| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Ιαν 31 2012, 16:39 | |
| Κάντε ότι νομίζετε παιδιά... δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι! Βάλτε λινκ και φωτό όπου θέλετε! Καλό θα μου κάνετε, κακό αποκλείεται. |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Ιαν 31 2012, 16:53 | |
| Πολύ καλή δουλειά, μπράβο για το τρέξιμο. |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Ιαν 31 2012, 16:54 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Ιαν 31 2012, 16:58 | |
| |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Ιαν 31 2012, 17:19 | |
| |
|
| |
δρ
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Ιαν 31 2012, 19:58 | |
| terino απλά συγχαρητήρια...!!! είσαι τρισμέγιστος Δεν μπορώ να αποφασίσω ποια να πάρω, τα πάνω ή τα κάτω... από άποψη ασφάλειας (σε περίπτωση πτώσης) , καλύτερα τα πάνω ε; Πιο όμορφα θεωρώ τα κάτω αλλά σε στατική πτώση;;; Για βοήθα λίγο τη κατάσταση... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Ιαν 31 2012, 21:28 | |
| |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Ιαν 31 2012, 23:23 | |
| και απο εδω να σου δωσω τα μου Λευτερη.... Εξαίσια δουλεια |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Ιαν 31 2012, 23:41 | |
| πολυ ωραια δουλεια Λευτερακο και με πολυ θυσια!!! απο μενα πολλα μπραβο |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 01:26 | |
| εγω εχω αλλη απορια... τα καλωδια για το ρευμα απο που τα περναμε? τρυπα στο μαγουλο απορριπτεται εξ ορισμου... να το κανω και λιγο πιο δύσκολο? καλωδια για xenon λαμπες απο που και πως περνανε? οεο?? |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 02:45 | |
| - mavras έγραψε:
- εγω εχω αλλη απορια...
τα καλωδια για το ρευμα απο που τα περναμε? τρυπα στο μαγουλο απορριπτεται εξ ορισμου... να το κανω και λιγο πιο δύσκολο? καλωδια για xenon λαμπες απο που και πως περνανε? οεο?? όσο ανεβάζεις τον πήχη τόσο μεγαλώνεις την πρόκληση μικρέ μαυρά! |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 12:43 | |
| - mavras έγραψε:
- εγω εχω αλλη απορια...
τα καλωδια για το ρευμα απο που τα περναμε? τρυπα στο μαγουλο απορριπτεται εξ ορισμου... να το κανω και λιγο πιο δύσκολο? καλωδια για xenon λαμπες απο που και πως περνανε? οεο?? έχει προβλεφθεί και αυτό..... |
|
| |
stevevai
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 13:29 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 16:02 | |
| - mavras έγραψε:
- εγω εχω αλλη απορια...
τα καλωδια για το ρευμα απο που τα περναμε? τρυπα στο μαγουλο απορριπτεται εξ ορισμου... να το κανω και λιγο πιο δύσκολο? καλωδια για xenon λαμπες απο που και πως περνανε? οεο?? Βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει καμάρι μου! Εγώ έχω 1-2 λύσεις στο μυαλό μου αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Σκέψου πως θα μπορούσες... υπάρχουν τρόποι και τρύπα δεν χρειάζεται να γίνει. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω τρύπα αλλά τελικά δεν θα κάνω... |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 17:54 | |
| - terino έγραψε:
- mavras έγραψε:
- εγω εχω αλλη απορια...
τα καλωδια για το ρευμα απο που τα περναμε? τρυπα στο μαγουλο απορριπτεται εξ ορισμου... να το κανω και λιγο πιο δύσκολο? καλωδια για xenon λαμπες απο που και πως περνανε? οεο?? Βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει καμάρι μου! Εγώ έχω 1-2 λύσεις στο μυαλό μου αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Σκέψου πως θα μπορούσες... υπάρχουν τρόποι και τρύπα δεν χρειάζεται να γίνει. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω τρύπα αλλά τελικά δεν θα κάνω... η φαντασια μου ειναι οργιο τελικα και μαλλον την βρηκα την λυση... να περασουν μετα απο τις τρυπες των μαμα φλας? - tazakos έγραψε:
- mavras έγραψε:
- εγω εχω αλλη απορια...
