Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

μπουφαν spidi venture

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ReBeLoS
Member
Member
ReBeLoS

Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/08/2012

μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπουφαν spidi venture   μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 15 2013, 14:33

Γνωριζει κανεις που το βρισκουμε Αθηνα σε καλη τιμη ?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mounodoulos
vstromhellasforum Fanatic
vstromhellasforum Fanatic

Registration date : 07/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπουφαν spidi venture   μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 15 2013, 16:03

moto market καλιροης tazakos ρωτα εκει εγγυηση
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη
Registration date : 09/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπουφαν spidi venture   μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 15 2013, 16:55

man_OS έγραψε:
φαίνεται πολύ ωραίο. Επειδή είμαι σιγά σιγά για αναζήτηση κι εγώ μπουφανακίου, θεωρείτε ότι είναι καλύτερο από το μάγκνα; Καλύτερο εννοώ σε αερισμό, αδιαβροχοποίηση, ζέστη κλπ κλπ;

εχω ακομη το macna alditude ειναι στις αγγελίες εδω ....

εχω πάρει πρόσφατα το spidi step in clothing ....εξαιρετικής ποιοτητας κατασκευής και εφαρμογής....σ οτι αφορά την πολυχρηστικότητα με το macna διαφερει λογω του οτι τσεπες μπρος πλατη ειναι αφαιρούμενες και το κανουν πιο χρηστικό...κατα τ αλλα ουτε με το ενα ουτε με το αλλο κρύωσα η βράχηκα ....κοντολογής Μάναρε δεν ειδα ιδιαιτερες διαφορές ...

το καλύτερο  δ ώ ρ ο   σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...

...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!

Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
http://insuranceate.blogspot.com
loverdos11
moderator
moderator
loverdos11

Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Registration date : 11/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπουφαν spidi venture   μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 15 2013, 17:08

niksalonik έγραψε:

εχω πάρει πρόσφατα το spidi step in clothing ....εξαιρετικής ποιοτητας κατασκευής και εφαρμογής....σ οτι αφορά την πολυχρηστικότητα με το macna διαφερει λογω του οτι τσεπες μπρος πλατη ειναι αφαιρούμενες και το κανουν πιο χρηστικό...κατα τ αλλα ουτε με το ενα ουτε με το αλλο κρύωσα η βράχηκα ....κοντολογής Μάναρε δεν ειδα ιδιαιτερες διαφορές ...

Εχεις δει πιστεύω ότι η ερώτηση του Μάνου ειναι πριν 1 χρόνο έτσι? Δευ Apr 02, 2012 6:04 pm What a Face

μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 33ncnm10μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 33e6ee10μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 63u2ip10μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 Amzm8k10μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 2rpb8y10
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη
Registration date : 09/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπουφαν spidi venture   μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 15 2013, 17:25

loverdos11 έγραψε:
niksalonik έγραψε:

Εχεις δει πιστεύω ότι η ερώτηση του Μάνου ειναι πριν 1 χρόνο έτσι? Δευ Apr 02, 2012 6:04 pm What a Face

οχι δεν το πρόσεξα ...θα πρεπε ???

αναφερομαι σ ενα ενεργο τοπικ με την προσωπική μου αποψη για διαφορες η οχι του macna με το spidi γιατι απλά εχω 20 μερες το spidi ...ο μανος ρωταγε και καποιος αλλος χτες σημερα αυριο θα αναζητησει πληφορίες

το καλύτερο  δ ώ ρ ο   σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...

...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!

Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
http://insuranceate.blogspot.com
ReBeLoS
Member
Member
ReBeLoS

Τόπος : Αθήνα
Registration date : 13/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: μπουφαν spidi venture   μπουφαν spidi venture - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 21 2013, 18:00

Το μπουφανακι ειναι ηδη στην κατοχη μου.

Γιαννη (Tazako) σε ευχαριστω πολυ για ολα. Χαρηκα που σε γνωρισα και απο κοντα.

μπουφαν spidi venture

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ :: Ένδυση-
Μετάβαση σε: