| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 18:55 | |
| Μολις εστειλα mail. Ρωτησα αν θα μπορεσει να μας κανει και καλυτερη τιμη για πιθανο ΡΒ! Περιμενουμε απαντηση τωρα... |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 19:00 | |
| |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 19:17 | |
| |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 19:43 | |
| Μ π ρ α β ο βρε Λευτερη !!!! Κουκλια ειναι !!!! Να μας τρωει η τσεπη μας εεε???? ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ κ εχω τα τρεχαματα ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ τι μας κανεις ?????? Αχ ανυπομονω να τα δω κ απο κοντα !!!! |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 19:57 | |
| |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 20:16 | |
| - ammoulianiotis έγραψε:
- Ψαξε απο δω, ψαξε απο κει βρηκα τουτα! Ειναι xenon, πακετακι 2 προβολια με καλωδιωση στα 68$ με τα μεταφορικα!
Aδερφε, διαβασε καλα: "Hella High Performance Xenon Wiring Harness"Ειναι μονο η πλέξουδα, οχι τα φωτα... |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 20:18 | |
| Λευτεράκο οι βάσεις ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝΕ Τα σέβη μου φίλος edit:Από τη μία σιγοβράζω και γώ να τις τσιμπήσω αλλά από την άλλη το κόστος πάει ''Στο Θεό'' (για τα τωρινά μου οικονομικά δεδομένα) για αγορά προβολιών,βάσεων και του όλου τρεξίματος Ελπίζω μελλοντικά να το υλοποιήσω και γώ το project
Έχει επεξεργασθεί από τον/την groi1000 στις Παρ Δεκ 23 2011, 20:44, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 20:33 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Aδερφε, διαβασε καλα: "Hella High Performance Xenon Wiring Harness"Ειναι μονο η πλέξουδα, οχι τα φωτα...
Εσυ αναφερθηκες στο description, παρακατω λεει: Kit Includes: Two Lamps with D2S Xenon Capsules, Two Ballast Units, Wiring Harness, Relay and Mounting Hardware |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 20:34 | |
| Ναι σωστα, αλλα παντα το description ειναι αυτο που αγοραζεις.
Η τιμη ειναι παρα πολυ χαμηλη εξαλλου. Εψαξα στη σελιδα του και τα φαναρια τα ιδια με ΧΕΝΟΝ τα δινει 690$. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 20:35 | |
| Χμ... Παραπλανηση;;; |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 20:36 | |
| - terino έγραψε:
- Υ.Γ.: Χοχλιέ ψήθηκες ή ακόμα σιγοβράζεις?
σιγοβράζω Λευτέρη μας ...............σιγοβράζω. δύσκολοι καιροί πανάθεμα τους. |
|
| |
natk Member
Ηλικία : 42 Τόπος : 40.632096,22.934683 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 20:40 | |
| Λευτέρη, απλά και όμορφα: είναι οι ομορφότερες και πιο εργονομικές βάσεις που έχω δει! Πλάκα έπαθα, μου αρέσουν έτη φωτός παραπάνω από τις touratech. Έχεις πολύ μεράκι φίλε μου. Από φωτισμό, πού πάει η δέσμη; Δηλ. γεμίζει τα μαμά, αυξάνει σε πλάτος; Όταν συνδέσεις και τα λαλαλάκια ανέβασε και μια φωτό να δούμε το τελικό αποτέλεσμα με καλώδια κτλ. Θα ήθελα και εγώ, αλλά για την ώρα μόνο βενζίνη και λάδι μπορώ να αγοράζω.... Όταν και αν έρθει η ώρα με το καλό, θα σου πμάρω για τα σχέδια... Και πάλι μπράβο. |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 20:56 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 21:17 | |
| Συγνώμη που άργησα να απαντήσω... είχε έρθει ο GiannisM78 τώρα και προσπαθούσα να του μαζέψω το σαγόνι από το πάτωμα! @ammoulianiotis: Φίλε είναι πολύ χαμηλή η τιμή... αποκλείεται να έχουν ζευγάρι και ξένον κιόλας τόσο. Κάτι άλλο παίζει. Πιστεύω πως ο koko$ έχει δίκιο. @σαλιγκάρι: Γιάννη μου ότι και να πεις έχεις δίκιο... και πόσο μάλλον εσύ που έχεις οικογένεια, άσε με εμένα, εγώ ακόμα είμαι ρεμάλι. Δεν σε αποζημιώνει όμως λιγάκι το αποτέλεσμα? Θα τις δεις και από κοντά κάποια στιγμή και θα μου πεις. @natk: Φίλε είσαι βιαστικός... κάτσε να πάρουμε μια ανάσα πρώτα και μετά θα κάνω και τις καλωδιώσεις μπας και ανάψουν κιόλας! Προς το παρόν είναι διακοσμητικά! Και στους υπόλοιπους... ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... ουσιαστικά μια απλή αντιγραφή έκανα, δεν είναι δικό μου πνευματικό παιδί αυτές οι βάσεις αλλά έχουν κάμποσο κόπο και μεράκι μέσα τους! Πλέον που μπορώ να εκφραστώ πιο ελεύθερα μιας και τέλειωσε το πρότζεκτ, μπορώ να πω πως είμαι πολύ περήφανος για αυτή την κατασκευή. Πήγε πολύ καλά και το αποτέλεσμα ξεπέρασε όλες μου τις προσδοκίες. Βέβαια το καλό γίνεται πάντα καλύτερο, οπότε αν έχει κάποιος, κάποια πρόταση, την ακούμε ανοιχτά και ελεύθερα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την terino στις Κυρ Μαρ 04 2012, 12:35, 1 φορά |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 21:37 | |
| Mπράβο για το μεράκι σου. Μας έβαλες όλους στη πρίζα για νέες αγορές μέσα στις γιορτές . Ίδωμεν λοιπόν !!!! |
|
| |
GiannisM78
Ηλικία : 46 Τόπος : Παπάγου, Αθήνα Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 21:55 | |
| Εγώ ένα έχω να πω, άντε δύο. 1) Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφες απ΄ ότι στις φωτογραφίες. 2) Λευτέρη συγχαρητήρια και από εδώ. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά Υ.Γ. Ρε 'συ...πάτησα στο google "Bάσεις για προβολάκια-suzuki-v_strom-dl 650" και μου έβγαλε "μήπως εννοείται Βάσεις touratech τύπου terino"? |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 22:02 | |
| ωραίες οι βασουλες τελειωμένες - βαμμένες... Έδειξαν πάρα πολύ!.... μπράβο για την πολύ καλή δουλειά. Εγώ δυστυχώς για οικονομικούς λογούς θα απέχω προς το παρόν. Αν πάνε καλά τα πράγματα , θα το βάλω στο πρόγραμμα από τον άλλο μήνα. Και πάλι μπράβο (στην αρχή μόλις τις πρώτο είδα, η αλήθεια είναι ότι δεν μου πολύ γέμισαν το μάτι, άλλα μόλις τις είδα βαμμένες... απλά respect ) |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 22:02 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 22:06 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 22:12 | |
| Ο κύριος bozosd δεν έχει γράψει ακόμα την επαγγελματική του γνώμη και ανησυχώ!!!!! |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 22:13 | |
| |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 22:20 | |
| |
|
| |
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 22:57 | |
| Συναδελφε και Συνονοματε απλα RESPECT |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Παρ Δεκ 23 2011, 23:24 | |
| - everg έγραψε:
- Συναδελφε και Συνονοματε απλα RESPECT
Ευχαριστώ πολύ συνονόματε! Υ.Γ.: Το ότι είμαστε συνονόματοι το ήξερα, το ότι είμαστε και συνάδελφοι μου διέφευγε! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Δεκ 24 2011, 00:09 | |
| - terino έγραψε:
- Ο κύριος bozosd δεν έχει γράψει ακόμα την επαγγελματική του γνώμη και ανησυχώ!!!!!
Ναι η αλήθεια είναι πως λόγο χρόνου παρακολοθούσα ξώφαλτσα. Φίλος....βγάζω καπέλο!!! Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι ποιοτικό και όμορφο. Όσο για το κόστος,πιστεύω πως είναι πολύ καλό,ιδίως εαν μαζευτεί ποσότητα, που απ' ότι βλέπω σχηματίζεται σαν σμήνος...... Αγορίνα έβαλες φωτιές και να δούμε ποιος θα τις σβήσει. Λευτέρη congratulations!!! |
|
| |
| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|