| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Δεκ 24 2011, 08:48 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Δεκ 24 2011, 12:32 | |
| - kgalano έγραψε:
- Λευτέρη πραγματικά υπέροχο το αποτέλεσμα!!! Πραγματικά σου βγάζω το καπέλο για το μεράκι σου. Μία μικρή πινελιά μόνο, ρίξε ένα χρωματάκι και στο κεφάλι της βίδας που πιάνει το Π με το άλλο μέρος της βάσης να είναι ασορτί με τις πλαϊνές των πλαστικών που έχεις βάλει.
Αυτό είναι μια καλή ιδέα... ελπίζω να μπορέσω να το κάνω γιατί δύσκολα βρίσκεις αυτή τη βίδα... σε τέτοιο χρώμα. |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Δεκ 24 2011, 13:08 | |
| - terino έγραψε:
- kgalano έγραψε:
- Λευτέρη πραγματικά υπέροχο το αποτέλεσμα!!! Πραγματικά σου βγάζω το καπέλο για το μεράκι σου. Μία μικρή πινελιά μόνο, ρίξε ένα χρωματάκι και στο κεφάλι της βίδας που πιάνει το Π με το άλλο μέρος της βάσης να είναι ασορτί με τις πλαϊνές των πλαστικών που έχεις βάλει.
Αυτό είναι μια καλή ιδέα... ελπίζω να μπορέσω να το κάνω γιατί δύσκολα βρίσκεις αυτή τη βίδα... σε τέτοιο χρώμα. Aυτός με την ηλεκτροστατική βαφή, δεν μπορεί να σου πετύχει το χρώμα ή σε μαγαζί που φτιάχνει χρώματα κατά παραγγελία? Πάντως είναι απίθανη κατασκευή, αν δεν είχα ήδη τις βάσεις του bozosd, θα "δανειζόμουν" τα σχέδια σου. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Δεκ 24 2011, 14:21 | |
| |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Σαβ Δεκ 24 2011, 14:30 | |
| |
|
| |
δρ
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 00:26 | |
| Λευτέρη σου βγάζω το καπέλο... Φοβερό το αποτέλεσμα! Θα προσπαθήσω την Τετάρτη να είμαι στο καφέ να γνωριστούμε, να τα δω από κοντά,να σκάσω από τη ζήλια μου και να μου δώσεις τα φώτα σου! Συγχαρητήρια και πάλι!!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 00:30 | |
| Δόκτωρ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Στην παρούσα φάση τηρώ σιγή ιχθύος μιας και επεξεργάζομαι 2-3 σενάρια, πρώτον πως θα γίνει να πέσει (έστω και λίγο) η τιμή, και δεύτερον άλλη μία εναλλακτική για να καλύψω κάποιους με κάποιους ενδοιασμούς.
Αν πετύχουν αυτά που έχω στο μυαλό μου, τότε θα είμαι σε θέση να τις ετοιμάζω τις βάσεις στο 100% και να τις παραλαμβάνετε και απλά να τις κουμπώνετε. Ξαναλέω... ΑΝ καταφέρω και υλοποιήσω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Θα ενημερώσω ενδελεχώς και συντόμως!
Μέχρι τότε, stay tuned.... |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 00:32 | |
| μόλις το είδα...πολύ πολύ όμορφο Λευτέρη μπράβο! Εκανες αυτό που μας είπαν μαστόρια κ μαστόρια πως δεν γίνεται, όχι φτηνά τουλάχιστον...ένα σετ κ μένα όταν βγούνε παραγωγή! |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 00:36 | |
| - terino έγραψε:
- Δόκτωρ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Στην παρούσα φάση τηρώ σιγή ιχθύος μιας και επεξεργάζομαι 2-3 σενάρια, πρώτον πως θα γίνει να πέσει (έστω και λίγο) η τιμή, και δεύτερον άλλη μία εναλλακτική για να καλύψω κάποιους με κάποιους ενδοιασμούς.
Αν πετύχουν αυτά που έχω στο μυαλό μου, τότε θα είμαι σε θέση να τις ετοιμάζω τις βάσεις στο 100% και να τις παραλαμβάνετε και απλά να τις κουμπώνετε. Ξαναλέω... ΑΝ καταφέρω και υλοποιήσω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Θα ενημερώσω ενδελεχώς και συντόμως!
Μέχρι τότε, stay tuned.... άντε αγόρι μου υλοποίησέ το..!!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 01:04 | |
| - tazakos έγραψε:
- μόλις το είδα...πολύ πολύ όμορφο Λευτέρη μπράβο! Εκανες αυτό που μας είπαν μαστόρια κ μαστόρια πως δεν γίνεται, όχι φτηνά τουλάχιστον...ένα σετ κ μένα όταν βγούνε παραγωγή!
Γιάννη αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω στο μυαλό μου να λύσω ώστε να γίνουν προσιτά σε όσο το δυνατόν περισσότερους.... συν 1-2 πραγματάκια αισθητικά κυρίως που σκέφτομαι. Κάντε υπομονή να κάνω την έρευνα αγοράς που πρέπει, και να ωριμάσουν και τα υπόλοιπα και με το νέο έτος θέλω να πιστεύω πως θα έχω καλά νέα να ανακοινώσω. |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 01:31 | |
| |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 01:32 | |
| - terino έγραψε:
- ...με το νέο έτος θέλω να πιστεύω πως θα έχω καλά νέα να ανακοινώσω.
|
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 01:35 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 01:49 | |
| - painter έγραψε:
...το μόνο θέμα σε αυτού του τύπου τις βάσεις, τις δικές σου, της touratech, του δημήτρη (bozord) είναι οτι σε μια standική πτώση πέρα των προβολέων θα καταστραφούν και τα πλαστικά και το ψυγείο (στου δημήτρη) μιας και εξέχουν.
Θέλω να πιστεύω Μανώλη,πως σε στατική πτώση θα υπάρξει προστασία απ'τα κάγκελα και δεν θα προκληθεί ζημιά. Άλλωστε αυτός ήταν ο ένας λόγος που διάλεξα αυτό το σημείο τοποθέτησης-στήριξης. |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 09:49 | |
| μακάρι δημήτρη μου να μην χρειαστεί ποτέ να "δοκιμάσεις" τα προβολάκια. πάντως όταν πάρω και εγώ τα προβολάκια απο την υπερμαμάτη προσφορά (δες παραπάνω πόστ μου) η θέση που προτείνεις είναι μια απο τις δύο που έχω σκεφτεί, η άλλη είναι εκεί που τα έχω ήδη, κάτω απο τα φανάρια, εκτός και αν μας εκπλήξει πάλι ο λευτέρης. (σκέφτομαι να τα αλλάξω γιατί αυτά που έχω μου κάνουν νερά) |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 11:03 | |
| Λευτέρη αν λύσεις και το θέμα της "χαζοπτώσης" τότε πραγματικά δεν έχεις ανταγωνισμό..!! σκέφτεσαι για μικρά καλικατζαράκια που μόλις δουν ότι πάει να πέσει η μηχανή θα μαζεύουν τη βάση..?? ή μήπως πιο hitech?? γυροσκοπικό αισθητήρα που πάνω από μια συγκεκριμένη κλίση θα ενεργοποιεί αυτόματη αναδίπλωση των βάσεων με σερβομηχανισμό...?? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 13:00 | |
| Κάτι πολύ πιο απλό που έπρεπε να το είχα κάνει εξαρχής.... απλά η βάση που έχω φτιάξει τώρα μου φαίνεται πιο όμορφη και προσθέτει όμορφο όγκο στη μηχανή... τεσπά... θα σας αρέσει! Είμαι σίγουρος! |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 14:53 | |
| - terino έγραψε:
- Κάτι πολύ πιο απλό που έπρεπε να το είχα κάνει εξαρχής.... απλά η βάση που έχω φτιάξει τώρα μου φαίνεται πιο όμορφη και προσθέτει όμορφο όγκο στη μηχανή... τεσπά... θα σας αρέσει! Είμαι σίγουρος!
Βλεπω να μας τρελαινεις στο τελος!! |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 15:00 | |
| - terino έγραψε:
- Κάτι πολύ πιο απλό που έπρεπε να το είχα κάνει εξαρχής.... απλά η βάση που έχω φτιάξει τώρα μου φαίνεται πιο όμορφη και προσθέτει όμορφο όγκο στη μηχανή... τεσπά... θα σας αρέσει! Είμαι σίγουρος!
Άντε ρε Λευτέρη, μας γκάστρωσες! |
|
| |
natk Member
Ηλικία : 42 Τόπος : 40.632096,22.934683 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 15:24 | |
| Σχετικά με την πτώση, νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα επειδή εγώ που έπεσα σήμερα σε πάγο και συρθηκε λίγο, έσπασα (κλασικά) μανέτα φρένου, λύγισε η σκ@τοβίδα με το αντίβαρο, έσπασε η χούφτα αλλά το φλασάκι δεν βρήκε. Γενικά από τότε που φοράω χούφτες αν πέσει δεν βρίσκει το φλας. Επειδή στην φωτό φαίνεται ότι δεν εξέχουν πέρα από το φλας, νομίζω ότι δεν θα βρουν έδαφος (πάντα υπό την προϋπόθεση ότι φοράμε χούφτες και κάγκελα). Βέβαια, η λύση είναι απλή. Ξαπλώνεις την μηχανή και βλέπεις. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 18:03 | |
| - LARRY έγραψε:
Άντε ρε Λευτέρη, μας γκάστρωσες! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, δεν το ξέρεις? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 18:09 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 18:12 | |
| Θέλω να πιστεύω πως η δική μου κυοφορία θα διαρκέσει αρκετά λιγότερο! |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 18:34 | |
| Ρε μωρό Λευτέρη,θα επανασχεδιάσεις/τοποθετήσεις τις βάσεις ή απλά θα βελτιώσεις τις υπάρχουσες; Όσο για τις χαζοπτώσεις... http://www.vstrom.info/Smf/index.php?topic=12100.30 |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 27 2011, 18:35 | |
| Θα βγει και δεύτερο σχέδιο και ο καθένας θα διαλέγει αυτό που του αρέσει... Υ.Γ.: Μανιτάρι δεν βάζω... μπλιάχ! |
|
| |
| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|