| Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Αυγ 09 2015, 14:59 | |
| Πάντα όρθιος και καλοταξιδος αδερφέ!!!
Καλώς ήρθες στον χώρο των "300" _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Αυγ 09 2015, 17:57 | |
| - Βάγγος . . . Χάρος έγραψε:
- Σαλονικ ενα GSXR 05' 1000 πηρα φιλε μου.
μπορει να εφυγα απο τα STROM αλλα οχι απο τα SUZUKI
χαχχαχαχχαχαχχαχαχ Βαγγελη πηγαινε σε μια σουτζουκι και τσεκαρε σκελετο στην ραφη κατω απο το ντεποζιτο γιατι για τα 05 ειχε κανει ανακληση η μαμα σουτζουκι και πηγαινανε δωρεαν και τους τα ενισχυαν!! Καλοταξιδος αγορινα και πολυ προσοχη γιατι δεν συγχωρανε ευκολα τα λαθη!! |
|
| |
Βάγγος . . . Χάρος
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 16/01/2013
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Αυγ 10 2015, 03:06 | |
| |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Αυγ 10 2015, 14:37 | |
| Βαγγέλη επίσης να έρθεις την Τετάρτη στον καφέ |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Αυγ 20 2015, 21:15 | |
| η παρεα μας "μεγαλωσε" κι οταν λέω μεγαλωσε το εννοω ... χαιρετιζω τους ξεμαλιάριδες αλήτες μηχανόβιους ο ενας και μοναδικος Super Hyper ...... o ακαταμαχητος το τρελλό μας αγορι ο γερόλυκος ο γλήγορος ο Σουπερ Ντουπερ ...ρε μαλακα πως καταντησες ετσι .... ο γεροπαραξενος !!! ....του μπι κοντινιουεντ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Αυγ 20 2015, 22:07 | |
| Είσαι μαλάκας. Τέλος! !!!!!!!!! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Αυγ 20 2015, 23:19 | |
| |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Αυγ 21 2015, 07:06 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Αυγ 21 2015, 23:43 | |
| ετσι ετσι ....να ξυπναμε λιγακι ....
κι ας "καραφλιάσαμε" μ ολα αυτα που ζουμε .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Jimmis gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-- ΕΔΕΣΣΑ- ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/05/2008
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Αυγ 22 2015, 09:10 | |
| https://youtu.be/SZjgI3Fd2CM |
|
| |
Jimmis gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-- ΕΔΕΣΣΑ- ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/05/2008
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Αυγ 22 2015, 09:12 | |
| - Jimmis έγραψε:
- https://youtu.be/SZjgI3Fd2CM
ρε μαλακα salonik σα το δρακουμελ εισαι |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Αυγ 22 2015, 19:10 | |
| Ναι. Ο πουστης πως ειμαι έτσι _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| |
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Νοε 28 2015, 13:08 | |
| Θα σουβλίσουμε κανένα αρνί τα Χριστούγεννα |
|
| |
IPPEAS vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 06/01/2013
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Νοε 28 2015, 18:52 | |
| - DHMOKRITOS69 έγραψε:
- Θα σουβλίσουμε κανένα αρνί τα Χριστούγεννα
ρε συ;;;;; αυτο το Πασχα δεν το κανουν;;;;; |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Νοε 28 2015, 19:55 | |
| Ας κάνουμε εμείς κανένα χουλιαμα να μαζευτούμε και ας είναι και βουβαλι μην κολλάς |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Νοε 28 2015, 21:45 | |
| Μπαρμπαδια γερο ξουρες γληγοροι τζοβενα τεκνα παντρεμένοι μιας και με επιασε η μαλ....κια μου εεε συγνώμη η τρελά μου να το ρίξω εδω και τα λέμε και στο καφέ μιας και κάθε χρόνο μαζεύουμε χρήματα αλλά και δώρα και άλλα για να κάνουμε την καλή μας πράξη και φέτος να το δούμε λίγο νωρίς λεω εγώ απο τώρα και να ετοιμάζουμε κάτι όπως κάθε φορά |
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Νοε 29 2015, 02:41 | |
| Καλησπέρα παίδες!!! Δε βλέπω κίνηση στους βόρειους κοιμούνται όλοι. Τι λέει μάγκες θα το κλείσουμε το μαγαζί???? Ακούω και από πολλούς ξενερωμα για το φόρουμ.Μήπως λέω μήπως να δραστηριοποιηθουμε λίγο στο κομμάτι εκδρομές καφές εκδηλώσεις ???προτείνετε λύσεις αλλαγές η οτιδήποτε άλλο θα ενεργοποιησει το φόρουμ στους βόρειους.πρέπει να δέσει πάλι το γλυκό. Φιλάκια.... Έλα να ξυπνάμε λέμε!
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Νοε 29 2015, 12:45 | |
| παλλικαρακια μαζι σας ...αν το λετε μια εγω το λεω δυο ...σιγουρα εχουμε κανει σκεμπε δε το συζητω ...
ωστοσο περα απο προτασεις οι οποιες ως συνηθως γινονται εύκολα θελω να δω και καποιους που μπορουν και θελουν να οργανωσουν κι ολας
...να τρεξουν να ψαξουν ,,,να ασχοληθουν ...εγω οπως πολυ καλα ξερετε θα ειμαι παντα διπλα σας και θα βοηθησω με το παραπανω ...
αντε να σας δω .....
κι υπ οψιν δεν ειναι ουχε χαβαλες ουτε π@π@ρια ...μιλαω σοβαρα οπως κι εσεις αλλωστε Νικο και Δημοκριτε
κι ειδικα εσεις οι δυο ξερετε πολυ καλά τι πορτες τρωγαμε οταν ζητουσαμε συντονιστες και γενικα ατομα που θα τρεξουν μαζι μας (νικ λορδος ντενης) ....
και το μαγαζι Νικολα δεν ειναι ουτε δικο μου ουτε δικο σου ...ειναι ΟΛΟΝΩΝ ...ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ κανουμε κατι αλλος λιγο αλλος πολύ ...μονο ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ...και θα απορουμε μονιμως
αυτα
και
φιλουμπες ιτσαδερ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Νοε 29 2015, 13:26 | |
| Νίκο νομίζω οτι τα πυρά δεν είναι προς τα σένα αλλά και τα παιδιά Βαγγέλη Ντένι αλλά προς όλους τουςς άλλους να ενεργοποιηθουν και να ανεβούν ξανά και να βοηθήσουν όλοι σε αυτό. Για αυτό λέμε προτάσεις να γίνουν απο όλους |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Νοε 29 2015, 17:04 | |
| Δήμο εγώ νομίζω ότι τα πυρά πάνε στον Νίκο Ντενη Πασχάλη Βαγγέλη πρώτα και μετά όλοι οι άλλοι.καλό είναι να βρεθούμε στο καφέ να τα πούμε από κοντά. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Νοε 29 2015, 18:55 | |
| - nick thalasolikos έγραψε:
- Δήμο εγώ νομίζω ότι τα πυρά πάνε στον Νίκο Ντενη Πασχάλη Βαγγέλη πρώτα .
τουλάχιστον εισαι ειλικρινής ... αντε και στην πυρά να τελειώνουμε... ... και για να ειμαστε σε σωστό τοπικ , η συζητηση θα συνεχιστει εδω _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Νοε 30 2015, 14:53 | |
| Παιδιά ψυχραιμία την Τετάρτη που θα χει και καλό καιρό θα τα πούμε από κοντά. Καλό θα είναι να μιλήσετε και να προτείνετε . Ραντεβού εκεί λοιπόν .
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Νοε 30 2015, 17:54 | |
| Νταξ ρε Νικ δε θα παίξουμε και ξύλο να σας τσιγκλησω θέλω.Χαλάρωσε ακόμα δε θα σε μπαναρω.... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Νοε 30 2015, 18:38 | |
| - nick thalasolikos έγραψε:
- Νταξ ρε Νικ δε θα παίξουμε και ξύλο να σας τσιγκλησω θέλω.Χαλάρωσε ακόμα δε θα σε μπαναρω....
oxi ρε ....θελω ξυλο ...και πυρά ...χαχαχαχαχ...ρε λες να σε παρεξήγησα ... Νικολα εχεις δικιο το λεω παραπανω ...αλλα το ν ακουω σχολιανα και προτασεις χωρις πρωτοβουλιες και συνεργασιες εχει μια διαφορα εεεεε..... παμε ολοι μαζι κι εστω μερικοι απ τους ολους μαζι ...να ξεσκεμπεδιασουμε ... μιληστε στο νημα ...μιας και το λασκαλα ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ Ε Δ Ω ...και ψαχνουμε για νεο ΣΤΕΚΙ ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
| Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου | |
|