (και βάλε) για τα όσα με εντυπωσίασαν... Δε θα το κάνω, τα πολλά λόγια είναι φτώχια (και όσο πάει φτωχαίνουμε περισσότερο ) Το μόνο που θα πω (και από αυτό βγαίνουν πολλά συμπεράσματα) είναι πως μετακόμιζα ΧΑΛΑΡΑ με την οικογένεια πάνω... ''Ντράπηκα'' που ζω στο μπ0υρδ3λο που λέγεται Αθήνα, λυπήθηκα πραγματικά που μεγαλώνω εδώ τα παιδιά μου. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον, θα ανέβω πάλι (εννοείται) αλλά αυτή τη φορά θα είναι για άλλο σκοπό... Παίδες... ΤΑ ΣΠΑΤΕ και εσείς και η πόλη... Σε κάποια φάση... φαντάστηκα πως θα είσαστε προ κρίσης... και ανατρίχιασα... Ρε καλά κάνετε εσείς και μας λέτε χαμουτζήδες ναούμ...
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!
LORDOS gold member
Γιωρίκα,αφού πέρασες καλά ,αυτό μετράει. Παντού καλά είναι,κάθε πόλη έχει τα καλά και τα στραβά της. Με το καλό να ξανάρθεις και ευχομαι να έχεις χρόνο να σε δούμε.
Υ.Γ:Αυριο θα εχουμε παρέα στον καφέ μας το Φίλιππο.
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Όσες δουλειές και να είχες έπρεπε να κλέψεις καμία ωρίτσα να γνωρίσεις και τους Γαλάτες του απογευματινού καφέ μας η το σουβλάκι του Σάκη γιατί με την κρίση τα τραπέζια τα κόψαμε…
Την άλλη φορά που θα αναρωτηθείς αν έχεις χρόνο να σκεφτείς… … Ρε, massai η κατσίκα ταραμά..?
Να είσαι καλά!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
αντε ρε χέστη ....εγω ετσι εκανα οταν κατεβηκα στην στην αθηνα ....ξερεις τι ψοφο ειχε κεινη τη βραδια...
τεσπα επειδη ειπες καλα λογια για τα βορεια καλόπαιδα εχεις μια ευκαιρια μονο να επανορθωσεις ...κι αυτη θα ναι η επομενη φορα που θα κουβαλήσεις το μποι σου στη Σαλονικη ....(μαλακες μου ειναι τεραστιος λεμε )