τα καλωδια για το ρευμα απο που τα περναμε? τρυπα στο μαγουλο απορριπτεται εξ ορισμου... να το κανω και λιγο πιο δύσκολο? καλωδια για xenon λαμπες απο που και πως περνανε? οεο?? όσο ανεβάζεις τον πήχη τόσο μεγαλώνεις την πρόκληση μικρέ μαυρά! σωστος παληκαρι μου, αλλα..The difficult is done at once; the impossible takes a little longer.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mavras στις Πεμ Φεβ 02 2012, 02:12, 1 φορά |
|
| |
giannis roub... Member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 20:37 | |
| μια απλη ερωτηση ειδα και εχεις βγαλει τα φλας τα εβγαλες γιατι ηθελες να τα δειξεις για να δουμε πως φαινονται ή δεν μπαινουν τα φλας λογου αποκλησεις χωρου |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 21:55 | |
| - giannis roub... έγραψε:
- μια απλη ερωτηση ειδα και εχεις βγαλει τα φλας τα εβγαλες γιατι ηθελες να τα δειξεις για να δουμε πως φαινονται ή δεν μπαινουν τα φλας λογου αποκλησεις χωρου
Φίλε μου στη σελίδα 25, 9 ποστ από πάνω παίχτηκε η εξής στιχομυθία: - terino έγραψε:
- 2FAST4U(GEORGES) έγραψε:
- λευτέρη 1000 μπράβο απίστευτο αποτέλεσμα και στα 2 project.
είναι ιδέα μου ή τα φλασάκια πρέπει να φύγουν για να τοποθετηθούν οι βάσεις Version 2?
Όπως σου είπε και ο koko$, έτυχε και έχω ξηλώσει διάφορα πραγματάκια από τη μηχανή μου αυτές τις μέρες γιατί κάνω διάφορες αλλαγές. ΟΜΩΣ οι βάσεις, είτε η πάνω, είτε η κάτω, έχουν σχεδιαστεί για να μπαίνουν είτε με τα μαμά φλασάκια (που είναι και τα πιο τεράστια) είτε με οποιοδήποτε aftermarket. Εννοείται πως δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα ότι φλας και να έχετε. Οι βάσεις πιάνουν με δύο βίδες και τέλος! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Καμία αλλαγή, καμία τροποποίηση. Και μετά, στην αμέσως προηγούμενη σελίδα, 5 ποστ από πάνω απαντάω πάλι στη ίδια ερώτηση... - terino έγραψε:
- @painter: Μανώλη μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου φτιάξω πατρόν μόνο για εσένα... και να το κάνω, δεν θα το πετύχω στο 100% γιατί δεν έχω το φλας σου να πάρω μέτρα... οπότε η μόνη λύση, αν θες τις βάσεις μου είναι να δουλέψεις εσύ λίγο τροχό να τις φας και μετά να τους ρίξεις και ένα φσσττ μπογιά! Ότι νομίζεις αδερφέ.
@2FAST4U: Φίλε μου τις έχω τσεκάρει τις βάσεις σε διάφορα στάδια της παραγωγής... ελπίζω να μην έπεσα τόσο έξω! Μέχρι πριν λίγες ημέρες άλλωστε και εγώ τα μαμά φλας φόραγα, δεν τα έχω βγάλει καιρό.
@everybody: Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, ελπίζω να σας άρεσαν οπτικά και αν τις τιμήσετε, να σας αρέσουν και στις καλές σας. Ελπίζω αυτό να καλύπτει την απορία σου... απλά αν θες στο μέλλον διάβαζε όλο το τοπικ μη τυχόν έχει την πληροφορία που χρειάζεσαι! |
|
| |
theofilοs
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 22:42 | |
| καλησπερα, σε αυτες τις βασεις μπαινουν τα προβολακια πισινας που υπαρχουν σε αλλο τόπικ? επισης επειδη ειμαι νεος στο φορουμ και γενικα στις ομαδικες παραγγελιες αν 'χασουμε' τη συγκεκριμενη, αργοτερα μετα απο 2-3 μηνες μπορουμε να παραγγειλουμε? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 22:43 | |
| - theofilaras έγραψε:
- καλησπερα,
σε αυτες τις βασεις μπαινουν τα προβολακια πισινας που υπαρχουν σε αλλο τόπικ?
επισης επειδη ειμαι νεος στο φορουμ και γενικα στις ομαδικες παραγγελιες αν 'χασουμε' τη συγκεκριμενη, αργοτερα μετα απο 2-3 μηνες μπορουμε να παραγγειλουμε? Ναι, μπαίνουν τα προβολάκια πισίνας με την προσθήκη δύο ροδελών σε ρόλο αποστάτη. Σε 2-3 μήνες δεν ξέρω αν θα ζω... αν ζω μάλλον θα συνεχίζω να τις φτιάχνω... |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τετ Φεβ 01 2012, 23:00 | |
| εγω απο την αλλη λεω να μην αγορασω προβολακια πισινας για την καλη μου. βρηκα κατι καλα φωτιστικα κουζινας να κρεμασω κατι φωτιστικα αποθηκης για τους πιο κλασικους...(τυχερουληδες εχει και 29% εκπτωση) και για τον τερινο βρηκα ακριβως αυτο που του ταιριαζει ταμαμ (ειναι ταμαμ και με τις βασεις) φωτιστικα μικροφωνο ετσι θα ειναι ετοιμος για το επομενο καραοκε στην 2η πανελληνια end of spam |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Φεβ 02 2012, 01:32 | |
| Παιδες, δε θελω να σας το χαλασω με τα προβολακια της πισινας , οσο αντιθετος και να ειμαι -και ποιος μιλαει, ο αρχικαγκουρας- αλλα δεν παιρνετε μια σβαρνα τις μαντρες μεταχειρισμενων ανταλλακτικων?
Πολλα αυτοκινητα φορουν το παραπανω προβολακι, πχ Ford Focus ST170 , Opel Vectra B GSR, καποια Golf-Jetta-Bora.... και η λιστα μεγαλωνει. Τα δικα μου τα πηρα 30? απο Αγγλια απο ενα στουκαρισμενο Focus. |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Φεβ 02 2012, 01:57 | |
| - terino έγραψε:
- theofilaras έγραψε:
- καλησπερα,
σε αυτες τις βασεις μπαινουν τα προβολακια πισινας που υπαρχουν σε αλλο τόπικ?
επισης επειδη ειμαι νεος στο φορουμ και γενικα στις ομαδικες παραγγελιες αν 'χασουμε' τη συγκεκριμενη, αργοτερα μετα απο 2-3 μηνες μπορουμε να παραγγειλουμε? Ναι, μπαίνουν τα προβολάκια πισίνας με την προσθήκη δύο ροδελών σε ρόλο αποστάτη.
Σε 2-3 μήνες δεν ξέρω αν θα ζω... αν ζω μάλλον θα συνεχίζω να τις φτιάχνω... οχι που θα γλυτωνες..... Λευτερη μεχρι και τον Αγιο Πετρο εχουμε πεισει να σε βοηθησει (στην ηλεκτροστατικη) σε περιπτωση που πας να ξεφυγεις Παντα με ΥΠΕΡβολικη δοση χιουμορ |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Φεβ 02 2012, 17:13 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Πολλα αυτοκινητα φορουν το παραπανω προβολακι, πχ Ford Focus ST170 , Opel Vectra B GSR, καποια Golf-Jetta-Bora.... και η λιστα μεγαλωνει. Τα δικα μου τα πηρα 30? απο Αγγλια απο ενα στουκαρισμενο Focus.
Εχω φαει το ebay και πολλους με ανταλλακτικα εδω στη Θεσσαλονικη ψαχνοντας προβολακια απο καποιο τρακαρισμενο και δεν μπορω να βρωωωωω! |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Φεβ 02 2012, 18:50 | |
| Προσέξτε μη βρείτε τα hella de και όχι τα hella micro de. |
|
| |
southstromer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Πεμ Φεβ 16 2012, 00:44 | |
| |
|
| |
| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|