Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kgalano
vstromhellasforum Enthusiast
kgalano

Τόπος : Άγιος Δημήτριος
Registration date : 04/08/2010

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 24 2011, 08:48

Λευτέρη πραγματικά υπέροχο το αποτέλεσμα!!! Πραγματικά σου βγάζω το καπέλο για το μεράκι σου. Μία μικρή πινελιά μόνο, ρίξε ένα χρωματάκι και στο κεφάλι της βίδας που πιάνει το Π με το άλλο μέρος της βάσης να είναι ασορτί με τις πλαϊνές των πλαστικών που έχεις βάλει. Wink

Keep on moding.. OK OK OK
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.tax-advices.gr
terino
gold member
gold member
terino

Τόπος : Athens
Registration date : 15/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 24 2011, 12:32

kgalano έγραψε:
Λευτέρη πραγματικά υπέροχο το αποτέλεσμα!!! Πραγματικά σου βγάζω το καπέλο για το μεράκι σου. Μία μικρή πινελιά μόνο, ρίξε ένα χρωματάκι και στο κεφάλι της βίδας που πιάνει το Π με το άλλο μέρος της βάσης να είναι ασορτί με τις πλαϊνές των πλαστικών που έχεις βάλει. Wink

Αυτό είναι μια καλή ιδέα... ελπίζω να μπορέσω να το κάνω γιατί δύσκολα βρίσκεις αυτή τη βίδα... σε τέτοιο χρώμα.
http://www.schoolofdance.gr
kgalano
kgalano

Τόπος : Άγιος Δημήτριος
Registration date : 04/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 24 2011, 13:08

terino έγραψε:
kgalano έγραψε:

Αυτό είναι μια καλή ιδέα... ελπίζω να μπορέσω να το κάνω γιατί δύσκολα βρίσκεις αυτή τη βίδα... σε τέτοιο χρώμα.

Aυτός με την ηλεκτροστατική βαφή, δεν μπορεί να σου πετύχει το χρώμα ή σε μαγαζί που φτιάχνει χρώματα κατά παραγγελία?

Πάντως είναι απίθανη κατασκευή, αν δεν είχα ήδη τις βάσεις του bozosd, θα "δανειζόμουν" τα σχέδια σου. Wink
http://www.tax-advices.gr
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 24 2011, 14:21

kgalano έγραψε:

Aυτός με την ηλεκτροστατική βαφή, δεν μπορεί να σου πετύχει το χρώμα ή σε μαγαζί που φτιάχνει χρώματα κατά παραγγελία?

Πάντως είναι απίθανη κατασκευή, αν δεν είχα ήδη τις βάσεις του bozosd, θα "δανειζόμουν" τα σχέδια σου. Wink

Τη βίδα και να τη βάψεις δεν θα κρατήσει το χρώμα... μόλις την πιάσει με εργαλείο θα την πετάξει τη μπογιά... πρέπει να είναι ανοδιομένη για να κρατήσει... δυστυχώς...

Τώρα όσον αφορά τις βάσεις του bozos.... τι να μας πει το γατάκι............ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bozosd
vstromhellasforum Fanatic
bozosd

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 12/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 24 2011, 14:30

terino έγραψε:

...Τώρα όσον αφορά τις βάσεις του bozos.... τι να μας πει το γατάκι............ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Imagesca08us8p

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
δρ

δρ

Τόπος : Αθήνα
Registration date : 14/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 00:26

Λευτέρη σου βγάζω το καπέλο... OK

Φοβερό το αποτέλεσμα!
Θα προσπαθήσω την Τετάρτη να είμαι στο καφέ να γνωριστούμε, να τα δω από κοντά,να σκάσω από τη ζήλια μου
και να μου δώσεις τα φώτα σου!

Συγχαρητήρια και πάλι!!!
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 00:30

Δόκτωρ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Στην παρούσα φάση τηρώ σιγή ιχθύος μιας και επεξεργάζομαι 2-3 σενάρια, πρώτον πως θα γίνει να πέσει (έστω και λίγο) η τιμή, και δεύτερον άλλη μία εναλλακτική για να καλύψω κάποιους με κάποιους ενδοιασμούς.

Αν πετύχουν αυτά που έχω στο μυαλό μου, τότε θα είμαι σε θέση να τις ετοιμάζω τις βάσεις στο 100% και να τις παραλαμβάνετε και απλά να τις κουμπώνετε. Ξαναλέω... ΑΝ καταφέρω και υλοποιήσω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Θα ενημερώσω ενδελεχώς και συντόμως!

