Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Ιαν 18 2012, 23:17
painterakis έγραψε:
άντε βρε λευτέεεεεεεεεεεεερη, μας έχεις ...
Τι να κάνω... ο κύριος Σταμέλος μας θέλει παρακάλια για να ενεργοποιηθεί!
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Ιαν 18 2012, 23:31
Αντε ρε παιδια! Λιγο το στουκο, λιγο η καθυστερηση... σε λιγο θα τους βαλω και strobes για τα ελικοπτερα!
δρ
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 00:00
Σε αναμένα κάρβουνα είμαστε κ περιμένουμε....
lybe
Ηλικία : 43 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 04/10/2011
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 00:23
Άντε Λευτέρη να παίρνουμε σειρά για τις παραγγελίες,και θα συνεχίσουμε με αναζήτηση για καλή τιμη στα Hella!!!
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 10:05
lybe έγραψε:
Άντε Λευτέρη να παίρνουμε σειρά για τις παραγγελίες,και θα συνεχίσουμε με αναζήτηση για καλή τιμη στα Hella!!!
Οντως, εχουμε καμια προσφορα για τα Hella;
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 10:08
ammoulianiotis έγραψε:
lybe έγραψε:
Οντως, εχουμε καμια προσφορα για τα Hella;
Εγώ προς το παρόν δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι... αν κάποιος από εσάς προλαβαίνει να κάνει καμιά ερώτηση σε κάποιο μαγαζί, προς όφελος σας είναι! Σας προτείνω να ασχοληθείτε λίγο γιατί και εγώ δεν ξέρω πότε θα τα καταφέρω.
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 10:29
Εχω ρωτησει σε κανα 2 μαγαζια εδω Θεσσαλονικη αλλα λενε το κλασικο, οτι δεν βγαζουν πολυ κερδος και δεν μπορουν να κοψουν πολλα κτλ....
EDIT!
Μολις εστειλα mail στον τυπο που εχει προβολια στο ebay να δω αν μπορει να κανει καλυτερη τιμη για 10+ σετ. Περιμενω και σας ενημερωνω...
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 15:33
Ολα τα φώτα μας είναι λευκά ρε γαμώ το,ακόμα και οι ψήρες,τα Hella θα είναι κίτρινα ε?
daredevil Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Αθήνα- Ίλιον Registration date : 27/02/2011
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 15:46
Σήμερα στο φερι- από Πέραμα προς Σαλαμίνα ποιος ήταν μου φάνηκε ότι είδα τις βάσεις του Λευτέρη σε ένα λευκό vstrom.
white angel vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 16:00
daredevil έγραψε:
Σήμερα στο φερι- από Πέραμα προς Σαλαμίνα ποιος ήταν μου φάνηκε ότι είδα τις βάσεις του Λευτέρη σε ένα λευκό vstrom.
που ήσουν γιατί δεν ήρθες να μιλήσει. εγώ ήμουνα
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 16:49
white angel έγραψε:
daredevil έγραψε:
Απλα κοιταγε που ησουν ωστε να παρει τις βασεις
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 17:05
hailander έγραψε:
Ολα τα φώτα μας είναι λευκά ρε γαμώ το,ακόμα και οι ψήρες,τα Hella θα είναι κίτρινα ε?
Και εγω αυτο σκεφτομουν... Αλλα τα xenon παραξεφευγουν σε τιμη!
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 17:10
hailander έγραψε:
Παίζει αντί για Hella να κάθονταΙ καλά στις βάσεις αυτές τα προβολάκια του κινέζου και προς τα εκεί με βλέπω!
Ηλικία : 51 Τόπος : Αθήνα- Ίλιον Registration date : 27/02/2011
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 17:34
white angel έγραψε:
daredevil έγραψε:
Ειμουν με το μαυρο μπροστα απο εσενα επιασα την κουβεντα με ενα παλικαρι απο το fazerclub και τις βασεις τις θυμήθηκα μετα που τις είδα σπιτι όποτε καταλαβες. Την επομενη φορα αμα κάτσει.
white angel vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 17:46
τώρα κατάλαβα μίλαγες με τον τύπο με το πράσινο το opel σωστά
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 17:49
msp έγραψε:
hailander έγραψε:
Παίζει αντί για Hella να κάθονταΙ καλά στις βάσεις αυτές τα προβολάκια του κινέζου και προς τα εκεί με βλέπω!
ΚΡΙΣΗ ρεεεε δεν εχουμε λεφτα!!!!!!..........τι θα κανουμε???....θα μπαινουμε στις φωτο να τραβαμε ????
...παρακαλω να κλειδωθει!!
terino gold member
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 20:14
jk_prince έγραψε:
δειτε και αυτα http://www.moto-accessories.gr/products/probolakia_uviversal/probolakia_alogonou_clever_projector_twinset
Μέτρα μου απόσταση από βίδα σε βίδα να σου πω αν μπορούμε να τα βάλουμε στις βάσεις μου.
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 20:44
terino έγραψε:
jk_prince έγραψε:
δειτε και αυτα http://www.moto-accessories.gr/products/probolakia_uviversal/probolakia_alogonou_clever_projector_twinset
Μέτρα μου απόσταση από βίδα σε βίδα να σου πω αν μπορούμε να τα βάλουμε στις βάσεις μου.
Λευτερη δε τα εχω αλλα ειναι της φιλοσοφιας Hella (λογω σχηματος) και για αυτο το αναρτησα. Τα ειχα παραγγειλει αρχες Δεκεμβρη αλλα μου ειπαν οτι περιμεναν στοκ απο Γεναρη και τα ακυρωσα. Μαλλον θα καταληξω στα πισινοφωτα λογω καταναλωσης αλλα οτι με τρωει με τρωει......
alexmon έγραψε:
αυτά έχω και είναι μια χαρά για τα λεφτά τους.
Αλεξ κανε τη μετρηση αυριο και πες
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Ιαν 19 2012, 20:53
4.5 ~ 5cm, ειναι ακριβως ιδια με αυτα που σου εστειλα...
Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE