| Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Νοε 17 2016, 08:39 | |
| - bandit έγραψε:
- Πωλούνται προφυλακτικά σε διάφορα χρώματα μέγεθος σε πολύ καλή τιμή
Τι έγινε Μικρέ Δημητράκη συμμετείχες στον διαγωνισμό και τώρα τα πουλάς? «Εξυπνο προφυλακτικό» αλλάζει χρώμα όταν έρθει…σε επαφή με αφροδίσιο νόσημα Ομάδα 14χρονων μαθητών κέρδισαν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό TeenTech Awards, της Ακαδημίας Isaac Newton στο Ιλφορντ, παρουσιάζοντας το «έξυπνο» προφυλακτικό, το οποίο θα αλλάζει χρώμα όταν «ανιχνεύει» σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Το «έξυπνο» προφυλακτικό ονομάζεται S.T.EYE και περιλαμβάνει ένα στρώμα εμποτισμένο με μόρια, τα οποία θα προσκολλούνται στα βακτήρια και τους ιού των πιο κοινών Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων. Τα μόρια αυτά θα αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την λοίμωξη που θα ανιχνεύουν, έτσι για παράδειγμα, το προφυλακτικό θα γίνεται πράσινο όταν ανιχνεύονται χλαμύδια, κίτρινο στην περίπτωση του έρπητα, μοβ για τον HPV και μπλε για τη σύφιλη. Σκοπός του συγκεκριμένου διαγωνισμού είναι να προωθήσει την επιστήμη, την μηχανική και την τεχνολογία στα σχολεία. Οι μαθητές κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία «Υγεία» http://www.seleo.gr/epistimi/226174-eksypno-profylaktiko-allazei-xroma-otan-erthei-se-epafi-me-afrodisio-nosima#.WC1PsdWLQdU _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
Jo...
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 17/10/2016
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Νοε 17 2016, 17:54 | |
| Δημήτρη σε ρώτησα και εχθές και δε μου απάντησες. Μάλλον δεν καταλάβαινες τι σε ρωτούσα. όταν ήσουν εσύ ελεύθερος... δεν είχατε τέτοια.... Διάβασε λοιπόν τις συσκευασίες και ενημέρωσε μας σε παρακαλώ: -Νούμερο -Χρώμα -Γεύση -Επιβραδυντικό -Ραβδώσεις -Super Thin Περιμένω πλήρη κατάλογο με ποσότητες! |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Νοε 17 2016, 19:19 | |
| .... και να βάλεις φωτογραφίες με την τωρινή τους κατάσταση και όχι από το ιντερνετ γιατί η αγγελία θα διαγραφεί ότι μέσον και να έχεις... _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Νοε 17 2016, 23:19 | |
| _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
Jo...
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 17/10/2016
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Νοε 18 2016, 02:30 | |
| Τώρα ρε συ Γιάννη με προκαλείς!!! Στο φαρμακοποιό! Σε ποια εποχή ζούμε; Χάθηκαν τα σούπερ μάρκετ; Τα περίπτερα; Εκτός αν υπάρχει ανάγκη ο φαρμακοποιός να παρείχε και άλλα "σκευάσματα".... Δεν ξέρω.... Ας ρωτήσουμε κάποιον πιο νέο.... Για πες μας... Σαλονίκ... |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Νοε 18 2016, 04:19 | |
| - Jo... έγραψε:
-
Για πες μας... Σαλονίκ...
τα πολλα λογια ειναι φτωχια babes _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Παρ Νοε 18 2016, 18:07 | |
| - Κώδικας:
-
διαγραφεται ...λογω ασεμνου περιεχομενου και διαφημιστικής προβολής
edit @nikSalonik γατάκι η γρια κότα εχει το ζουμί |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Νοε 19 2016, 13:47 | |
| _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Σαβ Δεκ 17 2016, 20:31 | |
| |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Δεκ 18 2016, 00:23 | |
| |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Δεκ 18 2016, 10:07 | |
| Το καλά που το είδες. -1 στο κεντρο της πόλης και -6 στην νεα σαντα το πρωί πελαγωσα. Θελω να αλλάξω και τακακια και το σκέφτομαι |
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Δεκ 18 2016, 20:35 | |
| Νεαροί μόλις τελειώσετε τις δουλειές σας δεν περνάτε και από δω για ένα πλυσιματάκι. Αντε γιατί με τέτοιο κρύο δεν είναι για "παλικαριές" από μέρους μου. Θα φροντίσω και για ...... "βοήθεια" _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Δεκ 18 2016, 21:27 | |
| - AYTOS έγραψε:
- Νεαροί μόλις τελειώσετε τις δουλειές σας δεν περνάτε και από δω
οκ ...θα το φροντησω...εχε το νου σου στο τηλέφωνο αλλα οταν σε παρω μην αρχίσεις παλι τααααααααα δικα σου γιατι ακρη δε βγαζω μαζι σου γεροξεμωραμενε .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Κυρ Δεκ 18 2016, 21:29 | |
| - AYTOS έγραψε:
- Νεαροί μόλις τελειώσετε τις δουλειές σας δεν περνάτε και από δω
οκ ...θα το φροντησω...εχε το νου σου στο τηλέφωνο αλλα οταν σε παρω μην αρχίσεις παλι τααααααααα δικα σου γιατι ακρη δε βγαζω μαζι σου γεροξεμωραμενε .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Δευ Δεκ 19 2016, 12:41 | |
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Τρι Δεκ 20 2016, 22:17 | |
| Βρε και οι δυο σας ............ τους νεαρους ειπα να ερθουν και οχι τα _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Τετ Δεκ 21 2016, 12:06 | |
| Ναι αλλά δεν μας είπες που και περιμέναμε |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Τετ Δεκ 21 2016, 13:34 | |
|
| |
IPPEAS vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 06/01/2013
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Μαρ 02 2017, 01:04 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Μαρ 02 2017, 20:43 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
IPPEAS vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 06/01/2013
| Θέμα: Απ: Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου Πεμ Μαρ 02 2017, 22:43 | |
| |
|
| |
| Χαβαλές ...κι οτι Π@π@ριες βαλει ο νούς σου | |
|