Μέχρι τότε, stay tuned....
tazakos
gold member
gold member
tazakos

Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα
Registration date : 22/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 00:32

μόλις το είδα...πολύ πολύ όμορφο Λευτέρη μπράβο! Εκανες αυτό που μας είπαν μαστόρια κ μαστόρια πως δεν γίνεται, όχι φτηνά τουλάχιστον...ένα σετ κ μένα όταν βγούνε παραγωγή!
nikolasr200

Registration date : 10/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 00:36

terino έγραψε:
Δόκτωρ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Στην παρούσα φάση τηρώ σιγή ιχθύος μιας και επεξεργάζομαι 2-3 σενάρια, πρώτον πως θα γίνει να πέσει (έστω και λίγο) η τιμή, και δεύτερον άλλη μία εναλλακτική για να καλύψω κάποιους με κάποιους ενδοιασμούς.

Αν πετύχουν αυτά που έχω στο μυαλό μου, τότε θα είμαι σε θέση να τις ετοιμάζω τις βάσεις στο 100% και να τις παραλαμβάνετε και απλά να τις κουμπώνετε. Ξαναλέω... ΑΝ καταφέρω και υλοποιήσω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Θα ενημερώσω ενδελεχώς και συντόμως!

Μέχρι τότε, stay tuned....

άντε αγόρι μου υλοποίησέ το..!!! Razz
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 01:04

tazakos έγραψε:
μόλις το είδα...πολύ πολύ όμορφο Λευτέρη μπράβο! Εκανες αυτό που μας είπαν μαστόρια κ μαστόρια πως δεν γίνεται, όχι φτηνά τουλάχιστον...ένα σετ κ μένα όταν βγούνε παραγωγή!

Γιάννη αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω στο μυαλό μου να λύσω ώστε να γίνουν προσιτά σε όσο το δυνατόν περισσότερους.... συν 1-2 πραγματάκια αισθητικά κυρίως που σκέφτομαι. Κάντε υπομονή να κάνω την έρευνα αγοράς που πρέπει, και να ωριμάσουν και τα υπόλοιπα και με το νέο έτος θέλω να πιστεύω πως θα έχω καλά νέα να ανακοινώσω.
painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 01:31

λευτέρη πολύ καλή και όμορφη υλοποίηση.
το μόνο θέμα σε αυτού του τύπου τις βάσεις, τις δικές σου, της touratech, του δημήτρη (bozord) είναι οτι σε μια standική πτώση πέρα των προβολέων θα καταστραφούν και τα πλαστικά και το ψυγείο (στου δημήτρη) μιας και εξέχουν.
αυτό είναι δυστυχώς το πρόβλημα, σε μια χαζοπτώση το κόστος της ζημιάς είναι μεγάλο No
πάντως η σκέψη και η υλοποίηση είναι απλά ΦΟΒΕΡΗ cheers

άσχετο ... βρήκα μια πολύ καλή προσφορά στο e-bay για προβολάκια xenon micro de ....

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 73087299

affraid affraid affraid XYLO XYLO XYLO

άσχετο 2 ... βρήκα και προστατευτικά για τα προβολάκια αλλά η τιμή του έχει ξεφύγει (95?) No

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Hellamicrodelightguards

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 1200gsheadlightguard

είναι της Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Rugged%20Roads%20Logo-300
groi1000
groi1000

Τόπος : ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 01:32

terino έγραψε:
...με το νέο έτος θέλω να πιστεύω πως θα έχω καλά νέα να ανακοινώσω.
EROS
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 01:35

painter έγραψε:
λευτέρη πολύ καλή και όμορφη υλοποίηση.
το μόνο θέμα σε αυτού του τύπου τις βάσεις, τις δικές σου, της touratech, του δημήτρη (bozord) είναι οτι σε μια standική πτώση πέρα των προβολέων θα καταστραφούν και τα πλαστικά και το ψυγείο (στου δημήτρη) μιας και εξέχουν.
αυτό είναι δυστυχώς το πρόβλημα, σε μια χαζοπτώση το κόστος της ζημιάς είναι μεγάλο No
πάντως η σκέψη και η υλοποίηση είναι απλά ΦΟΒΕΡΗ cheers

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ... STAY TUNED!!

άσχετο ... βρήκα μια πολύ καλή προσφορά στο e-bay για προβολάκια xenon micro de ....

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 73087299

ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ... ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ What a Face

affraid affraid affraid XYLO XYLO XYLO

άσχετο 2 ... βρήκα και προστατευτικά για τα προβολάκια αλλά η τιμή του έχει ξεφύγει (95?) No

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Hellamicrodelightguards

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 1200gsheadlightguard

είναι της Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Rugged%20Roads%20Logo-300

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΑΝ ΘΕΣ.... Twisted Evil Twisted Evil
bozosd
bozosd

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 01:49

painter έγραψε:

...το μόνο θέμα σε αυτού του τύπου τις βάσεις, τις δικές σου, της touratech, του δημήτρη (bozord) είναι οτι σε μια standική πτώση πέρα των προβολέων θα καταστραφούν και τα πλαστικά και το ψυγείο (στου δημήτρη) μιας και εξέχουν.

Θέλω να πιστεύω Μανώλη,πως σε στατική πτώση θα υπάρξει προστασία απ'τα κάγκελα και δεν θα προκληθεί ζημιά.
Άλλωστε αυτός ήταν ο ένας λόγος που διάλεξα αυτό το σημείο τοποθέτησης-στήριξης.

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 40913080
painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 09:49

μακάρι δημήτρη μου να μην χρειαστεί ποτέ να "δοκιμάσεις" τα προβολάκια.
πάντως όταν πάρω και εγώ τα προβολάκια απο την υπερμαμάτη προσφορά (δες παραπάνω πόστ μου) η θέση που προτείνεις είναι μια απο τις δύο που έχω σκεφτεί, η άλλη είναι εκεί που τα έχω ήδη, κάτω απο τα φανάρια, εκτός και αν μας εκπλήξει πάλι ο λευτέρης.
(σκέφτομαι να τα αλλάξω γιατί αυτά που έχω μου κάνουν νερά)
nikolasr200

Registration date : 10/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 11:03

Λευτέρη αν λύσεις και το θέμα της "χαζοπτώσης" τότε πραγματικά δεν έχεις ανταγωνισμό..!!

σκέφτεσαι για μικρά καλικατζαράκια που μόλις δουν ότι πάει να πέσει η μηχανή θα μαζεύουν τη βάση..??
ή μήπως πιο hitech??
γυροσκοπικό αισθητήρα που πάνω από μια συγκεκριμένη κλίση θα ενεργοποιεί αυτόματη αναδίπλωση των βάσεων με σερβομηχανισμό...??

cow
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 13:00

Κάτι πολύ πιο απλό που έπρεπε να το είχα κάνει εξαρχής.... απλά η βάση που έχω φτιάξει τώρα μου φαίνεται πιο όμορφη και προσθέτει όμορφο όγκο στη μηχανή... τεσπά... θα σας αρέσει! Είμαι σίγουρος! Very Happy
ammoulianiotis
ammoulianiotis

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 14:53

terino έγραψε:
Κάτι πολύ πιο απλό που έπρεπε να το είχα κάνει εξαρχής.... απλά η βάση που έχω φτιάξει τώρα μου φαίνεται πιο όμορφη και προσθέτει όμορφο όγκο στη μηχανή... τεσπά... θα σας αρέσει! Είμαι σίγουρος! Very Happy

Βλεπω να μας τρελαινεις στο τελος!!
http://www.stilo-club.gr
LARRY
Member
Member
LARRY

Τόπος : ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Registration date : 15/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 15:00

terino έγραψε:

Άντε ρε Λευτέρη, μας γκάστρωσες!
natk
Member
Member
natk

Τόπος : 40.632096,22.934683
Registration date : 24/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 15:24

Σχετικά με την πτώση, νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα επειδή εγώ που έπεσα σήμερα σε πάγο και συρθηκε λίγο, έσπασα (κλασικά) μανέτα φρένου, λύγισε η σκ@τοβίδα με το αντίβαρο, έσπασε η χούφτα αλλά το φλασάκι δεν βρήκε. Γενικά από τότε που φοράω χούφτες αν πέσει δεν βρίσκει το φλας. Επειδή στην φωτό φαίνεται ότι δεν εξέχουν πέρα από το φλας, νομίζω ότι δεν θα βρουν έδαφος
(πάντα υπό την προϋπόθεση ότι φοράμε χούφτες και κάγκελα).

Βέβαια, η λύση είναι απλή. Ξαπλώνεις την μηχανή και βλέπεις. Very Happy
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 18:03

LARRY έγραψε:

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, δεν το ξέρεις? Very Happy
bozosd
bozosd

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 18:09

terino έγραψε:
LARRY έγραψε:

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, δεν το ξέρεις? Very Happy

Μέχρι και τους εννέα μήνες θεωρείτε φυσιολογικό! Laughing Razz Laughing
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 18:12

Θέλω να πιστεύω πως η δική μου κυοφορία θα διαρκέσει αρκετά λιγότερο! Laughing
LARRY
Member
Member
LARRY

Τόπος : ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Registration date : 15/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 18:34

Ρε μωρό Λευτέρη,θα επανασχεδιάσεις/τοποθετήσεις τις βάσεις ή απλά θα βελτιώσεις τις υπάρχουσες;
Όσο για τις χαζοπτώσεις...
http://www.vstrom.info/Smf/index.php?topic=12100.30
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE   Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Δεκ 27 2011, 18:35

Θα βγει και δεύτερο σχέδιο και ο καθένας θα διαλέγει αυτό που του αρέσει...

Υ.Γ.: Μανιτάρι δεν βάζω... μπλιάχ! Laughing

Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 9 από 18Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ :: Προστασία, οπτικές βελτιώσεις-
Μετάβαση σε: