Εγινε το παντρεμα της αρχικης και της δευτερης λιστας. Ελπιζω να μην ξεχασα κανενα...
Λευτέρη προσωπικά και λοιπά παιδιά που συμμετέχετε στο ΡΒ συγγνώμη για τη διαγραφή απ τη λίστα αλλά προέκυψε θεματάκι οπότε το 50? (και ίσως το 2-3πλάσιο) θα πάει για προσωπικό - ιατρικό ζήτημα.... Αν δεν ήταν αυτό, άνετα το χα τσιμπήσει....Πιστεύω οτι είναι πολύ καλή δουλειά και με βασικότατες γνώσεις και εργαλεία ο καθένας το μοντάρει στη καλή του!
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Δεκ 21 2011, 21:35
Παίδες εγώ απλά σας ανακοίνωσα ότι έφτιαξα το τάδε κοκοψοψαρό... αν σας ενδιαφέρει είπα να κάνετε λίστα να σας εξυπηρετήσω. Με την τιμή που μας είπε ο μάστορας είναι λογικό πολλοί να ξενέρωσαν και να το μετάνοιωσαν. Ωστόσο καλό θα ήταν να γίνει η λίστα από την αρχή για να επιβεβαιώσουν όλοι ότι δεν έχουν πρόβλημα με την τιμή μπας και μαζευτείτε τουλάχιστον μια 15αριά για να έχουμε διαπραγματευτικό ατού...
Υπενθυμίζω όμως πως και εγώ να το αναλάβω, θα είναι μόνο η κατασκεύη της βάσης, από εκεί και πέρα βαψίματα κτλ ο καθένας μόνος του. Μπορώ μόνο να σας υποδείξω σε ποιό κατάστημα θα πάω εγώ για την ηλεκτροστατική τους βαφή.
Όπως καταλαβαίνετε η μασημένη τροφή σε αυτό το αξεσουάρ θα είναι λίγη, θα χρειαστεί να σηκώσετε και εσείς λίγο τα κωλαράκια σας από τους καναπέδες σας!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την terino στις Κυρ Μαρ 04 2012, 12:31, 1 φορά
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Δεκ 21 2011, 21:39
γαμω την τρελα μου τερινε
και εδωσα υποσχεση οτι τελος τα κοκοψινια................... το παλευω και κρατιεμαι ρε κερατα..........το παλευω αλλα ομολογω οτι οι βασεις ειναι σουπερ , ευγε!!!!!!!!!!
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Δεκ 21 2011, 21:56
σαλιγκάρι έγραψε:
και εδωσα υποσχεση οτι τελος τα κοκοψινια................... το παλευω και κρατιεμαι ρε κερατα..........το παλευω αλλα ομολογω οτι οι βασεις ειναι σουπερ , ευγε!!!!!!!!!!
Γιάννη πιστεύω ότι αξίζει το συγκεκριμένο... περίμενε όμως... περιμένω προσφορές από δύο μεριές ακόμα.
Ο morfeas δήλωσε ότι έχει γνωστό και θα του στείλω το σχέδιο για να πάρει προσφορά, καθώς επίσης και ο GiannisM78 (ο νυν αυτοκολλητάς μας) δήλωσε ότι έχει και αυτός γνωστό και θα στείλω το σχέδιο για προσφορά και από εκεί.
Ο φθηνότερος εκ των τριών κερδίζει το ΡΒ!!
Παρόλα αυτά, το σχέδιο θα υπάρχει, δεν χάνεται... δεν είναι ανάγκη να το κάνεις τώρα, κάντο σε ένα μήνα, κάντο σε έξι... δεν μας κυνηγάει κανείς. Ο κόσμος καταστρέφεται τον ερχόμενο Δεκέμβρη!!!
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Δεκ 21 2011, 22:01
@ifantonio : Αδερφέ εννοείται πως δεν τρέχει τίποτα, και εννοείται πως η υγεία πάνω απ'όλα. Εύχομαι ότι θέμα και να υπάρχει να περάσει σύντομα και να σε βρει εσένα και την οικογένεια σου ο νέος χρόνος σούπερ!
Επίσης κάτι άλλο... εγώ τα δικά μου τα έχω φτιάξει... από εδώ και πέρα θα ασχοληθώ για να εξυπηρετήσω όσους θέλουν. Η λίστα δεν με επηρεάζει εμένα, είναι καθαρά για εσάς! Εγώ το 60άρι μου το έδωσα και έστρωσα.
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Δεκ 21 2011, 22:28
Τελικά η λίστα ισχύει?Την προχοράμε?
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Δεκ 21 2011, 22:29
hailander έγραψε:
Τελικά η λίστα ισχύει?Την προχοράμε?
4 ποστ πιο πάνω, πρώτη παράγραφος!
Delta.S gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Δεκ 21 2011, 22:36
Η υγεια πανω απο ολα φιλε μου, με ευχες για οτι καλυτερο .Τα pb εδω θα ναι ακομα .
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 01:01
Λευτερη ενα μεγαλο Μπραβο φιλε....Εκανες πολλους απο μας χαρουμενους με αυτο το προτσεκτ!!!!! Μια ερωτηση θελω να κανω: ποσα εκατοστα ειναι το κενο απο την βαση που μπαινει μεσα το προβολακι? Γιατι θελω να δω αν χωρανε αυτα που εχω αγορασει η με βλεπω και για καινουρια προβολια!!!!
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 09:46
dimitris k2 έγραψε:
Μια ερωτηση θελω να κανω: ποσα εκατοστα ειναι το κενο απο την βαση που μπαινει μεσα το προβολακι? Γιατι θελω να δω αν χωρανε αυτα που εχω αγορασει η με βλεπω και για καινουρια προβολια!!!!
Δεν σε έπιασα... για σπάστα και ξαναρίχτα!!!
dimitris k2 Member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 10:12
terino έγραψε:
dimitris k2 έγραψε:
Μια ερωτηση θελω να κανω: ποσα εκατοστα ειναι το κενο απο την βαση που μπαινει μεσα το προβολακι? Γιατι θελω να δω αν χωρανε αυτα που εχω αγορασει η με βλεπω και για καινουρια προβολια!!!!
Δεν σε έπιασα... για σπάστα και ξαναρίχτα!!!
Απλα εχω καποια αλλα προβολακια και δεν ξερω αν χωρανε μεσα στην βαση!!!! Ηθελα να μαθω ποσα εκατοστα ειναι απο την μια ακρη που βιδωνει το προβολακι μεχρι την αλλη μερια!
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 10:18
dimitris k2 έγραψε:
Απλα εχω καποια αλλα προβολακια και δεν ξερω αν χωρανε μεσα στην βαση!!!! Ηθελα να μαθω ποσα εκατοστα ειναι απο την μια ακρη που βιδωνει το προβολακι μεχρι την αλλη μερια!
Αν είχες διαβάσει όλο το τοπικ δεν θα ρώταγες! 75 mm είναι αλλά είναι τροποποιήσιμο αυτό το νούμερο αλλάζοντας το κουρμπάρισμα του Π. Για όλα έχω προνοήσει!!!!
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 10:20
terino έγραψε:
σαλιγκάρι έγραψε:
Γιάννη πιστεύω ότι αξίζει το συγκεκριμένο... περίμενε όμως... περιμένω προσφορές από δύο μεριές ακόμα.
...
Παρόλα αυτά, το σχέδιο θα υπάρχει, δεν χάνεται... δεν είναι ανάγκη να το κάνεις τώρα, κάντο σε ένα μήνα, κάντο σε έξι... δεν μας κυνηγάει κανείς. Ο κόσμος καταστρέφεται τον ερχόμενο Δεκέμβρη!!!
Αμαν πια με αυτό το forum και τους καλλιτέχνες του... δεν μας αφήνουν σε ησυχία! Θα ήθελα να ήξερα αν έπρεπε να φτιάξω έναν ετήσιο προυπολογισμό για τα έξοδα της μηχανής πόσες φορές θα είχε φάει αναθεώρηση. Βέβαια ένα χόμπι έχουμε... και τα σχετικά!
Το αποτέλεσμα του Λευτέρη άψογο και το ξέρει ο μπαγάσας. Ούτε πείραγμα δεν μπορείς να του κάνεις.
Ωστόσο λόγω ανωτέρας βίας (καταραμένο ΔΝΤ) θα μπω στο hold για το παρόν project. Δεμένος στο κατάρτι σαν σύγχρονος Οδυσσέας θα αντισταθώ στις σειρήνες του forum που θέλουν να με καταστρέψουν.
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 10:23
Είναι να μη βάλω κάτι στο μυαλό μου... αν το βάλω πρέπει να βγει άψογο!
Δοξάστε με ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
Σωκράτη όπως είπα και στον χοχλιό... τα σχέδια θα υπάρχουν για πολύ ακόμα... όποτε σου την καρφώσει τα παίρνεις και πας και βγάζεις τις βάσεις.
dimitris k2 Member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 10:30
terino έγραψε:
dimitris k2 έγραψε:
Αν είχες διαβάσει όλο το τοπικ δεν θα ρώταγες! 75 mm είναι αλλά είναι τροποποιήσιμο αυτό το νούμερο αλλάζοντας το κουρμπάρισμα του Π. Για όλα έχω προνοήσει!!!!
Αδερφε μου εχεις δικιο και σκεψου οτι εχω διαβασει ολο το τοπικ αλλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι το εχασα!!! Να σαι καλα φιλε σε ευχαριστω!!
kerneld Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Γλυκά Νερά - ΑΘΗΝΑ Registration date : 10/08/2011
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 11:39
Παιδιά, από την μία το κόστος που δείχνει να ανεβαίνει πολύ με όλα τα παρελκόμενα (στο ebay δεν βλέπω φως για φτηνά προβόλια) , αλλά κυρίως λόγω του ότι θέλει και αρκετό τρέξιμο το συγκεκριμένο project (βαψίματα, βίδες κτλ), αποσύρομαι.
Βλέπω το χριστουγεννιάτικο budget να πηγαίνει σε ένα ζευγαράκι μπότες, τώρα που έπιασαν τα κρύα και οι βροχές.
white angel vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 12:01
1. LARRY 2. geoman87 3. δρ 4. jk_prince 5. Dimitris k2 6. DeltaS 7. ammoulianiotis 8. white angel παρέλαβα και τα τοποθέτησα κιόλας ευχάριστο 9. stevevai
Έχει επεξεργασθεί από τον/την white angel στις Τετ Δεκ 28 2011, 18:36, 1 φορά
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 14:40
socrates έγραψε:
Αμαν πια με αυτό το forum και τους καλλιτέχνες του... δεν μας αφήνουν σε ησυχία! Θα ήθελα να ήξερα αν έπρεπε να φτιάξω έναν ετήσιο προυπολογισμό για τα έξοδα της μηχανής πόσες φορές θα είχε φάει αναθεώρηση. Βέβαια ένα χόμπι έχουμε... και τα σχετικά!
Το αποτέλεσμα του Λευτέρη άψογο και το ξέρει ο μπαγάσας. Ούτε πείραγμα δεν μπορείς να του κάνεις.
Ωστόσο λόγω ανωτέρας βίας (καταραμένο ΔΝΤ) θα μπω στο hold για το παρόν project. Δεμένος στο κατάρτι σαν σύγχρονος Οδυσσέας θα αντισταθώ στις σειρήνες του forum που θέλουν να με καταστρέψουν.
πιάσε κουβέντα με τον Κώστα (koko$) θα σου τινάξει το budget μέσα σε ένα δίωρο.. εγγυημένα..
Το αποτέλεσμα είναι όντως αρκετά εντυπωσιακό και πιστεύω ότι βαμμένο θα δείξει ακόμα πιο πολύ.. Και μακάρι να υπάρξουν προσφορές καλύτερες και από θέμα κόστους, κατά προτίμηση όπως είπα και χθες, στο ίδιο πάχος αλλά αλουμίνιο..νομίζω εκεί θα είναι respect..
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 14:42
Νίκο ίδιο πάχος και αλουμίνιο θα γίνει epic fail!!
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 14:44
nikolasr200 έγραψε:
πιάσε κουβέντα με τον Κώστα (koko$) θα σου τινάξει το budget μέσα σε ένα δίωρο.. εγγυημένα..
Ναι εγω φταιω... οχι ετουτοι εδω χαμω που καθε 3 και λιγο αμολανε μια πατεντομοντιφα και καθεσαι και ζηλευεις σαν το μουλικο...
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Δεκ 22 2011, 14:46
terino έγραψε:
Νίκο ίδιο πάχος και αλουμίνιο θα γίνει epic fail!!
οοοοοκ πάω πάσο..με τα υλικά και τις ανοχές τους δεν τα πάω καλά..
αλλά όλο αυτό πρέπει να έρχονται
σε ένα υπέροχο βαλιντζάκι..>!!!!!!
@koko$ μη μιλάς γιατί είναι βεβαρημένη η θέση σου..
Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE