Καλημέρα.. χθές άλλαξα αλισύδα, γρανάζα, λάδια, μπουζά και τακάκια πίσω... αλλά από σήμερα μία και ασταμάτισε το ντούκου ντούκου τις αλυσίδας ακούγετε ένα τσίκι τσίκι απόλ τον κινητήρα!!
κάτι τέτοιο..........
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Ποσες φορες μας εχει τυχει στην ζωή μας να κάνουμε σχεδια και στο τέλος να ανατρέπονται τα πάντα.........και πανε περιπατο τα ονειρα, οι ελπίδες οι προσδοκίες.........
Γιαυτο καλο ειναι οταν κανουμε σχεδια να λαμβανουμε υπόψη και αλλους εξωτερικούς παράγοντες, μια που τα σχεδιά μας δεν εξαρτωνται μόνο απο εμας τους ίδιους.
Ο καλος Θεούλης μας στέλνει μυνηματα αλλα εμείς στον "κόσμο" μας, εχουμε χαραξει μια πορεία και δεν παρεκλίνουμε απο αυτην, στο τέλος βεβαια αναγκαζομαστε εκ των πραγματων να το κανουμε!!!
Εγω οσες φορες ειπα οτι θα κανω κάτι ή θέλησα κάτι ποτε μα ποτε δεν έγινε.......Και προσπαθώοντας να φτασω στην ολοκλήρωση του "σχεδιου" μου εχω φαει απανωτες φορες τα μούτρα μου, ίσως γιατι αυτο το"σχέδιο" θέλω τοσο πολυ να γίνει που δεν βλέπω ξεκαθαρα τα πράγματα.
Ποιο ειναι αραγε το συμπερασμα να κανουμε σχέδια ριψοκινδυνεύοντας οτι έχουμε σχεδιάσει να μην γίνει ποτε πραγματικότητα , και να μείνει μόνο στα ονειρά μας?
Δεν μπορείς να σχεδιασεις τι θα ονειρευτείς, αλλά, θα ονειρευτείς κάτι και θα το σχεδιάσεις μετά!!!
Μια ερώτηση, γιατί κάθε φορά πρέπει να πετάμε γύρω στα 150 spam μυνηματα σε όλα τα ποσταρίσματα???? και μετα να ακολουθεί ένα πιο "βαθυ" μήνυμα??? Πρέπει να τα βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα άνοιξε ένα νήμα φιλοσοφίες και ένα "ρακοφιλοσοφίες"......
geo vstromhellasforum Enthusiast
Οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σʼ αυτόν τον κόσμο, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν, κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους.
Αυτό που μετράει δεν είναι η επιθυμία σου για να νικήσεις και να πετύχεις. Όλοι έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητά σου να δουλέψεις σκληρά για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου να πετύχεις.
Μανώλης Δουκίδης, Συγγραφέας
Rory moderator
Για αυτό υπάρχουν και τα όνειρα Νικόλα...... "όνειρα" τα είπαμε, καλό κάνουν κάκο δεν κάνουν....
Δεν μπορείς να σχεδιασεις τι θα ονειρευτείς, αλλά, θα ονειρευτείς κάτι και θα το σχεδιάσεις μετά!!!
Μια ερώτηση, γιατί κάθε φορά πρέπει να πετάμε γύρω στα 150 spam μυνηματα σε όλα τα ποσταρίσματα???? και μετα να ακολουθεί ένα πιο "βαθυ" μήνυμα??? Πρέπει να τα βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα άνοιξε ένα νήμα φιλοσοφίες και ένα "ρακοφιλοσοφίες"......
Δημήτρη καλό το ιδέα σου
Το λοιπόν, γιάννη και γιώργο πήγα στο χρωματοπωλείο εδώ στον άγιο και έχει δυο αλοιφές οι οποίες "δουλεύουν" ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αλλά η διαφορά τιμής τους είναι σημαντική ... * Xerapol στα 15? * Sonax στα 7,5? οπότε πέστε μου πια (αν) θέτε να σας πάρω.
έτσι για την ιστορία ο χρωματοπώλης μου πρότεινε τη 2η ...
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Eδώ ρε μαύρε περιμένω κατι βιντεάκια του Αλμερογιώργη απο το 36ωρο καιο ακόμα δεν τα εχει ανεβάσει και μιλας΄εσύ για την 5η παγκρήτια ....... μήμπως εννοείς για την 1η ???