| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 17:17 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- ammoulianiotis έγραψε:
- Μολις ελαβα email για την προσφορα που ειχα ζητησει για τα Hella
Greetings to greece,
at around 10 sets i can offer you a price of 59.60 Euro/set
the shipping will be at 17,00 Euro to greece for 1-4 sets and 22,00 Euro for 5-10 sets
kimd regards Sascha Rader
WHR-Online Friesdorfer Hauptstrasse 2 06343 Mansfeld OT Friesdorf Tel: 034775 / 81494 ( 9:00-16:00 Uhr ) Fax: 034775 / 81495 www.whr-online.de service@whr-online.de από τον συγκεκριμένο πωλητή αν θυμάμαι καλά είχα αγοράσει εγώ, 1 σετ και ήταν κανονικά στο κουτί τους ολοκαίνουρια.. 59.60 για τα Hella και αν τα 22 ευρώ είναι και για τα 10 σετ, δηλαδή 2,2 ευρώ το σετ μεταφορικά σύνολο 61,80 μην το σκέφτεστε καν..!!! να βαλω πρωτος για power buy?????? |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 18:09 | |
| |
|
| |
2FAST4U(GEORGES) Member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 18:48 | |
| |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 20:01 | |
| Αν προσέξετε καλά τα μεταφορικά είναι 17Ε για τα 4 πρώτα και 22Ε για τα 6 επόμενα.Σύνολο 39Ε.Δια 10τμχ μας κάνει 3,9Ε το σετ. |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 20:11 | |
| Παίδες, αν δώσετε λίγο χρόνο, υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσουμε κάποια πιο οικονομική λύση.... Δώστε χρόνο να ψάξουμε τις επιλογές για να καταλήξουμε σε κάτι όσο πιο οικονομικό, και δώστε χρόνο και στους φίλους που δεν διαθέτουν το budget ώστε να το βάλουν στον προσεχή προϋπολογισμό τους και να μεγαλώσει η ενδεχόμενη λίστα μπας και πέσουν και οι τιμές.... |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 20:26 | |
| - LARRY έγραψε:
- Αν προσέξετε καλά τα μεταφορικά είναι 17Ε για τα 4 πρώτα και 22Ε για τα 6 επόμενα.Σύνολο 39Ε.Δια 10τμχ μας κάνει 3,9Ε το σετ.
Νομιζω εννοει λογω βαρους, μεχρι 4 κουτια παει 17?, απο 5-10 κουτια αυξανεται το βαρος και παει 22? ασχετα αν το δεμα εχει μεσα 5 ή 10 κουτια... |
|
| |
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 21:50 | |
| - daredevil έγραψε:
- white angel έγραψε:
- daredevil έγραψε:
- Σήμερα στο φερι- από Πέραμα προς Σαλαμίνα ποιος ήταν μου φάνηκε ότι είδα τις βάσεις του Λευτέρη σε ένα λευκό vstrom.
που ήσουν γιατί δεν ήρθες να μιλήσει. εγώ ήμουνα Ειμουν με το μαυρο μπροστα απο εσενα επιασα την κουβεντα με ενα παλικαρι απο το fazerclub και τις βασεις τις θυμήθηκα μετα που τις είδα σπιτι όποτε καταλαβες. Την επομενη φορα αμα κάτσει. E Δεν πάμε για κάνα καφεδάκι στο ΝΑΤΟ τώρα που γνωριστήκαμε? |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 22:13 | |
| @koko$ και εγώ αυτό κατάλαβα.. @Larry, και λάθος να κατάλαβα, και να είναι +2 ευρώ νομίζω ότι και πάλι η τιμή είναι πολύ καλή.. @stam, καθαρά με δεδομένο ότι τα hella θεωρούνται κορυφή, (και μόνο με αυτό το κριτήριο) τιμή γύρω στα 60-65 ευρώ είτε από Γερμανία, είτε από Ελλάδα, θεωρώ ότι είναι εξαιρετική.. και επίσης, σχετικά με τα προβολάκια της πισίνας, νομίζω κάποια παιδιά είχαν εκφράσει επιφυλάξεις σχετικά με το ενδεχόμενο να "στραβώνουν" άλλους οδηγούς.. όπως και να'χει καλές αγορές παιδιά.. |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 22:16 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- καθαρά με δεδομένο ότι τα hella θεωρούνται κορυφή, (και μόνο με αυτό το κριτήριο) τιμή γύρω στα 60-65 ευρώ είτε από Γερμανία, είτε από Ελλάδα, θεωρώ ότι είναι εξαιρετική..
Το θεμα ειναι οτι Ελλαδα θα βρουμε καμια τετοια τιμη να τα παρουμε απο εδω, να τα εχουμε και αμεσα οταν δωσει ο terino εικονες απο τις νεες βασεις; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 22:22 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- nikolasr200 έγραψε:
- καθαρά με δεδομένο ότι τα hella θεωρούνται κορυφή, (και μόνο με αυτό το κριτήριο) τιμή γύρω στα 60-65 ευρώ είτε από Γερμανία, είτε από Ελλάδα, θεωρώ ότι είναι εξαιρετική..
Το θεμα ειναι οτι Ελλαδα θα βρουμε καμια τετοια τιμη να τα παρουμε απο εδω, να τα εχουμε και αμεσα οταν δωσει ο terino εικονες απο τις νεες βασεις; Δεν το γνωρίζω..απλά δεν ήθελα να φανεί ότι η αγορά από το εξωτερικό είναι αυτοσκοπός.. Πάντως αν πάτε στη λύση από Γερμανία, γύρω στη μία βδομάδα χρειάζονται συνήθως για να έρθουν τα πράγματα, και με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχετε στα χέρια σας τις βάσεις, δεν είναι τραγικός ο χρόνος.. |
|
| |
daredevil Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Αθήνα- Ίλιον Registration date : 27/02/2011
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Ιαν 20 2012, 23:13 | |
| - hailander έγραψε:
- daredevil έγραψε:
- white angel έγραψε:
- daredevil έγραψε:
- Σήμερα στο φερι- από Πέραμα προς Σαλαμίνα ποιος ήταν μου φάνηκε ότι είδα τις βάσεις του Λευτέρη σε ένα λευκό vstrom.
που ήσουν γιατί δεν ήρθες να μιλήσει. εγώ ήμουνα Ειμουν με το μαυρο μπροστα απο εσενα επιασα την κουβεντα με ενα παλικαρι απο το fazerclub και τις βασεις τις θυμήθηκα μετα που τις είδα σπιτι όποτε καταλαβες. Την επομενη φορα αμα κάτσει. E Δεν πάμε για κάνα καφεδάκι στο ΝΑΤΟ τώρα που γνωριστήκαμε? Δεν μένω Σαλαμίνα απλά πήγαινα στο Ναυτικό νοσοκομείο για να πάρω τα εμβόλια της μπέμπας μάλλον για περιστέρι καλύτερα το βλέπω. |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Ιαν 21 2012, 10:51 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
σχετικά με τα προβολάκια της πισίνας, νομίζω κάποια παιδιά είχαν εκφράσει επιφυλάξεις σχετικά με το ενδεχόμενο να "στραβώνουν" άλλους οδηγούς..
Προτιμώ να στραβώνω και να φαίνομαι, αν και δεν το νομίζω και εξάλλου στην βάση μπορεί κανείς να δώσει κλίση ώστε να χτυπάνε χαμηλά και όχι στο υπερπέραν! Η λογική λειτουργίας είναι σαν αυτή στους μικρούς φακούς led που προσέφερε ο Χρήστος. Επειδη με ενδιαφέρει ο παράγοντας τιμή και απόδοση για εμένα προσωπικά υπάρχουν τα εξής θετικά: 1. Τα κινέζικα είναι πιο φτηνά και εγγυημένα αδιάβροχα 2. 10 W κατανάλωση 3. μεγαλύτερη φωτεινότητα από Hella 4. λευκό φως 5. To ανταλλακτικό Led είναι φθηνότερο από το hella |
|
| |
lybe
Ηλικία : 43 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 04/10/2011
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Ιαν 21 2012, 11:25 | |
| - stam έγραψε:
- Παίδες, αν δώσετε λίγο χρόνο, υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσουμε κάποια πιο οικονομική λύση....
Δώστε χρόνο να ψάξουμε τις επιλογές για να καταλήξουμε σε κάτι όσο πιο οικονομικό, και δώστε χρόνο και στους φίλους που δεν διαθέτουν το budget ώστε να το βάλουν στον προσεχή προϋπολογισμό τους και να μεγαλώσει η ενδεχόμενη λίστα μπας και πέσουν και οι τιμές.... Σωστός ο stam,έτσι είναι παίδες όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Ιαν 21 2012, 20:29 | |
| - msp έγραψε:
- nikolasr200 έγραψε:
σχετικά με τα προβολάκια της πισίνας, νομίζω κάποια παιδιά είχαν εκφράσει επιφυλάξεις σχετικά με το ενδεχόμενο να "στραβώνουν" άλλους οδηγούς..
Προτιμώ να στραβώνω και να φαίνομαι, αν και δεν το νομίζω και εξάλλου στην βάση μπορεί κανείς να δώσει κλίση ώστε να χτυπάνε χαμηλά και όχι στο υπερπέραν! Η λογική λειτουργίας είναι σαν αυτή στους μικρούς φακούς led που προσέφερε ο Χρήστος. Επειδη με ενδιαφέρει ο παράγοντας τιμή και απόδοση για εμένα προσωπικά υπάρχουν τα εξής θετικά:
1. Τα κινέζικα είναι πιο φτηνά και εγγυημένα αδιάβροχα 2. 10 W κατανάλωση 3. μεγαλύτερη φωτεινότητα από Hella 4. λευκό φως 5. To ανταλλακτικό Led είναι φθηνότερο από το hella
νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές ενδιάμεσες καταστάσεις από το "φαίνομαι" μέχρι το στραβώνω" και όπως και να'χει, δεν έγραψα τίποτα παραπάνω, από το ότι, σχετικά και με τα 80 ευρώ που μου κόστισαν εμένα τα Hella, τα ~65 είναι ακόμα πιο καλή τιμή, και όποιος το αντέχει οικονομικά, σίγουρα αξίζει.. από εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει ό,τι νομίζει πως του ταιριάζει..και αντέχει η τσέπη του.. πριν μερικές μέρες διάβαζα ότι κανονικά απαγορεύονται ακόμα και τα επιπλέον ανακλαστικά σε σχέση με τα εργοαστασιακά προβλεπόμενα σε οχήματα και εξοπλισμό..(μου κανε αρκετά εντύπωση μπορώ να πω..) |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Ιαν 21 2012, 20:56 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
πριν μερικές μέρες διάβαζα ότι κανονικά απαγορεύονται ακόμα και τα επιπλέον ανακλαστικά σε σχέση με τα εργοαστασιακά προβλεπόμενα σε οχήματα και εξοπλισμό..(μου κανε αρκετά εντύπωση μπορώ να πω..) Σε αλλα μερη (Ηνωμενο Βασιλειο) προσθετεις (εκ του νομου)ανακλαστικα στα πλαγια για να φαινεται η μηχανη και οταν ειναι καθετα με ενα κινουμενο οχημα |
|
| |
lazaroz
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Κυρ Ιαν 29 2012, 20:00 | |
| κανένα νέο με τις βάσεις "καινούργιου" τύπου έχουμε?? |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Κυρ Ιαν 29 2012, 20:22 | |
| - lazaroz έγραψε:
- κανένα νέο με τις βάσεις "καινούργιου" τύπου έχουμε??
Άντε ντε.......... |
|
| |
daredevil Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Αθήνα- Ίλιον Registration date : 27/02/2011
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Κυρ Ιαν 29 2012, 20:26 | |
| Λέτε να μας πρόλαβε η κρίση ........... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Κυρ Ιαν 29 2012, 20:50 | |
| Έχω στα χέρια μου τα πρωτότυπα βρε ανυπόμονα αγόρια... Αύριο θα πάω να τα στραντζάρω, μετά στην ηλεκτροστατική για βάψιμο και Τρίτη που θα παραλάβω θα τα κουμπώσω πρόχειρα να βγάλω φωτό για να ανεβάσω...
Το σχέδιο έχει τελειώσει, είναι στην τελική του μορφή και δεν θα γίνουν αλλαγές. Ουσιαστικά ότι δείτε στις φωτό την Τρίτη να ξέρετε ότι αυτό θα παραλάβετε όσοι παραγγείλετε.
Κουράγιο λοιπόν άλλες δύο μέρες. |
|
| |
δρ
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Ιαν 30 2012, 01:07 | |
| - terino έγραψε:
- Έχω στα χέρια μου τα πρωτότυπα βρε ανυπόμονα αγόρια... Αύριο θα πάω να τα στραντζάρω, μετά στην ηλεκτροστατική για βάψιμο και Τρίτη που θα παραλάβω θα τα κουμπώσω πρόχειρα να βγάλω φωτό για να ανεβάσω...
Το σχέδιο έχει τελειώσει, είναι στην τελική του μορφή και δεν θα γίνουν αλλαγές. Ουσιαστικά ότι δείτε στις φωτό την Τρίτη να ξέρετε ότι αυτό θα παραλάβετε όσοι παραγγείλετε.
Κουράγιο λοιπόν άλλες δύο μέρες. Aϊντε ρε Τερίνο μας έσκασες... Με το καλό να μας ανακοινώσεις τα χαρμόσυνα και να αναρτήσεις Φώτο να μας τρέξουν τα σάλια.. |
|
| |
kerneld Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Γλυκά Νερά - ΑΘΗΝΑ Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Ιαν 30 2012, 14:02 | |
| Μωρέ οι βάσεις μια χαρά θα είναι. Με προβολάκια τι θα κάνουμε...ΟΕΟ? |
|
| |
TSIROGIANNOS vstromhellasforum Enthusiast
| |
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Ιαν 30 2012, 18:09 | |
| Κύριοι τέλος γύρου.... (μόνο μπιφτέκι πλέον... χεχε) ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε και ήρθε μια μέρα νωρίτερα... οι βάσεις είναι στα χέρια μου, βαμμένες, κομπλέ και το μόνο που μένει είναι να πάω να τις κουμπώσω στη μηχανή για να βγάλω φωτό! Το πρόβλημα είναι ότι είμαι κομμάτια γιατί όλη μέρα τρέχω σαν τον πούστη και δεν ψήνομαι αυτή τη στιγμή!!!! οπότε χαλαρώνω μισή ωρίτσα με το τσιγάρο μου και μετά! Κουφάλες σας έφτιαξα!!!!!!!!!!! |
|
| |
stevevai
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Ιαν 30 2012, 18:10 | |
| |
|
| |
konstantinos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Ιαν 30 2012, 18:11 | |
| |
|
| |
| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|