| Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
afric
Registration date : 18/07/2013
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Τρι Οκτ 01 2013, 16:49 | |
| λογικά σκεπτόμενος απο την στιγμή που κάνεις εξαέρωση δεν υπάρχει θέμα αφού εξαερώνετε όλο το σύστημα από την άλλη όμως με βάζεις σε σκέψεις γιατί έχω ένα θεματάκι και πριν αλλάξω δαγκάνες-τρόμπα και μετά... καποιες φορές αφού μπεί έστω και ελάχιστα το abs γίνεται κουτσούρι το φρένο-μανέτα λες και κολλάει η τρόμπα.. πριν το είχα αποδώσει (και ο μηχανικός μου) στην τρόμπα το μετά δεν το έψαξα ακόμα αν δεν είναι κλασικό φαινόμενο έχω θεματάκι ...αν ξέρει κανείς να μας πει |
|
| |
doukaris
Registration date : 11/01/2012
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Τρι Οκτ 01 2013, 16:52 | |
| ειχα και εγω προβλημα μετα απο την αλλαγη τρομπας μετα απο μερικα δυνατα φρεναρισματα γινοταν πετρα το φρενο και κομπλαρε τελικα μετα απο ψαξιμο ηταν η μανετα του φρενου. πιεζε στραβα την τρομπα δες μηπως κατι τετοιο παιζει. |
|
| |
afric
Registration date : 18/07/2013
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Τρι Οκτ 01 2013, 17:08 | |
| - doukaris έγραψε:
- ειχα και εγω προβλημα μετα απο την αλλαγη τρομπας μετα απο μερικα δυνατα φρεναρισματα γινοταν πετρα το φρενο και κομπλαρε τελικα μετα απο ψαξιμο ηταν η μανετα του φρενου. πιεζε στραβα την τρομπα δες μηπως κατι τετοιο παιζει.
και πως ήταν η μανέτα; μμμμ μήπως θυμάσε γιατί μανέτα έβαλα την ίδια ..λές να έχει φαει κανα κτύπημα (το έχω πάρει μεταχειρισμένο και έχει φάει μια ψιλή από δεξιά..... ) και γω το σκέφτηκα για να πω την αλήθεια αλλά είπα μπααα.... φιουυυυ έχω κουραστεί από τότε που το πήρα (πριν 3 μήνες) ..ούτε γκόμενα να ήταν δεν θα μου έτρωγε τόσα λεφτά, ρουλεμαν τιμονιού - τσιμούχες - ελατήρια - φρένα-φωτα προβλημα 2 φορές τελικά του εβαλα ρελαδακια κτλ- προβλημα με κομένο καλώδιο του κοντερ - δεν αποσυμπλέκει και θέλει δίσκους.. 150 ευρω τα λαδοξιδα-ανταλακτικα και θέλει και επειγόντως λάστιχα γιατι θα φάω τούμπααααα δηλαδή απορώ πως το καβαλούσε ο προηγούμενος ευτυχώς που πιάνουν τα χέρια μου αλλιως θα με έβαζε μέσα... |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Πεμ Οκτ 03 2013, 22:13 | |
| Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Χρηστο. Σήμερα με την πολύ μεγάλη του βοήθεια έβαλα και εγω φρένα. |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Πεμ Οκτ 03 2013, 22:15 | |
| |
|
| |
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Πεμ Οκτ 03 2013, 22:27 | |
| |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Πεμ Οκτ 03 2013, 22:36 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Χρηστο.
Σήμερα με την πολύ μεγάλη του βοήθεια έβαλα και εγω φρένα. Με γειές! αχρείαστα να 'ναι! άλλο μηχανάκι ε? |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Παρ Οκτ 04 2013, 01:34 | |
| - δίας έγραψε:
άλλο μηχανάκι ε? Σε ευχαριστώ πολυ. Οι πρώτες εντυπώσεις στα 10 km που έκανα ειναι θετικές απο τις ακτινικές brembo που έβαλα. Θέλουν το χρόνο τους και αυτά, για να πατήσουν καλα τα τακάκια στις δισκόπλακες και αλλη εξαέρωση κλπ.( απ'ότι μου ειπε ο Χρήστος ) |
|
| |
billaras
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 11/04/2012
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Δευ Οκτ 07 2013, 01:51 | |
| Παιδια μια ερωτηση για να μην ανοιγω καινουριο thread. Ποιες δαγκανες χαρακτηριζονται monoblock και που υπερτερουν? Ευχαριστω. |
|
| |
alexzio Member
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Τρι Οκτ 08 2013, 08:32 | |
| Ειναι αυτες που δεν ειναι διαιρουμενες , Δηλαδη δεν αποτελουνται απο δυο κομματια. Δηλαδη εξ ολοκληρου χυτες σε ενα τεμαχιο
Χαρακτηριστικο τους η ακαμψια και η ελλειψη στρεψεων, Λογω της συνολικης συνοχης τους και ανοχη θερμοκρασιων. Κατι που χρειαζεται σε μεγαλες καταπονησεις, φορτια και πολυ γρηγορη οδηγηση. |
|
| |
billaras
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Τρι Οκτ 08 2013, 11:52 | |
| |
|
| |
alexzio Member
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Τετ Οκτ 09 2013, 08:24 | |
| να εισαι καλα φιλος |
|
| |
billaras
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Τετ Οκτ 09 2013, 12:19 | |
| Και μια ακομη ερωτηση, ετσι για την καλημερα. Ειναι μεγαλη η διαφορα αναμεσα στις τετραπιστονες με δυο τακακια και στις τετραπιστονες με τεσσερα τακακια (ενα ανα πιστονι)? Βασικα το κοστος αποκτησης ειναι περιπου το ιδιο..., το κοστος αλλαγης για τα τακακια μετα ειναι σημαντικα μεγαλυτερο και δεν ξερω αν αξιζει κατι τετοιο για το στρωματακι μας... Επισης αν στις μεταχειρισμενες δαγκανες λειπει η βιδα που κραταει το σωληνακι αλλα και οι βιδες που πιανουν πανω στους αποστατες τι κανουμε? Η βιδα απο τις δαγκανες που φοραμε κανει? Ο κινεζος μαζι με τους αποστατες σου στελνει βιδες για ενωση δαγκανας αποστατη ή μονο για συνδεση αποστατη-καλαμιου? |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Κυρ Ιουν 22 2014, 02:37 | |
| Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
Τα μαμά σωληνάκια μιας Κ6 έχουν το απαραίτητο μήκος για να συνεργαστουν με τις τετραπίστονες της Tokico; Είναι plug n play δηλαδή η εγκατάσταση; |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Κυρ Ιουν 22 2014, 02:49 | |
| - Χείρων έγραψε:
- Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
Τα μαμά σωληνάκια μιας Κ6 έχουν το απαραίτητο μήκος για να συνεργαστουν με τις τετραπίστονες της Tokico; Είναι plug n play δηλαδή η εγκατάσταση; Nαι μια χαρά ειναι.πρόβλημα έχεις όταν θες να βαλεις αποστάτες μεγάλους στο τιμόνι. |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Κυρ Ιουν 22 2014, 03:15 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- Χείρων έγραψε:
- Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
Τα μαμά σωληνάκια μιας Κ6 έχουν το απαραίτητο μήκος για να συνεργαστουν με τις τετραπίστονες της Tokico; Είναι plug n play δηλαδή η εγκατάσταση; Nαι μια χαρά ειναι.πρόβλημα έχεις όταν θες να βαλεις αποστάτες μεγάλους στο τιμόνι. Eυχαριστώ! |
|
| |
redalkis
Ηλικία : 35 Τόπος : Παραμυθιά Registration date : 19/06/2013
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Σαβ Ιουλ 12 2014, 08:15 | |
| Παιδιά, ξέρετε μήπως που μπορούμε να βρούμε αποστάτες για ακτινικές δαγκάνες, ούτως ώστε, να βάλουμε "οποίες" θέλουμε?!? Είχα βρει κάπου, αλλά δεν θυμάμαι που και όσο και αν ξαναεψαξα δεν βρήκα τίποτα |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Σαβ Ιουλ 12 2014, 08:20 | |
| - redalkis έγραψε:
- Παιδιά, ξέρετε μήπως που μπορούμε να βρούμε αποστάτες για ακτινικές δαγκάνες, ούτως ώστε, να βάλουμε "οποίες" θέλουμε?!? Είχα βρει κάπου, αλλά δεν θυμάμαι που και όσο και αν ξαναεψαξα δεν βρήκα τίποτα
Ο ammoulianiotis κατασκευαζει αποστατες . ειναι μελος του φορουμ , στειλτου ενα πμ |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Σαβ Ιουλ 12 2014, 10:08 | |
| Αν κοίτάξεις στις προσφορες θα δεις και του ammoulianiotis που έχουν πολύ δουλεια και μεράκι πανω! Έχω πάρει και εγώ για απλές και είμαι παραπανω απο ευχαριστημένος! Τώρα αν θες να πάρεις απο τον κινέζο και να τα κληρώσεις και ακριβότερα κάνε μια αναζήτηση στον ιμπεουρα V strom brackets adaptors! Μέγεια σου!!!!! |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Δευ Οκτ 06 2014, 02:08 | |
| τελικα καλυτερο τι ειναι σε θέμα φρεναρισματος, οι ακτινικες ή οι τετραπίστονες? σε θέμα κόστους η καθε ακτινικη εχει 4 τακακια αρα συνολο 8 οποτε το κόστος παει κοντα στα 100 μονο για τακακια αν δε κανω λαθος με τις τετραπίστονες τι παίζει? |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Δευ Οκτ 06 2014, 02:21 | |
| - rafel7 έγραψε:
- τελικα καλυτερο τι ειναι σε θέμα φρεναρισματος, οι ακτινικες ή οι τετραπίστονες?
σε θέμα κόστους η καθε ακτινικη εχει 4 τακακια αρα συνολο 8 οποτε το κόστος παει κοντα στα 100 μονο για τακακια αν δε κανω λαθος με τις τετραπίστονες τι παίζει? και οι ακτινικές τετραπιστονες είναι. Το κόστος στα τακάκια είναι λίγο παραπάνω. όμως τακάκια δεν αλλάζεις κάθε μέρα, εγω τις φοράω 1,5 χρόνο και δεν εχουν φτάσει τα τακάκια ούτε στην μέση. |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Δευ Οκτ 06 2014, 03:49 | |
| vii. Βάζουμε κάποιον να σπρώχνει το κάτω μέρος της δαγκάνας προς το κέντρο της ρόδας & σφίγγουμε καλά & τις 4 βίδες, με ΠΡΟΣΟΧΗ να ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ & κλοτσήσουν οι βίδες. αυτές οι δαγκάνες είναι αυτές εδω? http://www.ebay.com/itm/Ducati-900ss-750ss-Brake-Calipers-Brembo-/321334148197?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4ad101fc65&vxp=mtr |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Δευ Οκτ 06 2014, 09:23 | |
| - rafel7 έγραψε:
- vii. Βάζουμε κάποιον να σπρώχνει το κάτω μέρος της δαγκάνας προς το κέντρο της ρόδας & σφίγγουμε καλά & τις 4 βίδες, με ΠΡΟΣΟΧΗ να ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ & κλοτσήσουν οι βίδες.
αυτές οι δαγκάνες είναι αυτές εδω? http://www.ebay.com/itm/Ducati-900ss-750ss-Brake-Calipers-Brembo-/321334148197?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4ad101fc65&vxp=mtr ΝΑΙ |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Τετ Οκτ 15 2014, 04:30 | |
| - rafel7 έγραψε:
- τελικα καλυτερο τι ειναι σε θέμα φρεναρισματος, οι ακτινικες ή οι τετραπίστονες?
σε θέμα κόστους η καθε ακτινικη εχει 4 τακακια αρα συνολο 8 οποτε το κόστος παει κοντα στα 100 μονο για τακακια αν δε κανω λαθος με τις τετραπίστονες τι παίζει? Tωρα το ειδα ο γκαβουλιακας! Οι ακτινηκες ειναι τετραπιστονες και δεν χρησημοποιουν ολες 4 τακακια! Παραδειγμα το gsxr 1000 k4 ναι μεν φωραει ακτινηκες αλλα με 4 τακακια ενω το κ7 με 2 τακακια!! Οπωτε αναλογος το μοντελο!! |
|
| |
Roilόs
| Θέμα: Απ: Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! Δευ Νοε 02 2015, 22:52 | |
| Εξαιρετικό άρθρο, δυστυχώς όμως οι φωτογραφίες δεν φαίνονται.. υπάρχει περίπτωση να μπορούν να ξανα-ανέβουν? |
|
| |
| Τοποθέτηση για τετραπίστονες δαγκάνες (BREMBO/NISSIN/TOKICO) how to!!! | |
|